2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arcak 450 3 ogun icin cok uygun ogun basina 150 gayet iyi :) benim ogun basina 120 biraktigim oluyor o bile idare ediyor pasayi 3 saat.
seninki keyif yapio annesinin kollarinda

arcak 450 3 ogun icin cok uygun ogun basina 150 gayet iyi :) benim ogun basina 120 biraktigim oluyor o bile idare ediyor pasayi 3 saat.
seninki keyif yapio annesinin kollarinda

demek öyle sagolun arkadaslar yaa diyorum yaa benımkı yediğini inkar etsede cok oburkaydirigubbakcemile3

iyi günler kızım 7 mayıs 2010 dünyaya geldi 4 aylık herşeyi normal fakat kafasının arkasındaki bıngıldak (hafif bir çöküntü var orası yumuşak) daha kapanmadı hemşire kapanmak üzere dedi doktor olmazsa 5. yada 6. ayda kalsiyum veririz dedi benimle aynı durumda olan var mı sizinkiler kapandı mı cevaplarsanız sevinirim

valla açıkçası ben bilmiyorum canım, bizim doktorumuz bakıyor normal diip geçiyor bende pek sorgulamadım bugüne kadar.bilmiyorumkismile

canım orasına hiç bakmıyo başının üstüne bakıyo geniş biimki biraz deviti bırakma diyoo

hoşgeldinizzz özledik devrimi:)

Bu arada devririm hoşgeldin oburix i ve seni özledik inşallah iyisinizdir sıkıntılar gitmiştir.

hoşbulduk kızlar,valla biraz geçmişe baktım,biraz msn derken iş güç kaldı
tatil değilde ziyaret oldu daha çok bu gezi,allaha bin şükür devrim sıkıntısız gitti geldi,inşallah burdada sıkıntı çıkarmaz,sanırım dün gece ateşlenmiş ben anlamamşım,eli ve kulaları buz gibiydi,bende bodrumdan sonra ankarada üşüdü diye doğalgazı açtım,halbuki bu ateş belirtisiymiş,bu arada alt iki dişin yeri belli oldu,sanırım çıkıyor dişleri yavaş yavaş
kuzenimin durumu malesef çok kötü,sanırım onu kaybediyoruz,doktorlar bayrama kadar kaybediliriz demişlerdi ama halen yaşıyor,yaşamak denirse eğer,dünyadan bir haber,makineler bağlı ve hiç bir tepki vermeden gözünü açmadan yaşıyor,insan bu olaylar çok uzakta sanıyor ancak başına gelince anlıyor,allahtan ümit kesilmez diyoruz,başkada bişey denmiyor zaten,
inşallah herkes iyidir

böyle haberler duyunca bin şükür halimize allah yardımcısı olsun acı vermesin inşş

yok bend öyle bişey farketmedim ama kalsiyumla geçicek bişeyse çok sıkıntı yapma bence,sütün azalır allah korusun sen bslenmene dikkat et sonuçta senden alıyo hertürlü vitamini

ilknurrrrrr cicim nasılsınnn oğluş nasılll

iyiyiz tatlım yaa oğluş napsın diş çıkarıyor dengeler alt üst vallaha. ikigün üst üste 7 saat gece uykusu uyudu allah dedimmmm yaşadık yetişkin uykusuna geçiyoruz! nerdeeeeeeeeeee şimdi 2 saatte bir kalkıo eşşek, emzirip gene uyutuom geceler uykusuz gene. sen napıon öykücük nasıl iyisiniz di mi?

full organik anne dis yerleri belli mi ? biz de cok huysuz mizmiziz bu aralar dis mi diyorum bilemiorum, anasi 4.5 aylik cikardi olur mu olur of

full organik anne dis yerleri belli mi ? biz de cok huysuz mizmiziz bu aralar dis mi diyorum bilemiorum, anasi 4.5 aylik cikardi olur mu olur of

vallaha olur tatlım neden olmasın, bizde belirtiler ağzı köpük köpüktü hep, salya tükrük hep. dudakları felan çatladı. birde alt damakta kabarıklık vardı böle sivilce gibi beyaz beyaz. kızlar dişetlerini kaşımak için parmağınızı temiz bir tülbente sarıp hafifçe ıslatın ve dişetlerini yumuşak biçimde kaşıyın. bizimkiler daha çok küçük oldukları için her zaman kaşınan yeri tam olarak bulamıyorlar yardıma ihtiyaçları var. bu çok iyi geliyor. ama şu ara elletmiyo ağzına damakları acımaya başladı artık oğuzhanın.

ayy yaa bu bebeklere yazık bi sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor gaz bitti şimdi de bu daha neler görcekler kuzucuklar kolay atlatsınlar inş

dişlerimiz geliyo demek maşallah oğluna bizde iyiyiz şükür çıkmak zorumdyım ondn kısa kesiyorum öptüm herekse iyi tatillerrr

aç olsa kendini belli eder kesinlikle, benim sütümde az doyurmuyor oğlumun karnını ama kilosu iyi olduğu için vermiyorum mama

yatarak emzirmek hemen alışkanlık yapıyo bebişlerde benim oğlumda bi ara öyle oldu bırakmıyodu memeyi bi türlü

saol canım ya beni de korkuttular çok bilenlerrrrr yok bağırsakları tembel alışırsa hep öyle gider diye sanki elimden gelen birşeyde benim ben yaptırmıyorum kakasını gibi

o çok bilenler bizede kaka yaptığımız zaman kızıyodu hemen yapmıcakmış tutucakmışki biraz yediği yarasınmış, millete laf olsun işte, illa karışçaklarya...

hoşgeldin canım, geçmiş olsun bu arada, Rabbim acil şifalar versin inş :Saruboceq:

selam kızlar .kızım ıyıce emmemmeye basladı gece 2 kez emıyo gunduz hıc emmıyo bıkac gundur sagıyorum.bıberonla verıyorum.napıcam bılmıyorum bırakcak dıye cok korkuyorum.
kaksınıda 4 gunde bır yapıyo.

canım uykusunda dene ben almadıgı zaman öyle yapıyorum.benim oğlumda 6günde bi yapıyor kakasını ertesi günde yapıyor tekrar 6gün sonra yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…