arcak 450 3 ogun icin cok uygun ogun basina 150 gayet iyi :) benim ogun basina 120 biraktigim oluyor o bile idare ediyor pasayi 3 saat.
seninki keyif yapio annesinin kollarinda
iyi günler kızım 7 mayıs 2010 dünyaya geldi 4 aylık herşeyi normal fakat kafasının arkasındaki bıngıldak (hafif bir çöküntü var orası yumuşak) daha kapanmadı hemşire kapanmak üzere dedi doktor olmazsa 5. yada 6. ayda kalsiyum veririz dedi benimle aynı durumda olan var mı sizinkiler kapandı mı cevaplarsanız sevinirim
ilknurrrrrr cicim nasılsınnn oğluş nasılllvalla açıkçası ben bilmiyorum canım, bizim doktorumuz bakıyor normal diip geçiyor bende pek sorgulamadım bugüne kadar.bilmiyorumkismile
canım orasına hiç bakmıyo başının üstüne bakıyo geniş biimki biraz deviti bırakma diyooiyi günler kızım 7 mayıs 2010 dünyaya geldi 4 aylık herşeyi normal fakat kafasının arkasındaki bıngıldak (hafif bir çöküntü var orası yumuşak) daha kapanmadı hemşire kapanmak üzere dedi doktor olmazsa 5. yada 6. ayda kalsiyum veririz dedi benimle aynı durumda olan var mı sizinkiler kapandı mı cevaplarsanız sevinirim
hoşgeldinizzz özledik devrimi:)
Bu arada devririm hoşgeldin oburix i ve seni özledik inşallah iyisinizdir sıkıntılar gitmiştir.
geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniiz inşş
ben arabasına yatırıyorum canım 2. pozisyonda ana kuağı gibi zatenn
bnim kızımda az klo aldı bu ay am ebe banada sağlıklı gözüküyo hastalandiği için azalmıştır dedi herşeyi normalse gerek yok bence aç olsa neyse canımm
canım emerken ağlarsa aç olabilir ben diğer memei veriyorum ozman susuyoo aç olduğunu anlarsan ek gıda ver en azından gögüslerin dolar meyve püresi falan mamadan daha iyidir hani sütün var diye söylüyorum eğer hiç yoksa mecbur mama vercenn
hoşgeldinn benimde hala ütülerim duruyo başlamışken bitir çükü durunca kalıyo öleezemuszemus
demek öyle sagolun arkadaslar yaa diyorum yaa benımkı yediğini inkar etsede cok oburkaydirigubbakcemile3
böyle haberler duyunca bin şükür halimize allah yardımcısı olsun acı vermesin inşşhoşbulduk kızlar,valla biraz geçmişe baktım,biraz msn derken iş güç kaldı
tatil değilde ziyaret oldu daha çok bu gezi,allaha bin şükür devrim sıkıntısız gitti geldi,inşallah burdada sıkıntı çıkarmaz,sanırım dün gece ateşlenmiş ben anlamamşım,eli ve kulaları buz gibiydi,bende bodrumdan sonra ankarada üşüdü diye doğalgazı açtım,halbuki bu ateş belirtisiymiş,bu arada alt iki dişin yeri belli oldu,sanırım çıkıyor dişleri yavaş yavaş
kuzenimin durumu malesef çok kötü,sanırım onu kaybediyoruz,doktorlar bayrama kadar kaybediliriz demişlerdi ama halen yaşıyor,yaşamak denirse eğer,dünyadan bir haber,makineler bağlı ve hiç bir tepki vermeden gözünü açmadan yaşıyor,insan bu olaylar çok uzakta sanıyor ancak başına gelince anlıyor,allahtan ümit kesilmez diyoruz,başkada bişey denmiyor zaten,
inşallah herkes iyidir
iyi günler kızım 7 mayıs 2010 dünyaya geldi 4 aylık herşeyi normal fakat kafasının arkasındaki bıngıldak (hafif bir çöküntü var orası yumuşak) daha kapanmadı hemşire kapanmak üzere dedi doktor olmazsa 5. yada 6. ayda kalsiyum veririz dedi benimle aynı durumda olan var mı sizinkiler kapandı mı cevaplarsanız sevinirim
ilknurrrrrr cicim nasılsınnn oğluş nasılll
full organik anne dis yerleri belli mi ? biz de cok huysuz mizmiziz bu aralar dis mi diyorum bilemiorum, anasi 4.5 aylik cikardi olur mu olur of
vallaha olur tatlım neden olmasın, bizde belirtiler ağzı köpük köpüktü hep, salya tükrük hep. dudakları felan çatladı. birde alt damakta kabarıklık vardı böle sivilce gibi beyaz beyaz. kızlar dişetlerini kaşımak için parmağınızı temiz bir tülbente sarıp hafifçe ıslatın ve dişetlerini yumuşak biçimde kaşıyın. bizimkiler daha çok küçük oldukları için her zaman kaşınan yeri tam olarak bulamıyorlar yardıma ihtiyaçları var. bu çok iyi geliyor. ama şu ara elletmiyo ağzına damakları acımaya başladı artık oğuzhanın.
dişlerimiz geliyo demek maşallah oğluna bizde iyiyiz şükür çıkmak zorumdyım ondn kısa kesiyorum öptüm herekse iyi tatillerrriyiyiz tatlım yaa oğluş napsın diş çıkarıyor dengeler alt üst vallaha. ikigün üst üste 7 saat gece uykusu uyudu allah dedimmmm yaşadık yetişkin uykusuna geçiyoruz! nerdeeeeeeeeeee şimdi 2 saatte bir kalkıo eşşek, emzirip gene uyutuom geceler uykusuz gene. sen napıon öykücük nasıl iyisiniz di mi?
kızlar hepinize merhabalar, aşı olan bebişlere geçmiş olsun pazrtei olduk bizde aeşsiz atltattık çok şükr.ben ateşi çıkmadan her 4 saatte bir calpol verdim bgün de rotanın 2. dozunu yaptırdık.bi konu hakkında gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var.benim oğlum bu ay 300 gr almış sadece ayını bitirdi 6100 gr sadece boyu 64 cm.adıyamanda yaşadığımız için biizm antalya ve adana da 2 ayrı dr muz var drlardan biri ddiki çok sağlıklı görünüyo sadece anne sütüne devam dedi.diğer dr ise az kilo almış hem biberon hem kaşık maması dene hangiisini hngi saatte alıyosa ona göre bi rutin oluştur sağlıklı hareketli bi bebek ama kilosu düşük mama vermesen de olur ama biraz kiloyu arttıralım dedi( bu dr a giden 2 rkaşımın çocuğu doğduğundan beri mamam takviyeli gidiolardı biir 2 bir 3 aylıkken anne sütünü bıraktı.dr biraz değil baya tombul çocuk seviyo sanırım:))ben de çok züüldüm bebeğimi besleyemiyorum hissine kapıldım bebelac anne sütü aldım emzirdim emzirdikten sonra hazırladım mama verdim almadı ne biberonla ne kaşıkla alıyo...sizce doyduğu için mi almıyodur. öğleden sonra uyandığı zman kaşık maması hazırlıyorum normal ölçünün 1/3 ü kadar onu zar zor yediriyorum oğlum aç olsa bunları şapur şupr yemez mi çok emzirmek istiyorum.kakası normal uykuya dalışı normal aç olan çocuk uyumaz derler mesela geceleri 2 ya da 3 kez kalkıyo emiyo tekrar uyyo.SİZ BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?( bu arada 4 aylık erkek bebek 4600- 8250 arasında olmalıymış zaten boyu normal o çok iyi dedi biz anne baba çok uuzn değiliz çünkü:)
canım sabah emzirip bırakıyorum ablam 3 öğün veriyor 400-450 ml arası içiyor.bu ay 900 gr almıs 3800 dogdu su an 7300 gr ama cok ıstahlı yanı memeyıde sevıyor evet belkıde ben alıstırdım ıse baslayınca malum uykusuzluk oluyo gece kalkıp uzun emınce bende yatarak emzırmeye basladım oda bırakmamaya basladı uyanıklmaz:
saol canım ya beni de korkuttular çok bilenlerrrrr yok bağırsakları tembel alışırsa hep öyle gider diye sanki elimden gelen birşeyde benim ben yaptırmıyorum kakasını gibi
hoşbulduk kızlar,valla biraz geçmişe baktım,biraz msn derken iş güç kaldı
tatil değilde ziyaret oldu daha çok bu gezi,allaha bin şükür devrim sıkıntısız gitti geldi,inşallah burdada sıkıntı çıkarmaz,sanırım dün gece ateşlenmiş ben anlamamşım,eli ve kulaları buz gibiydi,bende bodrumdan sonra ankarada üşüdü diye doğalgazı açtım,halbuki bu ateş belirtisiymiş,bu arada alt iki dişin yeri belli oldu,sanırım çıkıyor dişleri yavaş yavaş
kuzenimin durumu malesef çok kötü,sanırım onu kaybediyoruz,doktorlar bayrama kadar kaybediliriz demişlerdi ama halen yaşıyor,yaşamak denirse eğer,dünyadan bir haber,makineler bağlı ve hiç bir tepki vermeden gözünü açmadan yaşıyor,insan bu olaylar çok uzakta sanıyor ancak başına gelince anlıyor,allahtan ümit kesilmez diyoruz,başkada bişey denmiyor zaten,
inşallah herkes iyidir
selam kızlar .kızım ıyıce emmemmeye basladı gece 2 kez emıyo gunduz hıc emmıyo bıkac gundur sagıyorum.bıberonla verıyorum.napıcam bılmıyorum bırakcak dıye cok korkuyorum.
kaksınıda 4 gunde bır yapıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?