selam kızlar .kızım ıyıce emmemmeye basladı gece 2 kez emıyo gunduz hıc emmıyo bıkac gundur sagıyorum.bıberonla verıyorum.napıcam bılmıyorum bırakcak dıye cok korkuyorum.
kaksınıda 4 gunde bır yapıyo.
selam kızlar herkese iyi akşamlar duru gece uykusuna yattı bende rahat ettim:kedi:
selam canım bızımkı gece uykusuna 8 de yattı.1 haftadır erkenden yatıyo ya.bıraz gec yatıp bıraz gec kalksa ıyı olucak ama boyle
22 mayıs dogumlu benım oglusumda en kucuklrı benımkı heralde haftaya asımız 23 unde sımdıden napcaz dıe korkanlardanım esım askerde bıde allah hepmızın yardımcısı olsun
sımdıkı kabusum su askerlık uzarsa evımde cocugumla ılgılenmeyı o kdar ozledımkımafoldumben
5 aylık askerdı acmılık bıttı4ayımız kaldı ama yenı yasa falan dıolarya o urkutuomafoldumben
in$ canim senin kizin mayis dogumlu diilmi
5 aylık askerdı acmılık bıttı4ayımız kaldı ama yenı yasa falan dıolarya o urkutuomafoldumben
bu arada bişey sorayım size
siz arabasıyla dışarı çıkarırken hala puset içinde mi çıkarıyosunuz yoksa artık arabasının normal oturağanamı koyuyosunuz bizim arabada travel sistem olanlardan ama biz hala pusetin içinde tutuyoruz ama artık sıkılmaya başladı babasıda daha erken diyo merak ettim sizden de akıl alıyım dedim
oğlum nerdeyse 1 hafradır geceleri 40 dk. da bir kalkp emmek istiyor doymadığını düşünüyorum ama bezi çok ağır çıkıyo ve de günde 2-3 kere kaka yapıyo bide ben memeden çekmeden bırakmıyo memelerimin ucu kıpkırmızı oldu sütümmü yetmemeye başladı acaba doktora söyledik gece yatmadan bir kere mama yap dedi öğlen uykusundada öyle uyumak istiyo sık sık uyanıp emiyo 2 saat kesintisiz hiç uyumuyo ne yapayım akıl verin bana
oğlum nerdeyse 1 hafradır geceleri 40 dk. Da bir kalkp emmek istiyor doymadığını düşünüyorum ama bezi çok ağır çıkıyo ve de günde 2-3 kere kaka yapıyo bide ben memeden çekmeden bırakmıyo memelerimin ucu kıpkırmızı oldu sütümmü yetmemeye başladı acaba doktora söyledik gece yatmadan bir kere mama yap dedi öğlen uykusundada öyle uyumak istiyo sık sık uyanıp emiyo 2 saat kesintisiz hiç uyumuyo ne yapayım akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?