2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ,benim bebeğiminde bir ara kabızlık sorunu vardı,kabız olunca tok hissediyorlar süt içmiyorlar fazla,doktora götürüdük,sen buna su ver annesi içebildiği kadar içsin dedi,bizimkine su vereli kabızlık olayımız bitti allaha şükür,özellikle ıkınmaya başladığı an,biberonla hazır su verebilirsin,biraz sonra rahatlıkla kakasını yaptığını göreceksin,bu kadar uzun süre yapmamasını bağırsak hareketlerini yavaşlatabilirmiş.bence sende biberonla içebildiği kadar su ver.

22 mayıs dogumlu benım oglusumda en kucuklrı benımkı heralde haftaya asımız 23 unde sımdıden napcaz dıe korkanlardanım esım askerde bıde allah hepmızın yardımcısı olsun

sımdıkı kabusum su askerlık uzarsa evımde cocugumla ılgılenmeyı o kdar ozledımkımafoldumben

5 aylık askerdı acmılık bıttı4ayımız kaldı ama yenı yasa falan dıolarya o urkutuomafoldumben

5 aylık askerdı acmılık bıttı4ayımız kaldı ama yenı yasa falan dıolarya o urkutuomafoldumben

selam canım hoşgeldin topiğe, yeni yaqsa çıksa bile, yeni gidecek olanları etklicek diye biliyorum ben, onun eğitim düzeni felan farklı olucak çünkü, şu an askerde olanlar etkilenmiycek yani, yani ben öyle biliyorum, öyledir inş, Allah kavuştursun

Bebek 6 aylık olana kadar oturulması onerılmıyor. Ben de 6 aylık olmasını beklıyorum o zaman daha cok zevk alacak.

oğlum nerdeyse 1 hafradır geceleri 40 dk. da bir kalkp emmek istiyor doymadığını düşünüyorum ama bezi çok ağır çıkıyo ve de günde 2-3 kere kaka yapıyo bide ben memeden çekmeden bırakmıyo memelerimin ucu kıpkırmızı oldu sütümmü yetmemeye başladı acaba doktora söyledik gece yatmadan bir kere mama yap dedi öğlen uykusundada öyle uyumak istiyo sık sık uyanıp emiyo 2 saat kesintisiz hiç uyumuyo ne yapayım akıl verin bana

oglun hizli buyume sicramasinda olabilir, hicbirsey yapma istedikce emzir, emzirdikce sutun de bollasir meraklanma 1 haftaya duzelir genelde.

ben de yasadim aynisini sonra duzeldi. fakat simdi de baska sikintimiz var dis olabilir memede uyumak istiyor, ama buyume donemindeki gibi kana kana icmiyor, memede takilmak ve uyumak istiyor.

günaydınn
berbat bi geceydi üstüne üstlük sabah da kocişe çattım fosur fosur uyuyosun uykusuzluktan ölcem ben dedim hoş gece kalksa napcak emzirebilseler keşke:))) o da tek isteğim emir büyüsün diyo:)
iyice tozuttu benim oğlan nerdeyse 40-50 dk da bi uyanıyo ve ağlayarak uyanıyo noldu anlamadım ya hiç öyle ağlayarak kalkmazdı susturana kadar canım çıktı. sıçrama denen şeyi yeni yaşıyoruz galba:)
toplasan 2 saat uyumamışımdır valla annelik çok zormuş.

devrimim Allah sabır versin inş hayırlısıyla şifasını bulur kuzenin iyileşir..

ilknur kız maş. oğluna tülbent olayını denicem çünkü sürekli parmağımı alıyor ısırıyor bizimki.

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nidah

misafirlerrrrrrrrr merabaaaaaaaaa:)

nerde millet yahu

bence sadece emmek istiyosur kakası iyiyse yiyo doyuyoki çıkarıyo çok evham yapma uykuya dalmak için emmek istiyodur ben çalıştığım için emziğe alıştırdım uyanır gibi olunca emzik veriyom tekrar dalıyo ben çok sık emzirince endişeleniyodum doyuyomu diye okadar kısa sürede süt dolmaz diye hep yumuşacıktı göğüslerim süt yok gibiyle uçları mahfoluyodu emmeden emzikle falan oyala bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…