2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın gökçen benimkide bazen çığlıkla uyanıyo çok korkuyom ozaman gece hiç öyle olmadıda (o uyanmadan ben saatle emziriyorum sakin uyanıyo çok şükür)gündüz bi kaçkere olmuştu neden oluyo bilmiyom ama bol bol okuyom ben öyle olunca

ins etkilenmez kisa donemler dedgin gibi.. Tulbent olayi neki? Benmkide uyanip yuzunu flan kapamadan adam gbi yanimda uyudu dikkat edim derket kasilip kalktim huy haline gelmez in$..

nevin uyanmadan emziriyorum demişsin kaç saatte bir emziriyosun gece? vala uyanmasa hiç dokunmam ben heralde ah ya 4-5 saat kesintisiz bi uyusa uykumu alıcam da.
iyigeceler çayımı neydionu alcam hala alamadım bide onu denicem.necin senmiydin papatya çayı veren?

edit tuşuna nolmuş ya.nevin sana sordum papatyayı necin yazmışım k.bakma:)

ben çok uykuyuluysam ilkinde misal 10da yattıysa 2de uyandırıp emziriyom sonra 3 saatte bir emziriyom bazen tam uyanmadam sersemken emiyo daha rahat oluyo gen elde 3 saatte bir engeç saat kuruyom kalkıyom emziriyom

bide paptya falan vermiyom ben çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası görkmdi sanırım veren

kızlar size birşey sorucam demir damlasını ne zaman veriyorsunuz?
benim dr. sabah aç karnına vericeksin diyor.ee zaten sabah aç kalkıyor demir ilacınıda verince 2 saat emzirmemek gerekiyor buda mümkün değil çok acıkıyor bu sefer.bende 10:30 gibi verip ardından meyve püresi veriyorum bilemiyorum yanlışmı yapıyorum.zaten ek gıdalara geçtikte acaba meyve püresi yedirince hemen arkasından olurmu yani

bana açken vericeksin yada sonra bişey verme diyen olmadı sabah veriyorum bende ya şey gibi düşün bi zararı olmazda biz hamileyken demir alınca sütle falan alma diyolardıya etkisini azaltıyo diye aynı matık sanırsam

merhaba kızlar
bebişleri öpüyorum..bizim kız uykudan uyandı şuanda pırtlatıyor kakasını bitirmesini bekliyorum:)

kayınvaldemdeyiz hala..26 sında evimize gidiyoruz..
bu arada bebişlere ek gıdaya ne zaman baslıcaksınız?
biz bu ayın 23 ünde 4 ayı bitiricez

denedim yatağından almadan emziği veriyorum almıyo kucağıma alıp emziği veriyorum basıyo gece yarısı çığlığı illa emecek ben bırakmadan da bırakmıyo gözlerim resmen kan çanağı oldu gündüzde öyle gözler kapalı uyanıyo emince susyo inşallah atlatırız çabuk yoksa benim memelerde süt müt kalmayacak vakumluyo resmen

canım sadece anne sütüa lıyorsa ve sütün bolsa acele etme derim..4 aylık kontrolünde dr.a da sorup öyle hareket et

aynen cümlelrin harfi harfine katılıyorum bende uykumu alamayınca direk kocama çatıyorum özel hayat falan yok uykusuzluktan insan halsiz sinirli agraisf oluyo ne dese ters anlıyorum ve o uyudukça ben çok rahatsız oluyorum uyanıpta ne yapacaksa gerçi ama çatacak yer arıyorum ya baba olmakta kolay olmasın bebekler bize yaramazlıklarını yapsın bizde babalarına yok öyle ileride hazır büyümüş çocuğu maçlaa götürmek onlarda çeksin azıcık...

ohhhh maşallah darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

amin canım valla süper oluyo..benimoğlan zaman zaman huysuzluk yaptığında aklımdan geçiriyorumda hep öyle uykusuz olsa ben yanardım tek başımayım bide..maşallah kuzuma..kendimizce bi düzen oturttuk tabi bunda mama ve ek gıda almasınında büyük rolü var sanırım

biraz uzak kalın minnoşla babadan bak nasıl ilgileniyo..biz 1 aydır yoktuk eşimöyle özlemişki oğlanı sabah 7 gibi uyandığında o ilgileniyo işe gidene kadar bende uyuyorumzemuszemushatta geçen gece 5 te uyandımama verdim uyumayınca koydum yatağına kıpırdıyo die almış yatağa oyalamış uyumuş kuzuda o arada

öyle valla ya uyumasına gıcık oluyorum artık resmen< özel hayat zaten nerdeyse hiç yok. acaip sinirliyim saç baş dağınık zombi gibi dolanıyorum evde. Allah sevgisini ve sabrını veriyor yoksa benden anne falan olmazdı:)) başım çatlıyo ya hiç durmuyo bugün oğlum sabahtan beri 2 elma yedim ancak açım yaaa.
şu an ayağımda sallıyorum sakineşti biraz.

oğlum bana da yazık nezaman düzene girceksinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…