günaydınn
berbat bi geceydi üstüne üstlük sabah da kocişe çattım fosur fosur uyuyosun uykusuzluktan ölcem ben dedim hoş gece kalksa napcak emzirebilseler keşke:))) o da tek isteğim emir büyüsün diyo:)
iyice tozuttu benim oğlan nerdeyse 40-50 dk da bi uyanıyo ve ağlayarak uyanıyo noldu anlamadım ya hiç öyle ağlayarak kalkmazdı susturana kadar canım çıktı. Sıçrama denen şeyi yeni yaşıyoruz galba:)
toplasan 2 saat uyumamışımdır valla annelik çok zormuş.
Devrimim allah sabır versin inş hayırlısıyla şifasını bulur kuzenin iyileşir..
Ilknur kız maş. Oğluna tülbent olayını denicem çünkü sürekli parmağımı alıyor ısırıyor bizimki.
nevin uyanmadan emziriyorum demişsin kaç saatte bir emziriyosun gece? vala uyanmasa hiç dokunmam ben heralde ah ya 4-5 saat kesintisiz bi uyusa uykumu alıcam da.
iyigeceler çayımı neydionu alcam hala alamadım bide onu denicem.necin senmiydin papatya çayı veren?
kızlar size birşey sorucam demir damlasını ne zaman veriyorsunuz?
benim dr. sabah aç karnına vericeksin diyor.ee zaten sabah aç kalkıyor demir ilacınıda verince 2 saat emzirmemek gerekiyor buda mümkün değil çok acıkıyor bu sefer.bende 10:30 gibi verip ardından meyve püresi veriyorum bilemiyorum yanlışmı yapıyorum.zaten ek gıdalara geçtikte acaba meyve püresi yedirince hemen arkasından olurmu yani
bence sadece emmek istiyosur kakası iyiyse yiyo doyuyoki çıkarıyo çok evham yapma uykuya dalmak için emmek istiyodur ben çalıştığım için emziğe alıştırdım uyanır gibi olunca emzik veriyom tekrar dalıyo ben çok sık emzirince endişeleniyodum doyuyomu diye okadar kısa sürede süt dolmaz diye hep yumuşacıktı göğüslerim süt yok gibiyle uçları mahfoluyodu emmeden emzikle falan oyala bence
merhaba kızlar
bebişleri öpüyorum..bizim kız uykudan uyandı şuanda pırtlatıyor kakasını bitirmesini bekliyorum:)
kayınvaldemdeyiz hala..26 sında evimize gidiyoruz..
bu arada bebişlere ek gıdaya ne zaman baslıcaksınız?
biz bu ayın 23 ünde 4 ayı bitiricez
günaydınn
berbat bi geceydi üstüne üstlük sabah da kocişe çattım fosur fosur uyuyosun uykusuzluktan ölcem ben dedim hoş gece kalksa napcak emzirebilseler keşke:))) o da tek isteğim emir büyüsün diyo:)
iyice tozuttu benim oğlan nerdeyse 40-50 dk da bi uyanıyo ve ağlayarak uyanıyo noldu anlamadım ya hiç öyle ağlayarak kalkmazdı susturana kadar canım çıktı. sıçrama denen şeyi yeni yaşıyoruz galba:)
toplasan 2 saat uyumamışımdır valla annelik çok zormuş.
devrimim Allah sabır versin inş hayırlısıyla şifasını bulur kuzenin iyileşir..
ilknur kız maş. oğluna tülbent olayını denicem çünkü sürekli parmağımı alıyor ısırıyor bizimki.
ohhhh maşallah darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
aynen cümlelrin harfi harfine katılıyorum bende uykumu alamayınca direk kocama çatıyorum özel hayat falan yok uykusuzluktan insan halsiz sinirli agraisf oluyo ne dese ters anlıyorum ve o uyudukça ben çok rahatsız oluyorum uyanıpta ne yapacaksa gerçi ama çatacak yer arıyorum ya baba olmakta kolay olmasın bebekler bize yaramazlıklarını yapsın bizde babalarına yok öyle ileride hazır büyümüş çocuğu maçlaa götürmek onlarda çeksin azıcık...
Kızlar oyuncak veriyomusunuz veriyosanız ne veriyosunuz ben oyuncak almak istiyorum artık
aynen cümlelrin harfi harfine katılıyorum bende uykumu alamayınca direk kocama çatıyorum özel hayat falan yok uykusuzluktan insan halsiz sinirli agraisf oluyo ne dese ters anlıyorum ve o uyudukça ben çok rahatsız oluyorum uyanıpta ne yapacaksa gerçi ama çatacak yer arıyorum ya baba olmakta kolay olmasın bebekler bize yaramazlıklarını yapsın bizde babalarına yok öyle ileride hazır büyümüş çocuğu maçlaa götürmek onlarda çeksin azıcık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?