Kızlar oyuncak veriyomusunuz veriyosanız ne veriyosunuz ben oyuncak almak istiyorum artık
Kızlar oyuncak veriyomusunuz veriyosanız ne veriyosunuz ben oyuncak almak istiyorum artık
Allah razi olsun cook zor annemdym onlarda cok kalabalik babannemler falan kalabalkta hepten zor mus buyutmekherkese iyi haftasonları bugün arkadaşlara gezmeye gittim çok iyi geldi valla kısır partisi yaptık oğluşumda yerini yadırgadı ama fazla uyumadı şimdi eve geldim hemencik uyudu
bu arada NİDAH al benden de o kadar dün aşımızı olduk ya biraz ateş oldu calpoll verdim uyuttum ama kaç kere kalktı ağladı ben bile hatırlamıyorum ya bu uyku ne zaman düzelecek yaa
HUZURSUZ Allah en kısa sürede eşine kavuştursun inşallah hem bebek hem askerlik tabi zor
Allah razi olsun cook zor annemdym onlarda cok kalabalik babannemler falan kalabalkta hepten zor mus buyutmek
herkese merhabalar....
eşi askere giden arkadaşım hem asker yolu beklemek hem bebek zor olacak ama geçip gidicek hepsi sayılı gün..allah yanında olur...
bişey sorucam kızlar eşimle canımız çok çiğ köfte istedi ayrın yapıp yesek diyoruz ama tereddüt ediyoruz benbeğe sütle geççecek bir sıkıntı olur mu diye...sizce çiğ köfte yesem bişey our mu?
valla canım daha dun yedım hıcbısey olmadı tabı dozunda ye yınede ben dun durum yedım.hatta kızımın kırkı cıkmadan bıle yemıstım hıcbısey omamıstı yanı ben yıyorum.bak yıne canımı cektırdın bayılırım hele durum olursa:)
yapınca göndereyim kız sana:))
çiğ köftenin dürümünüde ilk defa duydum kız...
kızlar bırsey sorucam
sanırım oğlumun dişi çıkıyor ama ilk önce ön dişler çıkmazmıydı benim canavarın köpek dişinin orasında sivilce gibi birşey var elleyince elimede geliyor ama emin olamadım. ilk önce ön dişler çıkmazmı yaaa
maşallah canım kızına, dr bana artık eskisi gibi çok kilo almasını bekleme ortalama 600 gr falan alır dedi... tabi bebeğe göre de değişir, sarp pek fazla almıyor zaten.günaydın gökçen maşallah oğlunaa benim kız az kilo aldı bu ay ama napım sağlıklı olsndaa
aç olsa huzursuz olur , ağlar bence.. zaten kilosu da boyu da iyi, benimki de senin oğlun kadar hemen hemen ama bizim dr iyi dedi kilosuna...kızlar hepinize merhabalar, aşı olan bebişlere geçmiş olsun pazrtei olduk bizde aeşsiz atltattık çok şükr.ben ateşi çıkmadan her 4 saatte bir calpol verdim bgün de rotanın 2. dozunu yaptırdık.bi konu hakkında gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var.benim oğlum bu ay 300 gr almış sadece ayını bitirdi 6100 gr sadece boyu 64 cm.adıyamanda yaşadığımız için biizm antalya ve adana da 2 ayrı dr muz var drlardan biri ddiki çok sağlıklı görünüyo sadece anne sütüne devam dedi.diğer dr ise az kilo almış hem biberon hem kaşık maması dene hangiisini hngi saatte alıyosa ona göre bi rutin oluştur sağlıklı hareketli bi bebek ama kilosu düşük mama vermesen de olur ama biraz kiloyu arttıralım dedi( bu dr a giden 2 rkaşımın çocuğu doğduğundan beri mamam takviyeli gidiolardı biir 2 bir 3 aylıkken anne sütünü bıraktı.dr biraz değil baya tombul çocuk seviyo sanırım:))ben de çok züüldüm bebeğimi besleyemiyorum hissine kapıldım bebelac anne sütü aldım emzirdim emzirdikten sonra hazırladım mama verdim almadı ne biberonla ne kaşıkla alıyo...sizce doyduğu için mi almıyodur. öğleden sonra uyandığı zman kaşık maması hazırlıyorum normal ölçünün 1/3 ü kadar onu zar zor yediriyorum oğlum aç olsa bunları şapur şupr yemez mi çok emzirmek istiyorum.kakası normal uykuya dalışı normal aç olan çocuk uyumaz derler mesela geceleri 2 ya da 3 kez kalkıyo emiyo tekrar uyyo.SİZ BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?( bu arada 4 aylık erkek bebek 4600- 8250 arasında olmalıymış zaten boyu normal o çok iyi dedi biz anne baba çok uuzn değiliz çünkü:)
ay sarp da buzuki sesini seviyor hmen sakinleşiyor, ablam ona giritten buzuki şeklinde kurmalı müzik kutusu gibi bi şey almış sirtaki çalıyor bayılıyor ona :)hayırlı cumalarrr
deli etti beni emirr emmiyo kaç saattir aşıdan galbaa yani inş aşıdandır poffffffff
şu buziki orhan mıdır nedir onun müziğini buldum netten dikkat kesildi dinliyo sıpam:))) anasının karnını hatırladı galbakaydirigubbakcemile3
canım bu konuda hiç bir fikrim yok ama normalde bıngıldak 1 yaşına kadar tam kapanıyor diye duymuştum..iyi günler kızım 7 mayıs 2010 dünyaya geldi 4 aylık herşeyi normal fakat kafasının arkasındaki bıngıldak (hafif bir çöküntü var orası yumuşak) daha kapanmadı hemşire kapanmak üzere dedi doktor olmazsa 5. yada 6. ayda kalsiyum veririz dedi benimle aynı durumda olan var mı sizinkiler kapandı mı cevaplarsanız sevinirim
hoşgeldin canım, özledik seni... kuzenine tekrar geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...hoşbulduk kızlar,valla biraz geçmişe baktım,biraz msn derken iş güç kaldı
tatil değilde ziyaret oldu daha çok bu gezi,allaha bin şükür devrim sıkıntısız gitti geldi,inşallah burdada sıkıntı çıkarmaz,sanırım dün gece ateşlenmiş ben anlamamşım,eli ve kulaları buz gibiydi,bende bodrumdan sonra ankarada üşüdü diye doğalgazı açtım,halbuki bu ateş belirtisiymiş,bu arada alt iki dişin yeri belli oldu,sanırım çıkıyor dişleri yavaş yavaş
kuzenimin durumu malesef çok kötü,sanırım onu kaybediyoruz,doktorlar bayrama kadar kaybediliriz demişlerdi ama halen yaşıyor,yaşamak denirse eğer,dünyadan bir haber,makineler bağlı ve hiç bir tepki vermeden gözünü açmadan yaşıyor,insan bu olaylar çok uzakta sanıyor ancak başına gelince anlıyor,allahtan ümit kesilmez diyoruz,başkada bişey denmiyor zaten,
inşallah herkes iyidir
canım yaa, inşallah düzelir emmeye başlar...selam kızlar .kızım ıyıce emmemmeye basladı gece 2 kez emıyo gunduz hıc emmıyo bıkac gundur sagıyorum.bıberonla verıyorum.napıcam bılmıyorum bırakcak dıye cok korkuyorum.
kaksınıda 4 gunde bır yapıyo.
Allah kavuştursun günler su gibi geçsin inşallah...22 mayıs dogumlu benım oglusumda en kucuklrı benımkı heralde haftaya asımız 23 unde sımdıden napcaz dıe korkanlardanım esım askerde bıde allah hepmızın yardımcısı olsun
aynı fikirdeyim , bizimki de büyüsün maça gideceğiz, balığa gideceğiz falan deyip duruyor, ee yardım et de beraber büyütelim di mi :) şaka bir yana ben de uykusuz kalınca hep eşime çatıyorum, o öyle bütün gece uyuyor ya kıskanıyorum sanırım :)aynen cümlelrin harfi harfine katılıyorum bende uykumu alamayınca direk kocama çatıyorum özel hayat falan yok uykusuzluktan insan halsiz sinirli agraisf oluyo ne dese ters anlıyorum ve o uyudukça ben çok rahatsız oluyorum uyanıpta ne yapacaksa gerçi ama çatacak yer arıyorum ya baba olmakta kolay olmasın bebekler bize yaramazlıklarını yapsın bizde babalarına yok öyle ileride hazır büyümüş çocuğu maçlaa götürmek onlarda çeksin azıcık...
ben de çıngırak diş kaşıyıcı falan veriyorum eline hoşuna gidiyor, çok kalın tutma yeri olanları henüz tutamıyor ama incelerle oyalanıyor. renkli kısa peluş oyuncakları da seviyorKızlar oyuncak veriyomusunuz veriyosanız ne veriyosunuz ben oyuncak almak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?