2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar oyuncak veriyomusunuz veriyosanız ne veriyosunuz ben oyuncak almak istiyorum artık

çıngırakları var tutup sallıyo ağzına sokuyo.
bi de içi biraz su dolu küçük pet şişesiyle oynamaya bayılıyo:)

herkese iyi haftasonları bugün arkadaşlara gezmeye gittim çok iyi geldi valla kısır partisi yaptık oğluşumda yerini yadırgadı ama fazla uyumadı şimdi eve geldim hemencik uyudu

bu arada NİDAH al benden de o kadar dün aşımızı olduk ya biraz ateş oldu calpoll verdim uyuttum ama kaç kere kalktı ağladı ben bile hatırlamıyorum ya bu uyku ne zaman düzelecek yaa

HUZURSUZ Allah en kısa sürede eşine kavuştursun inşallah hem bebek hem askerlik tabi zor

kızlar bırsey sorucam
sanırım oğlumun dişi çıkıyor ama ilk önce ön dişler çıkmazmıydı benim canavarın köpek dişinin orasında sivilce gibi birşey var elleyince elimede geliyor ama emin olamadım. ilk önce ön dişler çıkmazmı yaaa

Kızlar oyuncak veriyomusunuz veriyosanız ne veriyosunuz ben oyuncak almak istiyorum artık

ben yumuşak toplar varya onlardan aldık müzikli diş kaşıyıcılar var ya ondan aldık birkaç tane çıngırağı var bide uyduruk bir oyun halısı almıştık onun aksesuarları var hepsinide diş kaşımak olarak kullanıyo

biizimde 4 tane çıngırağımız var ama sadece 1 tanesini tutabiliyo diş kaşıyıcılarımız var
bazı tanınan markaların 0 m+ oyuncakları var onlardan alabilirsin

Allah razi olsun cook zor annemdym onlarda cok kalabalik babannemler falan kalabalkta hepten zor mus buyutmek

Allah razi olsun cook zor annemdym onlarda cok kalabalik babannemler falan kalabalkta hepten zor mus buyutmek

canım allah sana sabır versın.zor yalnız buyutmek.evde kalabalıkmıs.ınsallah esın bıan once gelır duzeınııze kavusursunuz.benım annemlerdede gelınımız var bırlıkte oturuyolar ben mısafırlıge bıle hıc gıtmıyorum kalabalık dıye onunda kucuk bebegı var hıc olmuyo .

124 cook var daha ama sabir vercek in$ rabbim en kotusude beraber buyutememek her gun deg$en haraketlerini yanliz ba$ina seyretmek

herkese merhabalar....

eşi askere giden arkadaşım hem asker yolu beklemek hem bebek zor olacak ama geçip gidicek hepsi sayılı gün..allah yanında olur...

bişey sorucam kızlar eşimle canımız çok çiğ köfte istedi ayrın yapıp yesek diyoruz ama tereddüt ediyoruz benbeğe sütle geççecek bir sıkıntı olur mu diye...sizce çiğ köfte yesem bişey our mu?

valla canım daha dun yedım hıcbısey olmadı tabı dozunda ye yınede ben dun durum yedım.hatta kızımın kırkı cıkmadan bıle yemıstım hıcbısey omamıstı yanı ben yıyorum.bak yıne canımı cektırdın bayılırım hele durum olursa:)

pancakee,tuğba,gurbet elde, huulya çok ama çok teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için gerçekten psikolojik olrak zor durumdayım umarım her şey yoluna girer:)

yapınca göndereyim kız sana:))
çiğ köftenin dürümünüde ilk defa duydum kız...

yapınca göndereyim kız sana:))
çiğ köftenin dürümünüde ilk defa duydum kız...

aaaa durum duyulmazmı hıc canım.su meshur adıyaman cıgkoftecısı var burda.zıncır subeleı falan orda yokmu.ordan alıyoruz bız.cokta guzel oluyo ben yapmayı bılmıyorum malesef esımde bılmez.neyse esım dısarda canım ona soylerım gelırken alır:)

selam kızlar nasılsınız bakalım. biz iyiyiz bugün doktor kontrolümüz vardı ilk defa gittik bu doktora biraz ağır kanlı sanki yoldan geçen birine doktor önlüğünü giydirip getirmişsin gibi :) bir saat kilo boy tablosuna baktıktan sonra iyi kilo almış dedi yaşıda baya var tecrübeli olması gerekmezmiydi :)
demir damlası masala çok gaz yaptı uyku düzeni kaçtı dün damlayı vermedim yine eskisi gibi uyudu. doktora sordum 7 damlayı tek sefrde verme sabah 3 damla öğlen 4 damla ver suyla ver daha iyi olur dedi

yok canım valla benim ablamında ilk köpek dişi çıkmış sonra altlar çıkmış..şimdiden hayırlı olsun inciniz..

günaydın gökçen maşallah oğlunaa benim kız az kilo aldı bu ay ama napım sağlıklı olsndaa
maşallah canım kızına, dr bana artık eskisi gibi çok kilo almasını bekleme ortalama 600 gr falan alır dedi... tabi bebeğe göre de değişir, sarp pek fazla almıyor zaten.
aç olsa huzursuz olur , ağlar bence.. zaten kilosu da boyu da iyi, benimki de senin oğlun kadar hemen hemen ama bizim dr iyi dedi kilosuna...
ay sarp da buzuki sesini seviyor hmen sakinleşiyor, ablam ona giritten buzuki şeklinde kurmalı müzik kutusu gibi bi şey almış sirtaki çalıyor bayılıyor ona :)
canım bu konuda hiç bir fikrim yok ama normalde bıngıldak 1 yaşına kadar tam kapanıyor diye duymuştum..
hoşgeldin canım, özledik seni... kuzenine tekrar geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
canım yaa, inşallah düzelir emmeye başlar...
22 mayıs dogumlu benım oglusumda en kucuklrı benımkı heralde haftaya asımız 23 unde sımdıden napcaz dıe korkanlardanım esım askerde bıde allah hepmızın yardımcısı olsun
Allah kavuştursun günler su gibi geçsin inşallah...
aynı fikirdeyim , bizimki de büyüsün maça gideceğiz, balığa gideceğiz falan deyip duruyor, ee yardım et de beraber büyütelim di mi :) şaka bir yana ben de uykusuz kalınca hep eşime çatıyorum, o öyle bütün gece uyuyor ya kıskanıyorum sanırım :)
ben de çıngırak diş kaşıyıcı falan veriyorum eline hoşuna gidiyor, çok kalın tutma yeri olanları henüz tutamıyor ama incelerle oyalanıyor. renkli kısa peluş oyuncakları da seviyor

günaydın kızlar pazar günü kimse de olmaz topicte heralde..
eşim çalışıyo bugün.
ayrıca bugün benim doğum günüm ama sabah eşim hiiiç kutlama teşebbüsünde bulunmadı unuttuysa çok kırılırım yaaa hoş ben bile facebook u açınca farkettim doğum günüm olduğunu:) emir aklımı başımdan aldı iyice huysuzlştı. aşının etkisi 3 gün sürer mi ya gün içinde acaip mızmız huysuzz sürekli ağlamaklı. böyle değildi gece uyumasa bile gündüz sakindik aah ah..

Tuba bizimkide 50 olmuştur heralde:)) fecii durumdayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…