günaydın kızlar pazar günü kimse de olmaz topicte heralde..
eşim çalışıyo bugün.
ayrıca bugün benim doğum günüm ama sabah eşim hiiiç kutlama teşebbüsünde bulunmadı unuttuysa çok kırılırım yaaahoş ben bile facebook u açınca farkettim doğum günüm olduğunu:) emir aklımı başımdan aldı iyice huysuzlştı. aşının etkisi 3 gün sürer mi ya gün içinde acaip mızmız huysuzz sürekli ağlamaklı. böyle değildi gece uyumasa bile gündüz sakindik aah ah..
offf gece elli kere kalktı,hiç huyu değildir ne oluyo acaba ya
Tuba bizimkide 50 olmuştur heralde:)) fecii durumdayımmm
selam kızlar nasılsınız bakalım. biz iyiyiz bugün doktor kontrolümüz vardı ilk defa gittik bu doktora biraz ağır kanlı sanki yoldan geçen birine doktor önlüğünü giydirip getirmişsin gibi :) bir saat kilo boy tablosuna baktıktan sonra iyi kilo almış dedi yaşıda baya var tecrübeli olması gerekmezmiydi :)
demir damlası masala çok gaz yaptı uyku düzeni kaçtı dün damlayı vermedim yine eskisi gibi uyudu. doktora sordum 7 damlayı tek sefrde verme sabah 3 damla öğlen 4 damla ver suyla ver daha iyi olur dedi
Tuba bizimkide 50 olmuştur heralde:)) fecii durumdayımmm
sizin durumunuzda zor kızlar yaa..ama inananın gece uykusuz kalma pahasınada olsa emzirmek isterdim..sadece sütümle doysun isterdim:gitme::sinifsinif:senağlama
eşim çalışıyo bugün.
ayrıca bugün benim doğum günüm ama sabah eşim hiiiç kutlama teşebbüsünde bulunmadı unuttuysa çok kırılırım yaaahoş ben bile facebook u açınca farkettim doğum günüm olduğunu:) emir aklımı başımdan aldı iyice huysuzlştı. aşının etkisi 3 gün sürer mi ya gün içinde acaip mızmız huysuzz sürekli ağlamaklı. böyle değildi gece uyumasa bile gündüz sakindik aah ah..
eşim çalışıyo bugün.
ayrıca bugün benim doğum günüm ama sabah eşim hiiiç kutlama teşebbüsünde bulunmadı unuttuysa çok kırılırım yaaahoş ben bile facebook u açınca farkettim doğum günüm olduğunu:) emir aklımı başımdan aldı iyice huysuzlştı. aşının etkisi 3 gün sürer mi ya gün içinde acaip mızmız huysuzz sürekli ağlamaklı. böyle değildi gece uyumasa bile gündüz sakindik aah ah..[/QUOTE
koskocaman mutlu yıllar sana nidah oğlunla eşinle ve ailenle nice senelere
benin oğlımda çok huysuzlaştı bugünlerde uykuda yok napıcaz bilmiyorum benim de eşim yok bugün işe gitti yani pazar pazar yalnız uykusuz yorgun
offf gece elli kere kalktı,hiç huyu değildir ne oluyo acaba ya
kızım 4 aylık oldu...zaman su gibi geçer inşallah ....bu yıl benim için zor bir yıl olacak..sanırım...evde 1 bebek ...okulda 15 öğrenci....
kızlar bana bi akıl verin..bu oğlanın emmeyi bıraktığı yetmedi şinmdide bebek sütünü bırakıcak sanırım..8buçuk sa. aç bıraktım yinede bebek sütünü içme sebze çorbası verdim afiyetle yedi..aptamil kullanıyoruz bebelac ve gogly de denedim içmedi.aptamil milumil varmış daha lezzetliymiş onumu denesem acaba..offf delircem ya
ayyyy aynı benım kız gıbı bızımkılerın bogaz cok kotu ya.bende nasıl cabalıyorum alsın dıye.tukure tukure verıyorum.hop dıye alıyım emıyım demıyo hıc.memeyı zaten sadece gozu kaplıyken ukku arası alıyo oda gece 1-2 kez.bıberonuda 10 gunudr alıyo onuda zorla bırazını tukurdukten sonra bırazını ıcıyo.ne bılmı canım ya bızde boyle ugrascaz demkkı.corba falan ıcıyosa ver canım .
ac kalmasından ıyıdır.benımkı mam ıcıyo sımdı cok dırendım 2 ay ac bıraktım resmen mama vermıcem dıye ama yıne emmedı sımdıdde doydunda dıyorum mamayla doydun.sende ne alıyosa onu ver canım yazık ac bırakma naoalım bunlarda boyle olcakmıs
kızlar bana bi akıl verin..bu oğlanın emmeyi bıraktığı yetmedi şinmdide bebek sütünü bırakıcak sanırım..8buçuk sa. aç bıraktım yinede bebek sütünü içme sebze çorbası verdim afiyetle yedi..aptamil kullanıyoruz bebelac ve gogly de denedim içmedi.aptamil milumil varmış daha lezzetliymiş onumu denesem acaba..offf delircem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?