2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar iyi pazarlar :)
nidah canım doğumgünün kutlu olsun nice yaşlara bebişinle beraber iinşallah

iyi pazarlar kızlar...bugün uykusuzum geç yattım bide uyku tutmadı nie bilmem..oğlanda canımı sıkıyo bebek sütünü içmek istemiyo napcam bilmem buay kilo alamadı gibime geliyo..

doğum günü kutlu olsun canım..nice senelereee

canım damlanın tadı cok kotu benım kıızmda almak ıstemedı mamasına damlatıp ıcırıyorum ozaman farketmıyo.

Tuba bizimkide 50 olmuştur heralde:)) fecii durumdayımmm

allah sabır verır kızlar ya.elbet bıgun duzene gırecekler.kımı erken kımı gec.masllah benım kızım 10 gunudr ıyı uyuyor.1 yada 2 kez kalkıyor emıp gerı uyuyor.ama 10 gun oncesıne kadar sızın gıbıydım.mama vermeye basladıktam sonra boyle uyudu.kızım ac kalıyodu cunku emmıyodu ve bıberonuda almıyodu kendılıgınden arefe gunu bıberonu tuttu.o gun bu gun uyuyo kuzum:)

sizin durumunuzda zor kızlar yaa..ama inananın gece uykusuz kalma pahasınada olsa emzirmek isterdim..sadece sütümle doysun isterdim:gitme::sinifsinif:senağlama

benım kızımda emmıyor canım .cok uzuluyorum.ama bı yandanda mamada olsa doydugu ıcın mutlu oluyorum.ne kadar ac kaldı kızım nasıl aglıyodu aclıktan.napaılm doysunlarda mama ıle doysunlar:)
gunduz hıc emmıyor artık gecede 1 yada 2 kez emıyosagıyorum 2-3 kez bıberonla ıcıyo

yeni yaşın hayırlı olsun canım

kızım 4 aylık oldu...zaman su gibi geçer inşallah ....bu yıl benim için zor bir yıl olacak..sanırım...evde 1 bebek ...okulda 15 öğrenci....

özlem,ant,esmergünay ve şerife sağolun kızlar.
gurbetelde benim oğlumda aynen öyle bi sağ bi sol..
kızlar oğlum aç kaldığından mı uyanıyo dicem ama kilo alımı iyi gidiyo çok şükür acep mama verseydim uyurmuydu,mamanın uyutucu bi özelliği mi var?:) şeytan diyoki dene ama yok birazdaha sabır..

bu arada diş olabilirmi diye damaklarına baktım sağ ve solda alt köpek dişlerinin yerlerinde beyaz sivilce kadar bi çıkıntı oluşmuş elime geliyor.oralara dokundukça hoşlanıyo rahatlıyo gibi. diş olabilr mi ilk nasıl çıkıyo diş ? çok mızmız belki de ondandır..

kızım 4 aylık oldu...zaman su gibi geçer inşallah ....bu yıl benim için zor bir yıl olacak..sanırım...evde 1 bebek ...okulda 15 öğrenci....

başladınmı canım okula? bebeğe kim bakacak. Allah sabır ve kolaylık versin

kızlar bana bi akıl verin..bu oğlanın emmeyi bıraktığı yetmedi şinmdide bebek sütünü bırakıcak sanırım..8buçuk sa. aç bıraktım yinede bebek sütünü içme sebze çorbası verdim afiyetle yedi..aptamil kullanıyoruz bebelac ve gogly de denedim içmedi.aptamil milumil varmış daha lezzetliymiş onumu denesem acaba..offf delircem ya

ayyyy aynı benım kız gıbı bızımkılerın bogaz cok kotu ya.bende nasıl cabalıyorum alsın dıye.tukure tukure verıyorum.hop dıye alıyım emıyım demıyo hıc.memeyı zaten sadece gozu kaplıyken ukku arası alıyo oda gece 1-2 kez.bıberonuda 10 gunudr alıyo onuda zorla bırazını tukurdukten sonra bırazını ıcıyo.ne bılmı canım ya bızde boyle ugrascaz demkkı.corba falan ıcıyosa ver canım .
ac kalmasından ıyıdır.benımkı mam ıcıyo sımdı cok dırendım 2 ay ac bıraktım resmen mama vermıcem dıye ama yıne emmedı sımdıdde doydunda dıyorum mamayla doydun.sende ne alıyosa onu ver canım yazık ac bırakma naoalım bunlarda boyle olcakmıs

emmeyide böyle bırakmıştı benimki önce geceleri uyku arası aldım ve bıraktıiişimdide bebek sütünü gece alıyo..offf bu çocuğun bağışıklık sistemi nasıl güçlenicek peki..hemen pes etmiyim diyorum allah yardımcımız olsun canım

iyi pazarlar herkese
gökçen canım doğum günün kutlu olsun, Rabbim oğluşunla hayırlı uzun ömürler versin olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım o sütle muhallebi yapsan our mu acaba belki o şekilde yer fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…