kızlar bana bi akıl verin..bu oğlanın emmeyi bıraktığı yetmedi şinmdide bebek sütünü bırakıcak sanırım..8buçuk sa. aç bıraktım yinede bebek sütünü içme sebze çorbası verdim afiyetle yedi..aptamil kullanıyoruz bebelac ve gogly de denedim içmedi.aptamil milumil varmış daha lezzetliymiş onumu denesem acaba..offf delircem ya
iyi pazarlar herkese
gökçen canım doğum günün kutlu olsun, Rabbim oğluşunla hayırlı uzun ömürler versin olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
canım o sütle muhallebi yapsan our mu acaba belki o şekilde yer fisfisfis
deniz ve hülya sağolun kızlarrr:)
kociş akşama plan yapmışş bebişle beraber yemeğe gitcez nasıl olcaksa:))
kızlarr diş ile ilgili yazıma cevap verin ya yokmu tecrübeli bir annee?
özlem,ant,esmergünay ve şerife sağolun kızlar.
gurbetelde benim oğlumda aynen öyle bi sağ bi sol..
kızlar oğlum aç kaldığından mı uyanıyo dicem ama kilo alımı iyi gidiyo çok şükür acep mama verseydim uyurmuydu,mamanın uyutucu bi özelliği mi var?:) şeytan diyoki dene ama yok birazdaha sabır..
bu arada diş olabilirmi diye damaklarına baktım sağ ve solda alt köpek dişlerinin yerlerinde beyaz sivilce kadar bi çıkıntı oluşmuş elime geliyor.oralara dokundukça hoşlanıyo rahatlıyo gibi. diş olabilr mi ilk nasıl çıkıyo diş ? çok mızmız belki de ondandır..
daha öncede yazdım ama nice senelere ailenle mutlu sağlıklı günler görürsünüz inaşallah
bu arada eşin ne güzel plan yapmış bak güzel geçer de bebiş uslu durur umarım
bizde sabah sabah eşimle bebeğin emziği yüzünden birbirimize girdik memesi yere düştü bende eşime yıkarmısın dedim o da gitmiş normal musluktan yıkamış o sırada kahvaltı ediyorduk çaydanlıkta sıcak su vardı onunla yıka dedim hadi olmadı bari içme suyu ile yıkar insan dedim o da bana sen çok abartıyosun ne var ki musluk suyunda dedi bende başladım ders vermeye ona göre ben çok takılıyomuşum küçük şeylere öylemi ya siz emziği nasıl yıkarsınız yere düşse???
daha öncede yazdım ama nice senelere ailenle mutlu sağlıklı günler görürsünüz inaşallah
bizde sabah sabah eşimle bebeğin emziği yüzünden birbirimize girdik memesi yere düştü bende eşime yıkarmısın dedim o da gitmiş normal musluktan yıkamış o sırada kahvaltı ediyorduk çaydanlıkta sıcak su vardı onunla yıka dedim hadi olmadı bari içme suyu ile yıkar insan dedim o da bana sen çok abartıyosun ne var ki musluk suyunda dedi bende başladım ders vermeye ona göre ben çok takılıyomuşum küçük şeylere öylemi ya siz emziği nasıl yıkarsınız yere düşse???
eline geliyosa ve beyazlık varsa diştir canım.annem olye söyledi bana sık sık bak dedi hatta çay bardağını değdir çın çın ses çıkarsa diştir demişti..dene bakalım ses gelicekmi
kızlar yürüteç kullanmaya başlayan varmı ?
ben ilk başta kaynatılmış içme suyuyla yıkıyodum, sonra narmal içme suyu, sonra kaynamış çeşme suyuna düştük sırnaşık şey şimdi normal çeşme suyuyla yıkıyorum, arkadaşların dediği gibi bağışıklık sisteminin gelişmesi için yavaştan alıştırmak lazım, hem yakında emeklediklerinde yerleri bile yalıycak bu kuzular sempatiksalakcinnidelikafadulden
başladınmı canım okula? bebeğe kim bakacak. Allah sabır ve kolaylık versin
bizim doğum günü yalan oldu minik paşam sağolsunnn aah ahhh 2 dk durmadı kii:)
neyse sağlıklı olsunda ilerde kutlarız artık.:)
emir de yeğenlerimle oynuyo yani oynuyo derken sesler çıkarıyo onları görünce. yeğenlerim 4-7 yaşlarındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?