2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en azından sebze çorbasını içmesi iyi olmuş söylediğin gibi diğerini de dene inşallah olumlu sonuç alırsın

deniz ve hülya sağolun kızlarrr:)
kociş akşama plan yapmışş bebişle beraber yemeğe gitcez nasıl olcaksa:))
kızlarr diş ile ilgili yazıma cevap verin ya yokmu tecrübeli bir annee?

benimde aklıma geldi ama bebek sütü yerine geçermi acaba birazda onu araştırayım bakalım

deniz ve hülya sağolun kızlarrr:)
kociş akşama plan yapmışş bebişle beraber yemeğe gitcez nasıl olcaksa:))
kızlarr diş ile ilgili yazıma cevap verin ya yokmu tecrübeli bir annee?

daha öncede yazdım ama nice senelere ailenle mutlu sağlıklı günler görürsünüz inaşallah
bu arada eşin ne güzel plan yapmış bak güzel geçer de bebiş uslu durur umarım
bizde sabah sabah eşimle bebeğin emziği yüzünden birbirimize girdik memesi yere düştü bende eşime yıkarmısın dedim o da gitmiş normal musluktan yıkamış o sırada kahvaltı ediyorduk çaydanlıkta sıcak su vardı onunla yıka dedim hadi olmadı bari içme suyu ile yıkar insan dedim o da bana sen çok abartıyosun ne var ki musluk suyunda dedi bende başladım ders vermeye ona göre ben çok takılıyomuşum küçük şeylere öylemi ya siz emziği nasıl yıkarsınız yere düşse???

eline geliyosa ve beyazlık varsa diştir canım.annem olye söyledi bana sık sık bak dedi hatta çay bardağını değdir çın çın ses çıkarsa diştir demişti..dene bakalım ses gelicekmi

valla tatlım artık büyüyolar eşin haklı bukadarda abartmamak lazım..tamam içme suyunu falan kaynamış veriyorum ama emziği düşünce musluk suyundan yıkıyorum..bişey olmadı çok şükür okdarcıkta mikroba alışsın vucütları.tabi sana kalmış yine

sağol canm inş bebiş uslu durur.
ben muslukla da yıkıyorum yani emzik almıyo ama dişlik var onu musluğa tutuyorum hazırda kaynamış su varsa tabi tercihim ondan yana da oluyo.

eline geliyosa ve beyazlık varsa diştir canım.annem olye söyledi bana sık sık bak dedi hatta çay bardağını değdir çın çın ses çıkarsa diştir demişti..dene bakalım ses gelicekmi

tamam canım sağol denicem. ay erken daha ya hadi hayırlısı..

bundan sonra bende biraz daha geniş olmaya çalışıcam kızlar büyüdüklerini kabullenmek gerekir heralde

ben ilk başta kaynatılmış içme suyuyla yıkıyodum, sonra narmal içme suyu, sonra kaynamış çeşme suyuna düştük sırnaşık şey şimdi normal çeşme suyuyla yıkıyorum, arkadaşların dediği gibi bağışıklık sisteminin gelişmesi için yavaştan alıştırmak lazım, hem yakında emeklediklerinde yerleri bile yalıycak bu kuzular sempatiksalakcinnidelikafadulden

selam kızlar çok uzun süredir siteye giremiyorum evimi taşıdım, maşallah bebişlerimiz kocaman oldular. daha dün gibi doğum haberlerimizi bekleyişlerimiz ama bakıyorumki diş bile çıkarmaya başlamışız benim cadı bazen bana illallah dedirtiyor. Sizleri ve bebeişlerinizi kocaman öpüyorum canlar

evet kızlar yaaa bebişleri musluk sularıyla yıkamıyor musunuz yoksa siz? çeşme suyuyla yıkanırlarken de bi dolu su yutuyorlar siz farkında olmadan. accık esnek olmak lazım bence de. hem ayrıca insanlığın başına gelen en büyük tehlike hijyen fobisi bence. o yüzden en güçlü ve kansorejen kimyasallarla yıkıyoruz her bi yanımızı. mikroptan kaçarken aslında daha beterine kansere yakalanıyoruz. accık relaxxxx..

kızlar bebeğinizin bebek arkadaşı var mı?bebeğim kendinden büyük çocuklara daha çok ilgi gösteriyor merak ettim.

bizim doğum günü yalan oldu minik paşam sağolsunnn aah ahhh 2 dk durmadı kii:)

neyse sağlıklı olsunda ilerde kutlarız artık.:)

emir de yeğenlerimle oynuyo yani oynuyo derken sesler çıkarıyo onları görünce. yeğenlerim 4-7 yaşlarındalar

oğlum son bi haftadır çok huzursuz uykuya dalamıyo bi türlü uyusada 10dk sonra uyanıyor sürekli hareket halinde önceden çok uslu bi bebekti bu ana kadar bebeğim varmı diyodum emzirip uyutuyodum uyanıkken oynardık tekrar kendi uyurdu şimdi ayakta sallamaktan yoruluyorum

bebişler yokken yaptigımız kutlamalara saycaz artık :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…