2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
NİDAH, doğum günün kutlu olsun, oğlun, eşin ve tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlara... opuyorumnanaktan

deme ya kaydirigubbakcemile3 oğlanın başına mum dikip üflerseydin sempatiksalakcinni

canım benimkide abileri pek seviyor ama kendisi gibi bebişlerle fazla ilgilenmiyor,bu nedenle sordum bebek arkadaşı var mı?yada siz aşağı yukarı aynı ayda doğan bebişlerin aileleriyle görüşüyormusunuz.

Günaydın herkese
Zorlu bir hafta beni bekliyor bu haftasonu taşınıcaz bebekle cok zor olucak birde calısıyorum 1 gün izin vericekler sağ sağlim bi taşınsak birde daha uzağa gidicez işe gidip gelirken zor olucak hem bebişi de getirip götürücem bakalım napıcaz.evimin yakınında iyi bir bakıcı bulsam cok iyi olucak

tatlım kolay gelsin umarım herşey yolunda gider,bakıcı meselesi çok önemli,bebişlerimiz henüz konuşamadığı ve bize derdini anlatamadığı için,gönlüne göre bakıcı çıkar araştır bakalım,tavsiye çok önemli bu işlerde.

Saol canım inş bebişlerimiz Allah a emanet

günaydın arkadaşlar.yine uykusuz bir gecenin ardından işbaşındayım :sinifsinif:
bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz?benim bebeğim çok zor uyuyo.özellikle geceleri çok fazla uyku kahrı yapıyor.çok uykusu geliyo ama bir türlü uykuya dalamıyo.aranızda bunu yaşayan varmı?nasıl bir çözüm bulacağımı bilemiyorum.bebeğim hem beni hem de kendini yoruyor uyku yüzünden.bir yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun yoksa çok yakında uykusuzluktan öleceğim.

kızlar bugün çok mutluyum izne çıkacağım amiri bekliyorum izin almak için kpss sıvaı iptal oldu ya eşimin sınava çalışması lazım o yüzdende kııma balkacağım çok mutluyum çokk inş eşimde kazanır epeydir giremeedim geçmişe bakayımm

AYY İNŞALLAH EŞİN KAZANIR BUSEFER SENDE RAHATLARSIN BELKİ KAZANIRSA İZNİNİ UZATIRSINopuyorumnanaktan

valla ben ayağımda sallıyorum öyle uyutmaya çalışıyorum kafasını yüzünü gözünü kaşıyo zor dalıyo valla bazen ellerini tutuyom çorabı varsa çıkar sıcak basıyo bazen ondan uyumuyolar çok huysuzsa az altını aç havalansın valla ben aklıma gelen herşeyi deniyom

günaydın opuyorumnanaktan
güzel bir hafta sonundan sonra yine iş başındayız. kıvanç ayaklarını keşfedeli epey olmuştu ama 4-5 gündür ağzına götürmeyi keşfetti çorap yetiştiremiyorum sıpaya.
bizim gibi kaka yapamama sorunu yaşayan varmı aranızda 2 aydır yardımsız tuvaletini yapamıyor bir türlü çözüm bulamadık mafoldumben

Canım benımoglum cok zor uyuyo ve ayakta sallanmak ıstemıyo ayrıca yatagında da yatmıyo koyunca 5 dk sonra uyanıyo bız evde salıncakta uyutuyoruz ve elektrık süpürgesiyle yoksa cok aglıyo bende cok zor durumdayım boyle uykumu olur dıyorum ınsallah düzene girer bizde eşimle cok yoruluyoruz çünkü salıncagın dibinde nöbetleşe yatıyoruzbilmiyorumkismilelmaz:

Gözünaydın canım ohh bebişte mutlu olur ne güzel .Benim oğlan işe gittiğimi anlıyo sabah arabada durmuyo illa kucak istiyo eşim beni bıraktıktan sonra susuyomuş herşeyi farkediyolar

22 mayıs dogumlu benım oglusumda en kucuklrı benımkı heralde haftaya asımız 23 unde sımdıden napcaz dıe korkanlardanım esım askerde bıde allah hepmızın yardımcısı olsun
allah kavuştursun canım
Kızlar oyuncak veriyomusunuz veriyosanız ne veriyosunuz ben oyuncak almak istiyorum artık
ben aldım canım haftasonu müzikliler ilgisini çekio daha çok tambilmiyo ben çekiyorum o gülüyoo dişlik aldım ama ellerini daha çok seviyoo
allah yardımcın olsun sabır versin canım
canım ilk ön alt dişler çıkarr
hmm bilmiyodum demir ilacının yan etkisinde yamıyo ama benimkiin pek değişmedii içiyoda ismii bakım öğlen
mutlu yıllar gökçen
bende kaynamış suyla yıkıyom emzik vermiyomda oyuncaklarını falan
kızlar bebeğinizin bebek arkadaşı var mı?bebeğim kendinden büyük çocuklara daha çok ilgi gösteriyor merak ettim.
benimki komşun çockları geliyo5 yaşlarında falalar onları seviyo gülücük atıyo onlardan söz bekliyo
kolay gelsin canım allah yardımcın olsun
AYY İNŞALLAH EŞİN KAZANIR BUSEFER SENDE RAHATLARSIN BELKİ KAZANIRSA İZNİNİ UZATIRSINopuyorumnanaktan
saol canım inşllah

selam kızlar,
bizim oğlan biberon kullanmıyordu. asla emmiyordu. biberonun ucunu değil tamamını ağzına sokuyordu. şimdi chicco nun gaz yapmayan büyük yamuk biberonu var onun içine su koyuyorum harika emiyor maşallah. böyle bir sorununuz varsa tavsiye ederim. ucu meme gibi
uyku problemine gelince, ben şöyle aştım bu sorunu: hergün uyuklama belirtilerinin olduğu saatleri not ettim. sabah kaçta kalkıyor kaç saat dinç kalabiliyor. hepsini yazdım. örn: sabah 8de kalkıyorsak 10da uyumak istiyor 9da kalkıyorsak 11de uyumak istiyor gibi. tabi 1saat bile uyumuyor ama o uyurken ben sarj oluyorum. günde 3kere uuyuyoruz böyle. tabi yatarak emziriyorum uyku saatleri gelince.gazı çıkmadan uyuyor yani. gece de 3keere emmeye kalkıyor.
uyanıkken acayip hareketli ve hep kucakta bu da beni bitiriyor...
kızlar birkaç gündür kakamız yemyeşil ve kokulu. şeftali üzüm elma falan rendeleyip veriyorum ondan olabilir mi acaba bir akıl verin.

gunaydin kizlar..

dis yerleri belli olanlar nasil birsey gorunuyor sizde ? oglumda altta iki tane minik beyaz noktacik farkettim demiz. acaba?

Canım bence verdiğin meyvelerden dolayı değişiyodur kakasının rengi ve kokusu merak etme

arada bir puset arada bir sadecearaba ben hava dutumuna göre düzenliyorum puset daha korumalı hava serinse ona sıcaksa direk rabaya ki çok terlemesin

valla ben giydirmem kulotlu corap falan :)
ben de küresel ısınmayla zaten öyle çorap giyilecek hava faln da kalmamıştır bence,ben kendime palto kaban bile almıyorum çok hoşuma idiyolar ama nerede giyilecek bunlar diye

yazmış arkadaşlar da zaten bence de bebeğin doyuyor emziremeye devam et mama verme bize doktor bu ay 400g alma dönemine girmiş oluyor dedi,eskisi gibi çok kilo almasını beklemeyin 400 ortalamaysa 300de normaldir bence

maşallah oğluşuna ben de geçen burdan okudum 60-90 ml 100 bırakıyordum içirmk için çok uğraşyolardı diye 60a düşürdüm yine arttırmayı denesem mi?bemnim derdim biberon verince memei almak istemiyor mafoldumben

üsttekini ölçüyor bizim parmakla hemşire onu da ilk defa geçen ay ölçtü işte arkada olduğunu bile bilmiyordum ben cahil anne sempatiksalakcinni

tülbentsiz kaşısak nolur? benim oğlum elimi her bulduğunda ağzına sokyo ellerim yıkamaktan bir diş kaşıyıcı kadar pütürlü zaten
emmediği için az yapıyordur kakasını, ona takılmada çeştili şekiller denesen yine keyfi yerinde olan bi zamanı yakalasan kızızın da dişleri kaşınıyorsa müssit olduğun bi ara öyle memelr dışarda gezip hop hop ağzına soksan fırsat buldukça ben de şaklabanlıklar yaparak içiriyorum memelerii görmeyen de kalmadı herhalde ne sülalede ne istanbulda

5 aylık askerdı acmılık bıttı4ayımız kaldı ama yenı yasa falan dıolarya o urkutuomafoldumben
iyi düşün şekerim zaten ben geçen habe dinledi böyle bi düzenlee yapılmadığına dair, içini rahat tut

sen biraaz sabredip bıraktırmasan onun keyfinin gelmesini beklesen ben de ben çekersem memryi uyanıp kızıyor istiyor hemen anınıda vermeyince de huysuzlanıp duruyor ne meme alyo bu sefer ne uyyo ama sabreebilirsem kendi bıraktığında direk uykuya geçtiği bile olyo, biraz gernişip

benim oğlan cıngırak hastası 3-4 tane varonlarla oynuyo birde dönencemiz var pusete takılan ordaki hayvancıklarıda yakalamaya bayılıyo
pusete takılan dönence fisherpricein ki mi? bize de bi arkım almış da ben ana kucağına taktığımda çocuğun kafasına gelyo aarabaya da deneyemedim daha hiç ama paketin üstündeki şekilde takarsam düşer gibi gelyo tam halka değil sıkıştrılacak gibi sen nasıl takıyorsun?
124 cook var daha ama sabir vercek in$ rabbim en kotusude beraber buyutememek her gun deg$en haraketlerini yanliz ba$ina seyretmek
çok değil iyi tarafından bak herkes bak sıkıntısını eşlişnden çıkartyo burdas sizin aşkınız taze kalmış olcak

bence olmaz ama belki de ben bu sıralar rejimi bozdum diye mi oğlum adam gibi emmiyor

nice sağlıklı mutlu çocuklu ve huzurlu yıllara
kızım 4 aylık oldu...zaman su gibi geçer inşallah ....bu yıl benim için zor bir yıl olacak..sanırım...evde 1 bebek ...okulda 15 öğrenci....
sadece 15se iyi bence
benim eşim hiç anne sütü içmemiş mamda kabul etmemiş bütün çocukluuğu açık çay ve şeftali suyuyla geçmiş annesinin dediğine göre alerji faln hiç bi rahatsızlığı yok çok şükür sadece hasta olduğunda o da kırk yılda bir dudağında bi uçuk çıkar ben anne sütü de içmişim annem dikkat de etmiş ama ne kadar cins hastalık varsa beni bulur biraz bünye meselesi çk takmamka lazım canım napaprsak yapalım olacak oluyor rahat ol

ben sürekli musluk suyunda yıkıyorum 40ı milat kabul ettki biz artık pimpiriklensem de biraz mikrop alsın diye ses çıkarmıyorum hiç bişeye, geçen ağzından öpen bi arkadaşıma yuh dememi saymazsak amam o da hak etmişti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…