ben bugun gordum arkadasim, iki tane beyaz noktacik yanyana altta
hayırlı olsun cnm:) bizde bekliyoruz 5. ay içinde inşallah:)
çok huzursuz kaşıyor sürekli
gunaydin kizlar..
dis yerleri belli olanlar nasil birsey gorunuyor sizde ? oglumda altta iki tane minik beyaz noktacik farkettim demiz. acaba?
emir kucağımda alıntı yapamıyorrum doğum günümü kutlayanlar çok teşekkürlerr
pancake aynen benimkinde de yel beyaz noktalar var elimi değdirince sert bi tabaka. bence dişler geliyoo
saol canım eveteve girdiğimde yüzümü görür görmez gülücükler savuruyo kuzucumm heyecanlıyım hala uykum var ama uyuymadımmGözünaydın canım ohh bebişte mutlu olur ne güzel .Benim oğlan işe gittiğimi anlıyo sabah arabada durmuyo illa kucak istiyo eşim beni bıraktıktan sonra susuyomuş herşeyi farkediyolar
bizimde öğlen öyleydi hemde biraz katı gibi akşam fasulye yemeği yaptıydım ondan heralde yediklerimizdeğiştiriyor canımmselam kızlar,
bizim oğlan biberon kullanmıyordu. asla emmiyordu. biberonun ucunu değil tamamını ağzına sokuyordu. şimdi chicco nun gaz yapmayan büyük yamuk biberonu var onun içine su koyuyorum harika emiyor maşallah. böyle bir sorununuz varsa tavsiye ederim. ucu meme gibi
uyku problemine gelince, ben şöyle aştım bu sorunu: hergün uyuklama belirtilerinin olduğu saatleri not ettim. sabah kaçta kalkıyor kaç saat dinç kalabiliyor. hepsini yazdım. örn: sabah 8de kalkıyorsak 10da uyumak istiyor 9da kalkıyorsak 11de uyumak istiyor gibi. tabi 1saat bile uyumuyor ama o uyurken ben sarj oluyorum. günde 3kere uuyuyoruz böyle. tabi yatarak emziriyorum uyku saatleri gelince.gazı çıkmadan uyuyor yani. gece de 3keere emmeye kalkıyor.
uyanıkken acayip hareketli ve hep kucakta bu da beni bitiriyor...
kızlar birkaç gündür kakamız yemyeşil ve kokulu. şeftali üzüm elma falan rendeleyip veriyorum ondan olabilir mi acaba bir akıl verin.
allah yardımcın olsun birinci sınıflar zordurryorgunluktam ölüyorummmm
1.sınıf okutuyorum..sabah belli oldu sınıfım..son dakka kararıyla izin almamaya karar verdim.inşallah pişman olmam..hem yoruldum hemde oğlumdan uzak olmak beni mahvetti...tenefüste süt sağ öğle yemeğinde oğlumu emzirmeye git hareketli bir sınıf aaaaaaaaaaaa yoruldum hatta bittim..
arada bir puset arada bir sadecearaba ben hava dutumuna göre düzenliyorum puset daha korumalı hava serinse ona sıcaksa direk rabaya ki çok terlemesin
ben de küresel ısınmayla zaten öyle çorap giyilecek hava faln da kalmamıştır bence,ben kendime palto kaban bile almıyorum çok hoşuma idiyolar ama nerede giyilecek bunlar diye
yazmış arkadaşlar da zaten bence de bebeğin doyuyor emziremeye devam et mama verme bize doktor bu ay 400g alma dönemine girmiş oluyor dedi,eskisi gibi çok kilo almasını beklemeyin 400 ortalamaysa 300de normaldir bence
maşallah oğluşuna ben de geçen burdan okudum 60-90 ml 100 bırakıyordum içirmk için çok uğraşyolardı diye 60a düşürdüm yine arttırmayı denesem mi?bemnim derdim biberon verince memei almak istemiyor mafoldumben
üsttekini ölçüyor bizim parmakla hemşire onu da ilk defa geçen ay ölçtü işte arkada olduğunu bile bilmiyordum ben cahil anne sempatiksalakcinni
tülbentsiz kaşısak nolur? benim oğlum elimi her bulduğunda ağzına sokyo ellerim yıkamaktan bir diş kaşıyıcı kadar pütürlü zaten
emmediği için az yapıyordur kakasını, ona takılmada çeştili şekiller denesen yine keyfi yerinde olan bi zamanı yakalasan kızızın da dişleri kaşınıyorsa müssit olduğun bi ara öyle memelr dışarda gezip hop hop ağzına soksan fırsat buldukça ben de şaklabanlıklar yaparak içiriyorum memelerii görmeyen de kalmadı herhalde ne sülalede ne istanbulda
iyi düşün şekerim zaten ben geçen habe dinledi böyle bi düzenlee yapılmadığına dair, içini rahat tut
sen biraaz sabredip bıraktırmasan onun keyfinin gelmesini beklesen ben de ben çekersem memryi uyanıp kızıyor istiyor hemen anınıda vermeyince de huysuzlanıp duruyor ne meme alyo bu sefer ne uyyo ama sabreebilirsem kendi bıraktığında direk uykuya geçtiği bile olyo, biraz gernişip
pusete takılan dönence fisherpricein ki mi? bize de bi arkım almış da ben ana kucağına taktığımda çocuğun kafasına gelyo aarabaya da deneyemedim daha hiç ama paketin üstündeki şekilde takarsam düşer gibi gelyo tam halka değil sıkıştrılacak gibi sen nasıl takıyorsun?
çok değil iyi tarafından bak herkes bak sıkıntısını eşlişnden çıkartyo burdas sizin aşkınız taze kalmış olcak
bence olmaz ama belki de ben bu sıralar rejimi bozdum diye mi oğlum adam gibi emmiyor
nice sağlıklı mutlu çocuklu ve huzurlu yıllara
sadece 15se iyi bence
benim eşim hiç anne sütü içmemiş mamda kabul etmemiş bütün çocukluuğu açık çay ve şeftali suyuyla geçmiş annesinin dediğine göre alerji faln hiç bi rahatsızlığı yok çok şükür sadece hasta olduğunda o da kırk yılda bir dudağında bi uçuk çıkar ben anne sütü de içmişim annem dikkat de etmiş ama ne kadar cins hastalık varsa beni bulur biraz bünye meselesi çk takmamka lazım canım napaprsak yapalım olacak oluyor rahat ol
ben sürekli musluk suyunda yıkıyorum 40ı milat kabul ettki biz artık pimpiriklensem de biraz mikrop alsın diye ses çıkarmıyorum hiç bişeye, geçen ağzından öpen bi arkadaşıma yuh dememi saymazsak amam o da hak etmişti yani
günaydın arkadaşlar.yine uykusuz bir gecenin ardından işbaşındayım :sinifsinif:
bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz?benim bebeğim çok zor uyuyo.özellikle geceleri çok fazla uyku kahrı yapıyor.çok uykusu geliyo ama bir türlü uykuya dalamıyo.aranızda bunu yaşayan varmı?nasıl bir çözüm bulacağımı bilemiyorum.bebeğim hem beni hem de kendini yoruyor uyku yüzünden.bir yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun yoksa çok yakında uykusuzluktan öleceğim.
selam kızlar,
bizim oğlan biberon kullanmıyordu. asla emmiyordu. biberonun ucunu değil tamamını ağzına sokuyordu. şimdi chicco nun gaz yapmayan büyük yamuk biberonu var onun içine su koyuyorum harika emiyor maşallah. böyle bir sorununuz varsa tavsiye ederim. ucu meme gibi
uyku problemine gelince, ben şöyle aştım bu sorunu: hergün uyuklama belirtilerinin olduğu saatleri not ettim. sabah kaçta kalkıyor kaç saat dinç kalabiliyor. hepsini yazdım. örn: sabah 8de kalkıyorsak 10da uyumak istiyor 9da kalkıyorsak 11de uyumak istiyor gibi. tabi 1saat bile uyumuyor ama o uyurken ben sarj oluyorum. günde 3kere uuyuyoruz böyle. tabi yatarak emziriyorum uyku saatleri gelince.gazı çıkmadan uyuyor yani. gece de 3keere emmeye kalkıyor.
uyanıkken acayip hareketli ve hep kucakta bu da beni bitiriyor...
kızlar birkaç gündür kakamız yemyeşil ve kokulu. şeftali üzüm elma falan rendeleyip veriyorum ondan olabilir mi acaba bir akıl verin.
Günaydın herkese
Zorlu bir hafta beni bekliyor bu haftasonu taşınıcaz bebekle cok zor olucak birde calısıyorum 1 gün izin vericekler sağ sağlim bi taşınsak birde daha uzağa gidicez işe gidip gelirken zor olucak hem bebişi de getirip götürücem bakalım napıcaz.evimin yakınında iyi bir bakıcı bulsam cok iyi olucak
günaydın opuyorumnanaktan
güzel bir hafta sonundan sonra yine iş başındayız. kıvanç ayaklarını keşfedeli epey olmuştu ama 4-5 gündür ağzına götürmeyi keşfetti çorap yetiştiremiyorum sıpaya.
bizim gibi kaka yapamama sorunu yaşayan varmı aranızda 2 aydır yardımsız tuvaletini yapamıyor bir türlü çözüm bulamadık mafoldumben
yorgunluktam ölüyorummmm
1.sınıf okutuyorum..sabah belli oldu sınıfım..son dakka kararıyla izin almamaya karar verdim.inşallah pişman olmam..hem yoruldum hemde oğlumdan uzak olmak beni mahvetti...tenefüste süt sağ öğle yemeğinde oğlumu emzirmeye git hareketli bir sınıf aaaaaaaaaaaa yoruldum hatta bittim..
bu arada bugün edizmeymeni sağlıkocağındaki kontrole götürdüm..bıngıldağı çok küçülmüş dr.götür mutlaka ve şimdilik devit i verme dediler 1*1 gibi kalmış..antalyada sırf bunun için çocuk dr.una götürdüğümde gayet normal 3.ayda kapanabilir bile demişlerdi..ama bugünde 6 aydan önce kapanmamalı dediler..yarın dr.a götürücem umarımbi sorun yoktur
sormayı unuttumm
dün kan damlasına başladık bide muz verdim ezdim sulandırdım 5-6 çay kaşığı yedi. gece kakasnda siyah siyah küçük ip gib bişiler vardı acaip pis kokuyodu. ilaçtanmıı muzdanmıı yoksa bi prob mi var bilen varmı?
canım muzun merkezini vermeyecekmişsin hani olgunlaşınca kararan yeri var ya orası bi komşum söylemişti ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama bi dene istersen belki ondandırsormayı unuttumm
dün kan damlasına başladık bide muz verdim ezdim sulandırdım 5-6 çay kaşığı yedi. gece kakasnda siyah siyah küçük ip gib bişiler vardı acaip pis kokuyodu. ilaçtanmıı muzdanmıı yoksa bi prob mi var bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?