2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emir kucağımda alıntı yapamıyorrum doğum günümü kutlayanlar çok teşekkürlerr
pancake aynen benimkinde de yel beyaz noktalar var elimi değdirince sert bi tabaka. bence dişler geliyoo

slm kızlar
diş etleri kaşınmaya başlamış..bizde görünürde bişey yok daha ama çok kaşınıyor
3 gün sonra 4 ayı bitiricez..dişlerin beyazlarını ne zaman gördünüz siz?

gunaydin kizlar..

dis yerleri belli olanlar nasil birsey gorunuyor sizde ? oglumda altta iki tane minik beyaz noktacik farkettim demiz. acaba?

emir kucağımda alıntı yapamıyorrum doğum günümü kutlayanlar çok teşekkürlerr
pancake aynen benimkinde de yel beyaz noktalar var elimi değdirince sert bi tabaka. bence dişler geliyoo

nidah canım mutlu yıllar diliyorum sana. ailenle birlikte upuzun ömür birlikte olun inşşş.. bu arada söle artık emir'e de accık rahat bıraksın annesini gali, vallaha ben yoruldum kızz yazdıklarını okudukça.

topkekim o dediğin pütürler dişin ta kendisi. hayırlı olsun :) bu arada bu belirtiler hemen diş çıkaracaklar demek değilmiş, 2 ayı bulur diyo doktorum.

yorgunluktam ölüyorummmm

1.sınıf okutuyorum..sabah belli oldu sınıfım..son dakka kararıyla izin almamaya karar verdim.inşallah pişman olmam..hem yoruldum hemde oğlumdan uzak olmak beni mahvetti...tenefüste süt sağ öğle yemeğinde oğlumu emzirmeye git hareketli bir sınıf aaaaaaaaaaaa yoruldum hatta bittim..

Gözünaydın canım ohh bebişte mutlu olur ne güzel .Benim oğlan işe gittiğimi anlıyo sabah arabada durmuyo illa kucak istiyo eşim beni bıraktıktan sonra susuyomuş herşeyi farkediyolar
saol canım eveteve girdiğimde yüzümü görür görmez gülücükler savuruyo kuzucumm heyecanlıyım hala uykum var ama uyuymadımm
bizimde öğlen öyleydi hemde biraz katı gibi akşam fasulye yemeği yaptıydım ondan heralde yediklerimizdeğiştiriyor canımm
allah yardımcın olsun birinci sınıflar zordurr

canım bizimki tinylove arabaya asma aparatı var kanca gibi o çıkarılıp cırtbantlı kısım pusete takılıyomuş öyle yaptım oğluş bayılıyo

kızlar cincileri gözükenler ayırlı olsunnn..darısı başımıza inş. benim oğlanında deli gibi kaşınıyo ama görünürde bişey yok anasına çekmemiş çeyseydi şimdi 2 dişi olucaktı

bu arada bugün edizmeymeni sağlıkocağındaki kontrole götürdüm..bıngıldağı çok küçülmüş dr.götür mutlaka ve şimdilik devit i verme dediler 1*1 gibi kalmış..antalyada sırf bunun için çocuk dr.una götürdüğümde gayet normal 3.ayda kapanabilir bile demişlerdi..ama bugünde 6 aydan önce kapanmamalı dediler..yarın dr.a götürücem umarımbi sorun yoktur

benim kızım da çok zor uykuya dalıyordu çünkü çok hareketli elleriyle uykusunu dağıtıyor yüzünü tırmalıyo saçını çekmeye calışıyor. ben çareyi kollarını ince bir tülbentle sarıp iki yana sabitlemekte buldum. Böylece uzun uyumaya başladı bir dene istersen...

evet canım meyvedendir, ben de bi kaç kere şeftali üzüm suyu vermiştim bizde de öyle oldu

Allah kolaylık versin

su içiriyomusun hiç, biraz ver istersen işe yarar

kolay gelsin, bu sene çok zor olcak hepimiz için sempatiksalakcinni

inşallah yoktur bi sorun, bizimkide çok küçülmüş gibi geliyor bana, tırstım şimdi :bbo:

slm uykusuz annişler,bebişim uyandı sabah,şimdi uyudu,sanırım annem ve babam fazla uyudu bari onlar ayakta kalsınlar biraz ben dalayım dedi,bekçi tayin etti bizi-tatlicadiarzu-

bu arada bebeğim emerek uyumaya alıştı,ilk başta işimize geliyordu,çünkü daha emmeye başlar başlamaz uyuyor,bizimde uykumuz bölünmüyordu,büyümeye başlayınca problem oluyormuş bu durum,sizde nasıl uyku durumu?

günaydınnnnnnnnn
gece yine yorucuydu ama önce 2 saat sonra 3 saat uyudu o bile bana yetti.sonrası saat başı artık buna şükrediyorum:)
ilknurrr emire söyledim dinler inşş dediklerini:))
bi alem paşammm yaa gün içinde durup durup bağırıyo bazen sinirli sinirli,sanki ne yaptıysamm bazen kahkaha atıyoo ay ölürüm yaaaaaaaaaaaaa:)
dün çıktık yeni ciciler aldık kanz a uğradım biraz kazık geldi , kipada buldum uzun kollu çıtçıtlılar bi de hafif kalın kapşollu mont aldım:) bere aldım çorap aldımm dedim az aldık idare eder bi baktık 70tl tutmuş. kıyafete çok para gidiyo ya bide çabuk küçülüyo.oğluşum sağolsun napalım:) dedim artık çalışmya başlasammı ne:) yok ama şu anda bırakamam bakıcı falan yok adam gibi,bakalım...
öğretmen hatunlarrr Allah kolaylık versinnn mini mini birler zordur mehtap:)
bizim minikler de okullu olcakmı bigünnn:=)

sormayı unuttumm
dün kan damlasına başladık bide muz verdim ezdim sulandırdım 5-6 çay kaşığı yedi. gece kakasnda siyah siyah küçük ip gib bişiler vardı acaip pis kokuyodu. ilaçtanmıı muzdanmıı yoksa bi prob mi var bilen varmı?

günaydın herkese
Bence ilaçtandır canım kan ilacı dışkının rengini değiştiriyo ya

herkese günaydın

canım muzun merkezini vermeyecekmişsin hani olgunlaşınca kararan yeri var ya orası bi komşum söylemişti ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama bi dene istersen belki ondandır

anne dediğinin deliksiz uyuması mümkün dğeil artık ben bunu anladım
ne kdar büyürlerse de sanki ben eskisi gibi uyuyamayacakmışışm gibi geliyor yarım saat içinde uyanmayınca acaba bişey mi oldu diye uyanıyor insan, uykumu almak dinlenmek isitiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…