iyi yapıyon canım bende hergün içiyom :içelim:
yerler zaten parke ama kocacığım sağolsun bugun küçük elektirkli bi soba ayarlicak
bide ayaklarım üşüyünce heryerim üşür benim:sinifsinif:
ya benimde canım bişeyler içmek istiyo ama ne istediğini bilmiyorum çay ve kahve dışından ne içebilirim maden suyuda hariç çünkü içemiyorummm:sinifsinif:
tabi ayklarına dikkat et ayaktan üşütüyosun ozaman sen kendine dikkat et canımmmkızlar benim ayaklarım donuyo iş yerinde ya
şu anda ayağımda 2 tane çorap var ama banamısın demiyo
hissetmiyorum resmen soğuktan acaba karın ağrımın sebeplerinden biride bu olabilirmi
iyiyiz canım hoşgeldinmerhaba güzel annişler nasılsınız
ay yine çok uzak kaldım burdan bir kaç gündür karnım çok ağrıyodu bende yattım hep uğrayamadım buralara gecede rüyama girdi burda hepinizle yazışıyodum ne kadar aklıma takıldıysa artık sırnaşık şey
evet çok şükür yarın 13 haftalık olucakkya şule ne güzel 13 haftayı devirecen 14den gün almaya başlayacan
ben daha 13 den gün almaya başladımmm
evet iyi de geliyo bulantıya canım burda söylenmişti ben de hemen başladım içmeye:lepi:
açık ayakkabı mı giyiyosun tatlım kalın çorap giy spor ayakkabı fln
ya benimde canım bişeyler içmek istiyo ama ne istediğini bilmiyorum çay ve kahve dışından ne içebilirim maden suyuda hariç çünkü içemiyorummm:sinifsinif:
ya şule ne güzel 13 haftayı devirecen 14den gün almaya başlayacan
merhaba güzel annişler nasılsınız
ay yine çok uzak kaldım burdan bir kaç gündür karnım çok ağrıyodu bende yattım hep uğrayamadım buralara gecede rüyama girdi burda hepinizle yazışıyodum ne kadar aklıma takıldıysa artık sırnaşık şey
ya şule ne güzel 13 haftayı devirecen 14den gün almaya başlayacan
canım elmalıyı denedin mi bende hiç içemezdim ama elmalıyı deneyince müptelası oldum
selamlar bayanlar işten kafamı kaldırdım kaçamak yaptım birazkaydirigubbakcemile3 offf hava ne kadar güzel fırsatı olan çıksın lütfen bizim yerimize de gezin ....
yok ya yavrum ben bayadır açık ayakkabı giymiyorum convers giyiyorum ama oda acaba bez olduğu içinmi üştüyo:uhm:
hoşgeldinn rüyana girdi demekkaydirigubbakcemile3 hayırdır inş:lepi:
bu arada geçmiş olsun canım:teselli:
haline şükret bacım, ben daha 10 bile değilim
bende senin sayende elmalı içmeye başlamıştım çok sevdim ama iş yerindekiler ve topiktekiler kızdılar katkı maddesi var içmeyin falan diye bende içmiyorum artık ama o güzel giderdi :içelim:
benim ki daha da minik teyzesi
yer teyzesi o miniki yer cokacimcoook
olabilir bak.. ben çizme giydim bu hafta hep :kedi: ayakkabıyı değiştir istersen canım çok ince çorapları da giymelmaz:
Aglaman için sebep söylemiycem ama diycemki.Aglama degmez hayat bu gözyaşlarına:)Ağlayasım var.Biri bana bi sebep söylesin de ağlıyım mafoldumben Küçük Emrah'ı mı izlesem
Bunu ilk kez duydum. yara olmasın diye demişsin ya iyi fikir aslında bir araştırmak lazımCADIARZU:lepi::lepi:
cnmm bak benim birkaç arkadaşımında böyle ve emziremediler ama şu sahte göğüs uçları var onlar çok işe yarıyormuşkaydirigubbakcemile5
Çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendinekızlar günaydın ben felaet hastayım grip öksürük derken şifamı iyi buldum topiğede giremiyorum beni affedin bu arada mide bulantımda cabası...
limon ve bal haricinde tavsiye edebileceğiniz bişiler varmı ballı limon içiyorum ama nafile galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?