2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba güzel annişler nasılsınız
ay yine çok uzak kaldım burdan bir kaç gündür karnım çok ağrıyodu bende yattım hep uğrayamadım buralara gecede rüyama girdi burda hepinizle yazışıyodum ne kadar aklıma takıldıysa artık sırnaşık şey

iyi yapıyon canım bende hergün içiyom :içelim:

evet iyi de geliyo bulantıya canım burda söylenmişti ben de hemen başladım içmeye:lepi:
yerler zaten parke ama kocacığım sağolsun bugun küçük elektirkli bi soba ayarlicak
bide ayaklarım üşüyünce heryerim üşür benim:sinifsinif:

açık ayakkabı mı giyiyosun tatlım kalın çorap giy spor ayakkabı fln

ya benimde canım bişeyler içmek istiyo ama ne istediğini bilmiyorum çay ve kahve dışından ne içebilirim maden suyuda hariç çünkü içemiyorummm:sinifsinif:

canım elmalıyı denedin mi bende hiç içemezdim ama elmalıyı deneyince müptelası oldum

kızlar benim ayaklarım donuyo iş yerinde ya
şu anda ayağımda 2 tane çorap var ama banamısın demiyo
hissetmiyorum resmen soğuktan acaba karın ağrımın sebeplerinden biride bu olabilirmi
tabi ayklarına dikkat et ayaktan üşütüyosun ozaman sen kendine dikkat et canımmm
iyiyiz canım hoşgeldin

ya şule ne güzel 13 haftayı devirecen 14den gün almaya başlayacan
ben daha 13 den gün almaya başladımmm
evet çok şükür yarın 13 haftalık olucakk
seninde maşallah 12 haftalık olmuş aramızda bi hafta var:içelim:

evet iyi de geliyo bulantıya canım burda söylenmişti ben de hemen başladım içmeye:lepi:

açık ayakkabı mı giyiyosun tatlım kalın çorap giy spor ayakkabı fln

yok ya yavrum ben bayadır açık ayakkabı giymiyorum convers giyiyorum ama oda acaba bez olduğu içinmi üştüyo:uhm:

ya benimde canım bişeyler içmek istiyo ama ne istediğini bilmiyorum çay ve kahve dışından ne içebilirim maden suyuda hariç çünkü içemiyorummm:sinifsinif:

hmm canım taze sıkılmış meyve suları içebileceğin bi yer varsa olabilirfisfisfis
ya şule ne güzel 13 haftayı devirecen 14den gün almaya başlayacan
ben daha 13 den gün almaya başladımmm

benim ki daha da minik teyzesi:kedi:

hoşgeldinn rüyana girdi demekkaydirigubbakcemile3 hayırdır inş:lepi:
bu arada geçmiş olsun canım:teselli:

selamlar bayanlar işten kafamı kaldırdım kaçamak yaptım birazkaydirigubbakcemile3 offf hava ne kadar güzel fırsatı olan çıksın lütfen bizim yerimize de gezin ....

ya ewet bende hiç bi şey içemiyorum çay görmek istemiyorum hele sigara kokusuna tahammülüm yok ne zaman geçicek bu bulantılar

canım elmalıyı denedin mi bende hiç içemezdim ama elmalıyı deneyince müptelası oldum

bende senin sayende elmalı içmeye başlamıştım çok sevdim ama iş yerindekiler ve topiktekiler kızdılar katkı maddesi var içmeyin falan diye bende içmiyorum artık ama o güzel giderdi :içelim:

yok ya yavrum ben bayadır açık ayakkabı giymiyorum convers giyiyorum ama oda acaba bez olduğu içinmi üştüyo:uhm:

olabilir bak.. ben çizme giydim bu hafta hep :kedi: ayakkabıyı değiştir istersen canım çok ince çorapları da giymelmaz:

haline şükret bacım, ben daha 10 bile değilim

haklısın vallaaaa sizinkilerde çabucak büyüyüversinnnn

bende senin sayende elmalı içmeye başlamıştım çok sevdim ama iş yerindekiler ve topiktekiler kızdılar katkı maddesi var içmeyin falan diye bende içmiyorum artık ama o güzel giderdi :içelim:

ya ben dra sordum ayrıca kaynımda doktor ikiside yok dedi içmeye devam et
evet sadesi kadar iyi olamaz ama katkı maddesi falan zaarlı dill doğaldır dedilerr

benim ki daha da minik teyzesi

yer teyzesi o miniki yer cokacimcoook

olabilir bak.. ben çizme giydim bu hafta hep :kedi: ayakkabıyı değiştir istersen canım çok ince çorapları da giymelmaz:

ayaklarınız kansızlık bu aylarda çok olduğu için üşüyor benim tavsiyem çoraplarınızın üstüne soket giymenizdir biraz daha ısıtır yoksa ayak ısınmazsa vucut hiç ısınmıyoropuyorumnanaktan

Ağlayasım var.Biri bana bi sebep söylesin de ağlıyım mafoldumben Küçük Emrah'ı mı izlesem
Aglaman için sebep söylemiycem ama diycemki.Aglama degmez hayat bu gözyaşlarına:)
:lepi::lepi:
cnmm bak benim birkaç arkadaşımında böyle ve emziremediler ama şu sahte göğüs uçları var onlar çok işe yarıyormuşkaydirigubbakcemile5
Bunu ilk kez duydum. yara olmasın diye demişsin ya iyi fikir aslında bir araştırmak lazımCADIARZU
Çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine
Hayırlı cumalar hanımlarbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…