2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eceyas ordamısın canımmm eceyas şu face teki koltuka masaya hikayesi nedir canım ya çok fransız kadımmm kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun bizde aynı şekilde hastayız
dr 2 gidişimizde antibiyotik verdi 2 tanede ayrı şurup
hastalanacaksa hastalanıyor üzme kendini
bizimkide öksürüor hapşuruyor geçmiş olsun şimdiden dr a gecikme bence

dr günlük sütlerden kendin mayala dedi bana
hiç hazır yoğurtlardan bahsetmedi bilmiyorumkismile

slmlar bugun sağlık ocagına gıttım 4. ay aşılarımız yapıldı ağzı yapıyomu çok kızlar sızde durumlar nasıldı?
birde bebeğimin elinde kist oluşmuş nerden çıktı bu bırden anlamadım:s

saol canım darısı size kendım hafiften verıyodum ama ıcım rahat degıldı sımdı doktorla desteklenmıs oldum.

cok gecmıs olsun acil şifalar olsun miniğe su kışı hayırlısıyla bir atlatsak ıyı olacak

yaklaşık bir yıl önce, Facebook'ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzaemm bir başarı elde etti ve bizim o renklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapan günlerce erkekler vardı. Bu yılki oyun da el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuz.
Örneğin "Ben kanepeye koyarım", "mutfak tezgahına", "konsola" olabilir. Sadece durumunuza çantanızı nereye koyduğunuzu yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.
Sutyen oyunu haber olmuştu, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!
UNUTMAYIN - BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK ÇANTANIZI NEREYE KOYDUĞUNUZU YAZMAYIN!
PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.
SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.
SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))
BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN !
"Ben çantamı şuraya buraya...koyarım" diye açık yazmayın. Çanta kelimesini kullanmadan yazın!!!

ya benimki de biberonu beceremiyor..yalıyor...şöyle doğru düzgün biberondan su bile içemiyor..bardaktan daha güzel içiyor valla.ben de zaman zaman hiç alıştırmasam mı diye bile düşünüyorum..ama bende bayramdan sonra işe başlayacağım..kararsızımbilmiyorumkismile
ya almıyorlarsa uğraşmayın ya bir de bu emzikleri bıraktırması var...kısa bir süre sonra emeklemek falan derken daha çok oyalanacak şeyleri olur..gerçi benim kızım emziksiz hayatta uyumuyor..bağımlı gibi emziğe...nasıl bıraktırcam diye şimdiden sıkıntı yapıyorum:bbo:

geçmiş olsun canım...ben de çok korkuyorum hasta olacak diye...ekstra bişey yapmıyorum ama..daha klimayı bile açmadım..azıcıkta soğuğa alışsın istiyorum..off off kış çok zor.

allah allah..geçmiş olsun canım..o nerden çıkmış yaa....

dr günlük sütlerden kendin mayala dedi bana
hiç hazır yoğurtlardan bahsetmedi bilmiyorumkismile

canım benimde kesinlikle ilk tercihim değil..sıkıştığım zaman kullanıyorum oda bir kaç kez kullandım henüz hatta mayalarken onlardan kullanıyorum sofra tuzsuz falan diye
ben cvp vereyim eve ilk geldiğinde çantanı nereye koyarsının cevabı

hehhehehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu mudur yanii nerden çıkmış bu muhabbet ben niye kaçırdım yafff-tatlicadiarzu-

süpermiş yaaa ben bilmiyordummm....

kızlar bebişimi şimdi uyuttum,umarım çabuk iyileşir yavrum.geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım,valla bende anlamadım,hemen hasta oluveriyorlar bu minikler,umarım kısa sürede atlatır bebişlerimiz.

geçmiş olsun canım,valla bende anlamadım,hemen hasta oluveriyorlar bu minikler,umarım kısa sürede atlatır bebişlerimiz.

geçmiş olsun canım eğer evin soğuksa uyku tulumu kullan bide terlerse hemen değiştir ter daha çok hasta ediyo ne çok sıcak ne çok soğuk olucak yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…