yatak odama aynamın üstüne......................sositososito
Bu arada kızlar cts kontrolümüzde doktor ek gıda ya gecebılecegımızı soyledı lıste verdı 6 aylık bebek ıcın zaten alsııp ogün olarak verene kadar 6 aylık olucak dedı kendı yedıkelrınızden bıle cok baharatlı olmadıgı surece az az tattırabilirsin dedi.yogurt olarakda danonenın bebek yogurtları var dogal onlardan rahatlıkla verebılırısn dedı benım bıldıgım normal yogurdu var acaba onlar mı bilen var mı
yorum yapacaklarına mQ tuşuna bas enson alacağın yorumunda alıntı yap a bas hepsi alta çıkacak sonra yorumlarını yap canımmm
allah razı olsun
ne çile çekmişim
olumunekankayizsmile
bende bir türlü yoğurt mayalayamıyordum dr. bana hazır kullanabilirsin dedi.bende daninonun benim yoğurdu var ondan veriyorum.aynı ev yoğurduna benziyor zaten sulu hafiften.2 haftadır veriyorum herhangi bi yan etkisi olmadı babymix bulamadım ben hiç bir yerde
bende şimdiya kadar hiç mayalamamıştımbende bir türlü yoğurt mayalayamıyordum dr. bana hazır kullanabilirsin dedi.bende daninonun benim yoğurdu var ondan veriyorum.aynı ev yoğurduna benziyor zaten sulu hafiften.2 haftadır veriyorum herhangi bi yan etkisi olmadı babymix bulamadım ben hiç bir yerde
herkese slm nasılsınız güzel anneler bebişler nasıl çok özledim burayı neti kapattık oyüzden uzun zamandır giremedim şimdi izmitteyim fazla girmiyorum burdada biz üç hafta önce başladık ek gıdaya bir ay erken beşledık kilo almadı sürekli ağlıyodu şimdi hem meme hem ek gıda devam ediyoruz siz bebeklerinize nasıl bir beslenme proğramı çizdiiz neler yediriyorsunuz hangi gıdaları vermiyosunuz nasıl hazırlıyorsunuz anlatırsanız çok sevinirim ben unutmuşum nasıl olduğunu oğlumda herşeyine dikkatliydim herşeyi yiyordu ama sanki ilk defa çocuk bakıyomuşum gibi oldum genelde hazır kaşık mamalarını kullanıyorum ama artık yavaş yavaş kendi yaptığım yiyeyeceklere geçmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
merhaba canım ben ek gıdaya başlamadım henüz ama yasak olanlar bildiğim kadarıyla yazayım
inek sütü
domates
yumurtanın beyazı
çilek
patlıcan
fazla tuz ve şeker
dr bize meyve püresi meyve suyu ve yoğurtla başlamamızı söyledi
bunları ne kadar vereceği sordum ardaya 100-150 ml vrebileceğimi söyledi
9,5 kilo oğlum herhalde kilosuna göre söyledi
canım eşimin köyünde eskiden helva koyuyolarmışl çocukların ağzı sinek doluyomuş düşünsene iyyyyyyyyygökçen ağzına bantla canım :) şaka bir yana benimkide almıyor artık pes ettim bende.bi gün evime gelen bi teyze tutturmuş lokumu sık sıkı saralım bişey olmaz diye yuh dedim içimden :) boğazına kaçar boğulur fln eskiler biraz enteresan oluyor :)
canım bence kendi myalasan ne kadar doğla olcak ben güvenmem ama sen bilirsin tabiiBu arada kızlar cts kontrolümüzde doktor ek gıda ya gecebılecegımızı soyledı lıste verdı 6 aylık bebek ıcın zaten alsııp ogün olarak verene kadar 6 aylık olucak dedı kendı yedıkelrınızden bıle cok baharatlı olmadıgı surece az az tattırabilirsin dedi.yogurt olarakda danonenın bebek yogurtları var dogal onlardan rahatlıkla verebılırısn dedı benım bıldıgım normal yogurdu var acaba onlar mı bilen var mı
geçmiş olsun terletceğin zaman arkasına bez koy canım terledikçe alırsın değiştirirsin canım ben öyle yapıyorumm uyanınca falanda kontrol et terletip üzerinde soğursa hasta olurt canımmmgünaydın kızlar,sabahleyin çıkmayan bir sesle uyandık biz,oğluşum kolerifer yanmadığı ve elektiriklerde kesik olduğu için fena halde üşütmüş şekilde uyandı.ay ses çıkaramayınca bir kızıyor ki sormayın,bağırmaya çalışıyor ama nafile.gece sıkı giydirmiştim ama yine de üşütmüş.dün ıhlamur verdim terledi,aslında hata etmişim şu soğukta terleyince iyice kötü oldu.kızlar siz nasıl bebeği soğuktan koruyorsunuz bir anlatın lütfen ,nasıl hasta ettim bebişimi anlayamadım.daha küçük antibiyotikleremi başlıyacağız ya şimdiden ne olacak anlamadım.:çok üzgünüm:
geçmiş olsunnn canımslmlar bugun sağlık ocagına gıttım 4. ay aşılarımız yapıldı ağzı yapıyomu çok kızlar sızde durumlar nasıldı?
birde bebeğimin elinde kist oluşmuş nerden çıktı bu bırden anlamadım:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?