2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
humananın ii geceler çayını aldım günde 100 ml içirin yazıyo ben 50 yaptım şimdi içti hemde biberonla tadını sevdi bakalım fyda edecekmi uyanınca yazarım ben mutfağa toplamaya bulaşıkları makineye yerleştirmeye gideyim bari offffffffff çok uykum varrrrr

sütaşında var bebekler için hemde bi kerelik çok hoşuma gitti akadaşım bebeğine yediriyo bende ondan alıcam bebemix mi öyle bişey galiba yanlışta olabilir

yorum yapacaklarına mQ tuşuna bas enson alacağın yorumunda alıntı yap a bas hepsi alta çıkacak sonra yorumlarını yap canımmm

cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin .. benimde kizim 10 gün hastaydi simdi cok sükür iyi ..
ben bol bol emzirdim ve cay icirdim. birde odasina Weewll buhar üfleyicisini aldik oya baya bi rahatlatti.

bende bir türlü yoğurt mayalayamıyordum dr. bana hazır kullanabilirsin dedi.bende daninonun benim yoğurdu var ondan veriyorum.aynı ev yoğurduna benziyor zaten sulu hafiften.2 haftadır veriyorum herhangi bi yan etkisi olmadı babymix bulamadım ben hiç bir yerde

Son düzenleme:

ben arada kullanıyorum hazır olabildiğince doğal kullanın kızlar bence.. ekerin günlük sütleri ile yapıyorum ben çok güzel tutuyor.sütü bayağı sıcak koyuyorum süper olyor......

herkese slm nasılsınız güzel anneler bebişler nasıl çok özledim burayı neti kapattık oyüzden uzun zamandır giremedim şimdi izmitteyim fazla girmiyorum burdada biz üç hafta önce başladık ek gıdaya bir ay erken beşledık kilo almadı sürekli ağlıyodu şimdi hem meme hem ek gıda devam ediyoruz siz bebeklerinize nasıl bir beslenme proğramı çizdiiz neler yediriyorsunuz hangi gıdaları vermiyosunuz nasıl hazırlıyorsunuz anlatırsanız çok sevinirim ben unutmuşum nasıl olduğunu oğlumda herşeyine dikkatliydim herşeyi yiyordu ama sanki ilk defa çocuk bakıyomuşum gibi oldum genelde hazır kaşık mamalarını kullanıyorum ama artık yavaş yavaş kendi yaptığım yiyeyeceklere geçmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

bende şimdiya kadar hiç mayalamamıştım
geçenlerde merak ettim yapabilecekmiyim diye
azıcık kavanoza mayaladım
güzel tuttu
mayaladıktan sonra mayaladığın kabın ağzını kapatmazsan içindeki buharı atıp daha katı oluyormuş
üzerine bir süzgeç koyup onun üstüne de bez kapatabilirsin mesela

merhaba canım ben ek gıdaya başlamadım henüz ama yasak olanlar bildiğim kadarıyla yazayım
inek sütü
domates
yumurtanın beyazı
çilek
patlıcan
fazla tuz ve şeker
dr bize meyve püresi meyve suyu ve yoğurtla başlamamızı söyledi
bunları ne kadar vereceği sordum ardaya 100-150 ml vrebileceğimi söyledi
9,5 kilo oğlum herhalde kilosuna göre söyledi

teşeekkür ederim canım benim kız iki hafta önce 8 kiloydu kilo almamıştı ek gıdaya geçince aldı bende meyve suyu verdim içiyor ama yoğurdu pek beyenmedi dahada günlük düzene oturtamadım artık hergün rutin bi şekilde vermek istiyorum birde kahvaltı verenler kahvaltılarını nasıl hazırlıyorsunuz ben herobaby nın kahvaltı saatini kullanıyorum arada ıhlamurun içine cicibebe azıcık peynir ve pekmez katıp veriyorum yumurta katsammı bide meyve hiç kendim vermedim hazır meyve püreleri kullandım kavanozda olanlardan acaba katı meyve sıkacağından geçirip versemmi her meyveyi veriyormusunuz muz nar üzüm vs

canım eşimin köyünde eskiden helva koyuyolarmışl çocukların ağzı sinek doluyomuş düşünsene iyyyyyyyyy
canım bence kendi myalasan ne kadar doğla olcak ben güvenmem ama sen bilirsin tabii
geçmiş olsun terletceğin zaman arkasına bez koy canım terledikçe alırsın değiştirirsin canım ben öyle yapıyorumm uyanınca falanda kontrol et terletip üzerinde soğursa hasta olurt canımmm
geçmiş olsunnn canım
gökçen ve farbetter saolun kızlar öyküşüm akşam 10 da anca geçti ağrısı gece 4,5 ta kalktık 6 da uyudu şimdi şükür iyi ama gözü hala biraz şiş ev taşındı komşudayım şimdi bir süre giremem belki tabi dayanırsamm

kızlar ya humanayı verdim nerdeyse 2 saat olacak daha uyanmadı dönüp dönüp uyuyuyo rahatlattı galiba paşamı tabi benide şimdiye kadar 2-3 defa emmek için uyanırdı

selam hanımlar,
çok uzun zamandır giremedim,bilgisayarımı düşürmüştüm,serviste halen olmadı,
umarım tüm bebişler ve anneler iyidir.bizde iyi sayılırız,20 gün önce kızımın idrar yollarındaki enfeksiyon tekrar etti .doktorumuzun tavsiyesi ile Cerrahpaşa da bir prof. a götürüp ultrason çektirdim.mesaneye giden kanallarda çok az darlık varmış ama problem değilmiş çok şükür.zamanla kendiliğinden düzeliyormuş.kilo alımını idrardaki bakteriler etkilemiş.20 gün önce 6700gr.67 cm. di maşallah.doktorumuz zaten biz tombul bebek istemiyoruz ,gayet iyi,çok sağlıklı dedi,çok güvendiğimiz bir Prof. olduğu için rahatladım.bizde durumlar böyle.sadece anne sütüne devam ediyorum .2 gün sonra aylık kontrolümüz var bakalım ne diyecek.Bu arada ben halen regl olmadım çatlamak üzereyim,5 kilo fazlam var ama veremedim,onuda regl olunca veririm herhalde.
[/COLOR

kızlar bence de yoğurtlarınızı evde kendiniz mayalasanız daha iyi olur. paketlenen hiç bir ürünün katkısız ve doğal olduğuna inanmıyorum ben. kendime de yoğurdu evde mayalıyorum. hem çok keyifli bişi yoğurt mayalamak, nasıl çıkacağını merak ediyorsunuz, hele bi güzel çıkarsa değmeyin keyfinize! :dance::hooray:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…