2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok gecmıs olsun ınsallah onemlı bısey yoktur canım bebegının

ipeknill ve deniz2010 dualarımız sizinle inş.bişeyleri yoktur toparlarlar hemencikk,herkese günaydın buarada

günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan

canım çok çok geçmiş olsun kalbini ferah tut umarım hiç bişeyi yoktur
kardeşim içinde demişti doktor ufürük sesine benzer bir ses duyuyorum konrole gidin diye hacettepeye gittik evet ses var ama üfürük değil demişlerdi
çok bilmesemde genelde soluk yüzlü oluyorlar kıpırdamaya mecalleri olmuyor senin bebeğin nasıl ?
ne olursa olsun kalbini ferah tut iyi şeyler düşün umarım bişey çıkmazolumunekankayizsmile

kız anneleriiiiiiiiiiiiiiiii
6 ay kınası yapacak var mı nasıl bişey yapacaksınız
önerileriniz var sa bekliyorum
biz kurbanda memlekete gideceğiz aile arasında yapalım istiyoruz ama özel güzel bir iki şey olsun unutulmasın istiyorum kızım ilk torum annannem ilk defa görecek kızının kızının kızı minik azram

deniz 2010 size de geçmiş olsun canım, şimdi hafif üşüttüyse o hırıltıyı belkide üfürüm sanıp sağlama almak amaçlı gönderiyorlardır imdiye kadr böyle haberlerle gelmioyrdu hiç bir anne soğuklar başlayınca oldu inşallah iyi haberlerle bizi sevindirirsiniz sen de ipeknil de

6 aylık kınası için kendi kına tepsini bindallımı kullanayım diyorum minik çikolatalar hazırlayayım güzel anlamlı da bir pasta olsa belki şerbetde hazırlatırız teyzemiz biliyorsa doğumda hazırlayamamıştık zaten gurbetteyiz olmadı

kalbini ferah tut canım inş. bişey çıkmayacak..

günaydın kızlarrr..nasılsınız bakalım..dün epey kaynatmışsınız..aklımda kalanlara yan, bana sorulanlara cvp yazayım
YOĞURDUU: günlük sütle yapıyorum..3 marka denedim en güzeli pınarın..pınar yoğurtla mayalamıştım çok güzel olmuştu..sek ve yorsanlada yaptım sulu oldu ve sünüyodu...
EMZİK: vermeyi beceremeyn hanımlar emzikler alınalı epey oldu verdiklerinizin ay aralığını biliyomusunuz..mesela nubyler 0-6 ken chicco lar 0-4 ay oluyomuş..bende tesadüfen görmüştüm yoksa 6 ayına kadar oğluşum küçücük emziği emicekti..birde öyle ver at yapmayın..koyuun elinizle tutun ben öyle yapıp evde tur attırmıştım uyku zamanında..

erkeklere niye yokkmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben..bende burda rastlamıştım canım güzel bi anı olur ama neler yapılır bilmiyorum

yanlız çikolata yerine minik kına keseleri hazırlasan daha güzel olur ..zemuszemus

yanlız çikolata yerine minik kına keseleri hazırlasan daha güzel olur ..zemuszemus

onuda yapayım onuda istiyorum ama kına hazırlamak daha kolay anca onu hazırlarım heralde
teyzemler yengemler uzaktaydı onlar kızımın çikolatasından yiyememişlerdi mevlüdede gelemediler bari bunu birlikte geçirelim diyoruz kurbanda tam 6 aylık olmasada 3-4 gün önce kutlayacağız başka iznim yok
aslında kına elde 3gün kalacakmış kınayı yıkayınca babasının cebine bebişin eli sokulurmuş o zaman 6 ayı dolmuş olur hayırlısı umarım aksilik olmaz yapabiliriz

herkese günaydın

bebişinin kalbinde sorun yaşayanlar inşallah hiçbirşey çıkmaz.çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…