2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şeyma uyursa bende isterim kahveeee...
bu arada günydın oğlumu zor uyuttum kahvaltı yapıyorum hızlı hızlı her an kalkabilir kuş uykulu oğlumm..
rahatsız olan bbebişlere geçmi olsun Allah şifa versin..

MERHABA KIZLAR...
kızım şimdi uyudu tekrar...biraz mutfağı toparladım aslında iş çok ama uyumak istiyorum..galiba yeniden yatacağım

MERHABA KIZLAR...
kızım şimdi uyudu tekrar...biraz mutfağı toparladım aslında iş çok ama uyumak istiyorum..galiba yeniden yatacağım

sorma benım ev rezıl halaaa:)) yarın annem gelecek sımdı bı suru laf yıcem .neyse bende senı beklıyodum derım kıza bak ben ıs yapıyım derım yanı yarın temızlık vaaaarrr(

biz de 5 aylık olduk.:)

emiri yıkadım şimdi uyutuyorum feci uykusuzum uyusa da uyusam aynen mehtap bissürü iş var ama bende atcam kafayı yere:)

berbat bi gece geçirdim !!

seras 6 aylık kınasını ilkkez duydum. güzelmiş:)

biz de dişimizin tam olarak çıkmasını bekliyoz diş buğdayı olayıı

kızlar ben ılk adetımı bayramdan once olmustum ayın 7 sıydı.bugun 12 oldu hala bısey yok.sızdede duzensızlıkler oluyomu gecıkmeler.allah korusun bebek falan olurda(

ne şanslısınız benim 40 ım cıktı 1 hafta sonra adet oldum( ve hala her ay duzenli kapıda:)

üffffffff bugün çok huzursuzuz yaaa diş geldi gelecek artık..fisfisfis

slmlar
ya arkadaşla 4. ay aşıları bukadar huzursuz edıyomu bebeişleri 2. ay aşıları bi gun sürmüştü ağrısı gecede aynı düzen uyumuştu bu gece sağa sola donmekten ıhlamaktan uyuyamadı doğr düzgün hala oyle bugun aşıları dun olduk uykusuzluk çok kötüüüü((

üffffffff bugün çok huzursuzuz yaaa diş geldi gelecek artık..fisfisfis

hadi hayırlısı gelsinde rahatlayın biraz benim kız ıkı tane çıkardı hala her elıne aldıgı ağzında ve ısırıyo hırsla öyle böyle atlatıcaz bu gunleride:)

hadi hayırlısı gelsinde rahatlayın biraz benim kız ıkı tane çıkardı hala her elıne aldıgı ağzında ve ısırıyo hırsla öyle böyle atlatıcaz bu gunleride:)

uyumuyo tatlım yaaa kırk saat uğraşıoz annemle yatırıoz hah tam uyudu şimdi derken arkamı dönüyorum ciyaaakkkkkkkkkkkkkkk!!! hiç böle yapmazdı yaaa yoruldum vallah!:çok üzgünüm:

Arkadaslar ben malesef sürekli giremiyorum cünkü kizim cok az uyuyor .. size bi sorum olacakti , aranizda Emzirme koltugu olan varmi ? ve nereden aldiniz? 2.el olarakta satiliyormu?
teskkür ederim..

bende diş budağını dün annemden öğrendim annem biz kınayı felan bilmeyiz ama diş budağını yaparız diye anlattı tüm gelenekleri yapayım kızımın küçük küçük anıları olsun istiyorum hayırlısı

vallahi yaa yerim olsa bende alırdım o koltuktan sırtım fena agrıyor gece kalktıkca tutulup kalıyor emzırmekten bitap düştüm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…