2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaslar kabus gibi bir gece gecirenler arasinda bende varim sabah doktorda aldik solugu kuzucugumun bogazinda balgam olusmus surup verdi burunlarda tikali cok sukur ki grip olmamis ama sabaha kadar ayaktaydik dokuluyor simdi heryerim surubu icirdim simdi yatirdim insallah uykusunu alir dunden bu sabah hic uyumadi nerdeysi aglamaktan telef oldu yavrumm:sinifsinif:

çok geçmiş olsun yavrum ya inş atlatır hemen.
bizimki de nezle olmuş burnu akıyo gece de fazlasıyla uyandı zaten..oof offffff

vallahi yaa yerim olsa bende alırdım o koltuktan sırtım fena agrıyor gece kalktıkca tutulup kalıyor emzırmekten bitap düştüm:1no2:

bende önceden kucağımda emziriyordum boyun fayan kalmıyordu :)
Şimdi yatarak emziriyorum çooooooooooook rahatım hem oğluşumda emerken uyuyor yumuşak yatakta bende rahat ediyorum :))

arzu benim de sırtım boynum berbat durumda.hatta bu sabah 2 saat ayağımda uyudu ayak bileklerim iflassss

aaaah annem ahhh nasıl anladım kıymetini vallahaaa

Çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda geçer rahatsızlığı.....

2.5 aydır oğlumun gece uykusu çoooook düzenliydi kurulmuş saat gibi 9 da yatardı gece ben 1 gibi uyurken emzirirdim hiç uyanmadan uykuya devam ederdi 2-3 gündür iyice karıştı düzen falan kalmadı 8 de yatıyo 9 da kalkıyor 11 e kadar ayakta tamam şimdi uyudu derken 1 saat sonra gene uyanıyor geçen gece 3 e kadar ayaktaydık anlamadım gitti hep böyle mi devam edecek eski düzenine dönmez mi kifisfisfisfisfisfis

cok gecmıs olsun kış bebişlere iyi gelmedi vallaha
bende önceden kucağımda emziriyordum boyun fayan kalmıyordu :)
Şimdi yatarak emziriyorum çooooooooooook rahatım hem oğluşumda emerken uyuyor yumuşak yatakta bende rahat ediyorum :))

canım gecelri bazen bende yatark emziriyorum ama benımkı memeyı bırakınca uyanıyor o yzüden bı süre sonra oturur poziyna geçip bırakmasını bekliyorum ayad hemen salıncaga koyuyorum.Ama yatarak emzirirkende bir kolumu mutlaka yastıgın altına koyuyorum yoksa olmuyo bu seferde kollarım uyusuy oda kötü oluyo yani

ayy bizde oglumla beraber yatıyoruz yoksa ben ölurum zırt pırt emmek istiyor uyanmadan emdiriyorum. zaten belim dayanmıyor oteki turlu... cok zorlanıyorumm... ama yatarak emzirmek bana cok iyi geldi emip bırakınca kolumu cekiyorum uyusmadan kurtuluyorum:) biz 5 bucuk ayı tamamladık erken geldiya bebişim ama sukur henuz diş gorunmuyor... hava degi,şimi bizi de berbat etmiş durumda....

ahh benımkı bıraksa

nidah sen bu çocuğu gündüz banyo yaptırıp uyutmaya devam edersen daha çoook uykusuz kalırsın benden demesi,hayatta gündüz yıkamam bi uyur kalır mazallah gece uyumaz diye

nidah sen bu çocuğu gündüz banyo yaptırıp uyutmaya devam edersen daha çoook uykusuz kalırsın benden demesi,hayatta gündüz yıkamam bi uyur kalır mazallah gece uyumaz diye

yok tuba deniyorum arada 2 gün önce akşam yıkadım hiç değişen bişey olmadı. zaten gündüz yıkaım uyutttum 50dk uyudu. bizimkini banyo etkilemiyo tatlım:)

kızlar kıs geldı malum.bebıslerı kac gune bı yıkısunuz.ben 2-3 gune bı yıkıyodum ama sımdı 5 gun falan oluyo.usur dıye sık yıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…