slm arkadaslar kabus gibi bir gece gecirenler arasinda bende varim sabah doktorda aldik solugu kuzucugumun bogazinda balgam olusmus surup verdi burunlarda tikali cok sukur ki grip olmamis ama sabaha kadar ayaktaydik dokuluyor simdi heryerim surubu icirdim simdi yatirdim insallah uykusunu alir dunden bu sabah hic uyumadi nerdeysi aglamaktan telef oldu yavrumm:sinifsinif:
vallahi yaa yerim olsa bende alırdım o koltuktan sırtım fena agrıyor gece kalktıkca tutulup kalıyor emzırmekten bitap düştüm:1no2:
slm arkadaslar kabus gibi bir gece gecirenler arasinda bende varim sabah doktorda aldik solugu kuzucugumun bogazinda balgam olusmus surup verdi burunlarda tikali cok sukur ki grip olmamis ama sabaha kadar ayaktaydik dokuluyor simdi heryerim surubu icirdim simdi yatirdim insallah uykusunu alir dunden bu sabah hic uyumadi nerdeysi aglamaktan telef oldu yavrumm:sinifsinif:
cok gecmıs olsun kış bebişlere iyi gelmedi vallahaslm arkadaslar kabus gibi bir gece gecirenler arasinda bende varim sabah doktorda aldik solugu kuzucugumun bogazinda balgam olusmus surup verdi burunlarda tikali cok sukur ki grip olmamis ama sabaha kadar ayaktaydik dokuluyor simdi heryerim surubu icirdim simdi yatirdim insallah uykusunu alir dunden bu sabah hic uyumadi nerdeysi aglamaktan telef oldu yavrumm:sinifsinif:
bende önceden kucağımda emziriyordum boyun fayan kalmıyordu :)
Şimdi yatarak emziriyorum çooooooooooook rahatım hem oğluşumda emerken uyuyor yumuşak yatakta bende rahat ediyorum :))
ayy bizde oglumla beraber yatıyoruz yoksa ben ölurum zırt pırt emmek istiyor uyanmadan emdiriyorum. zaten belim dayanmıyor oteki turlu... cok zorlanıyorumm... ama yatarak emzirmek bana cok iyi geldi emip bırakınca kolumu cekiyorum uyusmadan kurtuluyorum:) biz 5 bucuk ayı tamamladık erken geldiya bebişim ama sukur henuz diş gorunmuyor... hava degi,şimi bizi de berbat etmiş durumda....
çok geçmiş olsun yavrum ya inş atlatır hemen.
bizimki de nezle olmuş burnu akıyo gece de fazlasıyla uyandı zaten..oof offffff
kızlar şimdi bebişlere inek sütü veremiyoruz ya çorbaya koysam olmazmı..patates çorbası yapmak istiyorumda terbiyesinde süt var..
nidah sen bu çocuğu gündüz banyo yaptırıp uyutmaya devam edersen daha çoook uykusuz kalırsın benden demesi,hayatta gündüz yıkamam bi uyur kalır mazallah gece uyumaz diye
yok tuba deniyorum arada 2 gün önce akşam yıkadım hiç değişen bişey olmadı. zaten gündüz yıkaım uyutttum 50dk uyudu. bizimkini banyo etkilemiyo tatlım:)
koy bence bişey olmaz o kadarcıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?