2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kıs geldı malum.bebıslerı kac gune bı yıkısunuz.ben 2-3 gune bı yıkıyodum ama sımdı 5 gun falan oluyo.usur dıye sık yıkamıyorum

ben hergün yıkıyodum şimdi 2-3 günde bir yıkıyorum canım hatta hava durumuna göre4 de oluyo..evim kombili ısınmıyo üşütürüm diye korkuyorum..

tugba gündüz 4 yada 5 saat uyuyo bizimki. gece uykusuna kaçta geçiyosunuz 4 kez kalkıyo demişsin yine az değil seninki de.

öznur ben 2 günde bi yıkıyorum

burun spreyi ve gece çayını eşim 5 tane eczaneye sormuş hiç binde yok. olanlarında çayın tarihi geçmiş. işe bak ya.

tugba gündüz 4 yada 5 saat uyuyo bizimki. gece uykusuna kaçta geçiyosunuz 4 kez kalkıyo demişsin yine az değil seninki de.

öznur ben 2 günde bi yıkıyorum

şöyle anlatayım sabah 8 de kalkıyo,10 de yatıyo 11 de kalkıyo 14 de yatıyo 15 de kalkıyo 18 de yatıyo 19 da kalkıyo gece uykusuna 22 gibi yatıyo işte en az 4 kez kalkıyo sabah 6 dan sonra yarım saatte bir kalkabiliyo değişiyo çok karışık olmadı umarım,kısaca 2 buçuk üç saatte bir 50 şer dakikalık uykumuz var ,sanırım bi çok bebek böyle,yıkanma olarak bi kuralımız yok eşimle müsait olduğumuzda yıkıyoruz gece yatmadan hiç sevmiyo yıkanmayı ama

selam kızlar ;
bu aralar işlerim çok yoğun giremiyorum girsemde yazamıyorum.
biz iyiyiz şükürler olsun hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık allah şifa versin hepsine :Saruboceq:
veee 2 gün önce hepimiz şok bir şekilde oğlumun ağzını yayarak deldeldel diyişine şahit olduk. mama sandalyesine oturttuğumda ellerini uzatarak bir güzel gel diyo paşam zemuszemus

ben üç gündür 50ml içiyorum yatırmadan ıkınmaları azaldı sanki

tuba saat 10dan 6ya kadar aralıksız mı uyuyo yoka 4 kez dediğin o arada mı kalkıyo? gündüz uykularımız benziyo. gece bizim çok karışık bazen saat başı bazen yarım saatte bir bazen 2 saatte bir kalkıyo.kalkıp uyumadığı da oluyo en az yarım saat uğraştığım..

banyoyu bizimki seviyo ALlah tan:)

bu çayı denemem lazımm

oy maşallah bizimkisi bol bol çığlık atıp ,gaz çıkartıyoomuş gbi sesler çıkarıyodelikafaduldenama henüz konuşmadı

hadi yaaa oyy maşallahhh darısı başımızaa:)

deliksiz değil canamım keşke öyle olsa aramızdaki tek fark şu sanırım ,bizimki uyanınca kendinden geri dalıyo emziğini veriyorum yada biberon

merhaba kızlar
demir damlasını sağlk ocağı aç karnına ver dedi
ama ilacn üstnde tok karnına yazıyo
siz nasl veriysunuz

kıvanç doğduğundan beri banyo en büyük derdimiz ben kayınvalidemle beraber oturuyorum yazın sıcaklarda hergün yıkıyordum kayınvalidem çok kızıyordu bende onu dinlemeden gizlice yıkıyordum şimdi kış geldi haftada bir zor yıkıyorum evde kıyametler kopuyor hasta olacak çocuk diye ne yapacağım bilmiyorum bilmiyorumkismile

maaşallah allah nazardan saklasınn

oy maşallah bizimkisi bol bol çığlık atıp ,gaz çıkartıyoomuş gbi sesler çıkarıyodelikafaduldenama henüz konuşmadı

hadi yaaa oyy maşallahhh darısı başımızaa:)
sağolun kızlar darısı sizin başınıza işin püf notası ise bıkmadan gözünün içine bakarak tekrarlı kelimeleri uzun uzun sölemek mesela babababababa... dedededededede... gibi

merhaba kızlar
demir damlasını sağlk ocağı aç karnına ver dedi
ama ilacn üstnde tok karnına yazıyo
siz nasl veriysunuz
bana doktor emzirmeden önce veya sonra verme dedi sabahla öğlen arasına meyve öğünü koyduk meyvesiyle beraber veriyoruz.

tuba senin ki de sık kalkıyomuş inş uzun derin uykuları da görürüz..

guugle, sinem di dimi?ben aç tok dikkat etmeden veriyom valla:)

merve ALlah kolaylık versin:)

maşallah canım bizimkide cığlık atıyo benle karsılıklı itişiyo şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…