kızlar kıs geldı malum.bebıslerı kac gune bı yıkısunuz.ben 2-3 gune bı yıkıyodum ama sımdı 5 gun falan oluyo.usur dıye sık yıkamıyorum
Çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda geçer rahatsızlığı.....
cok gecmıs olsun kış bebişlere iyi gelmedi vallaha
haklisin canim cok tsk ederima.s.
tugba gündüz 4 yada 5 saat uyuyo bizimki. gece uykusuna kaçta geçiyosunuz 4 kez kalkıyo demişsin yine az değil seninki de.
öznur ben 2 günde bi yıkıyorum
burun spreyi ve gece çayını eşim 5 tane eczaneye sormuş hiç binde yok. olanlarında çayın tarihi geçmiş. işe bak ya.
ben üç gündür 50ml içiyorum yatırmadan ıkınmaları azaldı sanki
selam kızlar ;
bu aralar işlerim çok yoğun giremiyorum girsemde yazamıyorum.
biz iyiyiz şükürler olsun hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık allah şifa versin hepsine :Saruboceq:
veee 2 gün önce hepimiz şok bir şekilde oğlumun ağzını yayarak deldeldel diyişine şahit olduk. mama sandalyesine oturttuğumda ellerini uzatarak bir güzel gel diyo paşam zemuszemus
selam kızlar ;
biz iyiyiz şükürler olsun hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık allah şifa versin hepsine :Saruboceq:
veee 2 gün önce hepimiz şok bir şekilde oğlumun ağzını yayarak deldeldel diyişine şahit olduk. mama sandalyesine oturttuğumda ellerini uzatarak bir güzel gel diyo paşam zemuszemus
tuba saat 10dan 6ya kadar aralıksız mı uyuyo yoka 4 kez dediğin o arada mı kalkıyo? gündüz uykularımız benziyo. gece bizim çok karışık bazen saat başı bazen yarım saatte bir bazen 2 saatte bir kalkıyo.kalkıp uyumadığı da oluyo en az yarım saat uğraştığım..
banyoyu bizimki seviyo ALlah tan:)
bu çayı denemem lazımm
selam kızlar ;
Biz iyiyiz şükürler olsun hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık allah şifa versin hepsine :saruboceq:
Veee 2 gün önce hepimiz şok bir şekilde oğlumun ağzını yayarak deldeldel diyişine şahit olduk. Mama sandalyesine oturttuğumda ellerini uzatarak bir güzel gel diyo paşam zemuszemus
oy maşallahbizimkisi bol bol çığlık atıp ,gaz çıkartıyoomuş gbi sesler çıkarıyodelikafaduldenama henüz konuşmadı
sağolun kızlar darısı sizin başınıza işin püf notası ise bıkmadan gözünün içine bakarak tekrarlı kelimeleri uzun uzun sölemek mesela babababababa... dedededededede... gibihadi yaaa oyy maşallahhh darısı başımızaa:)
bana doktor emzirmeden önce veya sonra verme dedi sabahla öğlen arasına meyve öğünü koyduk meyvesiyle beraber veriyoruz.merhaba kızlar
demir damlasını sağlk ocağı aç karnına ver dedi
ama ilacn üstnde tok karnına yazıyo
siz nasl veriysunuz
selam kızlar ;
oy maşallahbizimkisi bol bol çığlık atıp ,gaz çıkartıyoomuş gbi sesler çıkarıyodelikafaduldenama henüz konuşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?