saol tatlımmaaşallah allah nazardan saklasınn
selam kızlar ;
bu aralar işlerim çok yoğun giremiyorum girsemde yazamıyorum.
biz iyiyiz şükürler olsun hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık allah şifa versin hepsine :Saruboceq:
veee 2 gün önce hepimiz şok bir şekilde oğlumun ağzını yayarak deldeldel diyişine şahit olduk. mama sandalyesine oturttuğumda ellerini uzatarak bir güzel gel diyo paşam zemuszemus
kıvanç doğduğundan beri banyo en büyük derdimiz ben kayınvalidemle beraber oturuyorum yazın sıcaklarda hergün yıkıyordum kayınvalidem çok kızıyordu bende onu dinlemeden gizlice yıkıyordum şimdi kış geldi haftada bir zor yıkıyorum evde kıyametler kopuyor hasta olacak çocuk diye ne yapacağım bilmiyorum bilmiyorumkismile
sinem canım, bende kansızlık var oğlumda da olsun istemiyorum,doğrusunu bi öğrenebilsektuba senin ki de sık kalkıyomuş inş uzun derin uykuları da görürüz..
guugle, sinem di dimi?ben aç tok dikkat etmeden veriyom valla:)
merve ALlah kolaylık versin:)
ben hiç duymadım valla bize sağlık ocağından verdiler 4 aydan sonra verilecek diye biliyorumya arkadaslar bızım doktorumuz cts günü sordugumda kan ılacını 6 aylık olunuca tahlıl fılan yapmadan baslatıcam dedı.toz seklınde bıseymıs adı da Nutrigen Vitamixin sade buna basladıgında d D vitamınını vermıyceksın dedı kullanan var mı bu ılacı
bu arada bebeişleri hasta olanlara geçmiş olsun bizi hastalığımız yeni geçti çok şükür
kızlar kıs geldı malum.bebıslerı kac gune bı yıkısunuz.ben 2-3 gune bı yıkıyodum ama sımdı 5 gun falan oluyo.usur dıye sık yıkamıyorum
bu arada bende hasta bebeklerimize geçmiş olsun diyorummmm
selam kızlar ;
bu aralar işlerim çok yoğun giremiyorum girsemde yazamıyorum.
biz iyiyiz şükürler olsun hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun bizde yeni atlattık allah şifa versin hepsine :Saruboceq:
veee 2 gün önce hepimiz şok bir şekilde oğlumun ağzını yayarak deldeldel diyişine şahit olduk. mama sandalyesine oturttuğumda ellerini uzatarak bir güzel gel diyo paşam zemuszemus
işte o çığlıkların arkasından minik kelimeler gelicek
darısı başınıza canımmaşallah paşayaa
allah kolaylık versin işin zor canımmerve sağol canım ben bayadır yanıma aldım uyandığında emziriyorum ama bizimki sırtüstü uyumuyo illa dönecek ,yemi emdiğinde ters dönerse kusuyo dönmesin diye tutuyorum bu sefer uyanıyo:) inatçının teki bizim sıpa.
yeni hastalıktan kurtulduk dinlemeyip yıkayacağım ama tekrar hastalanırsa bu sefer dillerinden hayatta kurtulamammerhaba merve ben de yazın her gün yıkıordum.hatta 2 3 defa yıkadığım oluyordu.şimdi 2 günde 1 yıkıyorum tabi çok terlerse arka arkaya yıkadığım da oluyo. sen kimseye kulak asma bence evin sıcaksa üşümeyeceğini düşünüyorsan bence yıkamalısın. hele banyodan sonra uyku gelişimi için çok önemli hem rahatlıyo kuzular
yeni hastalıktan kurtulduk dinlemeyip yıkayacağım ama tekrar hastalanırsa bu sefer dillerinden hayatta kurtulamam
hayırdır kımse yok bugun ya.bende kzıımı zor uyuttum valla.yemek yetıstırmeye calısıyorum esım 1 saate kalmaz gelır tavuk koydum ınsallah pıser.bıde elımı kestım gunduz bı sızlıyo(
becerıksız ev hanımıyım bırazda:))
bende yemeği koydum pişmesini bekliyorum
relax canm düdüklü kullanıyomusun
4 sene sonra düdüklü alabildm ne rahatlıkmış
bende yemeği koydum pişmesini bekliyorum
relax canm düdüklü kullanıyomusun
4 sene sonra düdüklü alabildm ne rahatlıkmış
benimde çeyizime ilk aldıklarımdadı düdüklü ama malesef kullanmayı beceremiyorum..
canım benım duduklum vardı ama korkuyorum kullanmaktan duduklu fobım var benım:)
o yuzden anneme verdım.patlıcak dıye korkuyorum:))
şu eski tip düdüklümü seninki
ben tefal alıcaktım ama onların kapaklarının bozulduğunu duydum annemin ve arkadaşın kapaklarının bozulduunu dagörünce vazgeçtim
realde eski tip düdüklü 7 lt 30 liraydı
aldım ve çok rahat kullanıyorum büyük rahatlıkmış
yemek yapamadığımda eşim eve gelince koyuyorum yemeği düdüklüye en fazla yarım saatte hazır oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?