2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaslar bızım doktorumuz cts günü sordugumda kan ılacını 6 aylık olunuca tahlıl fılan yapmadan baslatıcam dedı.toz seklınde bıseymıs adı da Nutrigen Vitamixin sade buna basladıgında d D vitamınını vermıyceksın dedı kullanan var mı bu ılacı

maaşallah allah nazardan saklasınn
saol tatlım
nidah canım uykudan pek bi muzdaripsin gece yanında yatırsan mıkırdandıkca emzirsen biraz daha az yorulursun ben şahsen öle yapıyorum bizim kide bazı geceler sabaha kadar ıkınıp duruyo bende yanıma alıyorum mıkırdandıkça emziriyorum oda uyuyor bende

maşallah paşayaa

merve sağol canım ben bayadır yanıma aldım uyandığında emziriyorum ama bizimki sırtüstü uyumuyo illa dönecek ,yemi emdiğinde ters dönerse kusuyo dönmesin diye tutuyorum bu sefer uyanıyo:) inatçının teki bizim sıpa.

merhaba merve ben de yazın her gün yıkıordum.hatta 2 3 defa yıkadığım oluyordu.şimdi 2 günde 1 yıkıyorum tabi çok terlerse arka arkaya yıkadığım da oluyo. sen kimseye kulak asma bence evin sıcaksa üşümeyeceğini düşünüyorsan bence yıkamalısın. hele banyodan sonra uyku gelişimi için çok önemli hem rahatlıyo kuzular

bana doktor emzirmeden önce veya sonra verme dedi sabahla öğlen arasına meyve öğünü koyduk meyvesiyle beraber veriyoruz.[/QUOTE]
çok enteresan ya kafam karıştı nasıl vereceğimi şaşırdım

tuba senin ki de sık kalkıyomuş inş uzun derin uykuları da görürüz..

guugle, sinem di dimi?ben aç tok dikkat etmeden veriyom valla:)

merve ALlah kolaylık versin:)
sinem canım, bende kansızlık var oğlumda da olsun istemiyorum,doğrusunu bi öğrenebilsek

ben hiç duymadım valla bize sağlık ocağından verdiler 4 aydan sonra verilecek diye biliyorum

bebişi rahatsızlananlar, çok geçmiş olsun.. daha kış gelmeden derdi başladı valla...
Merve maşallah kuzuya :) benimki de sadece çığlıklar atıyor şimdilik ama dili anneye yatkın sanırım anne benzeri sesler çıkarıyor eşim deli oluyor, genelde ilk baba derlermiş ya :)
Sinem bize de doktor aç karnına ver demir damlasını dedi canm...

bu arada bebeişleri hasta olanlara geçmiş olsun bizi hastalığımız yeni geçti çok şükür

sagol canim hepimize allah kolaylik versin olumunekankayizsmile

kızlar kıs geldı malum.bebıslerı kac gune bı yıkısunuz.ben 2-3 gune bı yıkıyodum ama sımdı 5 gun falan oluyo.usur dıye sık yıkamıyorum

ben 2 gunde bir yikiyorum pek seviyor masallah benim kiz

bu arada bende hasta bebeklerimize geçmiş olsun diyorummmm

cok tsk ederim canimopuyorumnanaktan

cok tsk ederim hepimizinkine gecmis olsunopuyorumnanaktan

işte o çığlıkların arkasından minik kelimeler gelicek

ahhh o gunler bir gelsede dertlerinden anlasak ne guzel olacak:gitme:

maşallah paşayaa
darısı başınıza canım

allah kolaylık versin işin zor canım

yeni hastalıktan kurtulduk dinlemeyip yıkayacağım ama tekrar hastalanırsa bu sefer dillerinden hayatta kurtulamam

yeni hastalıktan kurtulduk dinlemeyip yıkayacağım ama tekrar hastalanırsa bu sefer dillerinden hayatta kurtulamam

aman o zaman sık yıkama derim
bizde yeni yeni atlatıyoruz soğuk algınlığını, hala antibiyotik kullanıyoruz o yüzden bende temkinliyim bu konuda
yıkasam da yağlamadan hemen giydiriyorum kafasına da bi tülbent bağlıyorum çok tatlı oluyo

hayırdır kımse yok bugun ya.bende kzıımı zor uyuttum valla.yemek yetıstırmeye calısıyorum esım 1 saate kalmaz gelır tavuk koydum ınsallah pıser.bıde elımı kestım gunduz bı sızlıyo(
becerıksız ev hanımıyım bırazda:))

bende yemeği koydum pişmesini bekliyorum
relax canm düdüklü kullanıyomusun
4 sene sonra düdüklü alabildm ne rahatlıkmış

bittim bugün..allahım benim uslu oğlum tam bi canavara dönüştü..bir dk. durmadı mımız ağlak..insanlar yemek yemeye fırta bulamıyorum dedğinde hayret ederdim ve evet ben bugün yemek yemeye fırsat bulamadım..midem ağrıyo suanda..azönce yıkadım oğlanı sersemledi bi sa.te kalmaz uyur zaten yani inş. uyur bu sabahki durumu gecede devam etmez inş.

bende yemeği koydum pişmesini bekliyorum
relax canm düdüklü kullanıyomusun
4 sene sonra düdüklü alabildm ne rahatlıkmış

canım benım duduklum vardı ama korkuyorum kullanmaktan duduklu fobım var benım:)
o yuzden anneme verdım.patlıcak dıye korkuyorum:))

benimde çeyizime ilk aldıklarımdadı düdüklü ama malesef kullanmayı beceremiyorum..

şu eski tip düdüklümü seninki
ben tefal alıcaktım ama onların kapaklarının bozulduğunu duydum annemin ve arkadaşın kapaklarının bozulduunu dagörünce vazgeçtim
realde eski tip düdüklü 7 lt 30 liraydı
aldım ve çok rahat kullanıyorum büyük rahatlıkmış
yemek yapamadığımda eşim eve gelince koyuyorum yemeği düdüklüye en fazla yarım saatte hazır oluyo

yok canım tefal clipsolardan..etrafımdakilerde senin kullandığım tipte kullandığında tarif ettiler ama ben cesaret edemedim...aslında becersem gerçektende büyük kolaylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…