2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana doktor emzirmeden önce veya sonra verme dedi sabahla öğlen arasına meyve öğünü koyduk meyvesiyle beraber veriyoruz.
çok enteresan ya kafam karıştı nasıl vereceğimi şaşırdım

sinem canım, bende kansızlık var oğlumda da olsun istemiyorum,doğrusunu bi öğrenebilsek

ben hiç duymadım valla bize sağlık ocağından verdiler 4 aydan sonra verilecek diye biliyorum[/QUOTE]

canım süt demirin alımını engelliyor..bu nedenle iki öğün arasında verilmesi gerekiyor..

mrb kızlar
tatil memleket falan derken döndük geldik evimize umarım herkes çok iyidir herşey yolundadır
geçmişi çok okuyamadım şöyle bi baktım dişler gelmiş ek gıdalara geçilmiş gözünüz aydın diyelim büyümüş bebişler
bizim de bugün 5. ay kontrolümüz vardı rota aşımızı olduk dişler geliyo dedi doktorumuz ama ek gıdaya başlamıyoruz ilk 6 ay sadece annesütü diyo ek gıdalara elbette başlayacak önemli olan anne sütü diyo bakalım bu ayda geçsin napcaz

gerçekten burası çok alışkanlık yapmış sanki bi anda çok anlatacak şey varmış gibi geldim hemen oturdum pc nin başına....

hoşgeldin canım..

guugle ismin neydi ya?öğrenemeyeceğim şu isimleri:))yaptın mı tatlıyı?sanırım dudağım uçukluyor.prensesimi öpemeyeceğim bi süre
bugün benim sıpaya havuç suyu verdim bayıldı..ilk yoğurt denemem başarısızlıkla sonuçlandı

iyi geceler kızlar,nasılsınız,bebişim bugün biraz daha iyi oldu,allaha şükür.hastanede bir sürü bebiş gördü pek sevindi bizimki.bu arada bir tane anneyle tanıştık 2 ay olmuş doğum yapalı hemen diyetisyendeydi.off ben daha hala veremedim kilolarımı,işin garibi,zayıflamak istiyorum ama sevdiğim abur cuburdanda vazgeçmek istemiyorum, ne olacak halim benim ya.şu tatlılar yokmu zaten ne oluyorsa onlardan oluyor,tatlıyla ilişkimi nasıl keseceğim ya.süt için diyorum ama kendimimi kandırıyorum dedim.dün elektirikler gitmişti gölgem duvara yansımıştı,eşim bebişe ,bak dev anası demezmi,ay nasıl sinir oldum yaaa...62 kilodan 52 kiloya nasıl düşeceğim.

kaç gündür aklımda şu kan damlası konusu... şimdi çoğumuz ferro sanol kullanıyo bebeişleri kilosu kadar..
bizde ferrum kullanıyoruz16 damla günlük..netten baktım ferro sanolda demir oranı daha fazlaymış..ama biz zaten baya fazla kullanıyoruz 16 damla ferro sanolla aynı oluyodur değil mi...boşu boşuna kullanmıyoruzdur inş.

bu adamlar bazen çıldırtıyorlar insanı...

canım ben bu gidişimde sordum niye ferrosanol diye..onun emilimi daha kolay ve hızlıymış..ama benim kızım önceden içerdi şimdi çok tepki veriyor söyledim doktora..o zaman ferrum şurup kullan 1 çay kaşığı dedi..onu da sağlık ocakları ücretsiz veriyormuş..

bu kocalarda çok fenalar..banada benimki boşuna uğraşma sen artık zayıflayamazsın diyip duyuyo..vercek olsam verirmişim şimdiye kadar:mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

şurup ayrımıki bendeki damla..off bende sorucam bu ay olmazsa..valla bizde hiçbişeyi sağlık ocağı vermiyo..ilk devit i bile parayla almıştık..ferrum damlayıda parayla aldım..

şurup ayrımıki bendeki damla..off bende sorucam bu ay olmazsa..valla bizde hiçbişeyi sağlık ocağı vermiyo..ilk devit i bile parayla almıştık..ferrum damlayıda parayla aldım..

hadi yaa...söylesene sağlık ocağındaki ebeye..bu sağlık bakanlığının uygulaması..herkese vermek zorundalar..verdiklerini kayıt altına alıyorlar çünkü...canım sen ne kullanıyorsan ona devam et bence...o da demir takviyesi sonuçta.

sinem canım ismim.yaptım yaptım ardayı uyutup çayla beraber yedik bile :)) yarın da sen yaparsın :)

kızlar bebişlerinizi oturtuyomusun 4.5aylık benim oğlum kısa süreli oturtuyorum çok seviniyor

bende kısa süreli oturtuyordum şimdi istediği kadar oturuyor beyfendi.hatta yattığı yerden ellerinden tutuyorum kaldırıyorum ayaklarının üzerine dikiliyo kendisi aman ne mutlu oluyo sıpam bi görseniz :) babası kollarının altından tutuyor nasıl adım atıyo kahkaha ata ata şimdiden büyümek istiyo yaa bende hiç büyümesin istiyorum :)) bu arada dizlerinin üzerine kalkıyo dikiyo popoyu ileri geri yaylanıyo allah bizlere bağışlasın yavrularımızı

ee ben noluyorum o zaman acaba dev anasının anası kaydirigubbakcemile3
ben doğuma giderken 86 kiloydum bide morfin şişirdi doğumdan sonra fotoğraflarda balon gibiyim :) şimdi 68 kiloyum ve 62 ye düşebilirsem zil takıp oynicam. 57 kiloydum sigarayı bıraktık eşimle 62 oldum öylede hamile kaldım.ibretlik öykümü eşine anlatabilrsin kaydirigubbakcemile3

bu kocalarda çok fenalar..banada benimki boşuna uğraşma sen artık zayıflayamazsın diyip duyuyo..vercek olsam verirmişim şimdiye kadar:mymeka::mymeka:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

siz işinizi bilememişsiniz ben kilo alırken adama gecenin 1 inde 2 sinde yaptım hamur işlerini yedirdim aldı o da kiloları şimdi o da dombili benim gibi kilo vermeye çalışıo :))

canım benimde sadece 1 kilo fazlam kaldı.ama onu versem bile eski fitliğim yok ya.anlamadım yani.göbek kaldı sanki. eşime söylüyorum hayır sen çok zayıfşadın falan diyoo. gerçi kendisi 105 kilo olunca ben yanında kuşkaydirigubbakcemile3 gibi kalıyorumm.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…