2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın...
nasılsınız arkadaşlar ?
ya benim oğlum bu aralar huy değiştirdi qeceleri 2-3 kere emmeye kalkıyor
qeçen aya kadar böyle değildi
qeceleri hiç kalkmazdı
acaba doymuyormu ki yaa bilmiyorumkismile

slm canım..doymadığını zannetmiyorum ole olsa uymazda heralde...bu küçük şeyler devamlı huy değiştiriyolar

bu eşler hep aynı demek benım esımde bana deyıp duruyo kılo ver dıye sankı kendın cok zayıfsın dıyorum(105 kilo) erkekte önemli değil diyor ya mantığa bak

canım bende oturma denemeleri yapıyorum ,nörolojik gelişim açısından oturmayı öğrenmesi çok önemliymiş bu ay.
bizde oturtmaya basladık yavas yavas doktorda oturtabılırsın dedı

ya ben bugün deviti vermeyi unuttum bişey olur mu ki ya ne yapsaamki

ya benımde haftaiçi ablam verdığı için haftasonları bazen bende unutuyorum 1 gün yogun gecıyo bıyerlere felan gıdıyoruz ıns bısey olmaz

ya ben bugün deviti vermeyi unuttum bişey olur mu ki ya ne yapsaamki

ben okadar çok unutuyorum kii. artık telefonun alarmını kurcam olmuyo böle. geçen hafta 3gün unuttum bu hafta dün unuttum:) bişey olmas umarım yani inş:=)
sen çay işini naptın işe yaradı mıı??

günaydın herkesee..

hepinize günaydın bu arada benım oglan bugun 8de yattı 11 de kalktı 12 ye kadar emdi sonra 5:20 de kalktı sok oldum gercı aralarda mıkırdandıkca salladımda onu saymıyorum genede.6 ya kadar emdı sonra oturdu bende süt sagdım 7 de tekrar uyudu bı yarım saat daha tabı ben 5.20 den berı ayaktayım ve uykum geldı yaa

kilo kontrolünde anlarsın doyup doymadığını. yeterli kilo almışsa huyszluğundandır:)

bizde de var ondan bitane

ooh maşallah canım darısı başımıza:)
dişi nasıll tamamen çıkmışmı? yoksa ucumu görünüyo?

ooh maşallah canım darısı başımıza:)
dişi nasıll tamamen çıkmışmı? yoksa ucumu görünüyo?

inş canım darısı size ama bunların günü gününe tutmuyo zaten
tamamen çıktı canım günden güne büyüyo yanındakide çıkmak üzere

bizimki de uyudu şimdi bende uzansam iyi olcakk..

günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
benimde başım kilolarla dertte hamilelikten sonra bir kilom kalmıştı sonra bende bir iştah arttı bide otur otur abur cubur aldım 4 kilo daha nasıl verilir bilmiyorum
eşim de sinir edip duruyor ben alırken o vermişti o çok fit her giydiği yakışıyor bense hiç iyi hissetmiyorum
öncekiler olmuyor hamileliklerde çok geniş yeni kıyafetde almak istemiyorum kocaman bedenli üüüüüüüüü:gitme:hamilik bahanemizde kalmadı insanlar nasıl zayıflıyor şu çenemi nasıl tutacağım sütüde azaltmadan bilmiyorum

benim sıpam da uyudu şimdi çok zor uyuyo ya ne yapacam ben bunu işe başlamama 2 buçuk ay kaldı inşallah huyunu değiştirir yoksa nasıl uyuturlar bilmem benim uykum kaçtı kaynanam geldi bu sabah altlı üstlü oturuyoruz evine geldi gerçide keşke bi 5-10 sene kalsaydı kızında ben böyle çok rahattttım sabah sabah meymeletsiz yüzünü gördüm yine

inş canım darısı size ama bunların günü gününe tutmuyo zaten
tamamen çıktı canım günden güne büyüyo yanındakide çıkmak üzere
ooooo maaşallah bizimkinde salya derdi başladı dişe delaletmiş ama daha belli değil öyle salya akıtıyorki önlük yetiştiremiyorum makinayı dolduruyor inanmassınız ağız bezi tülbent herşeyi deniyorum üstünü ıslatmasın diye boynu pişik olmasıl diye uğraşıyoruz ailecek ne faydabilmiyorumkismile
Benim yerimede uyuyun kızlarmirmirmirmir

benimde yerime lütfennnnnnnnn kızımın da hakkını yemiyeyim çalışmaya başladığımdan beri fazla eziyet etmiyor canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…