herkese günaydın...
nasılsınız arkadaşlar ?
ya benim oğlum bu aralar huy değiştirdi qeceleri 2-3 kere emmeye kalkıyor
qeçen aya kadar böyle değildi
qeceleri hiç kalkmazdı
acaba doymuyormu ki yaabilmiyorumkismile
iyi geceler kızlar,nasılsınız,bebişim bugün biraz daha iyi oldu,allaha şükür.hastanede bir sürü bebiş gördü pek sevindi bizimki.bu arada bir tane anneyle tanıştık 2 ay olmuş doğum yapalı hemen diyetisyendeydi.off ben daha hala veremedim kilolarımı,işin garibi,zayıflamak istiyorum ama sevdiğim abur cuburdanda vazgeçmek istemiyorum, ne olacak halim benim ya.şu tatlılar yokmu zaten ne oluyorsa onlardan oluyor,tatlıyla ilişkimi nasıl keseceğim ya.süt için diyorum ama kendimimi kandırıyorum dedim.dün elektirikler gitmişti gölgem duvara yansımıştı,eşim bebişe ,bak dev anası demezmi,ay nasıl sinir oldum yaaa...62 kilodan 52 kiloya nasıl düşeceğim.
bizde oturtmaya basladık yavas yavas doktorda oturtabılırsın dedıcanım bende oturma denemeleri yapıyorum ,nörolojik gelişim açısından oturmayı öğrenmesi çok önemliymiş bu ay.
ya ben bugün deviti vermeyi unuttum bişey olur mu ki ya ne yapsaamki
herkese günaydın...
nasılsınız arkadaşlar ?
ya benim oğlum bu aralar huy değiştirdi qeceleri 2-3 kere emmeye kalkıyor
qeçen aya kadar böyle değildi
qeceleri hiç kalkmazdı
acaba doymuyormu ki yaabilmiyorumkismile
hepinize günaydın bu arada benım oglan bugun 8de yattı 11 de kalktı 12 ye kadar emdi sonra 5:20 de kalktı sok oldum gercı aralarda mıkırdandıkca salladımda onu saymıyorum genede.6 ya kadar emdı sonra oturdu bende süt sagdım 7 de tekrar uyudu bı yarım saat daha tabı ben 5.20 den berı ayaktayım ve uykum geldı yaa
ooh maşallah canım darısı başımıza:)
dişi nasıll tamamen çıkmışmı? yoksa ucumu görünüyo?
inş canım darısı size ama bunların günü gününe tutmuyo zaten
tamamen çıktı canım günden güne büyüyo yanındakide çıkmak üzere
saol canım darısı sizlere inşallah
ooooo maaşallah bizimkinde salya derdi başladı dişe delaletmiş ama daha belli değil öyle salya akıtıyorki önlük yetiştiremiyorum makinayı dolduruyor inanmassınız ağız bezi tülbent herşeyi deniyorum üstünü ıslatmasın diye boynu pişik olmasıl diye uğraşıyoruz ailecek ne faydabilmiyorumkismileinş canım darısı size ama bunların günü gününe tutmuyo zaten
tamamen çıktı canım günden güne büyüyo yanındakide çıkmak üzere
Benim yerimede uyuyun kızlarmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?