benim sıpam da uyudu şimdi çok zor uyuyo ya ne yapacam ben bunu işe başlamama 2 buçuk ay kaldı inşallah huyunu değiştirir yoksa nasıl uyuturlar bilmem benim uykum kaçtı kaynanam geldi bu sabah altlı üstlü oturuyoruz evine geldi gerçide keşke bi 5-10 sene kalsaydı kızında ben böyle çok rahattttım sabah sabah meymeletsiz yüzünü gördüm yine
:roflol::roflol::roflol: sabah sabah çok güldürdün beni:)
nende şişkoyum hala aynısı gibi duruyorum(( 67 kiloyum (( boyun var belli olmuyo diyolar ama 10 kilo fazlam var nasıl belli olmaz????
teşkkür ederiz bizimde alttan bitane çıktı[/QUOTs
sizede maşallah canım sağlıklı dişleri olur ınsallah erken cıkan diş pek saglam olmaz derler ama ıns oyle olmaz
dişimizi kutlayan arkadaslara tsk ederız darısı sizin bebişlere inşopuyorumnanaktan
bende boy da yok offfffff bide iştahlıyım sorma hamileyken reflü yüzünden yiyemediklerimi telafi ediyorumnende şişkoyum hala aynısı gibi duruyorum(( 67 kiloyum (( boyun var belli olmuyo diyolar ama 10 kilo fazlam var nasıl belli olmaz????
anaaammm bende öyleyim album oluşturmayı deneyim dedim fotoğraflara bakıyodum da yoook koyacak bi tane güsel foto bulamadım hepsinde tombalak gibi duruyom ben en iyisi oğluşmunkilerle eşiminkileri koyayım kendimin olduğu yerleri sansürleyeyim -tatlicadiarzu-
eşim dün izinliydi akşama kadar çocuk mmutfak arasında gidip geldim bugün yine evde yandım ben çok yoruyo bu adam beni hiç derdi bitmiyo çocuğada baktığı yok 5 dk sonra mız mızlanıyo sıpa annnesi bu çocuğun karnı aç heralde deyip duruyo tutmasını bilemiyosun diyorum o zaman al sen tut diyo bırakıyo gidiyo oyyyyyy ne çileli başım varmış benimmafoldumben
arcak sen doktora yanakları neden soğuk diye soracaktın sordun mu canım nedenini bizimkini sürekli soğuk yanakları
canım sordumda kansızlıktan mı acaba dıye yok dedı yanı pek önemsemedi anlayacağın
günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
benimde başım kilolarla dertte hamilelikten sonra bir kilom kalmıştı sonra bende bir iştah arttı bide otur otur abur cubur aldım 4 kilo daha nasıl verilir bilmiyorum
eşim de sinir edip duruyor ben alırken o vermişti o çok fit her giydiği yakışıyor bense hiç iyi hissetmiyorum
öncekiler olmuyor hamileliklerde çok geniş yeni kıyafetde almak istemiyorum kocaman bedenli üüüüüüüüü:gitme:hamilik bahanemizde kalmadı insanlar nasıl zayıflıyor şu çenemi nasıl tutacağım sütüde azaltmadan bilmiyorum
gunaydin kizlar
günaydın kızlar çok uykusuzumbenim kuzu bütün gece yarım saatte bir kalktı offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?