2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nende şişkoyum hala aynısı gibi duruyorum(( 67 kiloyum (( boyun var belli olmuyo diyolar ama 10 kilo fazlam var nasıl belli olmaz????

:roflol::roflol::roflol: sabah sabah çok güldürdün beni:)

:roflol::roflol::roflol: sabah sabah çok güldürdün beni:)

gül canım gül bende 2 senedir ağlanacak halime gülerek kendimi avutuyorum ne yapayım başka hayat çekilmiyo böyle kaynanayla didşe didişe ömürleri tüketecez ama o cadı beni öldürür ona bi şey olmaz klava:

dişleri çıkanların hayırlı uğurlu olsun dişleri inşallah sağlıklı bembeyaz inci gibi dişleri olur hepsinin bizde daha yok bişey herlade geç çıkaracaz humana çayını içirdim akşam zar zor bu sefer biberon almadı kaşıkla eşimle kandıra kandıra 4 defa uyandı faydı etmişmi ki acaba anlayamadım ben yine uykusuzum da

nende şişkoyum hala aynısı gibi duruyorum(( 67 kiloyum (( boyun var belli olmuyo diyolar ama 10 kilo fazlam var nasıl belli olmaz????

anaaammm bende öyleyim album oluşturmayı deneyim dedim fotoğraflara bakıyodum da yoook koyacak bi tane güsel foto bulamadım hepsinde tombalak gibi duruyom ben en iyisi oğluşmunkilerle eşiminkileri koyayım kendimin olduğu yerleri sansürleyeyim -tatlicadiarzu-

eşim dün izinliydi akşama kadar çocuk mmutfak arasında gidip geldim bugün yine evde yandım ben çok yoruyo bu adam beni hiç derdi bitmiyo çocuğada baktığı yok 5 dk sonra mız mızlanıyo sıpa annnesi bu çocuğun karnı aç heralde deyip duruyo tutmasını bilemiyosun diyorum o zaman al sen tut diyo bırakıyo gidiyo oyyyyyy ne çileli başım varmış benimmafoldumben

bende boy da yok offfffff bide iştahlıyım sorma hamileyken reflü yüzünden yiyemediklerimi telafi ediyorum

bende 150 poz çıkardım benim fotoğrafım yok annemim babamın benden fazla çok şişkoyum :gitme:

arcak sen doktora yanakları neden soğuk diye soracaktın sordun mu canım nedenini bizimkini sürekli soğuk yanakları

kıyamam gerçekten çok zor bir durum benimki ilgileniyorda eve çok geç geliyor du kız uyumuş oluyordu kaydirigubbakcemileçıldırıyorduk kızımla "bu babayı ne yapmalı, kaynar kazana atmalı, yandım kızım dedikçe altına odun atmalı" diye kızımla şarkılar söyliye gezinip duruyorduk işim için taşındık şimdi okadarda göremiyoruz

canım sordumda kansızlıktan mı acaba dıye yok dedı yanı pek önemsemedi anlayacağın

bende pek sorun olduğunu düşünmemiştim ama acaba mı dedim benim de kansızlık gelmişti aklıma zaten odanın sıcaklığı çok ii heryeri sıcak bi yanaklar soğuk tombulluktan heralde gerçi kuzumun kiloları kalmadı almıyo artyık kilo 8.5 kiloyuz

acaba diyorum diyetisyene mi gitsek??
giden varmı aramızda kızlaar

günaydın Yelda.gözükmüyorsun ne zamandır?
kızım uyudu...ben de bugün evi toparlayayım bari..olmayacak böyleÇok üzgünüm çoook

günaydın kızlar çok uykusuzum benim kuzu bütün gece yarım saatte bir kalktı offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…