bende pek sorun olduğunu düşünmemiştim ama acaba mı dedim benim de kansızlık gelmişti aklıma zaten odanın sıcaklığı çok ii heryeri sıcak bi yanaklar soğuk tombulluktan heralde gerçi kuzumun kiloları kalmadı almıyo artyık kilo 8.5 kiloyuz
emiri koydum anakucağına binbir şebeklik yaparak evi süpürdüm 1 oda kaldı:) şimdi tepiniyo kucağımda. "hıııııııı" diyerekten sesler çıkarıyo:))
bu cumartesi rotarix 2.dozu var aynı gün yaptırmak zorundamıyız ya yarın yaptırsam olmasmı acep..yarın müsait benim koca.
sağlık ocağı olsa kesin problem çıkarırda özeller sorun çıkarmıyo bişey olmaz 1-2 günden
selam kızlar yenı gırebıldım kızı uyuttum sondı kalkar gercı:)
hava cok kotu sıslı goz gozu gormuyo burda bunaltıcı
Burası da yagmurlu sis de var sıkıldım evde otur otur..
benim sıpam da uyudu şimdi çok zor uyuyo ya ne yapacam ben bunu işe başlamama 2 buçuk ay kaldı inşallah huyunu değiştirir yoksa nasıl uyuturlar bilmem benim uykum kaçtı kaynanam geldi bu sabah altlı üstlü oturuyoruz evine geldi gerçide keşke bi 5-10 sene kalsaydı kızında ben böyle çok rahattttım sabah sabah meymeletsiz yüzünü gördüm yine
eşim dün izinliydi akşama kadar çocuk mmutfak arasında gidip geldim bugün yine evde yandım ben çok yoruyo bu adam beni hiç derdi bitmiyo çocuğada baktığı yok 5 dk sonra mız mızlanıyo sıpa annnesi bu çocuğun karnı aç heralde deyip duruyo tutmasını bilemiyosun diyorum o zaman al sen tut diyo bırakıyo gidiyo oyyyyyy ne çileli başım varmış benimmafoldumben
mrb herkese benım kızımda 11 de uyudu hala uyuyo o arada evi süpür toz al çamaşır at bebeişimin küçük kıyafetlerını kaldır yenılerı getır banyo tuvalet balkon derken canım çıktı koştur koştur bide pohça yoğurdum gelin bana çaya müsaitim:)))) yanlızlıktan canım fena sıkılıyooooo
ay massaallah sana ya ne ısmılelmıssın valla:) darısı bana accık bulassa yeter:)
canım sağol herzamnkı halımız böle olur inşallah:)))
ediz eymen bak benim kızım çok cırtlakbişedir viyak viyak bağırır saçın varsa yolar vallahi:)) benim kıza msj atma
yerim onu ben maşallah bizde sadece bağırıyoruz ince bi sesle
ay canım bızdede tam tersı ben esım evde olunca nasıl rahatım .hep o bakıyo kıza.ben yan gelıp yatıyorum valla.uyutuyo mamasını ıcırıyo gazını cıkarıyo gezdırıyo oynuyo.aksam oluyo .keske hep evde olsaaa
benim sıpam da uyudu şimdi çok zor uyuyo ya ne yapacam ben bunu işe başlamama 2 buçuk ay kaldı inşallah huyunu değiştirir yoksa nasıl uyuturlar bilmem benim uykum kaçtı kaynanam geldi bu sabah altlı üstlü oturuyoruz evine geldi gerçide keşke bi 5-10 sene kalsaydı kızında ben böyle çok rahattttım sabah sabah meymeletsiz yüzünü gördüm yine
mrb herkese benım kızımda 11 de uyudu hala uyuyo o arada evi süpür toz al çamaşır at bebeişimin küçük kıyafetlerını kaldır yenılerı getır banyo tuvalet balkon derken canım çıktı koştur koştur bide pohça yoğurdum gelin bana çaya müsaitim:)))) yanlızlıktan canım fena sıkılıyooooo
nnnnnnnn bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbv hh jbn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsccvcdc
EDİZ EYMENDEN KIZLARA GİZLİ Bİ MSJ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?