2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım maşallah iyi kilosu bence biz 7650 gr ız daha boyu uzun bizimkinin 70 cm bende hep tombul olmasını istemiştim doktor iyi diyo

emiri koydum anakucağına binbir şebeklik yaparak evi süpürdüm 1 oda kaldı:) şimdi tepiniyo kucağımda. "hıııııııı" diyerekten sesler çıkarıyo:))

bu cumartesi rotarix 2.dozu var aynı gün yaptırmak zorundamıyız ya yarın yaptırsam olmasmı acep..yarın müsait benim koca.

sağlık ocağı olsa kesin problem çıkarırda özeller sorun çıkarmıyo bişey olmaz 1-2 günden

selam kızlar yenı gırebıldım kızı uyuttum sondı kalkar gercı:)
hava cok kotu sıslı goz gozu gormuyo burda bunaltıcı

oh be 1 hafta gecıkmelı adet oldum bugun:))
ınsan korkuyo ya ne kadar emın olsada

Burası da yagmurlu sis de var sıkıldım evde otur otur..

sorma ya pazartesı hava cok guzeldı kızla cıktım dolastım bıraz sonrada anneme gtıtım anneme yuruyerek gıdılıyo:))
ama 2 gunudr evdeyım.annem gelecektı bugun hava kotu dıe gelemedı yarın ıyı olursa gelır.
bu arada kızalr az once adet gordum spıral ıcın 3. gunmu gıdılıyodu.cuma gunu gıdıp taktırayım dıorum

ılahı:) bende aynı bınadayım o 2 ben 6.kattayım.cok sukur 3 gun once kucuk ogullarının yanına gıttıler bende yenı rahata kavustum.veee benımkıler butun kıs orda kalcaklar:))

ay canım bızdede tam tersı ben esım evde olunca nasıl rahatım .hep o bakıyo kıza.ben yan gelıp yatıyorum valla.uyutuyo mamasını ıcırıyo gazını cıkarıyo gezdırıyo oynuyo.aksam oluyo .keske hep evde olsaaa

mrb herkese benım kızımda 11 de uyudu hala uyuyo o arada evi süpür toz al çamaşır at bebeişimin küçük kıyafetlerını kaldır yenılerı getır banyo tuvalet balkon derken canım çıktı koştur koştur bide pohça yoğurdum gelin bana çaya müsaitim:)))) yanlızlıktan canım fena sıkılıyooooo

ay massaallah sana ya ne ısmılelmıssın valla:) darısı bana accık bulassa yeter:)

ay massaallah sana ya ne ısmılelmıssın valla:) darısı bana accık bulassa yeter:)

canım sağol herzamnkı halımız böle olur inşallah:)))

ediz eymen bak benim kızım çok cırtlakbişedir viyak viyak bağırır saçın varsa yolar vallahi:)) benim kıza msj atma

yerim onu ben maşallah bizde sadece bağırıyoruz ince bi sesle

ŞenizŞenizkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
kızlar spor yapmaya calısıyorum mekık cekmeye yanı.ama tam omuyo gıbı yarım mekık dıyelım neyse buda bıseydır.valla 40 tane yaptım.ama bı yerlerım agrıdı.sonra bıraz daha yapıcam hergun yapsam bakalım farkedecekmı

benimki izinde cumaya kadar da evde
aynen bende çok rahatladım
işe başlayınca kötü olcak
ama hep evde olmasınlar çalışsınlaaarr

5 10 sene mi koptum vallaha

bazen benim gibi kafa dengi bebekli samimi bir komşum olsa diyorum hani. ben de kek yapıyorum akşam çaya gelcek misafirlere

nnnnnnnn bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbv hh jbn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsccvcdc

EDİZ EYMENDEN KIZLARA GİZLİ Bİ MSJ..

sevsinler onun parmakçıklarınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…