kızlar spor yapmaya calısıyorum mekık cekmeye yanı.ama tam omuyo gıbı yarım mekık dıyelım neyse buda bıseydır.valla 40 tane yaptım.ama bı yerlerım agrıdı.sonra bıraz daha yapıcam hergun yapsam bakalım farkedecekmı
hava çok kapalı kasvetli..hiçbi iş yapamadım...Doğa yı pişpişlerken uyuyakalmışım...biberonu dezenfekte etmek için kaynatıyordum..yanmışheryer plastik kokuyo..sinirden açtım bütün camları aldım kızımı gittim markete bissürü aburcubur aldım...zayıflamak falan istemiyorum..yaşasın çikolatalar:roflol:
hava çok kapalı kasvetli..hiçbi iş yapamadım...Doğa yı pişpişlerken uyuyakalmışım...biberonu dezenfekte etmek için kaynatıyordum..yanmışheryer plastik kokuyo..sinirden açtım bütün camları aldım kızımı gittim markete bissürü aburcubur aldım...zayıflamak falan istemiyorum..yaşasın çikolatalar:roflol:
gecmıs olsun canım dıkkat et yorgunluktan bende de cok acayıp unutkanlık basladı bırde delırdım mı ne oldum esım benı ısten almaya gelıyo onu beklerken esım gelmedıgı halde arabayı gordum otobus arkasında bı baktım yok oldu esımı aradım noldu dıye daha ben gelmedım demez mı kendımı nasıl ınandırdıysam gelcegıne bu kadar da olmaz dedim adım deliye cıkcak yakında ona korkuyomeyvahedigeldismile
süpersin valla darısı başımabende 2 ay önce başlamıştım bıraktım hemen sen umarım devam etirirsinkızlar spor yapmaya calısıyorum mekık cekmeye yanı.ama tam omuyo gıbı yarım mekık dıyelım neyse buda bıseydır.valla 40 tane yaptım.ama bı yerlerım agrıdı.sonra bıraz daha yapıcam hergun yapsam bakalım farkedecekmı
bebnde bende 4 kilo almışım şaka gibi bir iştahım arttı sorma offfffffffffslm kızlar
kilo konusunda çok muzdaripim gerçekten baktım giyeceklere sadece hamilelik pantolonum oluyo((
87 ile doğum yaptım kızım 2 aylıkken 75 tim ama mamaya başlamıştım sonra bi yemeye başladım mamayı bıraktım ama ben 80 kiloyum
var mı benim gibi emziririken kilo alan(((??????????
kızlar bi cesaret düdüklüye mısır attım..saatede bakmayı unutmuşum şimdi bunun buharını çıkarmasınımı beklicem
canım soguk suya bi süre tutarsan hemen acabılırsın tabı kontrol et havası varsa bellı oluyo zaten
ben eski uslu oğlumu istiyorum yaa..hiçbişeyden memnun olmuyo..yere koyuyorum durmuyo..kucağıma alıyorum durmuyo..herşeye saldırıyo..bi arkadaşım ilk aylar uslu olan bebek 6.aydan sonra azarmış demişti doğru heralde..:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?