2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıpır kıpırrrr ayhhhhhhhh bi yürüseydi oğlummmmmmm zıplaya zıplaya bi hal oldu kucağımda:))

aslında göbeğime basıp zıplıyo erimesi lazımdı şimdiye kadar:))

herkeze merhaba dün internet yoktu giremedim gerçi olsada zor girerdim misafir vardı sayelerinde evim baya bi temizlendi bahane oldu bana :) demekki isteyince yapılabiliyormuş :) geçmişi okuyım biraz

bende yapıyodum bi ara bu akşamyine başlıcam..eşime ayaklarımı tutturuyodum zor oluyo öyle yani daha çok zorlanıyo insan iyi olur diye düşünüyorum..hazır herif dün akşam sen küçülmeye başladın bu ara zayıladın demişken gaza geldim valla

slm kızlar
kilo konusunda çok muzdaripim gerçekten baktım giyeceklere sadece hamilelik pantolonum oluyo((
87 ile doğum yaptım kızım 2 aylıkken 75 tim ama mamaya başlamıştım sonra bi yemeye başladım mamayı bıraktım ama ben 80 kiloyum
var mı benim gibi emziririken kilo alan (((??????????

yahu kapatın şu kilo konusunu gerçeklerle yüzleşmek istemiyorummm:)))
aaah ah 6.ayda başlıcam diyete diye kandırrıyorum kendimi bakalım..:)

hava çok kapalı kasvetli..hiçbi iş yapamadım...Doğa yı pişpişlerken uyuyakalmışım...biberonu dezenfekte etmek için kaynatıyordum..yanmışheryer plastik kokuyo..sinirden açtım bütün camları aldım kızımı gittim markete bissürü aburcubur aldım...zayıflamak falan istemiyorum..yaşasın çikolatalar:roflol:

ben eski kilomdan 5kg fazlayım şu anda 59 kiloyum.onuda adet olunca bu kilolar daha çabuk gider diye avutarak geçiştiriyorum kaydirigubbakcemile3

mehtap geçmiş olsunnn...

çikolata dedin nası canım çektiiiiiii poffffffffff yağmur olmasa giderdim markete kuzumla. kek mek mi yapsam napsam

bend eçok seviyorum abur cuburu hatta 5 yaşındaki oğlum bile anormalliyi çözmüş geçen bana diyo anne sen çok değişik bi annesin diye.bizde oğlumla gider bi torba doldurur gelir yeriz:) bide o günler gelecek bakın sizler için pek bi keyifli oluyo :)

bu arada ben eski evimdeyken taha küçüktü bi tencere mercimeği yakmıştım işin garibi kapıcı ve birkaç komşu zile bastıda öyle farkettim nasıl dalmışsam kokuyu duymadım yangın var zannetmişlerdi .)

canım ben cam biberon kullanıyırum daha iyi dediler ne kadar doğru bilmiyorum ama..

bencede yaşasın çikolatalar,pudingler,tatlılar ... cokacimcoook

gecmıs olsun canım dıkkat et yorgunluktan bende de cok acayıp unutkanlık basladı bırde delırdım mı ne oldum esım benı ısten almaya gelıyo onu beklerken esım gelmedıgı halde arabayı gordum otobus arkasında bı baktım yok oldu esımı aradım noldu dıye daha ben gelmedım demez mı kendımı nasıl ınandırdıysam gelcegıne bu kadar da olmaz dedim adım deliye cıkcak yakında ona korkuyomeyvahedigeldismile

valla gökçen kekte aldım..hiçbişeyle uğraşacak halim yok..zaten adette oldum...spiralden midir bilmiyorum kanamam çok oluyor artık...halsiz düşüyorum 2. günü..bugünde tam o gün..yemek falanda yok..alsın bişeyler kocam gelirken..kan kaybediyoruz heralde...

valla doğru söylüyosun canım..dikkat etmem lazım..asla böyle şeyler yapmazdım...yoruluyoruzbir de bebişleri düşünmekten başka şeyleri önemsemiyoruz heralde...

süpersin valla darısı başımabende 2 ay önce başlamıştım bıraktım hemen sen umarım devam etirirsin

bebnde bende 4 kilo almışım şaka gibi bir iştahım arttı sorma offfffffffff
güya emzirmek şu kadar kalori ykıyor diyorlar boğazımı tutamıyorum ki 2 katı yiyince boşşşşşşşşş

keşke şarkıdaki gibi olsa
Çok yiyerek zayıflasam
Evli olup bekar kalsam
Çalışmadan zengin olsam
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana
:lepi:Bana hep bana bana hep bana bana hep bana
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kızlar bi cesaret düdüklüye mısır attım..saatede bakmayı unutmuşum şimdi bunun buharını çıkarmasınımı beklicem

canım soguk suya bi süre tutarsan hemen acabılırsın tabı kontrol et havası varsa bellı oluyo zaten

ben eski uslu oğlumu istiyorum yaa..hiçbişeyden memnun olmuyo..yere koyuyorum durmuyo..kucağıma alıyorum durmuyo..herşeye saldırıyo..bi arkadaşım ilk aylar uslu olan bebek 6.aydan sonra azarmış demişti doğru heralde..:sinifsinif:

geçicidir canım merak etme...ara sıra çıldırıyor bu sıpalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…