2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diş mi çıkıyO acaba şeyma?

ilk aylar yaramaz olan sonra düzeliyomuymuş bari

ılahı kızlar yasasın cıkolata ha :)) bencede ole ama yemek ıstemıyorum esımde alır alır gelır eve abur cuburları dayanamıyorum bende kacırıyorum.kendısıde yıyo yıyo kılo almıyo ne guzel ya

valla kızım 1 aydır salyalarını toplayamıyo ama hala diş yerlerinde beyazlık bile yok...geç çıkacak sanırım bizim dişler..benim 8.ayda çıkmış..

bu çocuk ne giyse terliyo ince uzun kolu çıtçıtlı bi body var saçlar ıslannmış terden. 2 dk otursaaaa

yıne kımse kalmamıs burda.kızı uyuttum camasırları katlayıp yerlestırdım.mutfagı topladım.yemegı hazırladım.esımde 1 saate kalmaz gelır.

yıne kımse kalmamıs burda.kızı uyuttum camasırları katlayıp yerlestırdım.mutfagı topladım.yemegı hazırladım.esımde 1 saate kalmaz gelır.

ohh ellerine sağlık...benimki yeni uyandı..babamızda gelşmek üzere...ama ben hiçbişey yapmadım:kedi:

kızlar kızım hala dık tuttugumda ayaklarını basamıyor.annem dr gotur deyıp duruyo.kafasınıda gec tuttu zaten.bence anca ya.cunku once kafa ututulması gerekıyo.4 aylıkken tam tuttu kafasını.ayaklarınıda 6 ayda falan basar heralde.basmayan varmı

bizim dokto bu tür şeylerim 2 ay önce veya 2 ay sonra olabileceğini söyledi.yani her bebek aynı zamanda yapamayabilirmiş.+ - 2 ay dedi..

kızlar bi cesaret düdüklüye mısır attım..saatede bakmayı unutmuşum şimdi bunun buharını çıkarmasınımı beklicem
cesuruum cesuruum cesuruum düdüklüden korkmaam cesuurruummm kaydirigubbakcemile

arkadaşın benim oğlanı anlatmış bişiler oldu çocuğa kucağımda bile durmuyo

valla kızım 1 aydır salyalarını toplayamıyo ama hala diş yerlerinde beyazlık bile yok...geç çıkacak sanırım bizim dişler..benim 8.ayda çıkmış..
canım genetikmiş dişin çıkması benim eşimde 3,5 aylıkken çıkarmış
arda 4,5 aylıkken çıkardı 10 gün sonra ikincisi geldi

bu çocuk ne giyse terliyo ince uzun kolu çıtçıtlı bi body var saçlar ıslannmış terden. 2 dk otursaaaa
benimkide çok terliyo günde 5 kıyafet değiştiriyoruz, allahtan kalorifer var yoksa bu soğuktan kurutmayla yetiştiremezdim

bence her bebeğin gelişimi farklıdır fazla takma kafana

diş mi çıkıyO acaba şeyma?

ilk aylar yaramaz olan sonra düzeliyomuymuş bari

bakıyorum kabarma falan yok dişlerde..anlamadım bi türlü..evet gökçen arkadaşım demişti uslular yaramaz yaramazlar uslu olurmuş die..benim kızım 6 aylık olunca uslancak derdi..onunki uslandımı bilmiyorum ama benimki çileden çıktı

6dan beri emmek istemiyor emir deli etti beni sağıp verdim .
memeyi görünce ağlıyo Allah ım bırakmaz inş yaa...

allah korusun gökçen benimkide 3 aylıkken bi başladı 15 20 gün önce düzeldi emzirmek için bi amuda kalkmamıştım.geçicidir canım uyut uykusunda emzir

allah korusun gökçen benimkide 3 aylıkken bi başladı 15 20 gün önce düzeldi emzirmek için bi amuda kalkmamıştım.geçicidir canım uyut uykusunda emzir

uzun sürmüş seninki.amin canım yanlış yazmışım 6dan beri değil 16.00 dan beri.. az önce tıktım ağzına 2 fıt çekti bıraktı.. geçicidir inş gece emer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…