ben eski uslu oğlumu istiyorum yaa..hiçbişeyden memnun olmuyo..yere koyuyorum durmuyo..kucağıma alıyorum durmuyo..herşeye saldırıyo..bi arkadaşım ilk aylar uslu olan bebek 6.aydan sonra azarmış demişti doğru heralde..:sinifsinif:
yıne kımse kalmamıs burda.kızı uyuttum camasırları katlayıp yerlestırdım.mutfagı topladım.yemegı hazırladım.esımde 1 saate kalmaz gelır.
kızlar kızım hala dık tuttugumda ayaklarını basamıyor.annem dr gotur deyıp duruyo.kafasınıda gec tuttu zaten.bence anca ya.cunku once kafa ututulması gerekıyo.4 aylıkken tam tuttu kafasını.ayaklarınıda 6 ayda falan basar heralde.basmayan varmı
cesuruum cesuruum cesuruum düdüklüden korkmaam cesuurruummmkızlar bi cesaret düdüklüye mısır attım..saatede bakmayı unutmuşum şimdi bunun buharını çıkarmasınımı beklicem
ben eski uslu oğlumu istiyorum yaa..hiçbişeyden memnun olmuyo..yere koyuyorum durmuyo..kucağıma alıyorum durmuyo..herşeye saldırıyo..bi arkadaşım ilk aylar uslu olan bebek 6.aydan sonra azarmış demişti doğru heralde..:sinifsinif:
canım genetikmiş dişin çıkması benim eşimde 3,5 aylıkken çıkarmışvalla kızım 1 aydır salyalarını toplayamıyo ama hala diş yerlerinde beyazlık bile yok...geç çıkacak sanırım bizim dişler..benim 8.ayda çıkmış..
benimkide çok terliyo günde 5 kıyafet değiştiriyoruz, allahtan kalorifer var yoksa bu soğuktan kurutmayla yetiştiremezdimbu çocuk ne giyse terliyo ince uzun kolu çıtçıtlı bi body var saçlar ıslannmış terden. 2 dk otursaaaa
bence her bebeğin gelişimi farklıdır fazla takma kafanakızlar kızım hala dık tuttugumda ayaklarını basamıyor.annem dr gotur deyıp duruyo.kafasınıda gec tuttu zaten.bence anca ya.cunku once kafa ututulması gerekıyo.4 aylıkken tam tuttu kafasını.ayaklarınıda 6 ayda falan basar heralde.basmayan varmı
diş mi çıkıyO acaba şeyma?
ilk aylar yaramaz olan sonra düzeliyomuymuş bari
allah korusun gökçen benimkide 3 aylıkken bi başladı 15 20 gün önce düzeldi emzirmek için bi amuda kalkmamıştım.geçicidir canım uyut uykusunda emzir
kimseler yok mu?uyumadı mı daha bebişler?
ayağımda sallıyorum şu an eee ee diye bağırıyo uyku halinde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?