2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğa hanım uyudu galba
başımın tatlı belasıı sıpam ya annelik bambaşka bişeyy

evet canım Doğa 21:00 da uyudu..tabiki canım acaba anne olmayan bu yaşadıklarımıza katlanabilir mi?iyiki doğurmuşuz bu sıpaları...ne yaparlarsa yapsınlar onlar için herşeye katlanırız biz...a.s.

merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyorum sizleri ne yazıkki benim sıpa hiç durmuyor uyuduğu zamanda ancak işlerimi toparlayabiliyorum
sizler ev işlerini yetiştirebiliyormusunuz????

bi daha yoğurt mayaladım.bakalım tutacak mı?off tutsun nolur yaaa

bende birazdan mayalayacağım ilk kez yoğurt vereceğim yarın hazır süt ile mayalayacağım sizler hangi öğünde ne kadar veriyorsunuz yoğurdu????

bana doktorumuz 6. aydan önce vermene gerek yok demişti ama ben vereceğim:)

kızlar ya 5 ay bitipte ek gıdaya geçmeyen var mı?

valla canım 5 aya gireceğiz biz ve ben yarın ilk kez yoğurt vereceğim onun dışında hep süt verdim çok şükür doktorumuz 2 ay önden gittiğini söyledi ve hiç gerek yok ek gıdaya anne sütü yeter dedi

merhaba kızlar uzun zamandır takip edemiyorum sizleri ne yazıkki benim sıpa hiç durmuyor uyuduğu zamanda ancak işlerimi toparlayabiliyorum
sizler ev işlerini yetiştirebiliyormusunuz????
yetiştiremiyorum valla..bazen fırsat oluyor doğrusu ama ben uyumayı tercih ediyorum..salmış vaziyetteyim.

bana doktorumuz akşamüstü 15 te ver dedi...çeyrek çaybardağıyla başlayacağım..yavaş yavaş arttır dedi..bir kaseye kadar çıkabilirmişim..içine pekmez meyve püresi koyabilirsin dedi.

Kızlar bu gün doktor kontrolu vardı altı buçuk kilo 65 bucuk santim de boyu var. Kilosu az ne yapacağım ben. Anne sütü veriyorum. Mama ver dedi doktor. Bir öğün mama vereceğim. ama iştahı az kızımın

benim oğlan tam 12 de uyudu uyutamadık spayı eşimin teyzesinin kızına gittik onunda 9 aylık bebeği var anam maşallah bebişe varlığı yokluğu belli değil öylece duruyo birbirlerine baktırdık benimki yolmaya çalışıyo onu hiç durmadı ne uyutabildik ne susturabildik 1 bardak çay bile içemedim allahım o çocuk emzik ağzında kucakta uyuya kaldı ben mi bi yerlerde yanlış yapıyorum bu çocuk mu çok hareketli anlamadım kafamçokkarıştı

kızlar özellikle EPİDURAL olanlar mekik çekmeye çalışırken epidual yerim acıyo..sizde de varmı..dr.a gitmelimiyim

heh valla benim de agriyor uzerine yattigimda ve bazi hareketlerimde!

nicin yogurtla baslamayi dusundun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…