Dün 5. ayı bitti kuzumun ve bizde daha ek gıdalara başlamadık ama hala kararsızım ara ara tadına baktırmak lazım mı acaba ?
rota aşısı 3 doz yapılıyor canım 2 şer ay arayla
heh valla benim de agriyor uzerine yattigimda ve bazi hareketlerimde!
nicin yogurtla baslamayi dusundun?
günaydın kızlar...ya ikinci yoğurt denememde başarısızlıkla sonlandı..ama pastörize sütle yapmaya çalıştım ondan mı acaba?bir de günlük sütle deneyeyim..ya ben beceriksizim galiba(çocuğa 3 gündür bi yoğurt yapıpta yediremedim.yuh bana yani klava:
benim herif evde,verdim çocuğu eline ben keyifdeyim
aman şeyma bunlar büyüdükçe çıldırıyor,seninki en azından uyuyor bizimkinde oda yok
bu çocuk ne giyse terliyo ince uzun kolu çıtçıtlı bi body var saçlar ıslannmış terden. 2 dk otursaaaa
ohh keyfini çıkarbenim herif evde,verdim çocuğu eline ben keyifdeyim
yok canım sorun sende değil pastörizeyle annem bile tutturamadı kii genç kızlığından beri yoğurt mayalarmış yaş 64 suanda..günlük süt tutuyo ama sana tavsiyem pınar al ben yörsan ı tutturamadım sek te tuttu ama sünüyodu..[/QUOTE
evet canım..günlük süt ile deneyeyim..şimdi birde mamadan mayaladım bakalım..çünkü doktorumuz mamadan yapıp ver demişti...inek sütü allerjisi var ya doğa nın o yüzden..o bari tutsa ya...
ohh Sultan ne güzel..bizimki de gitti..akşama da kursa gidecek..ben kızımla başbaşa...yağmur yağmasa bi çıkar dolanırdık ama hava da kötü
kızlar benim oğlan akşam 19.30-20.00 gibi yatıyo çok şükür..yatmadan kaşık maması yiyo..önceleri 12 de mama içerdi 2 gündür içmiyo..dün yattım bende sabah 6 da uyanır gibi oldu mama verdim içti..bu kadar sa. uyanmaması normal mi hiçmi acıkmıyo bu çocuk yaa
maşallah kuzuyaa:lepi: kaşık mamasını kaşıklamı biberonlamı veriyon_?kızlar benim oğlan akşam 19.30-20.00 gibi yatıyo çok şükür..yatmadan kaşık maması yiyo..önceleri 12 de mama içerdi 2 gündür içmiyo..dün yattım bende sabah 6 da uyanır gibi oldu mama verdim içti..bu kadar sa. uyanmaması normal mi hiçmi acıkmıyo bu çocuk yaa
ben kendimiz için deniyodum ama köyden gelen inek sütleriyle deniyodum pastörizeyle olmuyo galba..günaydın kızlar...ya ikinci yoğurt denememde başarısızlıkla sonlandı..ama pastörize sütle yapmaya çalıştım ondan mı acaba?bir de günlük sütle deneyeyim..ya ben beceriksizim galiba(çocuğa 3 gündür bi yoğurt yapıpta yediremedim.yuh bana yani klava:
oh ne güzelkaydirigubbakcemile2benim herif evde,verdim çocuğu eline ben keyifdeyim
aynen başı çok terliyo.. ben de değiştirmiyorum üstünü zaten kıyafeti değil başı terli oluyo..günaydın kızlar
canım aynı konuyu ben sorcaktım oğlum acaip terliyor ama sadece kafası ve boyun bölgesi bakıyorum aşağısında bişi yok.gecede üstünü değiştirmek istemiyorum uykusu bölünüyor sonra uyumuyor diye napıcağımı şaşırdım bezler koyuyorum sırtına ama yine ıslaklık kalıyor.kombide çok sıcakta değil üstünüde çok giydirmiyorum neden böyle anlayamadım
ohh keyfini çıkar
dün gece 12 de uyumuştu egemen bu sabah 10 a çeyrek kala uyandı süper uykumu almışım oohhhh be yaşasın uykusuzluk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?