2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn kızkar

acaip midem bulanıyo ya sabah sabah..

bizimki gece emdi ama sabah yine emmedi. beklicem bakalım inş emer sağmıcam bu sefer. inatçı keçi nolcek.

Dün 5. ayı bitti kuzumun ve bizde daha ek gıdalara başlamadık ama hala kararsızım ara ara tadına baktırmak lazım mı acaba ?

Bence lazım zaten azar arzar baslıyoruz doktorda sen öğün olarak gecene kadar zaten 6 aylık olacak dedı cok mantıklı geldı alıştırma süreci yani .6 ayda alıştırmaya başlasak bu sefer karınları doymuycak

kızlar benim oğlan akşam 19.30-20.00 gibi yatıyo çok şükür..yatmadan kaşık maması yiyo..önceleri 12 de mama içerdi 2 gündür içmiyo..dün yattım bende sabah 6 da uyanır gibi oldu mama verdim içti..bu kadar sa. uyanmaması normal mi hiçmi acıkmıyo bu çocuk yaa

günaydın kızlar...ya ikinci yoğurt denememde başarısızlıkla sonlandı..ama pastörize sütle yapmaya çalıştım ondan mı acaba?bir de günlük sütle deneyeyim..ya ben beceriksizim galiba(çocuğa 3 gündür bi yoğurt yapıpta yediremedim.yuh bana yaniklava:

yok canım sorun sende değil pastörizeyle annem bile tutturamadı kii genç kızlığından beri yoğurt mayalarmış yaş 64 suanda..günlük süt tutuyo ama sana tavsiyem pınar al ben yörsan ı tutturamadım sek te tuttu ama sünüyodu..

günaydın kızlar

bu çocuk ne giyse terliyo ince uzun kolu çıtçıtlı bi body var saçlar ıslannmış terden. 2 dk otursaaaa

canım aynı konuyu ben sorcaktım oğlum acaip terliyor ama sadece kafası ve boyun bölgesi bakıyorum aşağısında bişi yok.gecede üstünü değiştirmek istemiyorum uykusu bölünüyor sonra uyumuyor diye napıcağımı şaşırdım bezler koyuyorum sırtına ama yine ıslaklık kalıyor.kombide çok sıcakta değil üstünüde çok giydirmiyorum neden böyle anlayamadım

benim herif evde,verdim çocuğu eline ben keyifdeyim
ohh keyfini çıkar

maşallah ya Eymen e biz arar bulmazyız sende bulup da söylenenlerdensin Allah ım yaa!!

maşallah kuzuyaa:lepi: kaşık mamasını kaşıklamı biberonlamı veriyon_?
bak bide uyumaya gittin şimdi sen.daha ne uyucan kıslmaz:alsanaalsanasmile

ben kendimiz için deniyodum ama köyden gelen inek sütleriyle deniyodum pastörizeyle olmuyo galba..
benim herif evde,verdim çocuğu eline ben keyifdeyim
oh ne güzelkaydirigubbakcemile2
aynen başı çok terliyo.. ben de değiştirmiyorum üstünü zaten kıyafeti değil başı terli oluyo..

günaydın kızlar;
bende yoğurdu mamayla mayalamayı denedim ama olmadı sütlede denemedim. doktorumuz sırarla ek gıdaya geçme diyor bende sadece sabahla öğlen arası meyve verdiriyorum kan ilacını verebilmek için o kadar.

selam seyma, normal canim demek ki gun icinde yeterince besleniyor, gece uyanmiyor. ben agliyorum o duruma getirebilmek icin

dün gece 12 de uyumuştu egemen bu sabah 10 a çeyrek kala uyandı süper uykumu almışım oohhhh be yaşasın uykusuzluk :)

dün gece 12 de uyumuştu egemen bu sabah 10 a çeyrek kala uyandı süper uykumu almışım oohhhh be yaşasın uykusuzluk :)

hiç uyanmadı mı? hay maşallah bide şikayet ediyodun hee:mymeka:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…