2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah ya Eymen e biz arar bulmazyız sende bulup da söylenenlerdensin Allah ım yaa!!

selam seyma, normal canim demek ki gun icinde yeterince besleniyor, gece uyanmiyor. ben agliyorum o duruma getirebilmek icin

ya ne bilyim kızlar ya okadar saat aç kalıyomuş gibi hissediyorum..uyuyamıyorumki aklım hep çocukta oluyo niye mama içmiyo diye..sevinmem lazım sanırım bu duruma..

dün gece 12 de uyumuştu egemen bu sabah 10 a çeyrek kala uyandı süper uykumu almışım oohhhh be yaşasın uykusuzluk :)

inanmıyorum yaa maşallah darısı bize 3 satte bir kalkıyoz genelde bazen oturuyoz bu gece oldugu gıbı 4:30 da mesela

Canım benim oglanda ayda 1 kilo alıyodu ama surekli aglıyodu dr ek gıdaya gerek yok diyodu ben 4. ayın sonunda deneme yaptım ne yapayım aglıyıp duruyordu. megerse kilo alıyormus ama doymuyormus garibim( kilo alımı o ay azalmıstı zaten ek gıdayla toparladım ... şimdi cok mutlu her ek gıda veriminden önce muhakkak emziriyorum. gunduz cok emmesede gece sürekli emiyor gece mama vermiyorum yani. illaki anne sutu faydalı diye ac da kalmasın bence yavas yavas basla canım. bu benim fikrim tabi ki sen annesi olarak en iyisini bilirsin.

rota aşısı 3 doz yapılıyor canım 2 şer ay arayla

kızlar nezaman yapılıyo bu??? benim hiç haberim yok dr umuz hiç soylemedi dün arastırma yaptım bu ası askıya alınmıs falan deniyor???? ne demek şimdi bu??? kafam karıstı...

kızlar bebişleri mama sandaliyesine oturtmaya başladınızmı?
bende en cok bu konuları merak ediyorum :)) 1 mama sandalyesi 1 de yogurt???? ya dısarıdan alınan pastörize yogurtlar olmaz mı illa biz mi mayalıcaz??? pastörize süt pastörize yogurtla mayalıyoruz yine aynı şey olmuyor mu??? bide inek sütüne alerjisi oldugunu nerden anladınız ki??? inek sütü verilmeyecekti hani??? biide pastörize sütlerde zaten inek sütü... keçi süütüyle mi mayalıyacagız yogurdu???

ya ne bilyim kızlar ya okadar saat aç kalıyomuş gibi hissediyorum..uyuyamıyorumki aklım hep çocukta oluyo niye mama içmiyo diye..sevinmem lazım sanırım bu duruma..

canım kafana takma vucut uyurken az enerji harcıyor ac kalmıyor yani ... sen uyanınca aclıktan olmus gibi mi oluyorsun:))) senin yapman gerekenuyanır uyanmaz doyurmak okadar:)))) benim sıpada uykuda duzene giriyor yavas yavas.. gece 2 defa mız mız yapıyo emip yatıyo uyanmıyor sükür...

dün gece 12 de uyumuştu egemen bu sabah 10 a çeyrek kala uyandı süper uykumu almışım oohhhh be yaşasın uykusuzluk :)
maşallah kuzucuğa

kızlar bebişleri mama sandaliyesine oturtmaya başladınızmı?
evet canım tam dik yapmıyoruz arkasını orta pozisyonda oturtuyoruz, akşamları evde yürütecede koyuyorum o salonu tavaf ederken bende yemek hazırlıyorum.

bencede sevinmen lazım artık bebişlerimizin uyku süreleri uzayacakmış inşallah bizimkilerinde süreleri uzar :Saruboceq:

s_g adını bilmiyorum kusura bakma rota virüs aşısı 2-4 yada 3-5 aylarda yapılıyo..dr.un özel mi söylemesi lazım ben 2 ayrı özel dr.a götürdüm oğlanı ikisinde de söylemişlerdi..özel aşıları doğum dr.umuz not aldırdı bana hatta

Son düzenleme:
selamm kızlarr daha yeni bakabildimm bilgisayarım falan değişti kurtuldum külüstürümden:)

aynen bende aç kalıyo diye hissediyorum 4ten 7 ye kadar her saat başı kalkıyom uykuda emziremezsem

biz de 3.ayda yaptırdık bide 5.ayda yaptırcaz pzt. günü rotayı.145tl di 1.si bu da aynıdır heralde..

şeyma chucky dediğin eymen mi oluyo:))) haha duymasın yavruu

slm kızlar
uyuyanlara maşallah darısı bize inşallah
uyumayanla benim gibi düşünmeye çalışsın biri bana 4- 5 ay deliksiz uyumayacaksın dese mahvolurum mümknü değil der inanmazdım ama öyle geçen bi 5 ayımız oldu en fazla ne kadar daha uyanabilirler ki bi bu kadar daha ölmem diye düşünüyorum bu yorguıbnluk belik zayıflama konusunda da yardımcı olur bize keza bağışıklık issitemimi zayıflatma konusunda epey başarılı işten kovulmazsam (çünkü ayakta uyyorum resmen boş boş bakıp kaldığımı göryorum bazen) az uykuyla daha çok yaşarız bi kitapta yazıyordu "sadece aptallar 8 saat uyur" diye aptal olmak isitiyo muyum evet ama değiliz kaydirigubbakcemile3

ya kızlar uyuyun bebekler uyyosa niye aç kalsınlar şimdiye kadar aç kaldıklarında uyyolar mıydı ağlıyolardı acıksalar yine ağlarlar büyyolar sonuçta

şeyma bi kaç gün değişelim bebişleri:)))) öp başına koy vala eymeni maşallah subhanallahhh

şeyma canım biberon maması almıyorsa kahvaltısını aptamille hazırlayabilirsin yada ne bileyim muz büskivi aptamil karışımı yaparsın.milupanın sitesinde var bu gibi tarifler aptamili kaşıkla yedirmenin yolları diye bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…