maşallah ya Eymen ebiz arar bulmazyız sende bulup da söylenenlerdensin Allah ım yaa!!
maşallah kuzuyaa:lepi: kaşık mamasını kaşıklamı biberonlamı veriyon_?
bak bide uyumaya gittin şimdi sen.daha ne uyucan kıslmaz:alsanaalsanasmile
ben kendimiz için deniyodum ama köyden gelen inek sütleriyle deniyodum pastörizeyle olmuyo galba..
oh ne güzelkaydirigubbakcemile2
aynen başı çok terliyo.. ben de değiştirmiyorum üstünü zaten kıyafeti değil başı terli oluyo..
selam seyma, normal canim demek ki gun icinde yeterince besleniyor, gece uyanmiyor. ben agliyorum o duruma getirebilmek icin
dün gece 12 de uyumuştu egemen bu sabah 10 a çeyrek kala uyandı süper uykumu almışım oohhhh be yaşasın uykusuzluk :)
Kızlar bu gün doktor kontrolu vardı altı buçuk kilo 65 bucuk santim de boyu var. Kilosu az ne yapacağım ben. Anne sütü veriyorum. Mama ver dedi doktor. Bir öğün mama vereceğim. ama iştahı az kızımın
rota aşısı 3 doz yapılıyor canım 2 şer ay arayla
bende en cok bu konuları merak ediyorum :)) 1 mama sandalyesi 1 de yogurt???? ya dısarıdan alınan pastörize yogurtlar olmaz mı illa biz mi mayalıcaz??? pastörize süt pastörize yogurtla mayalıyoruz yine aynı şey olmuyor mu??? bide inek sütüne alerjisi oldugunu nerden anladınız ki??? inek sütü verilmeyecekti hani??? biide pastörize sütlerde zaten inek sütü... keçi süütüyle mi mayalıyacagız yogurdu???kızlar bebişleri mama sandaliyesine oturtmaya başladınızmı?
ya ne bilyim kızlar ya okadar saat aç kalıyomuş gibi hissediyorum..uyuyamıyorumki aklım hep çocukta oluyo niye mama içmiyo diye..sevinmem lazım sanırım bu duruma..
maşallah kuzucuğadün gece 12 de uyumuştu egemen bu sabah 10 a çeyrek kala uyandı süper uykumu almışım oohhhh be yaşasın uykusuzluk :)
evet canım tam dik yapmıyoruz arkasını orta pozisyonda oturtuyoruz, akşamları evde yürütecede koyuyorum o salonu tavaf ederken bende yemek hazırlıyorum.kızlar bebişleri mama sandaliyesine oturtmaya başladınızmı?
ya ne bilyim kızlar ya okadar saat aç kalıyomuş gibi hissediyorum..uyuyamıyorumki aklım hep çocukta oluyo niye mama içmiyo diye..sevinmem lazım sanırım bu duruma..
dün gece 12 de uyumuştu egemen bu sabah 10 a çeyrek kala uyandı süper uykumu almışım oohhhh be yaşasın uykusuzluk :)
şeyma chucky dediğin eymen mi oluyo:))) haha duymasın yavruu
ya kızlar uyuyun bebekler uyyosa niye aç kalsınlar şimdiye kadar aç kaldıklarında uyyolar mıydı ağlıyolardı acıksalar yine ağlarlar büyyolar sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?