2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eskileri okumayı bitieene kadr gün bitiyo
bugün Allahtan az vardı gün bitmeden yetiştim sohbete
geçen gün uyku tulumu konuşuluyodu ben aldım(aslında arkadaşım aldı o kadar parayı hayatta vermezdim herhalde 100tl bayıldı bi tuluma) bi kere giydi sonra sıkıldı gördüğünde bile çığlık atıyor
banyodan konuşulmuş ben kötü bişey mi yapyorum diye düşünüyodum şimdi emin oldum benhala her gün yıkamaya çalışyorm ama cildi kuruyacak diye de epey endişeliydim iki günde bir yıkıyım diycem ama bizimki benim gibi esierikli rahat edemyo banyo yapmadan, zaten gezmeden alıkoyyorum onu diye çok kızıyor bu havada da insann canı dışarı çıkmayı hiç istemiyor toprak da giyinmek istemiyor giydirmeden çıksak hasata olur diyeapartman içi gezyoruz babanneye büyük dedelere
bu arada kötü haber vermek istemyodum ama dua da almak isterim o yüzden söylycem bişey yoktur dedik ama dedemiz akciğer kanseriymiş Allah kimsenini başına vermesin ama benim bildiğim kadarıyla çok çabuk ilerleyen ve pek de fazla şifa bulup iyileşeni duymadığım bi kanser çeşidi, Alalh çektirmesin inşallah dedeye üzülüyorum kayınvaldeme de daha çok
burda herkes kayınvaldeden şikayetçi ama benimki Allah var çok iyiliğini göyorum kadının sırf bana da değil herkesi o bakıyor,şimdi bi yatalak hastası va annesi e toprak'a bakıyor bi de babası kötüleşirse napar bilmiyorum, çıkçası eve geldiğimde o kar yorgun oluyorum ki yardım etmek istesem de bi toprak'ı alıyorum başından o kdar genelde yemek bile yapmıuyorum ini p kadnn o kdar işin içnide yaptığı yemekelrden yiyioruz

ama ben gece 12 de ve yine sanah 5 gibi biberon maması veriyodum içiyodu..şimdi içmiyo

canım kendini düşün onda da bi aç olmak var bi de tıka basa doymuş olmamak var biri getirmiş önne yemeği hazır güzel yersin şöyle bi aç olmasn da
kuzun da aç değildir ama sana ayıp olmasın diye hazrladğn şeyi yiyodr

ayşesinem ALlah şifa versin.. hayırlısıyla fazla çektirmesin inş. akciğeri bende duymuştum ayamn bi hastalık ya Allah ım korusun...

kayınvaliden de o şartlarda bebişe de bakıyorsa maşallah. Allah sabır versin hepsine.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ÇEKTİRMESİN İNŞ.İYİLEŞEMEZSE ÇOK ÇEKMEDEN VE ÇEKTİRMEDEN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞUR YAŞAYAN BİLİR ÇOOOK ZORRR:Saruboceq:

ay arkadaslar ya cok sukur ben ogluma mama vermedım sımdıye kadar sımdı de ek gıdaya gecıyoruz yavas yavas zaten.ama 2 kere pırınçunundan muhallebı yaptım suyl ahazırlanıp aptamıl koyuluyo ya yedı ama.resmen ıgrenc kokuyo yaa nıye oylekı esım bıle dedı bu nebıcım kokuyo dıye

ayşesinem dedene çok geçmiş olsun Allah şifa versin.kayınvalidenede helal olsun.

canım önce ozele de gidiyordum sonra kestim sadece saglık ocagına devam ediyorum aklıma bişey takılırsa yada üşüttüğü zamanlarda özele gidiyorum... acıkcası özel hastaneler bana biraz cani geliyor( bebişin dogumunda cok sıkıntı cektim. sırf para almak için neler yapabildiklerine hatta en uç noktalarınatanık oldugum için hafta sonu degilse özel benden uzak olsun diyorum. bide dün asıyla ilgili bişeyler okudum sizin haberiniz varmıydı?? bu arada adım şafak.

evet benim oğlanda mamalı muhallebiyi yemedi bende sütlü pirinçli veriyorum.ama artık değiştireyim diyorum sıkılmasın başka kaşık maması alıcam.bende emziriyorum canım çok şükür

kızlar mama sandalyesini sordum ama pek cevap veren olmadı.ben artık oturturmak istiyorum ama daha erkenmi diyede cesaret edemiyorum.siz ne durumdasınız kullanıyormusunuz?

şeyma bi kaç gün değişelim bebişleri:)))) öp başına koy vala eymeni maşallah subhanallahhh

oynuyorum sıkılıyo..oyuncak veriyorum ilgilenmiyo..ayağımda sallamaya çalışıyorum kendini atıyo pusette zaten vakit geçirmiyo...valla değişelim

saol canım bide öyle bakayım bide

kızlar mama sandalyesini sordum ama pek cevap veren olmadı.ben artık oturturmak istiyorum ama daha erkenmi diyede cesaret edemiyorum.siz ne durumdasınız kullanıyormusunuz?

canım ben almadım daha ama almayı düsünüyorum cunku bebek arabasında artık oturtuyorum cok seviniyor hatta gecen gun kasık mamasını otururken verdim cok sevindi.. ama dogru mu yapıyorum bilmiyorum cunku drumuz 6. ayın sonunda destekli oturabiliyormu ona bakılacak dedi gerci 6 nın bitmesinede bişey kalmadı ki dimi??

evet benim oğlanda mamalı muhallebiyi yemedi bende sütlü pirinçli veriyorum.ama artık değiştireyim diyorum sıkılmasın başka kaşık maması alıcam.bende emziriyorum canım çok şükür

ben de milupa sutlu pirincliyle basladim doktor tavsiyesiyle ve suyla hazirliyorum, zaten sutlu diye, sen mamayla mi yapiyorsun muge?

he bi de oglen sebze puremiz var.

kızlar ben 1uzun suredir Nas'a luli tv yi acıyorum ingilizce versiyonunu kulagı gelişsin diye sevincle izliyor bi seviniyorki gormeniz lazım:)

5 aylik oldugumuz gun ek gidaya basladigimiz gun kullanmaya basladim, fakat cok uzun tutmuyorum, gunde 2 kere ek gida yerken oturuyor sonra aliyorum

evet canım vardı..dr.umuz bunlar spekülasyon yaratmak için dedi..mutlaka yapılmalı zehirli ishal için dedi..o ara sakaryada salgın vardı bende hemen yaptırdım..kk da da rota virusüne yakalananların hikayelerine denk gelmiştim hastanelik eden bi hastalık riske atamadım..burda herkes yaptırmadı tabi..allah korusun bebilşerimizi..bende sağlıkocağına gidiyorum orda kafama takılan bişey olursa özele götürüyorum..

günaydın kızlarr

evet o duysun kendinede söylüyorum çocuk içindeki şeytanı
uyandırdı..kötükedihüso
ilahi şeyma kaydirigubbakcemile3
allah iki iyilikten birini versin canım, allah yardımcısı olsun
tulum almayı düşünüyordum bende ama vazgeçtim ev sıcak zaten üstünü biraz fazla örtsem terliyo benimki kullanışlı olmaz heralde benim için

kızlar ben 1uzun suredir Nas'a luli tv yi acıyorum ingilizce versiyonunu kulagı gelişsin diye sevincle izliyor bi seviniyorki gormeniz lazım:)
ayy o luli çılgınlığı bizde de var deliriyo benimkde :)

bizde bugün bakacaz mama sandalyesine
henüz ek gıdaya başlamadık ama biz yemek yerken sofrayı göremiyo diye deli oluyo
bizimde 6 nın dolmasına az kaldı başlıcaz bakalım nasıl olcak

heh valla benim de agriyor uzerine yattigimda ve bazi hareketlerimde!

nicin yogurtla baslamayi dusundun?
internetten araştırdım genelde yoğurt veriliyor sempatiksalakcinni elma püresi ve yoğurt olarak düşündüm çünkü zaten anne sütü alıyor yanlış mı yapıyorum :uhm:yasakkelime

günaydınlarr

bize dr.umuz 2 doz demişti ama..rotarix için

ee napıcaz peki yani hep acıyacak ağrıyacakmıki bı böyle yaa

biz 2.dozu yaptırdık 6. ayda 3 .olacak dedi doktorumuz!!!!!!
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…