ama ben gece 12 de ve yine sanah 5 gibi biberon maması veriyodum içiyodu..şimdi içmiyo
eskileri okumayı bitieene kadr gün bitiyo
bugün Allahtan az vardı gün bitmeden yetiştim sohbete
geçen gün uyku tulumu konuşuluyodu ben aldım(aslında arkadaşım aldı o kadar parayı hayatta vermezdim herhalde 100tl bayıldı bi tuluma) bi kere giydi sonra sıkıldı gördüğünde bile çığlık atıyor
banyodan konuşulmuş ben kötü bişey mi yapyorum diye düşünüyodum şimdi emin oldum benhala her gün yıkamaya çalışyorm ama cildi kuruyacak diye de epey endişeliydim iki günde bir yıkıyım diycem ama bizimki benim gibi esierikli rahat edemyo banyo yapmadan, zaten gezmeden alıkoyyorum onu diye çok kızıyor bu havada da insann canı dışarı çıkmayı hiç istemiyor toprak da giyinmek istemiyor giydirmeden çıksak hasata olur diyeapartman içi gezyoruz babanneye büyük dedelere
bu arada kötü haber vermek istemyodum ama dua da almak isterim o yüzden söylycem bişey yoktur dedik ama dedemiz akciğer kanseriymiş Allah kimsenini başına vermesin ama benim bildiğim kadarıyla çok çabuk ilerleyen ve pek de fazla şifa bulup iyileşeni duymadığım bi kanser çeşidi, Alalh çektirmesin inşallah dedeye üzülüyorum kayınvaldeme de daha çok
burda herkes kayınvaldeden şikayetçi ama benimki Allah var çok iyiliğini göyorum kadının sırf bana da değil herkesi o bakıyor,şimdi bi yatalak hastası va annesi e toprak'a bakıyor bi de babası kötüleşirse napar bilmiyorum, çıkçası eve geldiğimde o kar yorgun oluyorum ki yardım etmek istesem de bi toprak'ı alıyorum başından o kdar genelde yemek bile yapmıuyorum ini p kadnn o kdar işin içnide yaptığı yemekelrden yiyioruz
şeyma canım biberon maması almıyorsa kahvaltısını aptamille hazırlayabilirsin yada ne bileyim muz büskivi aptamil karışımı yaparsın.milupanın sitesinde var bu gibi tarifler aptamili kaşıkla yedirmenin yolları diye bi bak istersen
s_g adını bilmiyorum kusura bakma rota virüs aşısı 2-4 yada 3-5 aylarda yapılıyo..dr.un özel mi söylemesi lazım ben 2 ayrı özel dr.a götürdüm oğlanı ikisinde de söylemişlerdi..özel aşıları doğum dr.umuz not aldırdı bana hatta
şeyma bi kaç gün değişelim bebişleri:)))) öp başına koy vala eymeni maşallah subhanallahhh
şeyma canım biberon maması almıyorsa kahvaltısını aptamille hazırlayabilirsin yada ne bileyim muz büskivi aptamil karışımı yaparsın.milupanın sitesinde var bu gibi tarifler aptamili kaşıkla yedirmenin yolları diye bi bak istersen
kızlar mama sandalyesini sordum ama pek cevap veren olmadı.ben artık oturturmak istiyorum ama daha erkenmi diyede cesaret edemiyorum.siz ne durumdasınız kullanıyormusunuz?
evet benim oğlanda mamalı muhallebiyi yemedi bende sütlü pirinçli veriyorum.ama artık değiştireyim diyorum sıkılmasın başka kaşık maması alıcam.bende emziriyorum canım çok şükür
kızlar mama sandalyesini sordum ama pek cevap veren olmadı.ben artık oturturmak istiyorum ama daha erkenmi diyede cesaret edemiyorum.siz ne durumdasınız kullanıyormusunuz?
canım önce ozele de gidiyordum sonra kestim sadece saglık ocagına devam ediyorum aklıma bişey takılırsa yada üşüttüğü zamanlarda özele gidiyorum... acıkcası özel hastaneler bana biraz cani geliyor( bebişin dogumunda cok sıkıntı cektim. sırf para almak için neler yapabildiklerine hatta en uç noktalarınatanık oldugum için hafta sonu degilse özel benden uzak olsun diyorum. bide dün asıyla ilgili bişeyler okudum sizin haberiniz varmıydı?? bu arada adım şafak.
ilahi şeyma kaydirigubbakcemile3evet o duysun kendinede söylüyorum çocuk içindeki şeytanı
uyandırdı..kötükedihüso
allah iki iyilikten birini versin canım, allah yardımcısı olsuneskileri okumayı bitieene kadr gün bitiyo
bugün Allahtan az vardı gün bitmeden yetiştim sohbete
geçen gün uyku tulumu konuşuluyodu ben aldım(aslında arkadaşım aldı o kadar parayı hayatta vermezdim herhalde 100tl bayıldı bi tuluma) bi kere giydi sonra sıkıldı gördüğünde bile çığlık atıyor
banyodan konuşulmuş ben kötü bişey mi yapyorum diye düşünüyodum şimdi emin oldum benhala her gün yıkamaya çalışyorm ama cildi kuruyacak diye de epey endişeliydim iki günde bir yıkıyım diycem ama bizimki benim gibi esierikli rahat edemyo banyo yapmadan, zaten gezmeden alıkoyyorum onu diye çok kızıyor bu havada da insann canı dışarı çıkmayı hiç istemiyor toprak da giyinmek istemiyor giydirmeden çıksak hasata olur diyeapartman içi gezyoruz babanneye büyük dedelere
bu arada kötü haber vermek istemyodum ama dua da almak isterim o yüzden söylycem bişey yoktur dedik ama dedemiz akciğer kanseriymiş Allah kimsenini başına vermesin ama benim bildiğim kadarıyla çok çabuk ilerleyen ve pek de fazla şifa bulup iyileşeni duymadığım bi kanser çeşidi, Alalh çektirmesin inşallah dedeye üzülüyorum kayınvaldeme de daha çok
burda herkes kayınvaldeden şikayetçi ama benimki Allah var çok iyiliğini göyorum kadının sırf bana da değil herkesi o bakıyor,şimdi bi yatalak hastası va annesi e toprak'a bakıyor bi de babası kötüleşirse napar bilmiyorum, çıkçası eve geldiğimde o kar yorgun oluyorum ki yardım etmek istesem de bi toprak'ı alıyorum başından o kdar genelde yemek bile yapmıuyorum ini p kadnn o kdar işin içnide yaptığı yemekelrden yiyioruz
ayy o luli çılgınlığı bizde de var deliriyo benimkde :)kızlar ben 1uzun suredir Nas'a luli tv yi acıyorum ingilizce versiyonunu kulagı gelişsin diye sevincle izliyor bi seviniyorki gormeniz lazım:)
internetten araştırdım genelde yoğurt veriliyor sempatiksalakcinni elma püresi ve yoğurt olarak düşündüm çünkü zaten anne sütü alıyor yanlış mı yapıyorum :uhm:yasakkelimeheh valla benim de agriyor uzerine yattigimda ve bazi hareketlerimde!
nicin yogurtla baslamayi dusundun?
günaydınlarr
bize dr.umuz 2 doz demişti ama..rotarix için
ee napıcaz peki yani hep acıyacak ağrıyacakmıki bı böyle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?