kızlar ben 1uzun suredir Nas'a luli tv yi acıyorum ingilizce versiyonunu kulagı gelişsin diye sevincle izliyor bi seviniyorki gormeniz lazım:)
kızlar bu arada benimki çok yakında emeklicek :))
dizlerinin ve ellerinin üstüne kalkıyor ileri geri sallanıyor
bazen dengesi bozuluyor yana düşüyor :))
kendini ileri atıyo göğsünün üstüne düşüyo o şekilde ilerliyo bide yerde sürünerek ilerliyor :))
bu sabah da bizim yatağım üstüne bırakmıştım gizlice izledim yuvarlanmaya da başlamış
nasıl sevindim kuzum benim büyüyo galiba :))
müge senin de sütün yetiyodu dimi ama sende başlamışsın mamalara fln?
Yelda da başladı
benim gıcık dr başlatmıyo.oysa muhallebileri dayasam emire ooh uyur işte:) diye umuyorummm
bence daha fazla ilerlemeden hemen götürselam kızlar bir iki gündür giremedim nasılsnız bütün bebişler şu nezleden bi geçiyo galiba şimdide biz hastalandık kuzucuğumun burnu akıyo çok kötü oda acıyo heralde ağlıyo gece hafif ateşimiz çıktı ateş düşürücü verdim şimdi yok ateşi. burun akıntısı ve hafif öksürüğü var doktora götürmelimiyim sizce ???
netten market alışverişi yapsam olurmu acep? yağmur var çıkamıyorum pofff kapandım kaldım eve ya.
nevin muhallebi yaparsam da vicdan azabı duyuyorum ya dr.u dinlemedim diye. kafayı bozdum vala.
ben de milupa sutlu pirincliyle basladim doktor tavsiyesiyle ve suyla hazirliyorum, zaten sutlu diye, sen mamayla mi yapiyorsun muge?
he bi de oglen sebze puremiz var.
Ant pardon ya internetten baktım da rotarix 2 dozmuş
biz rotateq yaptırıyoruz o 3 doz
selam kızlar bir iki gündür giremedim nasılsnız bütün bebişler şu nezleden bi geçiyo galiba şimdide biz hastalandık kuzucuğumun burnu akıyo çok kötü oda acıyo heralde ağlıyo gece hafif ateşimiz çıktı ateş düşürücü verdim şimdi yok ateşi. burun akıntısı ve hafif öksürüğü var doktora götürmelimiyim sizce ???
selam kızlar bir iki gündür giremedim nasılsnız bütün bebişler şu nezleden bi geçiyo galiba şimdide biz hastalandık kuzucuğumun burnu akıyo çok kötü oda acıyo heralde ağlıyo gece hafif ateşimiz çıktı ateş düşürücü verdim şimdi yok ateşi. burun akıntısı ve hafif öksürüğü var doktora götürmelimiyim sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?