2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada benimki çok yakında emeklicek :))
dizlerinin ve ellerinin üstüne kalkıyor ileri geri sallanıyor
bazen dengesi bozuluyor yana düşüyor :))
kendini ileri atıyo göğsünün üstüne düşüyo o şekilde ilerliyo bide yerde sürünerek ilerliyor :))
bu sabah da bizim yatağım üstüne bırakmıştım gizlice izledim yuvarlanmaya da başlamış
nasıl sevindim kuzum benim büyüyo galiba :))

kızlar ben 1uzun suredir Nas'a luli tv yi acıyorum ingilizce versiyonunu kulagı gelişsin diye sevincle izliyor bi seviniyorki gormeniz lazım:)

tv yasak değil mi izletmiyorum ben vala aslında koysam başına tv nin büyük rahatlık:)

ohh maşallahhh kuzuyaaa

müge senin de sütün yetiyodu dimi ama sende başlamışsın mamalara fln?
yelda da başladı

benim gıcık dr başlatmıyo.oysa muhallebileri dayasam emire ooh uyur işte:) diye umuyorummm

selam kızlar bir iki gündür giremedim nasılsnız bütün bebişler şu nezleden bi geçiyo galiba şimdide biz hastalandık kuzucuğumun burnu akıyo çok kötü oda acıyo heralde ağlıyo gece hafif ateşimiz çıktı ateş düşürücü verdim şimdi yok ateşi. burun akıntısı ve hafif öksürüğü var doktora götürmelimiyim sizce ???

müge senin de sütün yetiyodu dimi ama sende başlamışsın mamalara fln?
Yelda da başladı

benim gıcık dr başlatmıyo.oysa muhallebileri dayasam emire ooh uyur işte:) diye umuyorummm

6.aya ne kaldıki başla gitsin bence ama uyurmu bilelem:)) tv yasak bende izletmiyorum bebekler iletişim kurmak istiyolar tv tek yönlü öyle biliyorum bende

netten market alışverişi yapsam olurmu acep? yağmur var çıkamıyorum pofff kapandım kaldım eve ya.

nevin muhallebi yaparsam da vicdan azabı duyuyorum ya dr.u dinlemedim diye. kafayı bozdum vala.

bence daha fazla ilerlemeden hemen götür
bizimki geçti çok şükür sizede geçmiş olsun canım

netten market alışverişi yapsam olurmu acep? yağmur var çıkamıyorum pofff kapandım kaldım eve ya.

nevin muhallebi yaparsam da vicdan azabı duyuyorum ya dr.u dinlemedim diye. kafayı bozdum vala.

biz yemek yerken arda nasıl bazıyo melül melül benimde içim gidiyo ama ne kadar geç başlarsam iyi diye kendi kendimi telkin ediyorum

ben de milupa sutlu pirincliyle basladim doktor tavsiyesiyle ve suyla hazirliyorum, zaten sutlu diye, sen mamayla mi yapiyorsun muge?

he bi de oglen sebze puremiz var.

yok canım suyla yapıyorum zaten içinde süt var.yalnız bu sabah evde bir tane elma kalmıştı az gelir diye suyuna 2 kaşık attım bide bebe büskivisi koydum oğlan sevdi

gökçen bu akşam birazcık dene istersen ver muhalebiden değişen bişi olucakmı bakarsın.bir kereden bişi olmaz bence.

geçmiş olsun canım.bence çok ilerlemeden doktora göstersen iyi olur bence.

geçmiş olsun canım..ben olsam götürürdüm başlangıçta tedaviye başlamak daha iyi

daha evvel bahsetmiştim ya gökçen emme problemi vardı aslında sütüm çok güzeldi emmeye emmeye azaldı.4.ayında 400 gr. 5 ayında 200 gr. aldı sadece 2 farklı dr.a götürdüm biri başla dedi ek gıdaya diğeride gerek yok dedi bende 4.5 aylıkken filan hafiften başladımşu an 5.5 aylık daha yeni yeni düzene oturuyor yani düşün.akşamları ver muhallebi bir şey olmaz en azından dene bir kereliğine

ben özelde doğum yaptığım halde bu rota aşısı hakkında bişi söylemediler.biz sacede sağlık ocağında vurulun aşılardan oluyoruz.oğlumun kontrolleri içinde özele gidiyoruz ama oda bişi demedi.bilmiyorumkismile

özlem geçmiş olsun bence de dr a git..

yasemin 1 kere denemiştim biberonla verdim içmemişti pek 50 cc içmişti. kaşıkla denicem bakalım..bi de muhallebinin içine şeker konuyomu?

müge söylemiştin evet emmeyince azalıyo ya benim bile 2 günde farketti.

sağlıklı olsunlar da inş Allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…