2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağlıkocağı zaten söylemiyo canım..ben sormuştum..devlet karşılamadığı için mutlaka yaptırın diyemeyiz ama yaptırırsanız iyi olur dediler..her dr.hatırlatmıyor demekki..biz sarılık için epey gidip geldikte dra o ara söylemişti

yaşasın annem geliyor...2 günlüğüne ama olsun...hemen kuaföre gidicem:)yemek yapmıycam ohhh beee....

dr.un bana yazdığı özel aşılar su çiçeği 2 doz(12-13aylık-5 yaş), hepatit A 2 doz(1yaşından sonra) birde hepatit B nin 3. dozunu yaptırınca getir test yapıcaz demişti

gözün aydın mehtap.
bende yalnızım 2 gün,eşim şehir dışına gidiyo.yokluğunda anlıyorum kocişin değerini vala

öyle mehtap valla onsuz da olmuyo neyse ben kaçtım kızlar oğlan kıpraşıyo:)

geçmiş olsun canım.bence çok ilerlemeden doktora göstersen iyi olur bence.

geçmiş olsun canım..ben olsam götürürdüm başlangıçta tedaviye başlamak daha iyi

özlem geçmiş olsun bence de dr a git..

yasemin 1 kere denemiştim biberonla verdim içmemişti pek 50 cc içmişti. kaşıkla denicem bakalım..bi de muhallebinin içine şeker konuyomu?

çok teşekkürederim kızlar inşallah çabucak geçer.

ayy vallahi kızlarr o yasak bu yasak.. tv de mi yasak??? kuralcı anneleri tenzi ediyorum tabii her annenin kendi tercihi ama ben cok kuralcı davranmıyorum... dogal buyutmeye calısıyorum. cok mudehale ve kural bebegin psikolojisini olumsuz etkiler diye düşüğnenlerdenim... ha bunu oyle kafadan da uydurmuyorum tabii bilgi birikimim ve arastırmalarıma dayanarak..(psikoloji ve sosyoloji egitimi aldım ve genel anlamda ilgi alanıma giriyorlar) 4. aydan itibaren her pişirdiğim yemegin tadına 1 kasık baktırdım damağı zenginleşsin diye... tv de izletiyorum aglayınca yalnız da bırakıyorum bazen canı acıyınca bile mudehale etmedigim oluyor kendi susmayı ogrensin diye... oyunda oynurorum iitip kakısarak canının acımasından cekinmeden ... cıt kırıldım olmasın diye.... ayrıca tv konusunda 24 saat tv izlemiyorki oyuncaklarıyla oynarken ben iş yaparken izliyor bazende bakmıyor sadece dinliyor ingilizce kulagı gelişsin istiyorum... ayrıca benim kucuk kardesim cok tv düşkünüydü okadar yakından takip ediyorduki 3 yasında kendi kendine okumayı yazmayı soktü??? şimdi ise insan ilişkilerinde cok basarılı birisi ve cok güzel bir bölümde burslu okuyor...??? yanii genelleme yapmamak lazım demek istiyorum:))) tv izledi diye olmadı tabi ki.:)))) ben cok pıs pıs buyumemişim annemde anne annemde onun anne annesi de:))) sonuc olarak bu kurallar tek tip cocuklar yetiştirilmesine sebep oluyor karakter kısıtlıyor bence biraz altını ciziyorum cok degil biraz salmak lazım çayıra mevlam kayıra:))) tabiiii bence :)))

Bence İngilizceden önce bir Türkçe kulağı gelişmeli sonra Türkçe yi öğrenemiyorlar buda benim fikrim

Bence İngilizceden önce bir Türkçe kulağı gelişmeli sonra Türkçe yi öğrenemiyorlar buda benim fikrim

cok haklısın o yuzden ben türkce konusuyorum :)) bide ogleden once aynı programın türkcesini ogleden sonra ingilizcesini acık tutuyorum :)) surekli acık yani ama genelde benimle oynuyor sadece duymus oluyor ... ayrıca yukarıda pıs pıs yazmışım pış pış yazacaktım:))

özlem geçmiş olsun bence de dr a git..

yasemin 1 kere denemiştim biberonla verdim içmemişti pek 50 cc içmişti. kaşıkla denicem bakalım..bi de muhallebinin içine şeker konuyomu?

canım birazcık daha kıvamlı yaparsan kaşıkla yiyebilir milupanın yada bebelacın muhalebileri var onlardan yapabilirsin.

aslında bizde uzamış sarılık atlatık ama dr.bişi demedi.şimdi yaptırsak çokmu geç oluyor.birde bu doktorlar niye hepsi aynı şeyi söylemezlerki birinin dediği ötekini tutmuyor.

yaşasın annem geliyor...2 günlüğüne ama olsun...hemen kuaföre gidicem:)yemek yapmıycam ohhh beee....

gözün aydın canım.

kızlarr imdattttttttttttttttttt

hayırdır nolduuu ?

kızlar cıldırcam valla.bu kızım aksama kadar bısey yemese ıcmese oh dıcek ya.3 saat ac kaldı hala mamasını ıcmek ıstemıyo..
tukure tukure yarısını ıcırebıldım.nıye boyle bu kız ya
dogdugu gunden berı karın doyurma derdımız bıtmedı offff yaaa

ben tv konusunda çok hassasım açıkçası...kendimde izlemem zaten..hatta garip gelevek belki ama evimizde tv miz yok..kızım belli bir yaşa gelen kadarda almayı düşünmüyoruz...şimdi yayınlanan çizgi filmlere bile hayretle bakıyorum...ya dini içerikli ya aşk konulu..hepsi değil tabiki..o nedenle belli bir süzgeçten geçirip izletmeyi düşünüyorum..bende kızımı doğal yetiştirme taraftarıyım..mikrobuyla acısıyla tatlısıyla yaşasın istiyorum ama tv bence ayrı bir konu..büyük büyük anneannelerimiz ne güzel ki tv siz bir ortamda yetişmişler...ileride nasılsa izleyecek bunun önüne geçemeyeceğiz şimdiden bir kutuya bakıp kalmasını istemiyorum kızımın..zaman zaman çizgifilm seslerini dinletiyorum yalnızca...bu benim fikrim tabi...hepimiz bi şekilde büyüdük ve herkes büyüyor...herkesin tercihlerinın farklı olması çok normal...

rota virüs aşısından bi haber olanlar çok detlenmesin benim doktorum söylemesine rağmen biraz araştırma yapınca yaptırmamaya karar verdim hr konuda gözümü korkutmayı görev bilmiş doktorum bile olabilir dedi, domuz giribi aşısı gibi çok şişirilmiş bir aşı ama çocuğunuzun ishal olması gibi bir durumda geç kalmadan hemen doktoru ziyaret etme şansınız varsa tabi şehir merkezine uzak her an doktor bulamayacak arkadaşların çk işine yarar fırsatı olan arkadaşlar da geçer diye düşünmeden ishal durumunda hemen doktoru görsünler erken teşhis bu konuda da hayat kurtaryo,
mama sandalyesine de çok para vermek istemyorm silinbebilyolar diye ikinci ellere bakym dedim ama onlarda sıfır fiyatına nerdeyse dandik ikea mı alsam acaba?

canım belki mamanın tadını beğenmiyordur,sevdiği bir meyve falan yokmu ,katsan içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…