ben özelde doğum yaptığım halde bu rota aşısı hakkında bişi söylemediler.biz sacede sağlık ocağında vurulun aşılardan oluyoruz.oğlumun kontrolleri içinde özele gidiyoruz ama oda bişi demedi.bilmiyorumkismile
yaşasın annem geliyor...2 günlüğüne ama olsun...hemen kuaföre gidicem:)yemek yapmıycam ohhh beee....
kızlarr imdattttttttttttttttttt
gözünaydıııınnnn :)yaşasın annem geliyor...2 günlüğüne ama olsun...hemen kuaföre gidicem:)yemek yapmıycam ohhh beee....
gözün aydın mehtap.
bende yalnızım 2 gün,eşim şehir dışına gidiyo.yokluğunda anlıyorum kocişin değerini vala
gözün aydınnnhihoyyyt
gözünaydıııınnnn :)
hayırdır bilmiyorumkismile
bence daha fazla ilerlemeden hemen götür
bizimki geçti çok şükür sizede geçmiş olsun canım
biz yemek yerken arda nasıl bazıyo melül melül benimde içim gidiyo ama ne kadar geç başlarsam iyi diye kendi kendimi telkin ediyorum
geçmiş olsun canım.bence çok ilerlemeden doktora göstersen iyi olur bence.
geçmiş olsun canım..ben olsam götürürdüm başlangıçta tedaviye başlamak daha iyi
özlem geçmiş olsun bence de dr a git..
yasemin 1 kere denemiştim biberonla verdim içmemişti pek 50 cc içmişti. kaşıkla denicem bakalım..bi de muhallebinin içine şeker konuyomu?
Bence İngilizceden önce bir Türkçe kulağı gelişmeli sonra Türkçe yi öğrenemiyorlar buda benim fikrim
özlem geçmiş olsun bence de dr a git..
yasemin 1 kere denemiştim biberonla verdim içmemişti pek 50 cc içmişti. kaşıkla denicem bakalım..bi de muhallebinin içine şeker konuyomu?
sağlıkocağı zaten söylemiyo canım..ben sormuştum..devlet karşılamadığı için mutlaka yaptırın diyemeyiz ama yaptırırsanız iyi olur dediler..her dr.hatırlatmıyor demekki..biz sarılık için epey gidip geldikte dra o ara söylemişti
yaşasın annem geliyor...2 günlüğüne ama olsun...hemen kuaföre gidicem:)yemek yapmıycam ohhh beee....
kızlar cıldırcam valla.bu kızım aksama kadar bısey yemese ıcmese oh dıcek ya.3 saat ac kaldı hala mamasını ıcmek ıstemıyo..
tukure tukure yarısını ıcırebıldım.nıye boyle bu kız ya
dogdugu gunden berı karın doyurma derdımız bıtmedı offff yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?