2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım tv bende izletmiyorum,arada açarsam görüntüyü teletekse çeviriyorum.göz kasları 6 yaşına kadar gelişim gösteriyormuş,bozulmasın istiyorum.

bende ikeadakine baktım katalogdan..ucuz ve güzel görünüyor aslında.

canım ben götürdüm,bir antibiyotik şurup birde balgamı azaltıcı şurup verdi,rahat nefes alması için,birde deniz suyu.ben de sıcak suyu kaynatıp bir kaba döküyorum çok az vicks koyuyorum,buharlaşıyor rahat nefes alıyor.

hımmm güzel konu bende bu tv işini sorucaktım...bende ilk başlarda izletmeme taraftarıydım ama acınca bakmadan drduramıyorum yönünü değiştiriyorum kafasını arkaya sarkıtıp yine bakıyo..hiç açmadanda olmuyo..bazen mutfakta işim oluyo pusette durmadığı için mecburen tv açıyorum...yanlız ben genelde belgesel kanalı açıyorum...yaptığımın doğru olduğunu savunamam ama malesef mecbur kalıyorummmmm

bende ikeadakine baktım katalogdan..ucuz ve güzel görünüyor aslında.

bende ço para vermek istemiyorum ama kullananlardan bikaç öneri aldım..mesela tepsi genişliği ayarlanır olması gerekiyomuş..çocuk biraz büyüyünce sığmıyomuş..işte klasik sırt ayarı vs..bunlar çok ucuzlarda olmuyo malesef..alınca bi süre kullanmak isterim

ikinize de katılıyorum kızlar!
tv konusunda bende elimden geldiğince duyarlı olmaya çalışıyorum fakat zaman zaman ipin ucu maalesef kaçıyor. bazen tv'ye ters oturtuyorum bazen de receiver'dan kapatıp karlı görüntü yaratıyorum, bazen de hiç açmıyorum ama eşim eve gelince adam kumandaya yapışık mecburen açıyoruz. büyüdüğünde ailece okuma saatleri yaparız diye hayal ediyordum ama bu herüfle olmucak sanırsam.:çok üzgünüm:
rotavirüs aşısı için de ben de şaibeli bulduğum için yaptırmadım aşıyı. domuz gribi vakasına benzetiyorum bunu da.
:uhm:

kızlar akşam eşiniz eve gelince nasıl geçiyor konuşmaya vakit bulabiliyormusunuz,bizde sen çocuğa bak, ben yemek yapayım,birazda sen tut ben yiyeyim,sofrayı topla,v.s bebeği uyut,çay koy ,yarı uyur yarı uyanık iç falan anlamıyorum,hep bebişim uyusun daha sonra şöyle konuşuruz diyorum ama yorgunluktan olmuyor.uyuyup kalıyorum.birde benim gibi eşiniz evde fazla konuşmayı sevmeyenlerdense,durum daha kötü,dışarıya çıktımı bülbül gibi öter.mesala ben sorsam bugün iş nasıl geçti neler yaptınız,sen tanımıyorsunki iş arkadaşlarımı ne yapıcaksın ,ahmet şunu ,mehmet şunu yaptı desem ,kafanı bunlarla meşgul etme der geçer.lakin dışarıya çıkarız başlar konuşamaya bizimki.bebk olduktan sonrada her zamn çıkılmıyor kikafamçokkarıştı

canım benım eşim polis memuru o yüzden gecesi gündüzü belli değildir ama benım eşiminde çenesi iyidir evde de konusuruz arabada gıdıp gelırkende ama eskıden daha bı keyıf yapardık o yok tabı

offf sende haklısın..bi de o yönden düşünmek lazım..ama 50 tl nerde 200 tl nerde...acayip fark var arada...

bizimki dediğim gibi kumanya yabışık yaşıo adam. ilk evlendiğimizde bir kaç ay tv almamıştık, birbirimize zaman ayırabilelim, konuşalım diye. sonra benim tv ihtiyacım baş gösterdi, eşim dedi ki bak ben tv ye dadandım mı yapışır kalırım ona göre alalım, ben seni engellerim bişicik olmaz diyip aldık bi tv. adam o gündür ekran karşısında. kapatsak güzel muhabbet olcak da kapatamıyoruz işte. benimkinin de sohbeti iyidir yazın hep balkondaydık, oğlanı uyutup sohbetler ediyorduk, gülüp hayaller kuruyorduk. kış geldi tv sezonu açıldı valla gene! pöhhhhhhh!:dilcikar::sm_confused:

aynı model kocadan bende de var canım itiyorum çekiyorum ama değişmiyor, ne vaadlerle kandırılarak evlendim anlatamam, şiir akşamları yapcaktık, tvyi açmycaktk faln adam eve gelirgelmez s.a demeden tvyi açyo

yukardada dediğim gibi bu erkekleri anlamıyorum dün akşam kıyameti kopardım sinirimden uyuyamamkla kaldm beyefendi horul horul uyyodu işlerine gelince hayatım canm cicim işlerine gelmeyince of pof

kızlar ya benimkinin gece vucudu hep serin oluyo galiba terliyo (ama atletinde falan ıslaklık olmuyo) teri kuruyo ince giydiriyorum üstünüde az örtüyorum atletinde ıslaklık olmadan vücudu terlermi sizce ne yapsam ki

canım benım eşim polis memuru o yüzden gecesi gündüzü belli değildir ama benım eşiminde çenesi iyidir evde de konusuruz arabada gıdıp gelırkende ama eskıden daha bı keyıf yapardık o yok tabı
canım ne yaptında adamın çenesini açtın bakayım,benimkiyle çok konuştum,hep benim senin gibi anlatma özelliğim yok diyerek başlar konuşmaya.gündüzü akşam tekrar etmenin ne anlamı var der.neden tekrar yaşayayım aynı şeyleri der,
ben konuşuyorum ama sıkılıyorum arada o da bir şeyler anlatsın konuşsun istiyorum.

aslında doğru bir bakış açısı bu arada dün eşim duruya nasıl ing. öğretebiliriz acaba diye sormuştu aslında ing. tv izlemesi mantıklı en azından kulağı aşina olur ileriki dönemler için

aysesinem çok çok geçmişş olsun gerçekten çok üzüntü verici bir süreç Allah kayınvalidene de sabır versin

eşim zaten 19 gibi evde oluyor...o Doğa ile oynarken ben yemek hazırlıyorum sonra yiyoruz..yıkayacaksak Doğa yı yıkıyoruz 21 de uyuduğu için kızım bize bikaç saat kalıyor...ben zaten yemek esnasında birsürü konuşturuyorum adamı :))Doğa uyuduktan sonra bazen film izleriz ,kitap okuruz,bazen sohbet ederiz yani ileitşim sorunumuz yok gibi.ama 23 gibi yatıyorum ben zaten..

canım rotayı bende yaptırmadım.çocuğu olan arkadaşlara sordum hiçbiri yaptırmamış.en son anneme danıştım ben sana yaptırmadım o zaman da yoktu bunlar para tuzağı kızım diyince yaptırmamaya karar verdim
araştırdığım kadarıyla ishal yapan rota yanında bi sürü virüs varmış.onlardan biri olmayacağı ne malum diye düşündüm ben.zamanında emzik vermicem dedim verdim tv izletmicem dedim izlettim.yapmıcam dediğim şeylerin hepsini yaptım.işim olduğunda mecbur tv açıyorum.yakında yürümeye başlıcaklar inşallah o zaman nasıl tutacaz :))
hıı bide mama sandalyesi ben nette buldum bi tane fiyatı da emsallerine göre gayet uygun.ikea nın mama sandalyelerini pek beğenmiyorum ben. bana kaba geliyo biraz.

eski krem tarzı vikslerden varmı acaba? annem boğazıma sürüp sarardı tülbentle :)
sen nasıl bi viks kullandın anlatırmısın canım?

tepsi genişliğini bilmiyorum ama e bebekte var benim almaya düşündüğüm nette 117 lira e bebekte 130 lira

canım bende birlikte bebek dışında bir şeyler yapalım istiyorum ama konuşmayı çok az seven birisiyle olmuyor. 40 kişiyle kafam şişiyor,ne konuşayım ki diyor.zaten yorulmuşum,şöyle yemek yiyeyim ,çay içeyim ,ayağımı uzatıp uyuyayım diyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…