2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde vakitsizlikten konuşamıyoruz oğlan erken uyusada eşim 23.00 ü geçerek geldiği için konuşmayamı zaman ayırcaz yoksa başka şeyemi şaşıp kalıyoruzdelikafadulden

Son düzenleme:

offf sende haklısın..bi de o yönden düşünmek lazım..ama 50 tl nerde 200 tl nerde...acayip fark var arada...

bende okadar pahalı almam zaten bebek arabasına 500 bayıldımd ne oldu sanki...ebebekte 130 liraya beğendim bi tane aklıma takılanları mail attım eğer olumlu cvp gelirse onu almayı düşünüyorum

eşinde haklı ama bizimde evde canımız sıkılıyor bütün gün..ben valla gelsin diye dört gözle bakıyorum...anlatıp duruyorum ona napsın mecburen oda konuşuyor...

bizde vakitsizlikten konuşamıyoruz oğlan erken uyusada eşim 23.00 ü geçerek geldiği için konuşmayamı zaman ayırcaz yoksa başka şeyemi şaşıp kalıyoruzdelikafadulden

:))))))))))allah iyiliğini versin emi deli kızsempatiksalakcinni

bizimki de tek laf etmez zorlamazsan, dün akşam toprak 9da yattı ben de kendimce keyf yapym dedim canm çikolatlı kek faln gibi bişeyler istedi bu saatte alınırmıymış sırf benim gırtlağım dert olyomuş laf dinledk beyefendiden ben ondan bişey istemez alırdım da dağ başı bi yere yerleştrdi bizi ev diye gece dışarı çıkmAYA da korkutuyo beyefendi, sindim onun yüzünden
benim genzim yanıyor hasta olmak istemyorm ama bu tempoyla mümkün değil, mesai bitmesine az kaldı sayılılr iyi bakın kendinize bebişlere, kocalara bakmasanız da onlar kendilerine bakarlar

ayy gıcıl ebru şallı doğurmuş 15 günde aldığı kiloları vermiş 9 kiloyu:)))))
ayyy ne gıcık kadın yaa ne zaman doğurmuş sopa ıyyyy

bende okadar pahalı almam zaten bebek arabasına 500 bayıldımd ne oldu sanki...ebebekte 130 liraya beğendim bi tane aklıma takılanları mail attım eğer olumlu cvp gelirse onu almayı düşünüyorum
sende benim düşündüğümümü beğendin acep ? vıb mı

ayyy ne gıcık kadın yaa ne zaman doğurmuş sopa ıyyyy

sende benim düşündüğümümü beğendin acep ? vıb mı

zaten bu kilo problemi bir bizde, millet çözmüş olayı.geçen gün minik bir fil görmüştüm ,rüya tabirlerine bakayım dedim,eşim ne bakacaksın rüya tabirlerine işte burda fil dedi,ay nasıl sinir oldum gıcık şey,aklınca beni kızdırarak zayıflamamı sağlıyacak.

canım ben bişey yapmadım kendi yapısı huyu öyle bazen kendi işiyle alakalı anılarını anlatır bazen aynısını bıkac kere anlattıgıda olur bunu bılıyodum derım anlatırken bozulur sen benı dınlemıyon dıye bende senın esın gıbı tam tersı kendımı fazla ıfade edemem o hep beni alteder haa ama duygusal anlamda pek konusturamam oyle canım cıcım demez yanı bende ona kzıarım yoksa sohbetı ıyıdır bazen sıkılırım bıle yeter ısım var dıye

diyorum ben siz bilememişsinz işinizi ben kilo alırken kocamada kilo aldırdım bi güzel şimdi beraber vermeye çalışıyoruz

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ant., arcak81+, aysesinemk, devrimim+, eceyas, ecrn2010, elvoscan, FERAYKANAL, guugle, moonlight2010, müge1980, NSA, ozgekrd+, ozzzyyy, slece17, TIFF, tugba+
AMMADA KALABALIĞIZ BUGÜN

evetttt:lepi: beklediğim cvpta geldi..eşime kabul ettirirsem alıcam netten alışveriş yaptırmazda.. turkuaz ı na bayıldım.

aynen bencede turkuaz güzel olumunekankayizsmile
bu akşam çamlıca mağazasna gidecez heralde bimiyom belki alırız ordan

selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidirbiz taşındık yerleiştim sonunda boncuğumunda banyosunu yaptık mis gibi oldu kuzum epey olmuştu çünkü bakalım kkda neler olmuş geçmişe göz atayım

benim kocamda konuşkandır hatta benden çok konuşur biz muhabbet edecez de kayananadan fırsat kalmıyo ki kocam içeri hooop 5 dk geçmiyo arkada o geliyo o yüzden pek özel bişeyimiz olmuyo

diyorum ben siz bilememişsinz işinizi ben kilo alırken kocamada kilo aldırdım bi güzel şimdi beraber vermeye çalışıyoruz

yok canım benimki hatır için çiğ tavuk yiyenlerden değil,ben oradan kaybediyorum,şu birazcık kaldı ye desem kesinlikle,atılsa umrunda değil,midemimi bozacaksın der hemen.bizimki canı isterse yer canı istemese ,ıhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…