kızlar akşam eşiniz eve gelince nasıl geçiyor konuşmaya vakit bulabiliyormusunuz,bizde sen çocuğa bak, ben yemek yapayım,birazda sen tut ben yiyeyim,sofrayı topla,v.s bebeği uyut,çay koy ,yarı uyur yarı uyanık iç falan anlamıyorum,hep bebişim uyusun daha sonra şöyle konuşuruz diyorum ama yorgunluktan olmuyor.uyuyup kalıyorum.birde benim gibi eşiniz evde fazla konuşmayı sevmeyenlerdense,durum daha kötü,dışarıya çıktımı bülbül gibi öter.mesala ben sorsam bugün iş nasıl geçti neler yaptınız,sen tanımıyorsunki iş arkadaşlarımı ne yapıcaksın ,ahmet şunu ,mehmet şunu yaptı desem ,kafanı bunlarla meşgul etme der geçer.lakin dışarıya çıkarız başlar konuşamaya bizimki.bebk olduktan sonrada her zamn çıkılmıyor kikafamçokkarıştı
hahahhaaa alemsin tatlım. memeleri sarkıtan emzirmek değil göğüslerin sütle dolup emzirmeyi bıraktığında içlerinin boşalmasıymış aslında. sarkmalar bundan oluyomuş, kilo alıp verenlerin de memeleri sarkıktır dikkat edersen. o yüzden her halükarda sarkacaksa bu güğümler 2 yaşına kadar emzirmeye devam diyorum ben:lepi:
10yaşına kadar emzireyim ozaman sempatiksalakcinni
offf sende haklısın..bi de o yönden düşünmek lazım..ama 50 tl nerde 200 tl nerde...acayip fark var arada...
maşallah elvan ya...bi de sen ver bakiim yoğurt tarifini:))yok yok kesin ben beceriksizim:1closedeyes:
galiba senin oğluşunda inek sütü allerjisi var canım...
galiba neyazıkki var. bir sonraki kontrolde anlaşılcak. ama ben süt ve ürünlerini yiyip içiyorum ozaman da alerfji olması gerekmezmiydi? sırrımı vereyim kimseye vermezdim ama :enbuyukkk: hangi sütten yaparsan yap önemli olan ısısını koruyabilmek. taşa koyma. iyice sar ve altına sıcak su torbası koy. bana dua etçeksin. eskiden kendimize yapardım. kendim keşfettim. sonra milupa mama kavanozları gibi küçük kavanozların varsa onlara mayala. 1buçuk çay kaşığı yoğurdu, süt ılıktan biraz sıcakken ekle. ve sar sıcak su torbasının üstüne oturt 5saat bekle sonra kapağını hiç açmadan buzdolabına. öpüldünüz. oğlanı uyuttum izmir de güneş doğmadı bugün. ben de yanına kıvrılayım bari.
canım rotayı bende yaptırmadım.çocuğu olan arkadaşlara sordum hiçbiri yaptırmamış.en son anneme danıştım ben sana yaptırmadım o zaman da yoktu bunlar para tuzağı kızım diyince yaptırmamaya karar verdim
araştırdığım kadarıyla ishal yapan rota yanında bi sürü virüs varmış.onlardan biri olmayacağı ne malum diye düşündüm ben.zamanında emzik vermicem dedim verdim tv izletmicem dedim izlettim.yapmıcam dediğim şeylerin hepsini yaptım.işim olduğunda mecbur tv açıyorum.yakında yürümeye başlıcaklar inşallah o zaman nasıl tutacaz :))
hıı bide mama sandalyesi ben nette buldum bi tane fiyatı da emsallerine göre gayet uygun.ikea nın mama sandalyelerini pek beğenmiyorum ben. bana kaba geliyo biraz.
eski krem tarzı vikslerden varmı acaba? annem boğazıma sürüp sarardı tülbentle :)
sen nasıl bi viks kullandın anlatırmısın canım?
tepsi genişliğini bilmiyorum ama e bebekte var benim almaya düşündüğüm nette 117 lira e bebekte 130 lira
senin dizine değmedimi canım aaa benimki süpürüyo yerleri kaydirigubbakcemile3
valla arda uyuyana kadar aynı sizinki gibi sen al bulaşıklar sen al tuvalet sen al şunu yapcam sen al bunu yapcam ne zaman arda uyuyo anca bi çay içiyoruz, konuşulması zorunlu konuları konuşuyoruz onun haricinde muhabet edemşyoruz canım.geçen film izleyelim dedik yarısını izleyebildik uyuyakalmışız ertesi akşam devam ettik
canım bahsettiğin vickslerden buharlaştığı için bebek rahat nefes alıyor.
offf sende haklısın..bi de o yönden düşünmek lazım..ama 50 tl nerde 200 tl nerde...acayip fark var arada...
canım bende birlikte bebek dışında bir şeyler yapalım istiyorum ama konuşmayı çok az seven birisiyle olmuyor. 40 kişiyle kafam şişiyor,ne konuşayım ki diyor.zaten yorulmuşum,şöyle yemek yiyeyim ,çay içeyim ,ayağımı uzatıp uyuyayım diyorum diyor.
bizde vakitsizlikten konuşamıyoruz oğlan erken uyusada eşim 23.00 ü geçerek geldiği için konuşmayamı zaman ayırcaz yoksa başka şeyemi şaşıp kalıyoruzdelikafadulden
ayyy ne gıcık kadın yaa ne zaman doğurmuş sopa ıyyyyayy gıcıl ebru şallı doğurmuş 15 günde aldığı kiloları vermiş 9 kiloyu:)))))
sende benim düşündüğümümü beğendin acep ? vıb mıbende okadar pahalı almam zaten bebek arabasına 500 bayıldımd ne oldu sanki...ebebekte 130 liraya beğendim bi tane aklıma takılanları mail attım eğer olumlu cvp gelirse onu almayı düşünüyorum
ayyy ne gıcık kadın yaa ne zaman doğurmuş sopa ıyyyy
sende benim düşündüğümümü beğendin acep ? vıb mı
ayyy ne gıcık kadın yaa ne zaman doğurmuş sopa ıyyyy
sende benim düşündüğümümü beğendin acep ? vıb mı
canım ne yaptında adamın çenesini açtın bakayım,benimkiyle çok konuştum,hep benim senin gibi anlatma özelliğim yok diyerek başlar konuşmaya.gündüzü akşam tekrar etmenin ne anlamı var der.neden tekrar yaşayayım aynı şeyleri der,
ben konuşuyorum ama sıkılıyorum arada o da bir şeyler anlatsın konuşsun istiyorum.
zaten bu kilo problemi bir bizde, millet çözmüş olayı.geçen gün minik bir fil görmüştüm ,rüya tabirlerine bakayım dedim,eşim ne bakacaksın rüya tabirlerine işte burda fil dedi,ay nasıl sinir oldum gıcık şey,aklınca beni kızdırarak zayıflamamı sağlıyacak.
diyorum ben siz bilememişsinz işinizi ben kilo alırken kocamada kilo aldırdım bi güzel şimdi beraber vermeye çalışıyoruz
evetttt:lepi: beklediğim cvpta geldi..eşime kabul ettirirsem alıcam netten alışveriş yaptırmazda.. turkuaz ı na bayıldım.
10yaşına kadar emzireyim ozaman sempatiksalakcinni
benim kayınpederimi annesi 6 yaşına kadar emzirmişşdelikafaduldendelikafadulden
selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidirbiz taşındık yerleiştim sonunda boncuğumunda banyosunu yaptık mis gibi oldu kuzum epey olmuştu çünkü bakalım kkda neler olmuş geçmişe göz atayım
diyorum ben siz bilememişsinz işinizi ben kilo alırken kocamada kilo aldırdım bi güzel şimdi beraber vermeye çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?