2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizin bebislerin gelisimi nasıl degısıyo aydan aya kılosu boyu nekadar artıyo..

valla canım ben daha 5. ay kontrolüne gitmedim ama bizim her ay 1200 ile 1000 gram arasında değişen bir kilo artışımız oldu en az aldığında 1000 gr almıştı boyu da ortalama 5cm kadar uzuyor ama bundan sonra nasılolur bilemem çünkü süt gittikçe yetmemeye başlayacak buayın 18inde tartılacak ve boyu ölçülecek
hiç üzme kendini hemen toparlar inanıyorum sonuçta ne kadar kilo aldığı önemli değil bence sağlıklı mı keyfi yerinde mi önemli olan o

ben aldım bakalım nasıl çıkaca yumuşakbir kumaşı var
az önce bende gittim aldım emirle gitmek baya zahmetliydi ama olsun:) kumaşı beğendim ben çok kalın değil. ama 12 aylık aldım mavi ben 18 aylık mı alsaydım kilaelaelaelaelae
ya şu feyse kim bakıo ki ben ekledim hala kabul eden olmadı.:1no2:
ilknurr tatlım sultanla mehtap bakıyo. aslında yönetici 1-2 tane daha eklesek iyi olcak.
bende face katılmak istiyorum ne yapıcam çok merak ettim bebişleri
2010 mayıs anneleri diye face ten arat kızlar onay verir.

ben bide eşime pijama aldım:))

mamayı niye kesmişti hülya anne sütü almıyodu dimi seninki? mamaya devam et diğer aylar toparlar canım ya üzülme arayı kapatır inş. her aynı aynı gelişimi göstrmiyolar ki. biz de pazartesi öğrencez bu ay bakalım yazarım ozaman.. sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil .

benimkine de ferrumu vermek bir dert b,ir damlası anca gidiyordur miğdeye tutuyor ağzında püskürtüyo ağzına alınca iğreniyor gibi tavırlar görmek lazım
kızlar d viti veriyodum kuzuma nasıl açtı ağzını yavrum benim yaa çenesi ayrılacaktı
hemen elma suyu sıktım verdim biraz
kıyamam ben onaa bizde başladık galiba böylece :))
hayırlı olsun benimki anne sütü dışında bişey yemek istemiyor ağzını kilitliyor açabilene aşkolsun sağıp bırakıyorum bende iş gitmeden
üzülme hiç
benimkide geçen ay hiç kilo almamıştı çok kafayı taktımüzüldüm nerdeyse sütüm kesiliyordu
ama annemler bugün götürmüşler 350 gr almış 2 ayda çok az ama tekrar almaya başladıya yeter

6550 66cm olmuş hiç kafayı takma önemli olan hareketleri hergün yeni birşey öğrenmeye merakları arada olurmuş
bende üzülmeyi bıraktım bebiş hissederse dahada az alır

canım benim kızımda 1000-1200 alıyodu bu ay 700 gr almış boyu 2 cm uzamış ama biz ek gıdaya geçmedik sadece emziriyorum doktorumuz gelişimi gayet iiyi bu ay zaten 500 gr alması normal ek bişeye gerek yok dedi
takma bu kadar bi ay fazla bi ay eksik olabiliyo

canım benimki hemen bakıyor ama burda önemli olan bildiğim kadarıyla ani ve yüksek seslere dönüp bakıp bakmadığı,birde 5. ayda işitme testleri yapılıyor,yaptırsan merakın gitmiş olur.kafana takma bu kadar herşeyi canım.rahat bırak bebişi ve kendini.

HERAY AYNI OLMAZKİ DEĞİŞİR 4,AYINDA 600 GR ALMIŞTI BUAY 1KİLO ALMIŞ BENİMKİ GELİŞİMİ İYİYSE KİLOSU HİÇ MÜHİM DEĞİL BENCE TAKMA KAFANA BURDA 5,AYINDA 6 KİLO OLANDA VAR 11 KİLO OLANDA ÖNEMLİ OLAN SAĞLIĞI BENCEopuyorumnanaktan

ayşe altun kimmmm nicki ne kızlar bebişi ne şeker öle boncukk gözlü:)

Son düzenleme:

canım bende hamileyken hatırlıyorumda herkes bebeğimin boyu şu kadar falan dediği için ilk ultrasonda bebeğimin boyu kaç demiştim,doktor gülmüştü,uzun olacak değilmi diye sormuştum,annelik içgüdüsü işte,yaşıtlarından geri kalmasın hep en iyisi olsun istiyor.

bu durum benimde kafamı kurcalıyo..benim oğlan içmiyo mama artık geceleri çok nadir..2 ayrı dr.a sordum ikiside önemli değil ek gıdalara ağırlık ver dedi..bizde çarşamba günü tartılıcaz

Ya kızlar tesadüfen bir şey okudum çok canım sıkıldı ben anne sütü veriyorum ama muhallebi, kahvaltı için birde olur ya sütüm yetmezse diye milupa aptamil mama kullanıyorum ama bir kullanıcı milupa kaşık mamasından kurt çıktığını yazmış başka bir kullanıcı da formül sütten sinek çıktığını yazmış niyetim midenizi bulandırmak değil ama ne yapayım başka güvenip danışabileceğim bir yer yok. Sizinle paylaşmak istedim Alıntıyı olduğu gibi paylaşıyorum sizinle bu arada hangi mamayı önerirsiniz.

senef05-02-2010, 23:14
arkadaşlar kızıma milupanın sütlü prinçli muhallebisinden yapıyordum kaşıkla aldım tam biberona döküyodum kaşıkta bişeyler kımıldıyor dondum kaldım kurt vardı mamayı alalı daha 1 hafta olmuştu hani üzerlerinde 3-4 hafta içinde tüketilmelidir yazıyorya. görmesem kızım onu içecekti düşündükçe deliriyorum hemen yazdım milupanın sitesine şikayetimi sizlerlede paylaşmak istedim

--------------------------------------------------------------------------------

EcinniliBarones05-02-2010, 23:31
canım paket delinmiştir muhtemelen.

--------------------------------------------------------------------------------

ikoncan8505-02-2010, 23:33
bende çok kullanmıştım ama hiç böyle birşeyle karşılaşmadım iyiki farketmişsin..

ahsen2606-02-2010, 11:53
canım mamanın içinden çıktığına eminmisin.kullandığın kapta falan olamazmı?yani seni eleştirmek için söylemiyorum,çok ciddi bişey bu.içime kurt düşürdün bak şimdi.bende milupa da böyle şeyler olmaz diye güvenerek yediriyodum.

meryemmeryem06-02-2010, 12:07
canım yanlış anlama sakın.
kurt vardı kımıldıyo demişsin ya ..ee o pakette kurt olsa nasıl canlı kalırki anlayamadım ..
yaa bende milupanın birçok ürününü kullanıyorum bende şüpheye düştüm şimdi

senef06-02-2010, 12:50
valla bende çok şaşırdım ama mamamın içinden çıktığına eminim

nınım06-02-2010, 13:16
aman ya ne yedireceğimizi şaşırdık ya..
en güvenilir milupaydı , oda böyleyse ............

maibeyaz06-02-2010, 13:21
canım yanlış anlama sakın.
kurt vardı kımıldıyo demişsin ya ..ee o pakette kurt olsa nasıl canlı kalırki anlayamadım ..
yaa bende milupanın birçok ürününü kullanıyorum bende şüpheye düştüm şimdi

sonradan kurtlanmıştır kurt içine düşmemiştir...

pamuk helva06-02-2010, 13:22
mamanın son kullanma tarihi, bir hayli geçmiş olabilir..bazı marketler tarihlerle oynama hilesi yapıyorlar ne yazık ki..
bebek maması gibi hayati bir besinde, büyük tanınmış bir markanın; bile bile kurtlanacak ham maddeden mama üretmesi olanaksız çünkü...ham maddelerin analizleri defalarca yapılır..
aldığınız yere kutusu ile götürün bence, bakalım sizin yanınızda firmayı arama cesaretini gösterebilcekler mi? yoksa ört bas etmeye mi çalışacaklaR?

m.joYy06-02-2010, 14:00
ufffffffffffff bu ne ya cevap geldımı pekibilmiyorumkismile
ararlar mutlakabilmiyorumkismile

m.joYy06-02-2010, 14:01
delik degıl dımı emınsınbilmiyorumkismile.ben sma verıyorum gercı hıc vermedım aptemıl mılupa falan

senef06-02-2010, 15:29
delik degıl dımı emınsınbilmiyorumkismile.ben sma verıyorum gercı hıc vermedım aptemıl mılupa falan

yok canım delik falan değildi

tbektemur06-02-2010, 17:33
Öfff içim kalktı valla ben de bebeğime milupanın kaşık mamalarını yediriyordum içim rahattı ama şimdi benim de içime kurt düştü!!! Ne bu şimdi ya neye güveneceğiz biz..

secosel07-02-2010, 00:14
canım bu kurt güve kurdudur.anneler korkmayın paketde havasız yerlerde yaşayamaz.sen mamanın paketini açtıktan sonra kokusuna girmiştir.gözle görülmeyecek kadar küçük delikten girerler.

el-muallim07-02-2010, 11:14
cok sıcak ortamda kalmıstır ya markette ya evde .........gecen sene bende pırınç unu almıstım marketten kurtlanmıstı yın ben unumu bıle dolaba koyuyorum sıcak ortamda bozuluyolar ........

leo707-02-2010, 17:41
aa bende dışarda saklıyorum muhallebiyi.bende kullanıyorum ya okuyunca şok oldum.ne cvp werdiler peki?

bursasu07-02-2010, 18:11
böyle şeylere hiç inanasım gelmiyor milupanın ürünlerini çok kullandım hero baby ve bebelac muhallabileride verdim ama böyle birşeyle hiç karşılaşmadım

senef07-02-2010, 20:53
böyle şeylere hiç inanasım gelmiyor milupanın ürünlerini çok kullandım hero baby ve bebelac muhallabileride verdim ama böyle birşeyle hiç karşılaşmadım

canım sen inanma böyle bi konuda kim yalan söyler ki bu yalan söylemek değil resmen iftira atmış olurum allahtan korkan biri olarakda bunu asla yapmam. keşke fotoğraf çekip koysaydım.

senef07-02-2010, 21:16
bugün aradılar milupadan markette yanlış depolanmadan kaynaklanabileceğini,bu tarz olayların sık yaşanmadığını söyledi. yeni ürün göndereceklerini bidaha böyle birşeyle karşılaşılmayacağını hatta mamayı aldığım marketi bile arayıp uyaracaklarını fabrikaya bu olayı bildirdiklerini çok titiz davrandıklarını söyledi,beni arayan gıda mühendisi ve beslenme uzmanıydı kendininde 11 aylık bebeğinin olduğunu ve mama kullandığını bir anne olarak beni çok iyi anladığını söyledi.

SiBeL08-02-2010, 17:09
arkadaşımda bebeğine tam mama yapacakken kutunun içinden tel parçası çıkmış o da milupaydı maalesef ben bunu unutmuşum 3 aya yakın milupa verdim bebeğime ama gdo olayından sonra artık kullanmıyorum

benimo08-02-2010, 22:20
aman allah töbe bu ne dir ya cok kötü oldum en güvenilir marka

benimo08-02-2010, 22:22
shadowflover sen ne kullanıyosun artık
milpadadamı gdo varmısbilmiyorumkismile

SiBeL09-02-2010, 00:33
shadowflover sen ne kullanıyosun artık
milpadadamı gdo varmısbilmiyorumkismile

ben olduğunu düşünüyorum, hernekadar yoktur diye mesaj atsalarda..hipp organik mamaya geçtik, çok memnunum.doktorumuza söyledim iyi yapmışsın dedi..fiyatı milupayla aynı sayılır,organik diye pahalı felan değil yani.tavsiye ederim.

moonsoon09-02-2010, 01:17
arkadaşlar o muhallebı nasıl oluyo kaç aydan sora başlanıyo

yelis_fue09-02-2010, 10:41
malesef gıda üretim sektöründe marka dahi olsa kimi ürünlerde bu tür uygunsuzluklar yaşanıyor.
evimizde unu kullanırken genelde eleriz, zaman zaman ununda kurtlandığını görürüz.
un türü gıdalara kurtlar larvalarını bırakır ve bu larvalar proses esnasında ortaya çıkmaz.paketlenen ürün içerisinde ise kurda dönüşür.bunun önüne geçmek için firmalar üretim alanlarını dönemsel olarak ilaçlarlar;planlı kimyasal temizlik yaparlar.demek ki milupada bu işlerde bir aksama olmuş.bir üretim bantında dakikada pek çok ürün çıkar.yani bu kurtlu ürünün bir tane olması kanımca beklenemez.ve gıda üreten firmaların her partiden mutlaka şahit numune ayırmaları gerekir ki bu tür müşteri şikayetlerinde geri dönüp o şahit numuneleri incelesinler.milupanın verdiği cevapta ajitasyon dahi olabilir yani 11 aylık bir bebek annesi gerçek midir değil midir bilemeyiz.daha somut ve yazılı bir cevap vermeliler kanımca.ve gerekirse piyasadaki bu üretim tarihli ürünlerini toplatmalı işletmeyi temizlemeliler.bizler tüketici olarak bu tür şikayetlerimiz durumunda öncelikle ürünün üretim tarih ve saati parti seri no gibi bilgilerini kaydederek uygunsuzluğun fotografını çekmeliyiz.insanlar bu tür üretim hataları nedeni ile ölebiliyorlar dahi.yani bu ürün içerisine kurt yerine metal parçası cam parçası veya taş da çıkmış olabilir miydi?bunu biberonla değil de kaşıkla da verebilirdiniz bebeğinize vesaire.
sağlıklı günler dileklerimle

leylaela09-02-2010, 15:24
eşim milupada çalışıyo anne sütü almayan bebikime rahatlıkla milupa yediriyorum çünkü içnde ne var ne yok en ince ayrıntısına kadar biliyorumzemuszemus

serçecik10-02-2010, 11:55
ben cok kullandım milupa ama hıc olmadı böyle brısey..

palet10-02-2010, 20:37
yaaa şimdi buda nesi böyle offff iyiki bizleri haberdar ettiniz teşekkürler üstüne gitmelisiniz bence. ben böyle bişeyle karşılaşmayı hiç istemem valla o mamayı alıp fabrikaya kadar giderim sanırım.

TRAKYALI11-02-2010, 11:24
o mama sende kurtlanmış canım evin sıcaksa dolabın içinde kurt yapabilir çünkü kurt canlı diyosun ölü olsa tamamda canlı diyosun kıpırdıyo diyosun

Hadise_542621-02-2010, 20:38
yaa arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ben bebekken milupayla büyümüşüm 4 aylık kızım var ona da milupa yediriyorum. Senin mamayı aldığın yer sağlıklı koşullarda saklamamıştır. Milupa marka öyle şeyler olmaz... Ve en pahalı mama ve anne sütüne en yakın mama böyle bir şey olsa Dünya gündemine gelir bence aldığın yerde problem var milupanın sitesine değil aldığın yere götür mamayı olur mu canım öyle saçma şey..

cnmkzm23-02-2010, 12:21
olmaz demeyin arkadaşlar oluyor...aynı şey benim de başıma geldi.milupa aptamil bebek sütü almıştım büyük boy...kapağını açtığımda içinde kanatlı küçük bir böcek gördüm:1shok::1shok:şook oldum...ölmüştü ve evdeki herkese gösterdim inanamadılar:1shok::1shok:milupanın sitesine üyeydim...hemen msj attım...ertesi gün milupadan aradılar durumu bidaha anlattım...artık güvenim kalmadığını,bebeğimin sağlığının herşeyden önemli oldığunu sitem ede ede anlattım... "sonradan girmiş olabilir yani açarken,size yeni ürün gönderelim,kaşık mamaları gönderelim,paranızı gönderelim:teselli: vs..."ikna çabalarına girdiler...tabi durumla ilgileneceklerini araştıracaklarını da söylediler...ama iş işten geçmişti...bebekleri olan herkese de anlattım onlarda kullanmıyor şimdi...o günden sonra bida aramadılar...bende ilgilenemedim ama keşke peşini bırakmasaydım diyorumÇok üzgünüm çoookbence

asenamm24-02-2010, 23:24
kızlar kendınız yapın evde mamaları... bu kadar katkı maddesını yedırmeyın yavrulara...

Aidaa26-02-2010, 10:37
yaa arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ben bebekken milupayla büyümüşüm 4 aylık kızım var ona da milupa yediriyorum. Senin mamayı aldığın yer sağlıklı koşullarda saklamamıştır. Milupa marka öyle şeyler olmaz... Ve en pahalı mama ve anne sütüne en yakın mama böyle bir şey olsa Dünya gündemine gelir bence aldığın yerde problem var milupanın sitesine değil aldığın yere götür mamayı olur mu canım öyle saçma şey..

Bir arkadaşım da mamadan kurt çıktığı için milupanın mamalarından vazgeçti. Sadece kavanoz mamalarını kullanıyor. Bu başlığı okuyunca şok oldum. Demek ki daha dikkatli olmamız gerek. Ben evde normal dolapta saklıyordum mamayı ama ilk işim buz dolabına kaldırmak olacak. Bizim saklama hatalarımızdan da kaynaklanıyor olabilir.

ben olduğunu düşünüyorum, hernekadar yoktur diye mesaj atsalarda..hipp organik mamaya geçtik, çok memnunum.doktorumuza söyledim iyi yapmışsın dedi..fiyatı milupayla aynı sayılır,organik diye pahalı felan değil yani.tavsiye ederim.

Hipp markasını duydum ve gerçekten güvenilir, organik ürünler kullanan, alanında ödül almış bir firmaymış. Hippin kavanoz mamalarını alıyorum artık.

niltt26-02-2010, 10:44
bizde eski işyerindeyken,arkadaşlarla meyveli yoğurt almıştık,markası danone çekinmiyorum,içinden bildiğimiz köküyle falan filan diş çıktı,şok oldukakannehirkafamçokkarıştı arkadaş gitti saatlerce kustu,şikayet ettik hemen aradılar,paketi aynı şekilde bize ulaştırın lütfen falan filan dediler ki dava açarsak elimizde kanıt olmasın,bi avukata sormuştuk,dava açarsanız iyi bi para alabilirsiniz kimseye vermeyin demişti....bence sizde bi avukata danışın...belki bi tazminat falan alabilirsiniz....ama kanıt ta lazım o ayrı...

cnmkzm26-02-2010, 10:58
bizde eski işyerindeyken,arkadaşlarla meyveli yoğurt almıştık,markası danone çekinmiyorum,içinden bildiğimiz köküyle falan filan diş çıktı,şok oldukakannehirkafamçokkarıştı arkadaş gitti saatlerce kustu,şikayet ettik hemen aradılar,paketi aynı şekilde bize ulaştırın lütfen falan filan dediler ki dava açarsak elimizde kanıt olmasın,bi avukata sormuştuk,dava açarsanız iyi bi para alabilirsiniz kimseye vermeyin demişti....bence sizde bi avukata danışın...belki bi tazminat falan alabilirsiniz....ama kanıt ta lazım o ayrı...

ööööö...akannehirakannehirbunu duymak bile midemi bulandırdı,inanmıyorum yaaakannehir...allaha emanet yaşıyoruz...bunlar para kazanma derdinde,kim sağlığımızı düşünüyor ki...

nınım26-02-2010, 11:06
off ya ne vereceğiz yavrularımıza..
hadi muhallebi ve kaşık mamalarından geçtin..biz evde yaparız..
ama bu aylarda kullanılan devam sütlerini ne yapacağız ??????????????????????????????????
ne vereceğiz kuzulara ????????????????????

vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
Kadınlar Kulubu Copyright ©2001-2010

cevaplarınız ıcın cok tesekkurler kızlar ıcım rahatladı valla..bu ay mamaya devam bakalaım gelecek ay nekadar artıs olcak gercı oglum cok saglıklı masallah doktorda oyle dedi gelısımı cok guzel diye ama annelık ıste ınsanın ıcı rahat etmiyo..

nası yaa yok artık hey Allah ımmmmmm midem kalktı hee

Arkadaslar hepinize iyi haftasonları iyi akşamlar dilerim pzt görüşürüz inşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…