2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offfff kustum ta kımse cevap vermıyo

canım ben 5 ayda sadece tarttırdım boyunu olcmediler 6. ay kontrolunde olceriz dediler oglen arasıydı gittigimde:) 7 900 olmustu boyu da sanırım 70 cm ben olctum suan nasıl bilmiyorum 1 hafta sonra 6. ayı dolacak.

unutmadan milupa ile ilgili sunu soyleyebilirim baharatlar bile kurtlanıyor o yuzden ustunde 1 ayda tukutin nemli yerden uzak tutun serin kuru yerde saklayın yazıyor. kurtlandırıp sonra kelebek bile cıkarabiliriz:)))

Bencede sonradan kurtlanmış olabilir kullanmamak en iyisi ama içirmesekte muhallebide falan mecbur kullanıyoruz

canım ben 5 ayda sadece tarttırdım boyunu olcmediler 6. ay kontrolunde olceriz dediler oglen arasıydı gittigimde:) 7 900 olmustu boyu da sanırım 70 cm ben olctum suan nasıl bilmiyorum 1 hafta sonra 6. ayı dolacak.

Canım neden ölçmediler ki bizim her kontrolde doktorda da sağlık ocağında da hem boyunu hem kilosunu ölçüüyolar.İste bence sen de

yemekleri yaptım oğluşumda uyanmak üzere son demlerini uyuyo şimdide bana uyku bastırdı hep böle oluyo zate ((

hhahahaa kızlar bunu kesin biri milupayı kötülemek için yazmıştır ben hiç ihtimal vermedim. bu arada kurt vs çıkıyorsa durmayın bebelerinize milupa yedirin derim ben demek ki organikmiş maması. nerde öööle kurtlu kelebekli gıdalar şimdi. hiçbişey bozulmuyor ilaçtan katkı maddelerinden. hey yavrum heyyy

katılıyorum canım..kurt kendiiğinden oluşur çünkü..tv de de izlemiştim elma kurtlanırsa üzülmeyin bu onun ilaçsız hormonsuz olduğunu gösterir demişlerdi...dışardan gelmiş olabilir..tabi bizde mecburi mama kullanıyoduk o ayrı hiçte çıkmadı şimdiye kadar

selam kızlar bugun hıc gıremedım annem ve ablam vardı yenı gıttıler bende kızı uyuttum.

ya kızlar kızım bıkac gundur bıberon mamsını ıcmıyo.kasık mamasını yıyo.of ya bu kızın yememe problemı benı oldurcek
once benı emmeyı bıraktı sımdıde bıberonu ıstemıyo kasıkla yıyo

hahha doğru söze ne denirrr:)

öznur şeymanın oğlu da seninki gibiydi galba. bu veletler parmağında oynatıyo bizi hee

kızlar oğlumun saçını tarayayım dedim acaip dökülüyo son günlerrde. keltoşluğa doğu gidiyoruz galba.

Son düzenleme:
Canım neden ölçmediler ki bizim her kontrolde doktorda da sağlık ocağında da hem boyunu hem kilosunu ölçüüyolar.İste bence sen de

canım zamansız ugradım ben oyle gecerken .. ben ozele gitmedigimi daha onceden de soyledim saglık ocakları asıdan asıya kontrol ediyor. ben kendim gittim 3. ve 5. ayda aslında o aylarda rutin kontorl yok. ama ben gidiyorum buda evham aslında:))) olcuyorlaarda 5. ayda oglen arası gittim :)))

kızlar oğlumun saçını tarayayım dedim acaip dökülüyo son günlerrde. keltoşluğa doğu gidiyoruz galba.

benim oglanda kellesti((

selam kızlar..ancak gelebildim..annem geldi..temizlik yaptık bütün gün..azcıkta dışarı çıktık...çok yazmışsınız yaw..oku oku bitmiyo:)))

gözün aydın mehtap tertemiz olmuştur evv darısı başıma:)

kızlar içinizde ücretsiz izne ayrılan var mı nasıl ayrıldınız neler yaptınız beni bilgilendirirmisin,z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…