offfff kustum ta kımse cevap vermıyo
selam görkem işbaşı yaptınmı
canım ben 5 ayda sadece tarttırdım boyunu olcmediler 6. ay kontrolunde olceriz dediler oglen arasıydı gittigimde:) 7 900 olmustu boyu da sanırım 70 cm ben olctum suan nasıl bilmiyorum 1 hafta sonra 6. ayı dolacak.
hhahahaa kızlar bunu kesin biri milupayı kötülemek için yazmıştır ben hiç ihtimal vermedim. bu arada kurt vs çıkıyorsa durmayın bebelerinize milupa yedirin derim ben demek ki organikmiş maması. nerde öööle kurtlu kelebekli gıdalar şimdi. hiçbişey bozulmuyor ilaçtan katkı maddelerinden. hey yavrum heyyy
hhahahaa kızlar bunu kesin biri milupayı kötülemek için yazmıştır ben hiç ihtimal vermedim. bu arada kurt vs çıkıyorsa durmayın bebelerinize milupa yedirin derim ben demek ki organikmiş maması. nerde öööle kurtlu kelebekli gıdalar şimdi. hiçbişey bozulmuyor ilaçtan katkı maddelerinden. hey yavrum heyyy
Canım neden ölçmediler ki bizim her kontrolde doktorda da sağlık ocağında da hem boyunu hem kilosunu ölçüüyolar.İste bence sen de
kızlar oğlumun saçını tarayayım dedim acaip dökülüyo son günlerrde. keltoşluğa doğu gidiyoruz galba.
gözün aydın mehtap tertemiz olmuştur evv darısı başıma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?