2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ACIL YARDIMMMMM
kız bebegı olanlar akıntısı olan oldumu bebıslerde
az once kzıımın altını actım sarı akıntı vardı.bızlerde oldugu gıbı baya bellıydı yanı

ACIL YARDIMMMMM
az once kzıımın altını actım sarı akıntı vardı.bızlerde oldugu gıbı baya bellıydı yanı

canım face yazdım ama burayada ekleyim sitelerden bilgi aldım senin için ikisinide ekliyorum geçmiş olsun
1-----
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2010 Saat 12:03
merhaba kadir hocam
5,5 aylık kızımda yaklaşık üç haftadır sarı bir akıntı var(vajinal bölgede)
idrar tahlili ve kültürünün sonucu temiz çıkınca doktorumuz o bölgeye kaka kaçmış olabileceğini ve bir enfeksiyon gelişmiş olabileceğini söyledi. tedavi olarak yarım litre suya 1 kapak biokadin koy,bezini değiştirdikten sonra bununla sil ve günde iki kaşık flagly içir dedi.flagly içireli 1 haftayı geçti (içirmiyorum artık)ama 3 gündür olmayan akıntı yine ortaya çıktı.temizliğine o kadar dikkat ediyorum,kaka yapar yapmaz altını açıyorum ve sebamedle yıkıyorum.şimdi başka doktora götürsem o da başka bir ilaç verecek.sizin fikrinizi almadan hareket etmek istemedim.teşekkürler
Cevapr Kadir Tuğcu
Altını her temizledikten sonra, "Thiocillin" pomat'tan sürün.. (bezelye kadar)

2----
esrik 3,5Y 9A soruyor:
dün 7,5 aylık kızımı kontrole götürdüm. dr vajinada fazla akıntı var, hangi bez bu diye baktı. bebek bezlerindeki krem,losyo...n, parfüm gibi katkıların kız bebeklerde akıntıyı arttırdığını ve bunun da enfeksiyon riskine yol açtığını söyledi...en fazla katkı -yani parfüm krem- benim kullandığım bez yani prima daymış
ki ben oğlumda da kızımda da başından beri hep onu kullandım,rahattık ama...dr en az huggies de dedi parfüm vs...

ben geldimmm

o modelden bende de var şekerim önce emmeyi sonrada biberon mamasını bıraktı..artık geceleride içmiyo malesef..

ben geldimmm

o modelden bende de var şekerim önce emmeyi sonrada biberon mamasını bıraktı..artık geceleride içmiyo malesef..

ya napıyosun pekı cok zor ya neden boyle yapıyolar bı sende bı bende duydum valla baska yok boyle cocuk:)
yatmadan once kasık mamasını yemedı bu seferde bıberon ıctı napıyo anlamıyorum ama ne yerse yesın zorla tukure tukure bı kerede hop dıye yakalyıp ıcmıyo yemıyo offf

ACIL YARDIMMMMM

canım belkide idrar yollarında iltahap olmuştur doktora götür bence benim kız bebeğim var 5 aylıkız şuan böyle bişey olmadı olması normalmi bende bilemiyorum...

çoktandır yazamıyorum ama arasıra uğrayıp yazılanları okuyup çıkıyorum umarım herkes iyidir.
beni unutmadıysanız tabi ilk günden beri burdayım ama çok aktifleşemedim yoğunluğumdan...
merak edenler olduysa bende kızımda iyi..
bütün bebişleri iyi duymakta çok güzel..

kızlar benim kızım uyandı gözlerini dikmiş bana bakıyor :) sizce nasıl uyutabilirim bu keratayı

günaydınnnnnnnnn cmts. kimsecikler yok yine tükanı ben açtım

niye yapıyolar bende bilmiyorum canımya..aynen çoğu kez gece mama yapıyorum belki içer diye içmiyo döküyorum sonra yine deniyim diyorum azıcık yapıyorum bu defa içiyo bitince mızırdanıyo tekrar yapıp getirince içmiyo ama..dr. bana önemli değil içmesin dedi ama böylede kilo durumu nasıl olcak merak ediyorum çünkü benim oğlan 18.00 de kaşık maması yiyip bidaha sabah 05.00-06.00 ya kadar mama içmeden uyuyo çoğu zaman bizim durum çarşamba günü belli olucak..

hemen bakıyorum yelda sağol

şeyma okadar uzun süre tok tutuyomu kaşık maması. akşam yemeklerden falan versen onları da mı yemiyo

hemen bakıyorum yelda sağol

şeyma okadar uzun süre tok tutuyomu kaşık maması. akşam yemeklerden falan versen onları da mı yemiyo

çorbayı öğlen veriyorum canım akşama kaşık maması...zaten erken yatıyo gece 12 -1 gibi de biberon maması hazırlıyorum ama içmiyo o ara kaşık maması versem kesin yer ama uyanması lazımtabi:bbo::bbo: bu erken uyumanın bize bi eksisi olucakmı merak ediyorum

ben de cok severim ahsap oyuncak hem en sagliklisi, ama alamadim bir turlu site sorun verdi, cekcek kaplumbaga ve bowling labutlarindan alcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…