2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istanbulda olanlar hafta sonu ne yapacaksınız
hava kapalı çocukla ne yapacağımızı şaşırıyoruz biz yaa

günaydın kızlar ;
dışarda felaket bir yağmur var normalde cumartesileri çalışmıyor olmama rağmen bugün işteyim ((
berbat bir hafta sonu ...

günaydın kızlar pcye bir hal oldu giremedim bir süre faceyi bitirdim buraya bakım dedim öyküş uyuyuo ama uyanır birazdan kızlar dün cam rende aldım sonunda markete bile gitmeye vakit yokkk armut aldım çeyrek rendeledim ama severek yemedş zaten bitirmedi öğürür gibi yaptı bıraktım vermedim normalde eline versen yalar ama tadıda güzeldi ama yüzünü ekşitti inş böyle devam etmezzz

herkeze merhaba gökçen gecen nasıl geçti soruya bak yalnız :) yani emir uyudumu dün geceki gibi :)

benim kzında huyu değişti bu evde ya geceleri sürekli kalkıyoo erken yatsada geç yatsada önceden erken yatınca kalkıyodu geç yatınca kesşntisiz uyuyodu ama noldu evemi alışamdı bilemedm ya hele sabah 6 dan sonra yarım saatte bir kalktıkk şimdide 1,5 saattir uyuyo bu kadar uyumasaydı öğleden sonra berebr uyurduk bir yemek yaptım evi süpüdüm faca kkya baktım oka birde kızlkar tereyağ çözünmüştü b evei taşırken eşim bişi olmaz deyip tekrar buzluğa koydu az önce pilav yaptım ama kokuyo yağ yaa bence bozlmaması gerek ama bozulurmu sizce

kızlar ya avatara öyküşün resmini eklicektim olanda kayboldu ya nasıl ekleniyo bilen varmııııı

senınkı daha uzun saat ac kalıyomus canım .asya en gec 8 de mamasını ıcer.gecede 2 kez kalkıp emer.ama gun ıcınde yarısını yıyo yarısını tukuruyo agzını bı kapatıyo mumkun deıl acmıyorum. bızde bu haftaıcı kontrole goturcez bakalım ne kadar kılo almıs.
gercı keyfı yerınde ama yemeyıncede ınsan uzuluyo.
gecen ay 7200 du .800 gr almıstı .bu ay merak edıyorum

büyüdükçe huy değiştiriyolar canım benimkide gece çok güzel uyuyordu ama 2 gecedir yarım saatte bir uyanıyoruz. avatar resminide halletmişin maşallah öykücüğe

büyüdükçe huy değiştiriyolar canım benimkide gece çok güzel uyuyordu ama 2 gecedir yarım saatte bir uyanıyoruz. avatar resminide halletmişin maşallah öykücüğe
saol canım sonunda yapabildimmm inş değişir yaaa uykularıı

slm kızlar..nasılsınız?
kızım hiç uyumuyormafoldumben en uzun uykusu 15 dk..gündüzleri hep böyleyiz..gündüz uykusu önemli..
bunun yanında ben evimle ilgilenemiyorum..yemek yapmak için eşimin gelmesini bekliyorum yada yemegimi geceden yapıyorum
sürekli kucak ve ilgi istiyor..hele bir bırakayım feryat figan..akannehir
canım kızım yeterki o mutlu olsun..ama inşallah kısa zamanda düzeliriz:Saruboceq:

biz geldikkk...uyumuş kalmışız oğluşla kapı sesine uyandık ikimizde..süper geldi ama geceden uykusuzdum birazda kırgınlığık vardı üstümde şimdi bomba gibiyimmmguclubacismile

aynısı bizde de var canım...dün hele 20 dk uyudu 2 kere deliriyorum sandım..benim oğlanın huysuzluğuda sıkılmasından kaynaklanıyo sanırım..havalar iyiyken gezsin diye hergün markete çıkarırdım yağmurlar başlayında kaldık e öyle olunceda oyun istiyo sıkılıyo kucak istiyo sıkılıyo evde dolansak sorun yok ama çok ağır gezdiremiyorumki..düzelir inş..mesela benim paşa erken uyandı bugün 2.5 sa..uyumuşuz sonra

geçen gün eşima bez siparişi verdim..huggies 4 no dedim oda almış ama 4+ yani 9-20 kilo için bedeni baya uzun ama oğluşa hiç iz yapmıyo diyebilirim sırt kısmıda lastıkli taşmada olmuyo..tombik bebişlere kullanılabilir..

Selam kızlar; ben uzun zamandır giremiyordum topiğe. Şöyle bir göz attım da çoğu kişi uykusuzluğundan şikayetçi bebişlerinin. Biz doktorumuzun da önerisiyle ek gıdaya başladık. Pirinç katkılı mama yediriyorum ve meyvelerin tadına baktırıyorum. Nasıl seviyo zor bıraktırıyoruz. Bu arada ben işten ayrıldım. Hem üzüldüm ayrıldığıma hem de bebeğimle vakit geçircem diye sevindim. Sizler bebeğinize nasıl oyunlar oynatıyosunuz??

ben yeni uyanmışsa yapıyorum hmen ozaman oynuo kendi kendine çünkü eğer uyumadıysa veya ilgi bekliyosa bizde babayı bekliyoruz yada kolay yemeğe kaçıyorumm yada o uyuyunca
inşallah canım. bazen bu gidişle hasta olacağım diye korkuyorum gece uyku yoki sabah işe gel, eve git yemekti işdi derken helak oluyorum allah yardımcımız olsun mirmirmirmir
amin canımmm çalışırken daha zorrrr ben zayıflamıştım şimdi evdeyşm kilo aldım yineee
biz geldikkk...uyumuş kalmışız oğluşla kapı sesine uyandık ikimizde..süper geldi ama geceden uykusuzdum birazda kırgınlığık vardı üstümde şimdi bomba gibiyimmmguclubacismile
maşallah

değişiyo sürekli sıkıyo çünkü ya müzikle dns ediyoz ceee,çapan çapan, aynada yüzünğ tanıtıyorum, oyuncaklarıylaa öyle canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…