2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeze merhaba gökçen gecen nasıl geçti soruya bak yalnız :) yani emir uyudumu dün geceki gibi :)

:)))) benimde geceleri aklıma geliyo yazınca tuhaf ooluyo
gecen nasıl geçti:)) kızlar sağolun valla emir 2 gecedir maşallah iyi. 11de yattı 3te kalktı sonra 6.30 da kalktı tabi sonra ayaktaydık ama olsun maşallah diyim de. düzelcekmi nedir:)ay ALlah ım hep böle olsun hatta daha iyi olsunnn:)
eve alışamamış galba öyküşş düzelir canım senin kız akıllı cadıı:)
hayırlı olsun bend bıraktım çalışmayı yani geri dönmedim daha doğrusu. ben bebeğimle çak oğlm diyorum eline vuruyorum hafifçe bayılıyo:))
uçak yapıyoruz iki elimle havada dolandırıyorum:)
ayna karşısında hoppalalarrr
böölee..:)

hava cok kotu ya offf yıne yagmur basladı.nasıl ıc karartıcı
kız uyuyo.bende yemek koydum pısıyo.yarın temızlıky yapıyım barı bıraz esıme kızı verırıyım de

selam kızlar nasılsınız bakalım biz iyileştik çok şükür yani hafif burnu tıkanıyo kızımın ama çok şükür iyiyiz huysuzluda geçti. hava berbat karanlık yapmurlu iç sıkıcı açsın arık şu havalar biraz evde bunaldık valla kızımda hasta diye biyere çıkamıyoruz. özledim biraz dolaşmayı..

sorma canım ya ankara felaket bızde ole evde taılıkı kalmaktan bunaldık.bı yere cıkamıyoruz

burda hava güzel arkadaşıma gidim dedim eşim izn vermnedi uzakmış gidemezmişim birlikte sonra o bırakırmış n zaman gitceksem sıkılmıştımda anladı soruyo çıktınmı diye az önce heves kaldıda sankş öyküm uyudu bend yatıyom yanına öptüm kızlar

aynennnnnnnnnnn acaip sıkılıyorum başım ağrıyo emir efendi de oyun derdinde

komşularımı boğmak istiyorummmmmmmmmmmm
ya tam uyutuyorum zile basıyolar emir uyanıyo. yazıcam kapıya basmayın zile diye. of yaaaaaaaaaa

ıyıkı dogdun canım.mutlu yıllar. bebegınle ve esınle cooooook mutlu saglıklı uzuuuuuun yıllar...

şuna bakın çok tatlı bişi.:) yorumlara bakılırsa kullanışlı da. almayı düşünüyorum :hulya:

arkadaşlar faceden biri eklemiş beni hülya kılnç diye burdan biri mi ben öyle tahmin ettim çok tatlı bebişi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…