herkeze merhaba gökçen gecen nasıl geçti soruya bak yalnız :) yani emir uyudumu dün geceki gibi :)
gecen nasıl geçti:)) kızlar sağolun valla emir 2 gecedir maşallah iyi. 11de yattı 3te kalktı sonra 6.30 da kalktı tabi sonra ayaktaydık ama olsun maşallah diyim de. düzelcekmi nedir:)ay ALlah ım hep böle olsun hatta daha iyi olsunnn:):)))) benimde geceleri aklıma geliyo yazınca tuhaf ooluyo
eve alışamamış galba öyküşş düzelir canım senin kız akıllı cadıı:)benim kzında huyu değişti bu evde ya geceleri sürekli kalkıyoo erken yatsada geç yatsada önceden erken yatınca kalkıyodu geç yatınca kesşntisiz uyuyodu ama noldu evemi alışamdı bilemedm ya hele sabah 6 dan sonra yarım saatte bir kalktıkk şimdide 1,5 saattir uyuyo bu kadar uyumasaydı öğleden sonra berebr uyurduk bir yemek yaptım evi süpüdüm faca kkya baktım oka birde kızlkar tereyağ çözünmüştü b evei taşırken eşim bişi olmaz deyip tekrar buzluğa koydu az önce pilav yaptım ama kokuyo yağ yaa bence bozlmaması gerek ama bozulurmu sizce
hayırlı olsun bend bıraktım çalışmayı yani geri dönmedim daha doğrusu. ben bebeğimle çak oğlm diyorum eline vuruyorum hafifçe bayılıyo:))Selam kızlar; ben uzun zamandır giremiyordum topiğe. Şöyle bir göz attım da çoğu kişi uykusuzluğundan şikayetçi bebişlerinin. Biz doktorumuzun da önerisiyle ek gıdaya başladık. Pirinç katkılı mama yediriyorum ve meyvelerin tadına baktırıyorum. Nasıl seviyo zor bıraktırıyoruz. Bu arada ben işten ayrıldım. Hem üzüldüm ayrıldığıma hem de bebeğimle vakit geçircem diye sevindim. Sizler bebeğinize nasıl oyunlar oynatıyosunuz??
selam kızlar nasılsınız bakalım biz iyileştik çok şükür yani hafif burnu tıkanıyo kızımın ama çok şükür iyiyiz huysuzluda geçti. hava berbat karanlık yapmurlu iç sıkıcı açsın arık şu havalar biraz evde bunaldık valla kızımda hasta diye biyere çıkamıyoruz. özledim biraz dolaşmayı..
ay kızlar kımse yokmu ya ne sıkıcı bı gundur
mutlu yıllar canımmmmhihoyyyta.s.bu sıkıcı gün benim doğum günüm maalesef..:sinifsinif:
şuna bakın çok tatlı bişi.:) yorumlara bakılırsa kullanışlı da. almayı düşünüyorum :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?