2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tiff nice senelere :)

gokcen masallah emir pasaya:)

valla benim oglan 3 gecedir hiic uyumuyor 30 dk da bir uyaniyor anlamadim, aksam milupa sutlu pirincli yiyor hazmedemiyor mu acaba ya ? bu gece vermicem bol emzirip denicem

iyiakşamlar kızlar..nasılsınız bakalım..geçmişi okuyamayacağım sanırım..annem kızıyo zaten yine mi o bilgisyarın başına oturdun diye:))kızıma mama sandalyesi aldık ikea dan..37 lira olandan..bu akşam ilk defada kaşık maması vericem denemiş olucaz yani..sonuçlardan sizi haberdar ederim..öptüm sizi...opuyorumnanaktan

iyiki doğdun ilknur..iyiki mayıs annesi oldun..iyiki seni tanıdık...öpüldün canım...

güle güle kullansın bebişin mehtap iştahla yesin içinde:))

iyi akşamlar herkese

TIFF kullanıcısından alıntı
bu sıkıcı gün benim doğum günüm maalesef..

doğum günün kutlu olsun çoluğunla çocuğunla:)))

bu hafta doktor kontrolümüz var ek gıdalar listesi vericem demişti ben yavaş yavaş başladım ama daha kahvaltıya falan geçmedim

merhaba kızlar,
moralim çok bozuk... perşembe izmire gittik sabahtan ekg si çekildi sarp'ın, öğleden sonra da prof. muayene etti. ekg ye bakarak net bi şey söyleyemeyiz eko çekilsin tam ne olduğu anlaşılır dedi. eko için de öyle hemen sıra alınamıyormuş sanırım. zor bela pazartesi gününe eko randevusu aldık. yardımcısına asd den süpheleniyorum dedi, ne olduğunu bile soramadım heyecandan, eve gelince baktım netten Atriyal Septal Defect demekmiş yani delik kalp... yerine ve büyüklüğüne bağlı olarak ciddiyeti değişiyormuş. cuma döndük izmirden yarın yine gideceğiz, pazartesi ekodan sonra tam ne olduğunu öğreneceğiz. düşündükçe, sarp a baktıkça ağlıyorum, çok kötü hissediyorum kendimi....

çok geçmiş olsun ipeknil.sarpın nesi vardı ki doktora götürdünüz de böyle bir şeyden şüphelendi? moralini yüksek tut olumlu düşünmeye çalış..

çok geçmiş olsun ipeknil.sarpın nesi vardı ki doktora götürdünüz de böyle bir şeyden şüphelendi? moralini yüksek tut olumlu düşünmeye çalış..

teşekkür ederim. 5. ay kontrolünde dr kalbinde üfürüm var, pediatrik kardiyolojiye gidin demişti, o yüzden gitmiştik. olumlu düşünmeye çalışıyorum ama beceremiyorum...

canım geçmiş olsun...gönlünü ferah tut lütfen..çok zor bir durum ama tedavisi olan bişey..allah dermansız hastalık vermesin..senin için yapabileceğim bişey olursa söylemen yeterli.izmir deyim biliyorsun.öpüyorum seni ve Sarp'ı...

teşekkürler Mehtapcım, söylemen bile yeter...inşallah hayatını etkileyecek ya da ameliyat gerektirecek kadar önemli bir durum değildir... çok endişeleniyorum ama başa gelen çekiliyor mecburen... ben de seni ve Doğa yı öpüyorum...

canım dualarımız sarpla merak etme.korkulcak bi durum değil tedavisi de mümkün.sen morelini yüksek tut.

canım dualarımız sarpla merak etme.korkulcak bi durum değil tedavisi de mümkün.sen morelini yüksek tut.

çok sağol canım, evet moralimi yüksek tutmam lazım elimden geldiğince, ağlayarak üzülerek iyice fena oldum, bayılacak gibiyim şu an bile...

canım arkadaşımın bebeğinde de öle bişeyden şüphelendiler ama hiçbirşey çıkmadı. sarptada çıkmayacak inş. gönlünü ferah tut...

ipeknil benim kızımdan da çekildi bişey çıkmadı çok şükür sizden de çıkmaz umarım
gelişimi falan normalse bişey çıkmıyo zaten ama çıksa bile tedavisiz bişey deil
umarım hiçbişey çıkmaz sen içini ferah tut asla kötü düşünme

Nilufer, doktorlarin suphe birakmamak icin iyice inceliyorlar, tabi moral bozucu bir durum, cok uzuldum. ama dur bakalim tum tetkikler bi yapilsin belki de temiz cikar, Allah korur Sarp'imizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…