2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"DıKKAT! Bu gece saatler geri alınıyor
Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 04.00'te saatler 1 saat geri alınacak.

Yaz saati uygulamasına 29 Mart 2009 tarihinde geçilirken, saatler 03.00'te bir saat ileri alınmıştı.

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı da 7 Mart tarihli Resmî Gazete'de yayımlanmıştı. Yaz saati uygulamasıyla, akşam saatlerinde en yüksek değerine ulaşan enerji talebinin azaltılması hedefleniyor.
"

haberde gördüm şimdi kızlar gece 1 saat geri alıyomuşuz. işten karanlıkta çıkcaz yaniCADIARZUbenneyaptımki

neyse kızlar ben çıkıyorum.dışarda işlerin var görüşmek üzere.Allaha emanet olun

sağol meryemmm..
şule kalın çoraplar giyinnklava:

son 15 dk... eve gitmek istiyorum artık:1ninca:

valla 2 tane giyiyorummm
ohhh 15 dk benimde 2,30 saatim var dahaaaa:mymeka:

elvoscan ı endlight diye görmüşüm kaydirigubbakcemile3

elvoscan ayağını kalın tut tatlımkaydirigubbakcemile5

bu arada lafım şuleye de gitmişkaydirigubbakcemile5

2,30 saat demek erken kaç sende boşver şulenaniknanik

ben de toparlanıyorumm.. çıkıcam artık Allah a şükür. anneme gitcemm bugün inş orda kalcaz. güzel yemeklerini özledim annemin opuyorumnanaktan ama ilk işim uyumak olcak heraldelaelaelaelaelae

hepiniz Allah a emanetsinizz bebişlerle inşa.s.

bebişlerımız aynı
umarım hepımız saglıklı guzel dogumlar yaparız

bu arada sen bu kim diyebilirsin ben şuleYukselNizam
adımı endlight olarak değiştirdim

slm kızlar baktım ama kimsecikler yok bi misafir bide ben varım kaydirigubbakcemile3 bugün gelemedim dün akşamdan beri bel ağrım var yatıyordum hep ama şimdi iyiyim sizlerde iyisinizdir inşallah tıba gelmiş hoşgeldin merak ettik cnm seni

teşekkür ederim Nidahcım. yerler taş iş yerinde soğuk çekiyo. bu arada ilk 4 ay hamileler çok üşürmüş. ama sonraki aylar pişerlermiş kışın ısıncaz kendi ateşimizle yaniiii...

selam kızlar.çok uzun zamandır uğramıyordum.yaklaşık 40 gün önce yoğun bi kanama geçirdim,yataktan ihtiaçlar dışında kalkmıyordum.,artık iyiyim.işe gitmeye başladım bakalım.bizmki ultrasona 13. haftaya girdi. umarım hepiniz iyisinizdir...

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…