kızlaaaar doktorum bebişimin ense kalınlığının çok normal olduğunu söyledi 1mm miş,,,,,bir görseniz çok nazlıydı oynatmak için çok uğraştık doktorum çok inatçı seninki dedi sonra kaymaya kendine yer açmaya başladı kameraya çektik bebişimi 20 dakika uğraştı doktorum ama çok şükürki sonucu iyi oldu maşallah,,,,,haftaya bugün de laboratuvar sonucunu öğreneceğim bu arada bana elevit ve ferro sanol verdi....cinsiyeti için de önce kız galiba dedi sonra vazgeçtim oğlanda olabilir dedi geriye ne kaldıysa :))) çok mutluyum kızlar yaa
nidah sobeeeezemuszemus
Hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin. Bende 9+4 üm. yerimseniben ohh be benim bebiş kadar küçük biri daha geldi, herkesinki büyüdü anacım maşallah.
Yalnız kalp atımı için geç kalmadınmı iyi sabretmişsin valla.
evet canım sabahın 7 sinden beri ayaktayım..kıs senin ne işin var sendemi uyuyamadınkaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım ben kah. yapmaya gidiyorum görüşürüzkaydirigubbakcemile5
doktor zeka gelisimi icin bir ilac veriyormus bebege duyan varmi bunu bir arkadas dedi hasekide vermisler onada bilgisi olan paylasirsa sevinirim 10haftam bitti benim bu gun
sen kecinci haftadasin nida
banada bakarmısınnn canımm 18.03.1985 d. tarihim sat 4 ağust.
kızlar merhaba ben pek giremiyorum ne yazıkki umarım hepinizin bebişleri sağlıklıdır 2li test yaptıran var mı aranızda sonuçları kaç günde alıyorsunuz?
birde drum 2 li test yanında troid, kan testleri de yapacağını söyledi sizde yaptırdınız mı?
herese iyi haftasonları diliyorum....
inşallah sema ben de öyle umut ediyorumsağol canım,,,,inşallah canım bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız,,,,merak etme bebişin gayet sağlıklı doktorlar bazen yanılabiliyor canım takma kafana sakın bak göreceksin herşey çok güzel olacak Allahın izniyle....
sana da canımmmopuyorumnanaktanherese iyi haftasonları diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?