2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya adam harika çekmş fotoları bende burda bi araştıracam
ama sana 30 poz 350 iyi demişler bende istiyorum hatıra kalsın die ama bakalımm

ben de şimdi kahvaltı hazırlamaya gidiyorum görüşürüz kızlar....

kız senın kahvaltın bu sattemi ohhhh ne güzelll zemuszemuszemuszemus

nedense kış aylarına hiç ısınamadım sevmem ben kışı ama bu sene sevecem galiba
bebişim var çünküüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim bilgisayar tamirdeydi, nasılsınız iyisiniz inş

canım valla merak ettik senı geçen gün isminde geçti nerelerde die

çokkkk geçmişler olsun canan

kızlaaaar doktorum bebişimin ense kalınlığının çok normal olduğunu söyledi 1mm miş,,,,, bir görseniz çok nazlıydı oynatmak için çok uğraştık doktorum çok inatçı seninki dedi sonra kaymaya kendine yer açmaya başladı kameraya çektik bebişimi 20 dakika uğraştı doktorum ama çok şükürki sonucu iyi oldu maşallah,,,,,haftaya bugün de laboratuvar sonucunu öğreneceğim bu arada bana elevit ve ferro sanol verdi....cinsiyeti için de önce kız galiba dedi sonra vazgeçtim oğlanda olabilir dedi geriye ne kaldıysa :))) çok mutluyum kızlar yaa

ayyyy canım çok sevindim yaaa
şu kamera işi nasıl oluyo hayatımm:uhm: bu konuda cahil kalmışım galibaaaaaCADIARZU
ama pek hareket etmiyosa kızdır derler erkekler kıpır kıpır olurmuşş
artık ne kadar doğrudur bilemem
:1hug::asigim::1hug:

sağol canımcım 2 tane ultrason ekranı vardi tv ekranı gibi...benim bulunduğum yerde perde kapalıydı eşim diğer ekrandan kamerayla bebişimizi çekti....benim ki kesin kız o zaman çok nazlı şekerim

sağol canımcım 2 tane ultrason ekranı vardi tv ekranı gibi...benim bulunduğum yerde perde kapalıydı eşim diğer ekrandan kamerayla bebişimizi çekti....benim ki kesin kız o zaman çok nazlı şekerim

kız dediğin nazlı olur şekerimmm yapsın nazını istediği kadar çekilir vallaaaa:kedi::asigim:

kesinlikle
ama benım kocam ne işi var elin adamının senın doğumunda der
eğer biri gelecekse o ben olmayım die söylenirr:dilcikar:

erkek olduğunu nereden çıkardınız yahu böyle güzel şiir gibi isimden erkek ismi olurmu hem harika bir sanatçı hemde çok güzel bir kız Çiseren.
sitede onun ismini aratırken gordum yazdıklarınızı ay çok güldüm ilahi hanımlar :)))
adresinden hakkında kısmına bakın, kendi fotograflarıda var.
Kısmetse ben anlaştım kendisiyle heyecanla bekliyorum. Geçen haftada yeğenimin doğumunu çekti, abim hiç istemedi ama ısrarlarım sonucu çektirdi şimdi yatıp kalkıp bana dua ediyor çok eşsiz bir an doğum, ve bunun eşsiz gözlerden aktarımı inanılmaz oluyor.
Ben mayısa kalmayacağım dogumda ama yazdıklarınızı takip ettim biraz. çok şekersiniz hepiniz.Allah tamamına erdirsin cümlemizinkini.. iyi bakın göbüşlerinize kızlar öpüldünüz.

selam kızlar çoktandır uğrayamıyorum buraya..sizin kadar pc başına oturmaya fırsatım olmuyor..çoğunuz sanırım işyerinde sürekli giriyorsunuz..neyse..
kızlar şimdilik cinsiyet tahmini için erken..doktorların yanılma payı büyük..henüz bebişlerimiz çok küçük..nilaycım ben iki kız dünyaya getirdim ikisi de çok hareketliydi..pek doğru değil öyle şeyler..hatta ikinci kızımda geceleri hareketlerinden uyuyamazdım..çok rahatsız ederdi..uykudan uyandırırdı..
benim yengem de hamile..13 haftalıkken doktor erkek dedi..öyle sevindiler ki..16 haftalıkken gitmiş ayrıntılı ultrason mu ne onunla bakmış kız demiş..şimdi hayal kırıklığına uğradı tabi..iki kızı var çünkü..neyse..rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin..en önemlisi bu..çok uzattım galiba.. biraz geçmişi okuyayım...

canım ben diyarbakır koşullarına konuşmuştum kaydirigubbakcemile3
zaten çiserenden bahsetmem mümkün değil herhalde kalkıp benım için gelirmiki buralara:roflol:

hoşgeldin canım
biliyorum hurefe olduğu canım aaaaaazemuszemus
sadece söylenti işte bende güvenemem dra zaten kucağıma alana kadar şüpheli herhaldeee:asigim:

devamlı onun üzerine çekim yapabilsen iyi olur hepsi bi arada olur hiç olmazsa
bu arada 12+4ken bayağı bi bell ioluyo dimi şekli:sm_cool:

evet canım öyle yapmayı düşünüyoruz,,,,,evet artık kocaman bir bebek gibi görnüyordu 1 ayda çok değişmiş kolları falan belliydi elini ağzına sokuyordu

evet canım öyle yapmayı düşünüyoruz,,,,,evet artık kocaman bir bebek gibi görnüyordu 1 ayda çok değişmiş kolları falan belliydi elini ağzına sokuyordu

bende bi daha 14.hafta bitiminde görücem allahın izniyle dahada kocaman inşalhhhh:teytey:

canım ben diyarbakır koşullarına konuşmuştum kaydirigubbakcemile3
zaten çiserenden bahsetmem mümkün değil herhalde kalkıp benım için gelirmiki buralara:roflol:

canım benim yaa insallah hersey yoılunda giderde bir eksigimiz fotograf olsun :) ben cok takinti yaptım fotograf konusunda ama gecenlerde ufak bir sorun yaşayınca allah önce sağlık versin bebeğime.. başka bir şey istemem.
yalnız doguma girip foto ceken erkeklere çok uyuzum bende bir tane var habire tv de goryorum. surekli ben birşey gormuyorum gibi salakça açıklamalar yapıp gülünç duruma giriyor, dogum ne kadar kadınsal ne kadar kutsal bir olay, başınızın tepesinde bir erkekle o anın kutsallığını, tadını neden kaçırasınız. eşin bu konuda haklı. doğumda ve dogum sonrası tek erkek babalarımız ve eşimiz olmalı bence, konu komşu arkadaşın bile yeri olmamalı.
diyarbakırda bu iş yapılıyormu? merak ettim. belki ayarlarsın birilerini canım eşinide razı edersin kadın kadına çekcez diyip

canım çok sevindim senin adına maşallah diyelim ben de bugün kontrolüm vardı çok duygulandım bebişimi çok net gördüm epey büyümüştü canım yavrum nasıl dayanacam artık hisstmek istiyorum onu 3 kasıma gün verdi ikili test için olumsuz şeyler söyledi ama duymamazlığa verdim Rabim izin veririnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur bebişimin büyüdüğünügörmek çok güzel rabim herkese nasip etsin:Saruboceq:

sağol canım,,,,inşallah canım bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız,,,,merak etme bebişin gayet sağlıklı doktorlar bazen yanılabiliyor canım takma kafana sakın bak göreceksin herşey çok güzel olacak Allahın izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…