şuna bakın çok tatlı bişi.:) yorumlara bakılırsa kullanışlı da. almayı düşünüyorum :hulya:
merhaba kızlar,
moralim çok bozuk... perşembe izmire gittik sabahtan ekg si çekildi sarp'ın, öğleden sonra da prof. muayene etti. ekg ye bakarak net bi şey söyleyemeyiz eko çekilsin tam ne olduğu anlaşılır dedi. eko için de öyle hemen sıra alınamıyormuş sanırım. zor bela pazartesi gününe eko randevusu aldık. yardımcısına asd den süpheleniyorum dedi, ne olduğunu bile soramadım heyecandan, eve gelince baktım netten Atriyal Septal Defect demekmiş yani delik kalp... yerine ve büyüklüğüne bağlı olarak ciddiyeti değişiyormuş. cuma döndük izmirden yarın yine gideceğiz, pazartesi ekodan sonra tam ne olduğunu öğreneceğiz. düşündükçe, sarp a baktıkça ağlıyorum, çok kötü hissediyorum kendimi....
günaydın kızlar...kızım mama sandalyesinde pek rahat yedi mamalarını...çok para vermek istemeyenlere tavsiye ederim...ne kadar süre idare eder bilmiyorum ama yaşına kadar işimize yarar gibi geldi bana...
3 gündür kızıma yoğurt veriyorum..dün ağzının kenarları kırmızı kırmızı oldu..yoğurttan mı anlayamadım ya..dün vermedim..henüz geçmedi..bakalım bugün ne olacakCADIARZU
mehtap bu mu canım aldığınız_? bende almıcaktım ama heves yaptım yinesempatiksalakcinni
yada o kumaş tan alcam
benim bebeğimde de kalça çıkıklığından şüpheleniyorlar.yarın bir doktora daha götüreceğiz.boğumların bir tanesi denk gelmiyor.inş. bir şey çıkmaz.
benim bebeğimde de kalça çıkıklığından şüpheleniyorlar.yarın bir doktora daha götüreceğiz.boğumların bir tanesi denk gelmiyor.inş. bir şey çıkmaz.
günaydın kızlar,hasta olan bebişlere geçmiş olsun bu arada.benim bebişimde bir kaç gündür alt dudağını emip duruyor,neden kızlar,bilen var mı?dışarıya çıkarınnca bebişler nasıl,dışarıyla ilişkisi,suskunmu duruyorlar,etrafımı izliyorlar,bizimki genelde uyumayı tercih ederdi,dün kısa sürelik arabayı oturma konumuna geitrdim,oynamaya başladı,çığlık atmaya başladı.babası alışveriş merkezlerinde kucağında biraz gezdirse daha çok sevinecekte,hemen yoruldum diyor ,arabayı niye aldık falan filan,işte bir sürü neden.
günaydın kızlar,hasta olan bebişlere geçmiş olsun bu arada.benim bebişimde bir kaç gündür alt dudağını emip duruyor,neden kızlar,bilen var mı?dışarıya çıkarınnca bebişler nasıl,dışarıyla ilişkisi,suskunmu duruyorlar,etrafımı izliyorlar,bizimki genelde uyumayı tercih ederdi,dün kısa sürelik arabayı oturma konumuna geitrdim,oynamaya başladı,çığlık atmaya başladı.babası alışveriş merkezlerinde kucağında biraz gezdirse daha çok sevinecekte,hemen yoruldum diyor ,arabayı niye aldık falan filan,işte bir sürü neden.
kızlar mama sandalyesi gerçekten çok gerekli mi?
kızlar mama sandalyesi gerçekten çok gerekli mi?
benim oğlan dışarda olmaya bayılıyo..sessizce etrafı izliyo...eğer uyumadn çıktıysakta bi süre sonra uyuyo..bizimkide kucakta gezerken dahada bi mutlu oluyo ağır olduğundan ben pek taşıyamasamda babası pek göremediğinden yorulana kadar kucağında taşıyo..
valla çocuğa göre değişir..benim oğlum için çok gerekli şuanda mama yerken hiç durmuyo kaçmaya çalışıyo elini tabağa atıyo tekmeliyo vs..arabasında yerken sorun olmuyo o yüzden ben bu ay alıcam
inş. canım iyi haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?