2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nilüfer canım inş bişey çkmıcak, olsa bile tedavisi mümkün şeyler bunlar.. kendimi senin yerine koyunca anlayabiliyorum anne yüreği iğne batsa tenine dayanmıyor. ama güçlü durma zamanı şimdi sarp hissetmesin üzüntünü..duacınım canım.

şuna bakın çok tatlı bişi.:) yorumlara bakılırsa kullanışlı da. almayı düşünüyorum :hulya:

tugba kumaş mama sandalyesi diye satılıyo.hepsi buradada gördüm yemek yedirirken kullanıyosun her yere götürebilirsin.

günaydın bu arada kızlar

geçmiş olsun canım..sarp kuzunun bişeyi yoktur inş..içini ferah tut..

günaydın
geçmiş olsun nilüfer rabbim şifa versin bir şey çıkmayacak annesi inş. dularımız seninle

günaydın kızlar...kızım mama sandalyesinde pek rahat yedi mamalarını...çok para vermek istemeyenlere tavsiye ederim...ne kadar süre idare eder bilmiyorum ama yaşına kadar işimize yarar gibi geldi bana...
3 gündür kızıma yoğurt veriyorum..dün ağzının kenarları kırmızı kırmızı oldu..yoğurttan mı anlayamadım ya..dün vermedim..henüz geçmedi..bakalım bugün ne olacakCADIARZU

mehtap bu mu canım aldığınız_? bende almıcaktım ama heves yaptım yinesempatiksalakcinni
yada o kumaş tan alcam

benim bebeğimde de kalça çıkıklığından şüpheleniyorlar.yarın bir doktora daha götüreceğiz.boğumların bir tanesi denk gelmiyor.inş. bir şey çıkmaz.

benim bebeğimde de kalça çıkıklığından şüpheleniyorlar.yarın bir doktora daha götüreceğiz.boğumların bir tanesi denk gelmiyor.inş. bir şey çıkmaz.

geçmiş olsun inş bişeyi çıkmaz kuzunun.

günaydın kızlar,hasta olan bebişlere geçmiş olsun bu arada.benim bebişimde bir kaç gündür alt dudağını emip duruyor,neden kızlar,bilen var mı?dışarıya çıkarınnca bebişler nasıl,dışarıyla ilişkisi,suskunmu duruyorlar,etrafımı izliyorlar,bizimki genelde uyumayı tercih ederdi,dün kısa sürelik arabayı oturma konumuna geitrdim,oynamaya başladı,çığlık atmaya başladı.babası alışveriş merkezlerinde kucağında biraz gezdirse daha çok sevinecekte,hemen yoruldum diyor ,arabayı niye aldık falan filan,işte bir sürü neden.

inşallah birşey çıkmaz canım...biz de risk gurubundayız.her ay ayrıntılı baktırıyoruz doktorumuza..kız olması,ters gelmiş olması ve sülalede var olması risk faktörü..bizde hepsi mevcut...iyi haberlerini bekliyoruz...

benim ki tam bir sokak çocuğu..sokağa bayılıyor...ne karnı acıkıyor ne dişi kaşınıyor...çok mutlu oluyor dışarda..bakınıp duruyor.evde bile bazen huysuzlanınca balkona çıkarıyorum susuyor hemen.. bir ara benimkide emiyordu alt dudağını..sonra bıraktı allahtan..bırakır canım merak etme..

benim oğlum da emiyordu önemsemedim şimdi bıraktı yani geçici bir durum.benim oğlum arabayı hep çok seviyor.uykusu varsa uyuyor uyanınca çığlık atıyor açıyorum etrafa bakıyor çok rahat ediyoruz çoook..bizimkinin içine puseti oturtuyoruz o yüzden oturur konuma getirmeye gerek yok hafif yatar pozisyonda yüzü bana dönük duruyor.benim eşim pek meraklı dışarda arabasını da o sürüyor kucakta da o taşıyor ben de elimi kolumu sallayıp yürüyorum:))

benim oğlan dışarda olmaya bayılıyo..sessizce etrafı izliyo...eğer uyumadn çıktıysakta bi süre sonra uyuyo..bizimkide kucakta gezerken dahada bi mutlu oluyo ağır olduğundan ben pek taşıyamasamda babası pek göremediğinden yorulana kadar kucağında taşıyo..

kızlar mama sandalyesi gerçekten çok gerekli mi?

valla çocuğa göre değişir..benim oğlum için çok gerekli şuanda mama yerken hiç durmuyo kaçmaya çalışıyo elini tabağa atıyo tekmeliyo vs..arabasında yerken sorun olmuyo o yüzden ben bu ay alıcam

inş. canım iyi haberlerle gelirsin

moonlıght biz de hiçbiri yok.ailede yok bizimki oğlan ve düzdü :))) zaten dr 10-15 bulgusu vardır bunlardan biri de boğum eşitsizliği dedi.bi başka dr a daha götürücem içim rahat etsin diye.

canım vacumlu tabaklar var onlardan al,onları kaldıramıyor bulunduğu zemine yapışıp kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…