benim 2.bebeğim biliyorsun şu an için pek lazım olmasada ilerisi için lazım oluyor.bendede ıkeanınkinden var ilk oğlumda hediye gelmişti baya uzun bir süre kullandım çok rahat oluyor sırf yemek yedirmek için düşünmeyin eşimle biz balkonda fln otururken oğlumuda ona oturtturuyoduk yada ne bileyim benim mutfakta işim oldumu oğlumu ona oturtturuyodum.ilerike zamanlarda bebişleri zapt etmesi zor oluyor çünkü.
ayrıca dudağını emiyomuş bebişler benim büyük oğlanda çok emerdi diş çıkartma belirtisi hanımlar :)
moonlıght biz de hiçbiri yok.ailede yok bizimki oğlan ve düzdü :))) zaten dr 10-15 bulgusu vardır bunlardan biri de boğum eşitsizliği dedi.bi başka dr a daha götürücem içim rahat etsin diye.
benim 2.bebeğim biliyorsun şu an için pek lazım olmasada ilerisi için lazım oluyor.bendede ıkeanınkinden var ilk oğlumda hediye gelmişti baya uzun bir süre kullandım çok rahat oluyor sırf yemek yedirmek için düşünmeyin eşimle biz balkonda fln otururken oğlumuda ona oturtturuyoduk yada ne bileyim benim mutfakta işim oldumu oğlumu ona oturtturuyodum.ilerike zamanlarda bebişleri zapt etmesi zor oluyor çünkü.
ayrıca dudağını emiyomuş bebişler benim büyük oğlanda çok emerdi diş çıkartma belirtisi hanımlar :)
kızlar kuzenim evlenince kulaklarını deldirmeye karar verdi,annesi küçükken kıyamamış,siz ne düşünüyorsunuz?benim annem küçükken deldirmiş kulaklarımı,ama küpe takamıyorum,kulaklarımda altın,metal v.s alerji var,
kimse yazmıyo..bende rejim topiclerini gezeyim bari
merhaba kızlar,
moralim çok bozuk... perşembe izmire gittik sabahtan ekg si çekildi sarp'ın, öğleden sonra da prof. muayene etti. ekg ye bakarak net bi şey söyleyemeyiz eko çekilsin tam ne olduğu anlaşılır dedi. eko için de öyle hemen sıra alınamıyormuş sanırım. zor bela pazartesi gününe eko randevusu aldık. yardımcısına asd den süpheleniyorum dedi, ne olduğunu bile soramadım heyecandan, eve gelince baktım netten Atriyal Septal Defect demekmiş yani delik kalp... yerine ve büyüklüğüne bağlı olarak ciddiyeti değişiyormuş. cuma döndük izmirden yarın yine gideceğiz, pazartesi ekodan sonra tam ne olduğunu öğreneceğiz. düşündükçe, sarp a baktıkça ağlıyorum, çok kötü hissediyorum kendimi....
1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar
1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?