2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim 2.bebeğim biliyorsun şu an için pek lazım olmasada ilerisi için lazım oluyor.bendede ıkeanınkinden var ilk oğlumda hediye gelmişti baya uzun bir süre kullandım çok rahat oluyor sırf yemek yedirmek için düşünmeyin eşimle biz balkonda fln otururken oğlumuda ona oturtturuyoduk yada ne bileyim benim mutfakta işim oldumu oğlumu ona oturtturuyodum.ilerike zamanlarda bebişleri zapt etmesi zor oluyor çünkü.

ayrıca dudağını emiyomuş bebişler benim büyük oğlanda çok emerdi diş çıkartma belirtisi hanımlar :)

diş çıkaracağı içinmi öyle emiyor canım,bizimkinin bir kaç aydır köpek dişleri kaşınıyordu ve oralar şişti,doktora sordum,çıkarabilirde çıkarmayabilirde dedi,bazıları drakula gibi çıkarıyor dedi,ama gelen giden yok şimdilik.

moonlıght biz de hiçbiri yok.ailede yok bizimki oğlan ve düzdü :))) zaten dr 10-15 bulgusu vardır bunlardan biri de boğum eşitsizliği dedi.bi başka dr a daha götürücem içim rahat etsin diye.

bir de sen topuklarına bak..iki ayağının topukları birbirine eşit mi..bir de kalça çıkığı olan bebeklerin bacakları dümdüz durmazmış..hafif açık kalırmış..kendin bi bak bakalım..mümkünse bulunduğunuz yerde varsa çocuk ortapediye götür..

evet bi 10 -15 dakikada sandalyede oyalayabiliriz ...çok mantıklı söylediklerin canım.

benim oğlan 3 aylık falan emiyodu ama hala diş yok..bide kabarma nasıl olucak yaa altta bizim minicik bi beyazlık var uzun zamandır ama kabarma yok

kızlar kuzenim evlenince kulaklarını deldirmeye karar verdi,annesi küçükken kıyamamış,siz ne düşünüyorsunuz?benim annem küçükken deldirmiş kulaklarımı,ama küpe takamıyorum,kulaklarımda altın,metal v.s alerji var,

hıımmben kızım olsaydı ya daha erken deldirirdim yada aklının ermesini beklerdim sanırım...benim kulaklarımıda annemler 3 sınıfa giderken deldirmişlerdi..çok isteyerek gittim ve korkmamıştım..hatta sonrasında 4 tane daha deldirdim..hihoyyytdelikafadulden biraz ağrı yapıyo bebeklerede okdadr yaparmı bilmemki...

benim kızım olsaydı 1- 2 yaşlarında aklı ermeden deldirirdim bence bebeklere küpe çok yakışıyo hemde bayanssulusmile

msrb kızlar kızımın dunden beri burnu akıyo hapşururuyo grip belırtısımı acaba evde aferin şurubu var versem etkı edermi acaba??? lütfen cvp kızlar

kızlar eşim santranç turnuvalarına katılmayı düşünüyor,ben santrancı biliyorum ama notasyon şeklinde değil,bu işi çok kolay bir şekilde ve kısa sürede öğrenebileceğim kaynak biliyormusunuz,eşimle oyanamak istiyorumda.

selam kızlar.Faceyi ekledim ben de.Eşimin adını görünce doğal olarak tedirgin olmuşsunuz ama onun gruptan haberi yok.Olsa da girmez endişe etmeyin.Ben eşiminkini kullanıyorum.Ayrı açmaya gerek duymadım.Öptüm hepinizi

Bir de benim hiç tanımadığım kişiler var.Herkes kkdan mı yoksa ben mi tanımıyorum.Doğumdan beri seyrek giriyorum

çok çok geçmiş olsun benim yeğenimde de vardı ama tüm kontrolleri yapıldı daha sonra herhangibir tedavi uygulamadan geçti gitti inşallah ciddi bir durum olmaz atlatırsınız :Saruboceq:

oğlanı yıkadım şimdi uyudu öğlen namazını kılıp çarşamba pazarına dönmüş evimi toplayayım asıl çıkıcam işin içinden nereden başlayacağım bilmiyorum kafamçokkarıştı

1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar

1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar

gözünüz aydın..inciniz hayırlı uğurlu sağlıklı olsun..biz de çıkıcaz bakalım nereye gideceğimize karar verebilirsek tabi:)

selam kızlar ay cok yoruldum temızlık yapıyorum mola verdım.evı supurdum yerlerı sıldım tozları aldım mutfagı toparladım.daha banyo tuvalet ve balkonlar var
soylemesı ayıp evımde bıraz buyuk yap yap bıtmıyo kucuk olsa dert buyuk olsa dert valla:))
esımde kzımı uyuttu galıba ıkısı gırdıler odaya ıkısısde uyudu sanırım.
kızlar e bebekte unı baby ıslak mendıl 12 lı 39 a dusmus.ben hamıleyken almıstım hala kullanıyorum bugun yıne almaya gıdıcez hala yneıdogan kullanıyorum ben ve deıstırmek ıstemıyorum nolur olur ben cok memnunum

bizd bebeğin çıkan dişini ilk kim görürse ona hediye alır bakalım bizim beyefendinin dişi çıakrsa kimseye söylemeyeceğim ilk kim farkederse aaaa ilk sen gördün dicem nasıl ama aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…