2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya benim oğlan biberon almıyo meyve slarını ermekte zorlanıorum bide nuby alsam tutarmı acaba tavsiye ediyomusunuz

kızlar ya benim oğlan biberon almıyo meyve slarını ermekte zorlanıorum bide nuby alsam tutarmı acaba tavsiye ediyomusunuz

canım bend eöyle yaptım dişini ben farkettım abımın eşine damakları çok kaşınıyo ya nedır anlamadım dedım bı bakım dedim aaa diş hedıyesınıde o aldı tabı soyledım sonradan:))
benım kızımda bıberon almıyodu ama ben oynaması için hep onu verdım elıne dişlerını kaşıya kaşıya ısıra ısıra öğrendı emmeyı bu ara zemzem bol bizde zemzem doldurup verıyorum içiyo lıkır lıkır:) vazgeçme almıyo dıye ısrarla her bıberonu dene

benimkide almıyor valla..oynuyor onla ısırıyor bi türlü içemiyor ...ben meyve sularını ya bardakla ya da kaşıkla veriyorum..henüz miktar az old. için sıkıntı olmuyor ama ilerde zor olacak

sağol canım uyanınca bende yeni oyuncağını vereyim bakalım :))) alışacakmı evdekilerle başlayayım olmazsa bi de nuby alırız inşallah alışırda anasına bi dhaa masraf çıkarmaz :Saruboceq:

benimkide almıyor valla..oynuyor onla ısırıyor bi türlü içemiyor ...ben meyve sularını ya bardakla ya da kaşıkla veriyorum..henüz miktar az old. için sıkıntı olmuyor ama ilerde zor olacak

ayne ya benimkide yle deli olucam bide benimkide hastahanede mam veriyolardı hemşireler biberonla onu tutyodu şimdi nasıl tutmuyo ben ona şaşıyorum

msrb kızlar kızımın dunden beri burnu akıyo hapşururuyo grip belırtısımı acaba evde aferin şurubu var versem etkı edermi acaba??? lütfen cvp kızlar

cnım benimki de öyleydi hiç bişey vermedim arada mandalina yalattım:))

3-4 güne geçti Allah a şükür.

bizde de var vala hiç aklıma gelmemişti kaynatmaya falan da gerek yok dimi oh bende koyim içsin kuzum mübarek zemzemi:=)

kızlar ya bebişiniz uykudan uyandığında yanında yokken ağlıyosa beşiğinin üstünden kırmızı kurdale bağlayın bizimki uyanınca çok ağlıyodu uyanınca direk onu tutmaya çalışıyo ben cibiliğine bağladım çok işe yaradı bazende kırmızı kurdeleye oyuncaklarını bağlıyoruz çok eğleniyo dönenceyi pek sevmiyo onu daha çok seviyo deneyin isterseniz

canım kesinlikle tavsiye ederim benim ki kesinlikle almıyodu onu aldı slikon olunca ağzına sıkabiliyosun o zaman çekiyo şimdi cok cok içiyo:)

selam kızlar sizinkiler biberon almıyo benimkide herşeyi biberonla istiyo yoğurt meyve mama ne versem kaşıkla yemiyo ağzını kapatıyo almıyo bağırıp duruyo ama hepsini biberona koyunca bayıla bayıla içiyo bende kaşığa nasıl alıştırıcam diye dertliyim bi akıl verin kızlar

benim kızım gecede 2 kez emmek için uyanıyor...ama en az iki kezde mıkırdanıyor gidiyorum yanına gözler kapalı benim geldiğimi anlıyor hemen ağzını açıyor.veriyorum emziği anında uyuyor..emzik hastası oldu bu çocuk...

dilinin tam üstüne koy ben öyle alıştırdım şimdide elma suyunu biberonla içti bu çocuğu anlamıyorum şimdi yine veriyorum çiğniyo uykudan yeni uyanınca alıcak heralde anlamıyo ozaman galiba anlamadım gitti

1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar
maşallah hayırlı olsun...

valla herşeyi deniyorum ama inatlaşıyo benimle ama ben daha inadım ya alışacak ya alışacak :)))))

canım geçmiş olsun allah sağlıkla atlatmasını salasın kuzunun bak yaşayanlar varmış buarda inş senin kuzunda onlarınki gibi bişeyi çıkmaz iyi haberlerini bekliyoruz canımm
benim bebeğimde de kalça çıkıklığından şüpheleniyorlar.yarın bir doktora daha götüreceğiz.boğumların bir tanesi denk gelmiyor.inş. bir şey çıkmaz.
inş canımmm iyi haberlerini bekliyoruz
benim kızım 3 aylıkken çok rahattık arabada uyuyakalıyodu şu ara çıkamıyoruz zaten ama 4 aylıkken çıktığımızdaa uykusu geldiğinde veya sıkıldığında basıyo çığlığı kucağıma alıyorum babası aranbayı sürüyo uyuyunca koyuyorum arabayaa
ben de küçükken deldiriştim canımm hiç soru yokk kızımıda zamanı gelince deldircem çok yakışıyo çünküüü
Bir de benim hiç tanımadığım kişiler var.Herkes kkdan mı yoksa ben mi tanımıyorum.Doğumdan beri seyrek giriyorum
evet kkdan canımm
1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar
ölürüm incilerine gözün aydın cnaımmm
kaşıkla versen canım kaşık bence daha iyi benimkızımda biberon hiç almıyo bir su içiyoo

canım bencede kaığa alıştır ilerde pilav falan yedircezz şimdiden başla mesela sevdiği şeyleri kaşıkla verebilirsin belki ozaman alışr bebekler için olan kaşıklarlada deneyebilirsinn

kızlar dün öykü beni çok bunalttı gece 12,5 ta uyudu ve 2 sate bir kalktı sabhta 7.5ta nasık uykum var kalktık sonra 9,5ta yattımonunla uyuduk birikte kızım ne güzel uyurdu oysa sıçramalarmı yoksa ya inş çabuk düzene girer kayınvalidemde memleketen yarın biniyo salı gelecek inşrahatlarım bende yarınişe başlıyorum maalesef eskisi gibi sütümde yok nasıl sağacam bilmiyorum yaaa

canım bencede kaığa alıştır ilerde pilav falan yedircezz şimdiden başla mesela sevdiği şeyleri kaşıkla verebilirsin belki ozaman alışr bebekler için olan kaşıklarlada deneyebilirsinn
canım her türlü mama kaşığımız var zaten onlarla veriyorum ama almıyo tatlarla problemi yokbiberonda olunca bayılıyo hepsine sorunu kaşıkla bakalım nasıl alıştırcam

canım masalda saat 10 gibi uyurdu hep son bir haftadır uyumam diye inatlaşıyo aynen senin gibi 12buçuk 1 gibi anca uyutuyorum ağlamaktan yoruluyo artık emerken uyuyo işte beni çok yoruyo bu durum ayağıma alır sallar uyuturdum hemen şimdi yatmıyo kesinlikle gecede kalkışı hiç belli olmuyo bide sayıklıyo sürekli son bi kaç gündür :)
sıçramamıymış bu canım geçer inşallah biran önce
sanada kolaylık versin allahım. çalışmak zor sütünde yettiği kadar verirsin canım artık ek gıda zamanı nasılsa o doyar gündğzleri sende gelince emzirirsin sıkma hiç canını stres yapma.ben yılbaşına kadar bekliycem çalışmak için bakalım hayırlısı

ay galiba bizde bu sıçramadayız gece gerçekten zor uyutuyorum delirecek gibi oluyorum ne zaman biter bu sıçramalar yoksa ben burdan tımarhaneye zıplayacağım :)))))

tubaa işe mi başlıyon tekrar tatlım hadi hayırlısı kaynana gelince rahatlarsın belki. yani inş

canım sıkılıyo yaf kociş yoktu birazdan gelirr ama arabayı kaynıma vermiş tıkıldım kaldım evde. pofffffffffff

özlem daha başlamadım cnım ek gıdaya havalarsoğuktu gidemedimde doktora belki yarın gierim
inş gökçenn

teyzoşlar benim erkeğim 15 minik parca peynirli ekmek yediiii...bi çiğnemeye çalışması vardı ki sormayın..Şeniz acaba artık kahvaltısını bulamaç yapmadan mı versem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…