kızlar ya benim oğlan biberon almıyo meyve slarını ermekte zorlanıorum bide nuby alsam tutarmı acaba tavsiye ediyomusunuz
kızlar ya benim oğlan biberon almıyo meyve slarını ermekte zorlanıorum bide nuby alsam tutarmı acaba tavsiye ediyomusunuz
canım bend eöyle yaptım dişini ben farkettım abımın eşine damakları çok kaşınıyo ya nedır anlamadım dedım bı bakım dedim aaa dişhedıyesınıde o aldı tabı soyledım sonradan:))
benım kızımda bıberon almıyodu ama ben oynaması için hep onu verdım elıne dişlerını kaşıya kaşıya ısıra ısıra öğrendı emmeyı bu ara zemzem bol bizde zemzem doldurup verıyorum içiyo lıkır lıkır:) vazgeçme almıyo dıye ısrarla her bıberonu dene
benimkide almıyor valla..oynuyor onla ısırıyor bi türlü içemiyor ...ben meyve sularını ya bardakla ya da kaşıkla veriyorum..henüz miktar az old. için sıkıntı olmuyor ama ilerde zor olacak
msrb kızlar kızımın dunden beri burnu akıyo hapşururuyo grip belırtısımı acaba evde aferin şurubu var versem etkı edermi acaba??? lütfen cvp kızlar
canım bend eöyle yaptım dişini ben farkettım abımın eşine damakları çok kaşınıyo ya nedır anlamadım dedım bı bakım dedim aaa dişhedıyesınıde o aldı tabı soyledım sonradan:))
benım kızımda bıberon almıyodu ama ben oynaması için hep onu verdım elıne dişlerını kaşıya kaşıya ısıra ısıra öğrendı emmeyı bu ara zemzem bol bizde zemzem doldurup verıyorum içiyo lıkır lıkır:) vazgeçme almıyo dıye ısrarla her bıberonu dene
selam kızlar sizinkiler biberon almıyo benimkide herşeyi biberonla istiyo yoğurt meyve mama ne versem kaşıkla yemiyo ağzını kapatıyo almıyo bağırıp duruyo ama hepsini biberona koyunca bayıla bayıla içiyo bende kaşığa nasıl alıştırıcam diye dertliyim bi akıl verin kızlar
maşallah hayırlı olsun...1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar
dilinin tam üstüne koy ben öyle alıştırdım şimdide elma suyunu biberonla içti bu çocuğu anlamıyorum şimdi yine veriyorum çiğniyo uykudan yeni uyanınca alıcak heralde anlamıyo ozaman galiba anlamadım gitti
canım geçmiş olsun allah sağlıkla atlatmasını salasın kuzunun bak yaşayanlar varmış buarda inş senin kuzunda onlarınki gibi bişeyi çıkmaz iyi haberlerini bekliyoruz canımmmerhaba kızlar,
moralim çok bozuk... perşembe izmire gittik sabahtan ekg si çekildi sarp'ın, öğleden sonra da prof. muayene etti. ekg ye bakarak net bi şey söyleyemeyiz eko çekilsin tam ne olduğu anlaşılır dedi. eko için de öyle hemen sıra alınamıyormuş sanırım. zor bela pazartesi gününe eko randevusu aldık. yardımcısına asd den süpheleniyorum dedi, ne olduğunu bile soramadım heyecandan, eve gelince baktım netten Atriyal Septal Defect demekmiş yani delik kalp... yerine ve büyüklüğüne bağlı olarak ciddiyeti değişiyormuş. cuma döndük izmirden yarın yine gideceğiz, pazartesi ekodan sonra tam ne olduğunu öğreneceğiz. düşündükçe, sarp a baktıkça ağlıyorum, çok kötü hissediyorum kendimi....
inş canımmm iyi haberlerini bekliyoruzbenim bebeğimde de kalça çıkıklığından şüpheleniyorlar.yarın bir doktora daha götüreceğiz.boğumların bir tanesi denk gelmiyor.inş. bir şey çıkmaz.
benim kızım 3 aylıkken çok rahattık arabada uyuyakalıyodu şu ara çıkamıyoruz zaten ama 4 aylıkken çıktığımızdaa uykusu geldiğinde veya sıkıldığında basıyo çığlığı kucağıma alıyorum babası aranbayı sürüyo uyuyunca koyuyorum arabayaagünaydın kızlar,hasta olan bebişlere geçmiş olsun bu arada.benim bebişimde bir kaç gündür alt dudağını emip duruyor,neden kızlar,bilen var mı?dışarıya çıkarınnca bebişler nasıl,dışarıyla ilişkisi,suskunmu duruyorlar,etrafımı izliyorlar,bizimki genelde uyumayı tercih ederdi,dün kısa sürelik arabayı oturma konumuna geitrdim,oynamaya başladı,çığlık atmaya başladı.babası alışveriş merkezlerinde kucağında biraz gezdirse daha çok sevinecekte,hemen yoruldum diyor ,arabayı niye aldık falan filan,işte bir sürü neden.
ben de küçükken deldiriştim canımm hiç soru yokk kızımıda zamanı gelince deldircem çok yakışıyo çünküüükızlar kuzenim evlenince kulaklarını deldirmeye karar verdi,annesi küçükken kıyamamış,siz ne düşünüyorsunuz?benim annem küçükken deldirmiş kulaklarımı,ama küpe takamıyorum,kulaklarımda altın,metal v.s alerji var,
evet kkdan canımmBir de benim hiç tanımadığım kişiler var.Herkes kkdan mı yoksa ben mi tanımıyorum.Doğumdan beri seyrek giriyorum
ölürüm incilerine gözün aydın cnaımmm1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar
kaşıkla versen canım kaşık bence daha iyi benimkızımda biberon hiç almıyo bir su içiyookızlar ya benim oğlan biberon almıyo meyve slarını ermekte zorlanıorum bide nuby alsam tutarmı acaba tavsiye ediyomusunuz
canım bencede kaığa alıştır ilerde pilav falan yedircezz şimdiden başla mesela sevdiği şeyleri kaşıkla verebilirsin belki ozaman alışr bebekler için olan kaşıklarlada deneyebilirsinnselam kızlar sizinkiler biberon almıyo benimkide herşeyi biberonla istiyo yoğurt meyve mama ne versem kaşıkla yemiyo ağzını kapatıyo almıyo bağırıp duruyo ama hepsini biberona koyunca bayıla bayıla içiyo bende kaşığa nasıl alıştırıcam diye dertliyim bi akıl verin kızlar
canım her türlü mama kaşığımız var zaten onlarla veriyorum ama almıyo tatlarla problemi yokbiberonda olunca bayılıyo hepsine sorunu kaşıkla bakalım nasıl alıştırcamcanım bencede kaığa alıştır ilerde pilav falan yedircezz şimdiden başla mesela sevdiği şeyleri kaşıkla verebilirsin belki ozaman alışr bebekler için olan kaşıklarlada deneyebilirsinn
kızlar dün öykü beni çok bunalttı gece 12,5 ta uyudu ve 2 sate bir kalktı sabhta 7.5ta nasık uykum var kalktık sonra 9,5ta yattımonunla uyuduk birikte kızım ne güzel uyurdu oysa sıçramalarmı yoksa ya inş çabuk düzene girer kayınvalidemde memleketen yarın biniyo salı gelecek inşrahatlarım bende yarınişe başlıyorum maalesef eskisi gibi sütümde yok nasıl sağacam bilmiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?