2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım üzme kendini, inşallah kötü bir sonuç çıkmaz.. Dualarımız sizinle canım. Allah şifalar versin. Dermansız dert vermesin.

teyzoşlar benim erkeğim 15 minik parca peynirli ekmek yediiii...bi çiğnemeye çalışması vardı ki sormayın..Şeniz acaba artık kahvaltısını bulamaç yapmadan mı versem

aferin yakışıklıya herşeyi inşallah böyle iştehla yer cokacimcoook normal ekmeklemi yaptın nasıl yaptım

canım arkadaşımın bebeğinde de öle bişeyden şüphelendiler ama hiçbirşey çıkmadı. sarptada çıkmayacak inş. gönlünü ferah tut...
inşallah öyle olur canım, sağol...
sağol canım inşallah, küçük doğmuştu ama gelişimi iyi, gerçi hala zayıf ama dr iyi diyor..

Nilufer, doktorlarin suphe birakmamak icin iyice inceliyorlar, tabi moral bozucu bir durum, cok uzuldum. ama dur bakalim tum tetkikler bi yapilsin belki de temiz cikar, Allah korur Sarp'imizi..
çok sağol Yelda, bakalım yarın belli olacak ne olduğu, inşallah küçüktür, %30 un altındaysa müdahale gerekmiyormuş sanırım...
sağol Gökcen, insan bir nezle olunca pişik olunca bile üzülüyor, kalp çok önemli olduğu için daha çok endişelendim...
geçmiş olsun canım..sarp kuzunun bişeyi yoktur inş..içini ferah tut..
sağol Şeyma, inşallah...
günaydın
geçmiş olsun nilüfer rabbim şifa versin bir şey çıkmayacak annesi inş. dularımız seninle
sağol Müge, inşallah...
benim bebeğimde de kalça çıkıklığından şüpheleniyorlar.yarın bir doktora daha götüreceğiz.boğumların bir tanesi denk gelmiyor.inş. bir şey çıkmaz.
geçmiş olsun, inşallah bir şey çıkmaz...

çok çok geçmiş olsun benim yeğenimde de vardı ama tüm kontrolleri yapıldı daha sonra herhangibir tedavi uygulamadan geçti gitti inşallah ciddi bir durum olmaz atlatırsınız :Saruboceq:
sağol canım inşallah, yeğenine de geçmiş olsun...
canım geçmiş olsun allah sağlıkla atlatmasını salasın kuzunun bak yaşayanlar varmış buarda inş senin kuzunda onlarınki gibi bişeyi çıkmaz iyi haberlerini bekliyoruz canımm
çok sağol Tuğba, inşallah iyi haberlerle gelirim yarın..
Canım üzme kendini, inşallah kötü bir sonuç çıkmaz.. Dualarımız sizinle canım. Allah şifalar versin. Dermansız dert vermesin.
çok sağol Güler, amin inşallah...

aferin yakışıklıya herşeyi inşallah böyle iştehla yer cokacimcoook normal ekmeklemi yaptın nasıl yaptım

inş.canım aslında kendime yapmıştım ekmeği:kedi:kepekli ekmeğin üsütne labne sürmüştüm yerken öyle bakıyodu onada verdim baktım yiyo 15 parça kadar yedi..tam buğday ekmeği alıcam bebekler için daha sağlıklıymış

bugün hava çok güzeldi ama maalesef habersiz gelen misafirlerle boğuştum yemek yap çay yap bide canla uğraş tabi ayrıca eşimde çalışıyo hala gelmedi ben bitik durumdayım yaaa ayakta uyuyorum resmen kimsecikler yok galiba

canım kesinlikle tavsiye ederim benim ki kesinlikle almıyodu onu aldı slikon olunca ağzına sıkabiliyosun o zaman çekiyo şimdi cok cok içiyo:)

benim oğlum biberon almıyordu.uçakla ankaraya gitmem gerekiyordu emziremem diye o gün gittim nuby aldım bi hevesle.sonuç hüsran gene memeyi çıkarmıştık.o zaman 2 aylıktı.bakıcım biberona ben alıştırırım dedi.nuby verdim buna alıştır dedim ama bizimki normal bi biberona alıştı nuby kabul etmiyormuş tabi bunları bakıcı söylüyor.şimdi güzelim nuby miz boş boş duruyo bizimki ucuz bi biberon kullanıyor :)))

kızlar bugun kızımı dr a goturduk hırıltısı vardı nefes almakta zorlanıyo.dr ufak bı genız akıntısı var dedı.odanızı nemlendırın deı.
sızlerde hava nemlendırıcı kullanan varmı.varsa menunmusunuz ne marka ne kadara aldınız ayrıntıları yazarsanız sevınırım

canım ben de aynısını soracaktım,geçen sene iyonlu vardı bir sitede,mikropları temizliyordu,işte ondan alacaktık,yarı fiyatına düşmüştü,gelecek kış alalım dedik bıraktık.kullananlar aktarırsa tabi daha iyi olur,su buharı oluşuyormu odadaki tüm eşyalarda,birde su hemen bitiyormu,sabaha kadar dayanıyormu,hııım birde otomatik kapanıyormu bunlara bakmak gerekliymiş,bende alıcam ama hangisi iyi bilmiyorum.

ya benımde hıcbı bılgım yok bu konuda.bılgı verseler kullananlar cok ıyı olcak.nelere dıkkat etmelı nasıl olmalı?CADIARZU

bugün kızıma tahıllı kaşık mamasından verdim..dünde vermiştim ama yarım ölçüydü..bugün tarife uygun yaptım 130ml yaptım..kaşıkla bayıla bayıla yedi..20 de uyudu...ama ben çatlayacağım..pompada almamıştım...elimle bardağa sağıyorum artık napayım..kimbilir bu toklukla ne zaman uyanacak..yarın hemen pompa almam lazım..bu sütü atayım mı ben şimdi?napacağımı bilemedim..

anammmm atılırmı hiç koy dolaba uyandığında verirsin olmadı sabaha buz dolabında dondurmadan 72 sa. saklanabiliyo

oyy yoruldum..çok pis gaza geldim...az önce 3 mil yürüdüm ardından 30 mekik..bayramda zonguldağa gidicem ve gitmedende en az 2 kilo vericem inş..bu defa kararlıyım aburcubur yoookkkkk

anammmm atılırmı hiç koy dolaba uyandığında verirsin olmadı sabaha buz dolabında dondurmadan 72 sa. saklanabiliyo

kavanozda mı saklayayım?offf gece uyanmazsa bütün gece elimle sağıp durcam demekki..uyansa bi dert uyanmasa bi dert:))

oyy yoruldum..çok pis gaza geldim...az önce 3 mil yürüdüm ardından 30 mekik..bayramda zonguldağa gidicem ve gitmedende en az 2 kilo vericem inş..bu defa kararlıyım aburcubur yoookkkkk

hadi bakalım inşallah zayıflarsın canım...bu ufaklıkların peşinde koşmaktan veririz bence yaa...

kavanozda mı saklayayım?offf gece uyanmazsa bütün gece elimle sağıp durcam demekki..uyansa bi dert uyanmasa bi dert:))

biberonun varsa ona koyup koyabilirisn..ben sağdımda biberonda saklamıştım

hadi bakalım inşallah zayıflarsın canım...bu ufaklıkların peşinde koşmaktan veririz bence yaa...

ahh ahh nerde benim dana daha yeni dönmeye başladı..peşinde koşturma zamanına gelene kadarrrrrrrrrr

biberonun varsa ona koyup koyabilirisn..ben sağdımda biberonda saklamıştım

ahh ahh nerde benim dana daha yeni dönmeye başladı..peşinde koşturma zamanına gelene kadarrrrrrrrrr

sağol canım..benimki bi baştan bi başa yuvarlana yuvarlana gidiyor artık:))koşturmaca başladı...

herkese iyi akşamlar acil bişey sorcam benim oğlan son 5-6 gündür çok terliyo evim zaten sıcak çok az giydiriyorum ama yinede terliyo antibiyotik kullanıyoruz ya acaba ondan olabilirmi az önce uyandı yine su gibi bez koydum normal mi meraklandım

gecmis olsun ben sinbonunkini kullaniyorum ablam vermisti:1rolleyes: soguk buhar veriyor yarim saatte suyu bitiyor isik yaniyor cok teferruatli bisey degil ama tek odaya yetiyor berra hastalandiginda kullanmistim kuru oksurugu vardi iyi geldi bize odanin havasini yumusatti bide kis pek fazla cam acilmiyor petekler evin havasini kurutuyor tavsiye ederim orta halli bisey sart bu kis bizim icin zor gececek insallah cok hasta olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…