kızlar bugun kızımı dr a goturduk hırıltısı vardı nefes almakta zorlanıyo.dr ufak bı genız akıntısı var dedı.odanızı nemlendırın deı.
sızlerde hava nemlendırıcı kullanan varmı.varsa menunmusunuz ne marka ne kadara aldınız ayrıntıları yazarsanız sevınırım
herkese iyi akşamlar acil bişey sorcam benim oğlan son 5-6 gündür çok terliyo evim zaten sıcak çok az giydiriyorum ama yinede terliyo antibiyotik kullanıyoruz ya acaba ondan olabilirmi az önce uyandı yine su gibi bez koydum normal mi meraklandım
gecmis olsun cok zor oluyo hastaliklari neden antibiyotik kullandin ter atmasi iyidir derler hasta olunca ama normalmi bilemem fazla giydirmemeye bak
nice nice güzel yıllara bu doğum günü çok daha özel olacaktır senin için eminim :)bu sıkıcı gün benim doğum günüm maalesef..:sinifsinif:
bugün bende ikeadaydım mama sandalyesi biraz küçük gibi geldi bana ama süper uygun fiyatı güle güle kullanıniyiakşamlar kızlar..nasılsınız bakalım..geçmişi okuyamayacağım sanırım..annem kızıyo zaten yine mi o bilgisyarın başına oturdun diye:))kızıma mama sandalyesi aldık ikea dan..37 lira olandan..bu akşam ilk defada kaşık maması vericem denemiş olucaz yani..sonuçlardan sizi haberdar ederim..öptüm sizi...opuyorumnanaktan
merhaba kızlar,
moralim çok bozuk... perşembe izmire gittik sabahtan ekg si çekildi sarp'ın, öğleden sonra da prof. muayene etti. ekg ye bakarak net bi şey söyleyemeyiz eko çekilsin tam ne olduğu anlaşılır dedi. eko için de öyle hemen sıra alınamıyormuş sanırım. zor bela pazartesi gününe eko randevusu aldık. yardımcısına asd den süpheleniyorum dedi, ne olduğunu bile soramadım heyecandan, eve gelince baktım netten Atriyal Septal Defect demekmiş yani delik kalp... yerine ve büyüklüğüne bağlı olarak ciddiyeti değişiyormuş. cuma döndük izmirden yarın yine gideceğiz, pazartesi ekodan sonra tam ne olduğunu öğreneceğiz. düşündükçe, sarp a baktıkça ağlıyorum, çok kötü hissediyorum kendimi....
benim kızımda emiyordu diş çıkarma belirtisi olarak biliyorum o dönemde emzik emmeye başlamıştı emzik ver bence çünkü dudaklarını fazla emmekten morartabiliyorlarmışgünaydın kızlar,hasta olan bebişlere geçmiş olsun bu arada.benim bebişimde bir kaç gündür alt dudağını emip duruyor,neden kızlar,bilen var mı?dışarıya çıkarınnca bebişler nasıl,dışarıyla ilişkisi,suskunmu duruyorlar,etrafımı izliyorlar,bizimki genelde uyumayı tercih ederdi,dün kısa sürelik arabayı oturma konumuna geitrdim,oynamaya başladı,çığlık atmaya başladı.babası alışveriş merkezlerinde kucağında biraz gezdirse daha çok sevinecekte,hemen yoruldum diyor ,arabayı niye aldık falan filan,işte bir sürü neden.
kuyumcu bir arkadaşımız var ona sordum ne zaman deliyorsunuz diye 8 aydan önce delmiyorlarmış kulak memesinde problem yaşanabiliyormuş valla bende 8 aylıkken hemen deldireceğim zira biraz akılları erince deldirmiyorlarkızlar kuzenim evlenince kulaklarını deldirmeye karar verdi,annesi küçükken kıyamamış,siz ne düşünüyorsunuz?benim annem küçükken deldirmiş kulaklarımı,ama küpe takamıyorum,kulaklarımda altın,metal v.s alerji var,
çok geçmiş olsun canım drumuz bu gibi durumlar için peditus vermişti geçenlerde bizimde akıyordu 2 gün bir çay kaşığı verdim arada da mandalina emdirdim geçti çok şükürmsrb kızlar kızımın dunden beri burnu akıyo hapşururuyo grip belırtısımı acaba evde aferin şurubu var versem etkı edermi acaba??? lütfen cvp kızlar
maşallahhhh darısı bizlerin başına inşallah çok sağlıklı ve bembeyaz dişleri olur inşallahh:Saruboceq:1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar
ben çok kötü bir şekilde grip oldum tabi ister istemez canada geçti doktora götürdüm boğazı kızarık antibiyotik başlasak iyi olur dedi bende verdim hiç istemiyodum ama iyi geldi ama bu ter nerden çıktı anlamıyorum
gözünüz aydın..inciniz hayırlı uğurlu sağlıklı olsun..biz de çıkıcaz bakalım nereye gideceğimize karar verebilirsek tabi:)
hayırlı olsun canım,annesi sık sık tülbentle silde uzun ömürlü olsun inci dişimiz..
bizd bebeğin çıkan dişini ilk kim görürse ona hediye alır bakalım bizim beyefendinin dişi çıakrsa kimseye söylemeyeceğim ilk kim farkederse aaaa ilk sen gördün dicem nasıl ama aklinialirimsmile
canım bend eöyle yaptım dişini ben farkettım abımın eşine damakları çok kaşınıyo ya nedır anlamadım dedım bı bakım dedim aaa dişhedıyesınıde o aldı tabı soyledım sonradan:))
benım kızımda bıberon almıyodu ama ben oynaması için hep onu verdım elıne dişlerını kaşıya kaşıya ısıra ısıra öğrendı emmeyı bu ara zemzem bol bizde zemzem doldurup verıyorum içiyo lıkır lıkır:) vazgeçme almıyo dıye ısrarla her bıberonu dene
maşallah hayırlı olsun...
valla herşeyi deniyorum ama inatlaşıyo benimle ama ben daha inadım ya alışacak ya alışacak :)))))
ölürüm incilerine gözün aydın cnaımmm
kaşıkla versen canım kaşık bence daha iyi benimkızımda biberon hiç almıyo bir su içiyoo
canım bencede kaığa alıştır ilerde pilav falan yedircezz şimdiden başla mesela sevdiği şeyleri kaşıkla verebilirsin belki ozaman alışr bebekler için olan kaşıklarlada deneyebilirsinn
maşallahhhh darısı bizlerin başına inşallah çok sağlıklı ve bembeyaz dişleri olur inşallahh:Saruboceq:
çok geçmiş olsun kış geldi hastalıklar başladı asıl bebek bakmak bundan sonra başlıyor sanırım işimiz çooooookkk zor
gunaydin arkadaslar kizimda bende bezleyiz kiyamam yavrumun burnu akiyo(
geçmiş olsun
herkese günaydın iyi haftalar olsun inşallah[/QUO
tsk ederoim canim aman dikkat edin cekilmiyor a.s.
kavanozda mı saklayayım?offf gece uyanmazsa bütün gece elimle sağıp durcam demekki..uyansa bi dert uyanmasa bi dert:))
canım ıslak bez koy peteğin üstüneekızlar bugun kızımı dr a goturduk hırıltısı vardı nefes almakta zorlanıyo.dr ufak bı genız akıntısı var dedı.odanızı nemlendırın deı.
sızlerde hava nemlendırıcı kullanan varmı.varsa menunmusunuz ne marka ne kadara aldınız ayrıntıları yazarsanız sevınırım
sakın canım niye atasın sakla biberonda cam kavanozda çok ucuz pompalar varbugün kızıma tahıllı kaşık mamasından verdim..dünde vermiştim ama yarım ölçüydü..bugün tarife uygun yaptım 130ml yaptım..kaşıkla bayıla bayıla yedi..20 de uyudu...ama ben çatlayacağım..pompada almamıştım...elimle bardağa sağıyorum artık napayım..kimbilir bu toklukla ne zaman uyanacak..yarın hemen pompa almam lazım..bu sütü atayım mı ben şimdi?napacağımı bilemedim..
geçmiş olsunngunaydin arkadaslar kizimda bende bezleyiz kiyamam yavrumun burnu akiyo(
çok kötü bı gece geçirdim bu çocuk nıye bukadar doner anlamıyorum kurtlu nolcak
sabahta 6.30da uyandı uyuturken ağlıyo benım kızım dun çok zorlandım
sizin bebişleriniz nekadar uyanık kalıyor kaç saat benım kızım 2 aat öle ayarladık ama erkenmı acaba benmı zorluyorum çocugu uyusun dıye:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?