2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim sana gecmis olsun yazacaktim yanlis alinti yapmisim yerimseniben ilerlemeden gecer insallah

gecmis olsun cok zor oluyo hastaliklari neden antibiyotik kullandin ter atmasi iyidir derler hasta olunca ama normalmi bilemem fazla giydirmemeye bak

gecmis olsun cok zor oluyo hastaliklari neden antibiyotik kullandin ter atmasi iyidir derler hasta olunca ama normalmi bilemem fazla giydirmemeye bak

ben çok kötü bir şekilde grip oldum tabi ister istemez canada geçti doktora götürdüm boğazı kızarık antibiyotik başlasak iyi olur dedi bende verdim hiç istemiyodum ama iyi geldi ama bu ter nerden çıktı anlamıyorum

bu sıkıcı gün benim doğum günüm maalesef..:sinifsinif:
nice nice güzel yıllara bu doğum günü çok daha özel olacaktır senin için eminim :)
bugün bende ikeadaydım mama sandalyesi biraz küçük gibi geldi bana ama süper uygun fiyatı güle güle kullanın

dualarımız sizinle bütün kalbimle inanıyorum ki bize çok güzel haberler vereceksin Rabbim seninki ile birlikte tüm melekleri korusun:Saruboceq:

benim kızımda emiyordu diş çıkarma belirtisi olarak biliyorum o dönemde emzik emmeye başlamıştı emzik ver bence çünkü dudaklarını fazla emmekten morartabiliyorlarmış
ben kızımı 22 günlükken arabaya koyup gezmeye bir çıkardım o zamandan beri eve girmiyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çokta seviyor uyandığı zaman bende oturur konuma getiriyorum etrafı izlesin diye bazen de kucağıma alıyorum sürekli arabada sıkılır diye o şekilde son derece sorunsuz geziyoruz ama babalar rahat rahat gezmeyi daha çok seviyorlar sanırımlmaz:kaydirigubbakcemile
kuyumcu bir arkadaşımız var ona sordum ne zaman deliyorsunuz diye 8 aydan önce delmiyorlarmış kulak memesinde problem yaşanabiliyormuş valla bende 8 aylıkken hemen deldireceğim zira biraz akılları erince deldirmiyorlar
msrb kızlar kızımın dunden beri burnu akıyo hapşururuyo grip belırtısımı acaba evde aferin şurubu var versem etkı edermi acaba??? lütfen cvp kızlar
çok geçmiş olsun canım drumuz bu gibi durumlar için peditus vermişti geçenlerde bizimde akıyordu 2 gün bir çay kaşığı verdim arada da mandalina emdirdim geçti çok şükür
1.incimizin ucu göründü. ve sürekli bağırıyoruz çığlık atıyoruz. babasıyla kafamız şişti. dışarı çıkarcaz şimdi. yazdan kalma bir gün vaaar
maşallahhhh darısı bizlerin başına inşallah çok sağlıklı ve bembeyaz dişleri olur inşallahh:Saruboceq:

çok geçmiş olsun kış geldi hastalıklar başladı asıl bebek bakmak bundan sonra başlıyor sanırım işimiz çooooookkk zor

günaydın kızlar dün gece kızım ilk defa döndüüüüüüüüüü 2 kere hemde yardımsızzz biraz zorlandı tabeehihoyyythihoyyythihoyyyt ecede 122,5 ta yattı canımı çıkardı 3 te 5 te kalktı 6 da ağlayarak uyandı ayılıp kalkana kadar tekrar daldı işteyim şimdi iş başı yaptım ama uyanmam çok zor olduı ilk defa saati kapatıp tekrar dalmışımmm:kedi: geçmişe bakım accıkta benden bu kadar

gözünüz aydın..inciniz hayırlı uğurlu sağlıklı olsun..biz de çıkıcaz bakalım nereye gideceğimize karar verebilirsek tabi:)

hayırlı olsun canım,annesi sık sık tülbentle silde uzun ömürlü olsun inci dişimiz..

bizd bebeğin çıkan dişini ilk kim görürse ona hediye alır bakalım bizim beyefendinin dişi çıakrsa kimseye söylemeyeceğim ilk kim farkederse aaaa ilk sen gördün dicem nasıl ama aklinialirimsmile

maşallah hayırlı olsun...

valla herşeyi deniyorum ama inatlaşıyo benimle ama ben daha inadım ya alışacak ya alışacak :)))))

çoook teşekkürler kızlar. gece sürekli uyanıyo. çığlık atıyo gündüz gece, sanırım dişlerden. tülbentle niye silcem anlamadım. birde dişi kesin ananesi görür zaten herşeyini o alıyo. görmeden söyliiiim bugün

kavanozda mı saklayayım?offf gece uyanmazsa bütün gece elimle sağıp durcam demekki..uyansa bi dert uyanmasa bi dert:))

sütün varsa niye mama verdin mehtapp dr mu diyo verin diye?

hasta bebişlere çok geçmiş olsunnn

günaydınlarr olsunnnnnnnnnnnnnnnn

canım ıslak bez koy peteğin üstünee
sakın canım niye atasın sakla biberonda cam kavanozda çok ucuz pompalar var
gunaydin arkadaslar kizimda bende bezleyiz kiyamam yavrumun burnu akiyo (
geçmiş olsunn

günaydın selma hoşgeldin bi görünüyon sonra kayboluyosun ya

çok kötü bı gece geçirdim bu çocuk nıye bukadar doner anlamıyorum kurtlu nolcak
sabahta 6.30da uyandı uyuturken ağlıyo benım kızım dun çok zorlandım
sizin bebişleriniz nekadar uyanık kalıyor kaç saat benım kızım 2 aat öle ayarladık ama erkenmı acaba benmı zorluyorum çocugu uyusun dıye:S

canim benim ki de aglioyor aman hic sevmiyolar uykuyu uyutma seklini degistir benim ki eskiden ayakta uyurdu simdi kucakta veya emerken cok fena bunlar cookk:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…