2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım gecmıs olsun bende olmadı cok asırı bır sutum olmadıgı ıcın aksam 8 den sabaha kadar bıle bekletsem zor doluyo yani

ya aslında ağrım sızım yok...ateşlenme de yok..hafif bişey heralde..sadece elimle sertlik hissediyorum..antibiyotik hemen kullanmak istemiyorum..biraz sıcak uygulama falan yapayım bakalım..belki hemen dağılırda gerek kalmaz..

inşallah gerek kalmaz ama hemen sağ bekleme süt dolmasın iyice bide ova ova sağ, bebeğin tam emmiyo demekki ben nasıl oluyodu şaşıyodum güzel emiyodu oğlum heray güzelde kilo alıyodu ama oluyodu yinede ateşimin 39-40 a çıktığını oluyodu ayda 2 3 kere oluydu 2 gün anam ağlıydu artık

canım ben normalde o tarz seylerde domestos rengarenk kullanıyorum her lekeyı cıkardım sımdıye kadar ama bebek kıyafetlerınde uygun olur mu bılmem

canım gecmıs olsun bende olmadı cok asırı bır sutum olmadıgı ıcın aksam 8 den sabaha kadar bıle bekletsem zor doluyo yani

teşekkürler kızlar

günaydın kızlar
bebeklerinize verdiğiniz suları hala kaynatıyormusunuz?? ben kaynatıyorum ama bir yandan da düşünüyorum mineralleri öldürüyormudur diye birde ne kadar sıklıkla su veriyorsunuz yada verilmeli??

ben ferrum kullanıyorum tadı diğerine göre daha güzel 4.aydan itibaren kullanmaya başladm drumuz ferrumu verdi sağlık ocağı da diğerini vermişti pas gibi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni hem ferrum kıyafetlerden kolayca çıkıyor

ben kaynatmıyorum canım artık..içtiğimiz sudan ona da veriyorum...ya bazen hiç vermediğim bile oluyor..belli bi miktarımız yok yani..ama ek gıdalardan sonra mutlaka veriyorum biraz..

emziriken bile masaj yap aman iltihaba dönüşmeden dağılsın ki yoksa çok kötü oluyo antibiyotiğe zaten başlarsan bir hafta kullanmak lazım

selam kızlar dun kızımla gezdık bıraz hıc uzmedı dısarda mamasınıda ıctı uykusunuda uyudu arabasında masallah asyaya:))
dunde demıstım kızımın burnu tıkanyo hava nemlendırıcı alcaz ama pek kullanan yok sanırım bılgısı olan varsa yazsın lutfen nelere dıkkat etmelı alırken?
mamsınıda burnu tıkalı oldugu ıcın ıcmıyomus kuzum.seum fızyolojık verdım burnundan o zaman ıcıyo kuzucum

ben dmir ialcına 4. ayda başladımm ferro sanol canım tadı iğrenç ben boazına yakın koyuyorum yutuyo tikdsiniyo ama geri ataamıyo en azından çok kötü olursa su içiriyorumm
geçmiş olsun mehtap ve ayşe
ben su fazla vermiyorum ama verirkende kaynamış veriyorum bnece kaynatın suları mikrop kapabilirler ishal olurlar allah korusunn

arkadaşlar burda birinin eşi c&a da çalışıyordu kimdi? sitelerinden baktım ama bulamadım bi takım aldım oğluma biraz küçük gibi geldi ama daha büyük numarasını da aldığım yerde bulamıyorum en büyük hangi numarayı üretiyorlarmış o modelde diye sorcam

Elvan dişiniz hayırlıs olsun bizimde 2 tane cıktı salyalar fena
sağol canım. sizinkiler de hayırlı osun.

kraftın soğuk buharı var. birkaç kez kullandım. eşyalar ıslanıyor. yani bez falan koymak lazım. ama daha tam kullanmadım. izmir zaten nemli. kışa kullancaz artık.

demirin lekesini hiçbirşey çıkarmaz buarada. :gitme:

bende kaynatıyorum daha cok kucukler ya.mamsında kullandıgım sularıda kaynatıyorum.
gunde 2defa falan su verıyorum bazen 3 ama cok azar azar.ben gunduzlerı hep mama verıyorum mmadan sonra verılmelı dıye bılıyorum ama anne sutunde suya gerek yokmus

kızlar rota virüsü aşısı için geç kalmışız biz..
ama dr oral yolla verilen bir aşı oldugunu söyledi..ondan yaptırabilirmişiz
bilginiz varmı bu konuda?

evet canım bende ferrum kullanıyorum 4. ay vemrılserdı saglık ocagından ama onu ıcmedı kızım.hemde dedıgın gıb lekesı cıkıyor yıkayınca

kızlar rota virüsü aşısı için geç kalmışız biz..
ama dr oral yolla verilen bir aşı oldugunu söyledi..ondan yaptırabilirmişiz
bilginiz varmı bu konuda?

canım rotavirüs aşısı zaten oral yoldan yapılan bir aşı.2.ve 4.aylarda yapılıyor toplamda 2 tane olmak üzere.

selam kızlar birşey soracağım sizin bebekleriniz akşam kaçta yatıyorlar gün içinde ne kadar uyuyorlar ? ben çalıştıpım için gündüzleri babaannemiz baakıyor öğlen 11 yada 12 ye kadar uyuyorlşarmış birlikte sonra kaç kere uyuyor tam bilmiyorum ama akşam ben 6 da işten çıkıp 7 gibi evde oluyorum kuzey o sıra ya uyuyor oluyor yada yeni uyanmış oluyor sonra saa 9 - 10 gibi tekrar uyumak istiyor ama 20 dk yada 40 dk uyuyup uyanıyor birdaha saat 12 - 12,30 bazen 1 bile oluyor uyuması ve ben acayip uykusuz kalıyorum buda bende aşırı sinir yaptıı napmam gerek erken yatması için bilmiyorum

benim eşim çalışıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…