kızlar aranızda süt düğümlenmesi olan var mıydı?galiba benim sütüm düğümlendi..bi göğsümde bi sertlik var..ve biraz daha sıcak diğerine göre.sağlık ocağına gittim bugün hemen antibiyotik yazdı ama kullanmak istemiyorum...
yaa ben çok çektim ilk 3 ayımız öyle geçti sütüm çokmuş bebek emmiyomuş hepsini göğsünde süt kalınca öyle oluyomuş abartısız söylüyorum enaz 7-8 kere olmuştur,sağıp boşaltman lazım antibiytik kullan ben kullandım geçmedi çünkü kullanmazsan ateş de yapıyoo tam bi kabus yanii
ya aslında ağrım sızım yok...ateşlenme de yok..hafif bişey heralde..sadece elimle sertlik hissediyorum..antibiyotik hemen kullanmak istemiyorum..biraz sıcak uygulama falan yapayım bakalım..belki hemen dağılırda gerek kalmaz..
biz de nezle mi grip mi ne olduysak artık, genzimin dolu yatamıyoruz rahat kuru tıkalı değil de dolu çarşamba kontrole gidecektik onu bekliyoruz ama gidene kdar kendiliğinden geçer inşalalh diye dua ediyorum, buhar makinesi yerine de petekelre takılan su haznelerinini iş göreceğini düşünyorum yanılıyor muyum? gerçi kurulukta ndeğildir diye doldurmadım hazneyi bizim evler zaten rutubetli onldan değildir dedim ama tam olarak yakmya başladığımızda planım o yönde bir de mama sandalyemizi ikinci el aldık yıkadık sildik papzar sabahı annemiz evi yaşanabilir hale getirebilmek için uğraşırken orda oturduk tepsizi vaziyette bence alırken kemerli olanlardan almaya gayret gösterin iki alternatifi olur ben kemer işe yaramaz kullanılmaz diyordum ama ilik olarak tepsizi kemerle kullandık oturabileceği bi yer hoşuna gitti inşalalah toprak'ın iki tane mama önlüğü aldım süt verriken sorun olmuyordu da meyve deneteleim biz de demiri bi deneyelim derken giydiğimiz herşey lekelendi, sabun tozuyla toprak'ın kendi detyerjanıyla 40 derecede yıkadım şıkmadı sonra persille yıkadım sıvı deterjanının denemek için almıştım amam memnun kalmadım tavsiye etmem aklınızda olsun onla denedim yine 40ta yine çıkmadı 90 da koslayla ve persille denedim yine lekeli duruyoruz elma ve demir damlasının elkesini nasıl çıkartabileceğim konusunda fikri olan var mı?
bu arada önlüklerin biri muşamba ve kolları var eline meyve faln veririsem kollarına da bulşmadın diye bu ek gıdalar beni baya heyecanlandırıyor anladığım kadarıyla :))
canım gecmıs olsun bende olmadı cok asırı bır sutum olmadıgı ıcın aksam 8 den sabaha kadar bıle bekletsem zor doluyo yani
inşallah gerek kalmaz ama hemen sağ bekleme süt dolmasın iyice bide ova ova sağ, bebeğin tam emmiyo demekki ben nasıl oluyodu şaşıyodum güzel emiyodu oğlum heray güzelde kilo alıyodu ama oluyodu yinede ateşimin 39-40 a çıktığını oluyodu ayda 2 3 kere oluydu 2 gün anam ağlıydu artık
ben ferrum kullanıyorum tadı diğerine göre daha güzel 4.aydan itibaren kullanmaya başladm drumuz ferrumu verdi sağlık ocağı da diğerini vermişti pas gibi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni hem ferrum kıyafetlerden kolayca çıkıyorkızlar meleğim bir ayda sadece 200 gr almışmafoldumbenmafoldumben
dr dan geldik..kaşık maması ver dedi marka saydı..agrıdaki dr u begenmedim önceki dr umuzu aradık..oda zaten ek gıdalara baslayacaksın mamaya alıştırma bir iki kaşık püre ve meyve suyu ver dedi..çok üzgünüm ya dogrudüzgün bir dr yokki burda muayene etsinmafoldumben
kızlar bu arada demir takviyesine ne zaman basladınız?
bu dr yazmış bi demir damlası ama siz hangisini kullanıyosunuz ondan emin olayım bari
günaydın kızlar
bebeklerinize verdiğiniz suları hala kaynatıyormusunuz?? ben kaynatıyorum ama bir yandan da düşünüyorum mineralleri öldürüyormudur diye birde ne kadar sıklıkla su veriyorsunuz yada verilmeli??
ya aslında ağrım sızım yok...ateşlenme de yok..hafif bişey heralde..sadece elimle sertlik hissediyorum..antibiyotik hemen kullanmak istemiyorum..biraz sıcak uygulama falan yapayım bakalım..belki hemen dağılırda gerek kalmaz..
sağol canım. sizinkiler de hayırlı osun.Elvan dişiniz hayırlıs olsun bizimde 2 tane cıktı salyalar fena
selam kızlar dun kızımla gezdık bıraz hıc uzmedı dısarda mamasınıda ıctı uykusunuda uyudu arabasında masallah asyaya:))
dunde demıstım kızımın burnu tıkanyo hava nemlendırıcı alcaz ama pek kullanan yok sanırım bılgısı olan varsa yazsın lutfen nelere dıkkat etmelı alırken?
mamsınıda burnu tıkalı oldugu ıcın ıcmıyomus kuzum.seum fızyolojık verdım burnundan o zaman ıcıyo kuzucum
arkadaşlar burda birinin eşi c&a da çalışıyordu kimdi? sitelerinden baktım ama bulamadım bi takım aldım oğluma biraz küçük gibi geldi ama daha büyük numarasını da aldığım yerde bulamıyorum en büyük hangi numarayı üretiyorlarmış o modelde diye sorcam
günaydın kızlar
bebeklerinize verdiğiniz suları hala kaynatıyormusunuz?? ben kaynatıyorum ama bir yandan da düşünüyorum mineralleri öldürüyormudur diye birde ne kadar sıklıkla su veriyorsunuz yada verilmeli??
ben ferrum kullanıyorum tadı diğerine göre daha güzel 4.aydan itibaren kullanmaya başladm drumuz ferrumu verdi sağlık ocağı da diğerini vermişti pas gibi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni hem ferrum kıyafetlerden kolayca çıkıyor
kızlar rota virüsü aşısı için geç kalmışız biz..
ama dr oral yolla verilen bir aşı oldugunu söyledi..ondan yaptırabilirmişiz
bilginiz varmı bu konuda?
arkadaşlar burda birinin eşi c&a da çalışıyordu kimdi? sitelerinden baktım ama bulamadım bi takım aldım oğluma biraz küçük gibi geldi ama daha büyük numarasını da aldığım yerde bulamıyorum en büyük hangi numarayı üretiyorlarmış o modelde diye sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?