slm kızlar aşıdan ve kontrolden geldik. Oğlum az kilo almış bu ay 400gr. Her ay 800-1000gr alırdı . Dr önemsemedi iyi dedi ama yine de kafama takıldı. 70cm olmuş boyumuz kilomuz da 8600. Maşallah kuzuma.
Ek gıda olarak da şimdilik sadece havuç ve elma suları ver dedi.katı meyve sık. Kullanabilirsin dedi.
Böle iştee..
kodu 351 a 2948072 1080 36 çok sağol canımcanım bilirsin sen mavi polar üst altına paraşüt kumaşı gibi haki kahve rengi arası paçaları katlanan paçalarının içinden de mavi kat yerleri olan bi takım var 29.90 mı ne fiyatı istersen kodunu da yazarım onun en büyük numarası nedir diye sorcam istanbulda bulabileceğim ama
sen kodunuda yaz ben telefonda anlatayım yazarım sana
slm kızlar aşıdan ve kontrolden geldik. oğlum az kilo almış bu ay 400gr. her ay 800-1000gr alırdı . dr önemsemedi iyi dedi ama yine de kafama takıldı. 70cm olmuş boyumuz kilomuz da 8600. maşallah kuzuma.
ek gıda olarak da şimdilik sadece havuç ve elma suları ver dedi.katı meyve sık. kullanabilirsin dedi.
böle iştee..
maaşallah emir paşaya niye başlamadıki ek gıdaya 6aylık olmadınızmı daha
slm kızlar aşıdan ve kontrolden geldik. oğlum az kilo almış bu ay 400gr. her ay 800-1000gr alırdı . dr önemsemedi iyi dedi ama yine de kafama takıldı. 70cm olmuş boyumuz kilomuz da 8600. maşallah kuzuma.
ek gıda olarak da şimdilik sadece havuç ve elma suları ver dedi.katı meyve sık. kullanabilirsin dedi.
böle iştee..
maşallah Emir e canım...hadi bakalım send ebaşlıyorsun yani ufaktan ek gıdalara...
benim bebeğimde de kalça çıkıklığından şüpheleniyorlar.yarın bir doktora daha götüreceğiz.boğumların bir tanesi denk gelmiyor.inş. bir şey çıkmaz.
ya çok yanlış yaptığımı biliyorum ama biz hiç kalça çkıklığı için muayne yaptırmadık küçükken bayağı sorunlar yaşadık sonra yumurtalığının biri yukarıda onun içinde koşturduk enrdeyse 1 ay sürekli hastahelerdeydik hastahaneden çok bunalmıştım onun içinde gitmeyeceğim sezeryanla doğum yaptım hani zorlanma falan olmadı bide erkek bebek diye yoktur diye düşündüm göstersem mi acaba kurt düştü şimdi aklıma
afiyet olsun öznur bizdede ıspanakla mercimek çorbası eşim kesin isyan edecek ama :) kendisi etobur bense sebzeyi severim izmirli olarak :)
herkes nerdeeeeeeeee canım sıkılıyo emiri neyle oyalayacağımı şaşırdım off
bu arada 29 ekime gün aldık sünnet ettiriyoruz paşam erkek oluyoooo:)) inşaallah atlatrz sağ salim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?