2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hala g,itmedim kızlar medikoda prof. varmış oraya götürcem sağlık ocağına aşıya gideerim arkadaşım çok methetti yarın randevu alacamm bakalım kuzum büyümüşmü

sağolun kızlar tüm kuzulara maşallah. heralde artık yavaşlıcak kilo alımları.ek gıdalar da heyecanlandırıyo beni hadi hayırlısı:)

maaşallah emir paşaya niye başlamadıki ek gıdaya 6aylık olmadınızmı daha

maşallah Emir e canım...hadi bakalım send ebaşlıyorsun yani ufaktan ek gıdalara...

desenize biz artık rota virüsü aşısı olamicaz..etkisi az olucaktır ama yinede 5 ay sonu olanı saglıkocagında yaptırın dedi dr.
bende meyve suyu vericem bugün elma sıkmayı düşünüyorum
bizimki yogurda ve muza bayılıyor..tattırdıgımda aglıyor tekrar tekrar istiyor

kızlar annem geldı gıttı bı ugramıs.kızımda oglen guzelce uyudu.sebze puresı vermeyı denedım 1-2 kasık aldı ama ondan sonra yok mıdesı bulandı sanırım sevmedı vesselam..
ama artık suyu severek ıcıyo onuda bıberonla kendısı ıcmıyo agzına sıkıyorum bıberondan cok hoslanıyo oyle:)

benim bebeğimde de kalça çıkıklığından şüpheleniyorlar.yarın bir doktora daha götüreceğiz.boğumların bir tanesi denk gelmiyor.inş. bir şey çıkmaz.

merhaba geçmiş olsun canım benim de kızımın boğumları eşit değildi şüpheleniyordum bi kaç dr ye gittim kimi var dedi kimi yok film ultrason çektirdik var gibi yok gibi sözler duyduk bu perşembe ankaradan hacettepe üniv. de görev yapan bi drden özel randevu aldık gitcez dr çocuk ortapedistiymiş kendisi prof en doğru cevabı ondan alacağımızı düşünüyorum geç olmadan tedaviye başlamak lazım şimdiye kadar oyalandığımız yeter diye düşündük.sana da tavsiye ederim vakit kaybetme

ya çok yanlış yaptığımı biliyorum ama biz hiç kalça çkıklığı için muayne yaptırmadık küçükken bayağı sorunlar yaşadık sonra yumurtalığının biri yukarıda onun içinde koşturduk enrdeyse 1 ay sürekli hastahelerdeydik hastahaneden çok bunalmıştım onun içinde gitmeyeceğim sezeryanla doğum yaptım hani zorlanma falan olmadı bide erkek bebek diye yoktur diye düşündüm göstersem mi acaba kurt düştü şimdi aklıma

bence göster kafan rahat olsun

yıne kımseler kalmamıs bende kızı yenı uyttum dırendı halbukı nasıl uykusu var uyumamak ıcın dırenıyo:))
bende yemeklerı hazırladım esımı beklıyorum bırazdan gelır.nohut pılav yaptım yanına tursu ne guzel olur dedım esım gelırken alcak:))

afiyet olsun öznur bizdede ıspanakla mercimek çorbası eşim kesin isyan edecek ama :) kendisi etobur bense sebzeyi severim izmirli olarak :)

afiyet olsun öznur bizdede ıspanakla mercimek çorbası eşim kesin isyan edecek ama :) kendisi etobur bense sebzeyi severim izmirli olarak :)

aynen canım benımkıde etcıllerden:)
bende sebze severım hatta hıc et yemem desem yerıdır azıcık ucundan tadarım sadece

kızlar mama sandalyesi alan var mıı?Aldıysanız ne aldınız kaça aldınız?

herkes nerdeeeeeeeee canım sıkılıyo emiri neyle oyalayacağımı şaşırdım off

bu arada 29 ekime gün aldık sünnet ettiriyoruz paşam erkek oluyoooo:)) inşaallah atlatrz sağ salim.

herkes nerdeeeeeeeee canım sıkılıyo emiri neyle oyalayacağımı şaşırdım off

bu arada 29 ekime gün aldık sünnet ettiriyoruz paşam erkek oluyoooo:)) inşaallah atlatrz sağ salim.

hadi bakalım hayırlısıyla erkek olsun Emir bey...
benimki 5 dakika önce uyudu...eşim bi kitap getirmiş çocuk psikolojisi diye.onu okuyacağım bakalım ama kitap kitap değil ansiklopedi mübarek.çok kalın...sen Emir e bi hoppala ya da yürüteç al bari artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…