canım rotavirüs aşısı zaten oral yoldan yapılan bir aşı.2.ve 4.aylarda yapılıyor toplamda 2 tane olmak üzere.
biz de nezle mi grip mi ne olduysak artık, genzimin dolu yatamıyoruz rahat kuru tıkalı değil de dolu çarşamba kontrole gidecektik onu bekliyoruz ama gidene kdar kendiliğinden geçer inşalalh diye dua ediyorum, buhar makinesi yerine de petekelre takılan su haznelerinini iş göreceğini düşünyorum yanılıyor muyum? gerçi kurulukta ndeğildir diye doldurmadım hazneyi bizim evler zaten rutubetli onldan değildir dedim ama tam olarak yakmya başladığımızda planım o yönde bir de mama sandalyemizi ikinci el aldık yıkadık sildik papzar sabahı annemiz evi yaşanabilir hale getirebilmek için uğraşırken orda oturduk tepsizi vaziyette bence alırken kemerli olanlardan almaya gayret gösterin iki alternatifi olur ben kemer işe yaramaz kullanılmaz diyordum ama ilik olarak tepsizi kemerle kullandık oturabileceği bi yer hoşuna gitti inşalalah toprak'ın iki tane mama önlüğü aldım süt verriken sorun olmuyordu da meyve deneteleim biz de demiri bi deneyelim derken giydiğimiz herşey lekelendi, sabun tozuyla toprak'ın kendi detyerjanıyla 40 derecede yıkadım şıkmadı sonra persille yıkadım sıvı deterjanının denemek için almıştım amam memnun kalmadım tavsiye etmem aklınızda olsun onla denedim yine 40ta yine çıkmadı 90 da koslayla ve persille denedim yine lekeli duruyoruz elma ve demir damlasının elkesini nasıl çıkartabileceğim konusunda fikri olan var mı?
bu arada önlüklerin biri muşamba ve kolları var eline meyve faln veririsem kollarına da bulşmadın diye bu ek gıdalar beni baya heyecanlandırıyor anladığım kadarıyla :))
canım bilirsin sen mavi polar üst altına paraşüt kumaşı gibi haki kahve rengi arası paçaları katlanan paçalarının içinden de mavi kat yerleri olan bi takım var 29.90 mı ne fiyatı istersen kodunu da yazarım onun en büyük numarası nedir diye sorcam istanbulda bulabileceğim amabenim eşim çalışıyo canım
elma lekesi ne yaparsan yap çıkmıyo valla annem demişti elma lekesi çıkmaz dikkatli ol ben de kosalayla çıkarırım demiştim aldm havayı bzizmde bi buluzumuz lekelndi alttan giyiyoruz şimdi çokta güseldi((
selam kızlar birşey soracağım sizin bebekleriniz akşam kaçta yatıyorlar gün içinde ne kadar uyuyorlar ? ben çalıştıpım için gündüzleri babaannemiz baakıyor öğlen 11 yada 12 ye kadar uyuyorlşarmış birlikte sonra kaç kere uyuyor tam bilmiyorum ama akşam ben 6 da işten çıkıp 7 gibi evde oluyorum kuzey o sıra ya uyuyor oluyor yada yeni uyanmış oluyor sonra saa 9 - 10 gibi tekrar uyumak istiyor ama 20 dk yada 40 dk uyuyup uyanıyor birdaha saat 12 - 12,30 bazen 1 bile oluyor uyuması ve ben acayip uykusuz kalıyorum buda bende aşırı sinir yaptıı napmam gerek erken yatması için bilmiyorum
öylemi ne kadar cahilim kaydirigubbakcemile3sağlıkocagına sordum yaptırın dedi
diğer aşıuların üzerinden 3 hafta gecmeliymiş yaptırmak için
ne kadar güzel saat 4 ten sonra uyutma dedi eşim annesine uyklusunu alıyor sonra uyumuyor geceleri dedi bakalım birde böyle deniyelim diyoruz bizde maşallah size keşke bizdeböyle olabilsekcanım benım kızımın gunduz uykusu hıc bellı olmuyo bazen 2-3 saat uyudugu oluyo bazen 2 saatte bır 30-40 dk uyuyor.ama aksamları 9 gıbı uyur ve sabah 8 gıbı kalkar 2 defa uyanır emer gerı uyur.
bılmıyorum erken yatması ıcın napmalısın kızım dogdugundan berı hep 9 larda yatıyo zaten
bi de domestos rengarenk denycem ben de koslaya güveniyordum sıvısını da koydum şu çok zor lekeler için olan toz bişey var ya onu da koydum ama nafileelma lekesi ne yaparsan yap çıkmıyo valla annem demişti elma lekesi çıkmaz dikkatli ol ben de kosalayla çıkarırım demiştim aldm havayı bzizmde bi buluzumuz lekelndi alttan giyiyoruz şimdi çokta güseldi((
bizimkilerde aynen öyle her kıyafetimizde hemen heömen birşeyin lekesi var çıkmıyor k.validem çamaşır suyuna basmış geçen birde unutmuş içinde tabi eşimiş parçalanmış üstelik daha 1 kere giydirmiştikcanım bilirsin sen mavi polar üst altına paraşüt kumaşı gibi haki kahve rengi arası paçaları katlanan paçalarının içinden de mavi kat yerleri olan bi takım var 29.90 mı ne fiyatı istersen kodunu da yazarım onun en büyük numarası nedir diye sorcam istanbulda bulabileceğim ama
of ya bizim bir tane de değil, 4-5 takım bir de üstümüze döktük mü altların da hatrı kalmasın diye oraya da kesin dökülüyorcokacimcoook
bi de domestos rengarenk denycem ben de koslaya güveniyordum sıvısını da koydum şu çok zor lekeler için olan toz bişey var ya onu da koydum ama nafile
ben hala kaynatıyorumbilmiyorumkismileben kaynatmıyorum canım artık..içtiğimiz sudan ona da veriyorum...ya bazen hiç vermediğim bile oluyor..belli bi miktarımız yok yani..ama ek gıdalardan sonra mutlaka veriyorum biraz..
maşallah kuzuyaselam kızlar dun kızımla gezdık bıraz hıc uzmedı dısarda mamasınıda ıctı uykusunuda uyudu arabasında masallah asyaya:))
dunde demıstım kızımın burnu tıkanyo hava nemlendırıcı alcaz ama pek kullanan yok sanırım bılgısı olan varsa yazsın lutfen nelere dıkkat etmelı alırken?
mamsınıda burnu tıkalı oldugu ıcın ıcmıyomus kuzum.seum fızyolojık verdım burnundan o zaman ıcıyo kuzucum
slmmm çiğdem nerelerdesinnnn:1ninca:selamlar hanımlar
biz de bugün 2.dozu olduk. ağızdan veriliyo evet cok cok yuttu:)kızlar rota virüsü aşısı için geç kalmışız biz..
ama dr oral yolla verilen bir aşı oldugunu söyledi..ondan yaptırabilirmişiz
bilginiz varmı bu konuda?
selam kızlar birşey soracağım sizin bebekleriniz akşam kaçta yatıyorlar gün içinde ne kadar uyuyorlar ? ben çalıştıpım için gündüzleri babaannemiz baakıyor öğlen 11 yada 12 ye kadar uyuyorlşarmış birlikte sonra kaç kere uyuyor tam bilmiyorum ama akşam ben 6 da işten çıkıp 7 gibi evde oluyorum kuzey o sıra ya uyuyor oluyor yada yeni uyanmış oluyor sonra saa 9 - 10 gibi tekrar uyumak istiyor ama 20 dk yada 40 dk uyuyup uyanıyor birdaha saat 12 - 12,30 bazen 1 bile oluyor uyuması ve ben acayip uykusuz kalıyorum buda bende aşırı sinir yaptıı napmam gerek erken yatması için bilmiyorum
zaten acıyorum bi giydiriyosun bi daha giyemiyo küçülüyo yazık diye lekeli şeyi de kimseye vereme<zsin ikinci olur diye de saklamak gelmez içimden lekeli şeyi yazık oluyorbizimkilerde aynen öyle her kıyafetimizde hemen heömen birşeyin lekesi var çıkmıyor k.validem çamaşır suyuna basmış geçen birde unutmuş içinde tabi eşimiş parçalanmış üstelik daha 1 kere giydirmiştik
ben de onu denymdomestosu kullanıyorum güzel birde arielin leke çıkarıcısından memnun kaldım bennnn......
kızlar rota virüsü aşısı için geç kalmışız biz..
ama dr oral yolla verilen bir aşı oldugunu söyledi..ondan yaptırabilirmişiz
bilginiz varmı bu konuda?
canım rotavirüs aşısı zaten oral yoldan yapılan bir aşı.2.ve 4.aylarda yapılıyor toplamda 2 tane olmak üzere.[/QUOTE
bizim doktorumuz 3. ve 5. ayın sonunda yaptı ama 2-4 veya 3-5 oluyomuş 6dan sonra olmazmış
Kizim grip oldu. Burnu akiyor, hapsiriyor, oksuruyor ama morali iyi :) Dun gece uyumadik, hic enerjim yok, olu essek gibiyim bugun
Arada bir Calpol veriyorum, baska ne yapabilirim?
slm kızlar aşıdan ve kontrolden geldik. oğlum az kilo almış bu ay 400gr. her ay 800-1000gr alırdı . dr önemsemedi iyi dedi ama yine de kafama takıldı. 70cm olmuş boyumuz kilomuz da 8600. maşallah kuzuma.
ek gıda olarak da şimdilik sadece havuç ve elma suları ver dedi.katı meyve sık. kullanabilirsin dedi.
böle iştee..
maşallah canım zaten artık alı mları yavaşlıyormuş yanlış bilmiyorsam dr. önemsemediyse sende takma canımslm kızlar aşıdan ve kontrolden geldik. oğlum az kilo almış bu ay 400gr. her ay 800-1000gr alırdı . dr önemsemedi iyi dedi ama yine de kafama takıldı. 70cm olmuş boyumuz kilomuz da 8600. maşallah kuzuma.
ek gıda olarak da şimdilik sadece havuç ve elma suları ver dedi.katı meyve sık. kullanabilirsin dedi.
böle iştee..
canımmm beni m kuzumunda düzeni çok değişti bende senin gibiyim şu an gündüz değişiyo ama bende yanına yatınca gündüz uykusu uzuyo akşam üzeri de uyuyo onan sonra 12,5 ta uyuyo çok yoruluyorum şimdi çalışmaya başladım bakalım nasıl olacak önceden yin eonla uyuyodum sabah dediydim ilk defa saati kapatıp geri yattım eşim uyandırdı bende gündüz çok uyutmamasını söylicemm başka çaresi yok gibi canımmselam kızlar birşey soracağım sizin bebekleriniz akşam kaçta yatıyorlar gün içinde ne kadar uyuyorlar ? ben çalıştıpım için gündüzleri babaannemiz baakıyor öğlen 11 yada 12 ye kadar uyuyorlşarmış birlikte sonra kaç kere uyuyor tam bilmiyorum ama akşam ben 6 da işten çıkıp 7 gibi evde oluyorum kuzey o sıra ya uyuyor oluyor yada yeni uyanmış oluyor sonra saa 9 - 10 gibi tekrar uyumak istiyor ama 20 dk yada 40 dk uyuyup uyanıyor birdaha saat 12 - 12,30 bazen 1 bile oluyor uyuması ve ben acayip uykusuz kalıyorum buda bende aşırı sinir yaptıı napmam gerek erken yatması için bilmiyorum
geçmiş olsun kuzuna canımm be 2 çay kaşığı ılık ıhlamur vermiştim canımmm doktora götür en iyisii bencee ilerlemedennKizim grip oldu. Burnu akiyor, hapsiriyor, oksuruyor ama morali iyi :) Dun gece uyumadik, hic enerjim yok, olu essek gibiyim bugun
Arada bir Calpol veriyorum, baska ne yapabilirim?
gözün aydın maşallah oğluşunaaslm kızlar aşıdan ve kontrolden geldik. oğlum az kilo almış bu ay 400gr. her ay 800-1000gr alırdı . dr önemsemedi iyi dedi ama yine de kafama takıldı. 70cm olmuş boyumuz kilomuz da 8600. maşallah kuzuma.
böle iştee..
canım bilirsin sen mavi polar üst altına paraşüt kumaşı gibi haki kahve rengi arası paçaları katlanan paçalarının içinden de mavi kat yerleri olan bi takım var 29.90 mı ne fiyatı istersen kodunu da yazarım onun en büyük numarası nedir diye sorcam istanbulda bulabileceğim ama
sen kodunuda yaz ben telefonda anlatayım yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?