2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım rotavirüs aşısı zaten oral yoldan yapılan bir aşı.2.ve 4.aylarda yapılıyor toplamda 2 tane olmak üzere.

öylemi ne kadar cahilim kaydirigubbakcemile3sağlıkocagına sordum yaptırın dedi
diğer aşıuların üzerinden 3 hafta gecmeliymiş yaptırmak için

elma lekesi ne yaparsan yap çıkmıyo valla annem demişti elma lekesi çıkmaz dikkatli ol ben de kosalayla çıkarırım demiştim aldm havayı bzizmde bi buluzumuz lekelndi alttan giyiyoruz şimdi çokta güseldi ((

benim eşim çalışıyo canım
canım bilirsin sen mavi polar üst altına paraşüt kumaşı gibi haki kahve rengi arası paçaları katlanan paçalarının içinden de mavi kat yerleri olan bi takım var 29.90 mı ne fiyatı istersen kodunu da yazarım onun en büyük numarası nedir diye sorcam istanbulda bulabileceğim ama
elma lekesi ne yaparsan yap çıkmıyo valla annem demişti elma lekesi çıkmaz dikkatli ol ben de kosalayla çıkarırım demiştim aldm havayı bzizmde bi buluzumuz lekelndi alttan giyiyoruz şimdi çokta güseldi ((

of ya bizim bir tane de değil, 4-5 takım bir de üstümüze döktük mü altların da hatrı kalmasın diye oraya da kesin dökülüyorcokacimcoook

canım benım kızımın gunduz uykusu hıc bellı olmuyo bazen 2-3 saat uyudugu oluyo bazen 2 saatte bır 30-40 dk uyuyor.ama aksamları 9 gıbı uyur ve sabah 8 gıbı kalkar 2 defa uyanır emer gerı uyur.
bılmıyorum erken yatması ıcın napmalısın kızım dogdugundan berı hep 9 larda yatıyo zaten

öylemi ne kadar cahilim kaydirigubbakcemile3sağlıkocagına sordum yaptırın dedi
diğer aşıuların üzerinden 3 hafta gecmeliymiş yaptırmak için

ya diğer aşılarla aynı gün yapılması gerekiyomuş yada arasında 30 gün olması gerekiyomuş.bizimki dğer aşılarla aynı gün yapılmıştı.

ne kadar güzel saat 4 ten sonra uyutma dedi eşim annesine uyklusunu alıyor sonra uyumuyor geceleri dedi bakalım birde böyle deniyelim diyoruz bizde maşallah size keşke bizdeböyle olabilsek

bi de domestos rengarenk denycem ben de koslaya güveniyordum sıvısını da koydum şu çok zor lekeler için olan toz bişey var ya onu da koydum ama nafile

bizimkilerde aynen öyle her kıyafetimizde hemen heömen birşeyin lekesi var çıkmıyor k.validem çamaşır suyuna basmış geçen birde unutmuş içinde tabi eşimiş parçalanmış üstelik daha 1 kere giydirmiştik

Kizim grip oldu. Burnu akiyor, hapsiriyor, oksuruyor ama morali iyi :) Dun gece uyumadik, hic enerjim yok, olu essek gibiyim bugun

Arada bir Calpol veriyorum, baska ne yapabilirim?

ben kaynatmıyorum canım artık..içtiğimiz sudan ona da veriyorum...ya bazen hiç vermediğim bile oluyor..belli bi miktarımız yok yani..ama ek gıdalardan sonra mutlaka veriyorum biraz..
ben hala kaynatıyorumbilmiyorumkismile
maşallah kuzuya
selamlar hanımlar
slmmm çiğdem nerelerdesinnnn:1ninca:
kızlar rota virüsü aşısı için geç kalmışız biz..
ama dr oral yolla verilen bir aşı oldugunu söyledi..ondan yaptırabilirmişiz
bilginiz varmı bu konuda?
biz de bugün 2.dozu olduk. ağızdan veriliyo evet cok cok yuttu:)

11-12 gibi yatıyo akşam erkene çekemiyorum ben de

Son düzenleme:
zaten acıyorum bi giydiriyosun bi daha giyemiyo küçülüyo yazık diye lekeli şeyi de kimseye vereme<zsin ikinci olur diye de saklamak gelmez içimden lekeli şeyi yazık oluyor

kızlar rota virüsü aşısı için geç kalmışız biz..
ama dr oral yolla verilen bir aşı oldugunu söyledi..ondan yaptırabilirmişiz
bilginiz varmı bu konuda?

slm kızlar aşıdan ve kontrolden geldik. oğlum az kilo almış bu ay 400gr. her ay 800-1000gr alırdı . dr önemsemedi iyi dedi ama yine de kafama takıldı. 70cm olmuş boyumuz kilomuz da 8600. maşallah kuzuma.

ek gıda olarak da şimdilik sadece havuç ve elma suları ver dedi.katı meyve sık. kullanabilirsin dedi.

böle iştee..

Kizim grip oldu. Burnu akiyor, hapsiriyor, oksuruyor ama morali iyi :) Dun gece uyumadik, hic enerjim yok, olu essek gibiyim bugun

gecmıs olsun burda ıhlamur deneyen arkadaslar vardı canım tam bılemıycem de

maşallah canım bebişine bızde bu ay az aldık 350 gr ama doktor sadece bezıyle tarttı daha oncekı doktor ve saglık ocagı ustuyl etartıp 150 gr fılan düşüyodu saglık ocagının ölçüleri saglıklı olmuyor dedı doktor .oyle bıraz ıcım rahatladı ama yınede az bence neyse ek gıdaya basladık bakalım nolcak

maşallah canım zaten artık alı mları yavaşlıyormuş yanlış bilmiyorsam dr. önemsemediyse sende takma canım

canımmm beni m kuzumunda düzeni çok değişti bende senin gibiyim şu an gündüz değişiyo ama bende yanına yatınca gündüz uykusu uzuyo akşam üzeri de uyuyo onan sonra 12,5 ta uyuyo çok yoruluyorum şimdi çalışmaya başladım bakalım nasıl olacak önceden yin eonla uyuyodum sabah dediydim ilk defa saati kapatıp geri yattım eşim uyandırdı bende gündüz çok uyutmamasını söylicemm başka çaresi yok gibi canımm

geçmiş olsun kuzuna canımm be 2 çay kaşığı ılık ıhlamur vermiştim canımmm doktora götür en iyisii bencee ilerlemedenn
gözün aydın maşallah oğluşunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…