2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :)
bugün sarp ın ekosu ve akciğer filmi çekildi, kan testi yapıldı. kalbinde küçük bir delik varmış ama doktor muhtemelen 1 yaşına kadar kapanır dedi, 5-6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı. kapanmasa bile üzülmeyin hayatını etkileyecek bir durum değil dedi. kuzum kan alınırken nasıl ağladı, eli mosmor olmuş. ama eko da ve akciğer filminde çok usluydu. bana moral veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler...

Son düzenleme:

ayy çok mutlu oldum canım.inan senin kadar bizde üzülüyoduk.hadi gözünüzü aydınızzz.

çok sevindim canım gözünaydın allah başka dert vermesin inş.öpüyorum seni ve sarpı inan çok sevindim

Nilüfer canım çok geçmiş olsun,çok sevindim, gözün aydın, Allah beterinden korusun.

ayy çok mutlu oldum canım.inan senin kadar bizde üzülüyoduk.hadi gözünüzü aydınızzz.

çok sevindim canım gözünaydın allah başka dert vermesin inş.öpüyorum seni ve sarpı inan çok sevindim

ikinize de çok teşekkür ederim kızlar... benim aklıma hep kötü şeyler geliyordu, baya rahatladım.. hem kapanmazsa bile herhangi bir etkisi olmayacakmış hayatına... bir akrabamızın kızı var, yakın yaşlardayız, çocukken oynamaya falan çıkardık hep onun için kalbi delik koşmasın yorulmasın falan denirdi, öyle şeyler düşünüp iyice üzülmüştüm ama şimdi rahatladım...

ohhh beeee.....çok şükür canım..çok çok sevindim...

ohhh beeee.....çok şükür canım..çok çok sevindim...

çok sağol canım, nasıl rahatladım anlatamam :) Allah hiç birimize böyle sıkıntılar vermesin inşallah, şu 1 hafta nasıl zor geçti bir bilsen, sanki yıl gibiydi... inşallah tamamen kapanır da iyice rahatlarım...

neyseki güzel haberlerle son buldu bu hafta...dediğin gibi 1 yaşında tamamen kapanmış olur inşallah...bizimde göbek fıtığımız var..bizde bekliyoruz,yaşına kadar geçer dediler..

canım geçmiş olsun. aynı sorun yeğenimde de vardı. iyi bir beslenme ile 1-2 yıla kalmadan tamamen kapanıyor. şimdi kocaman kız oldu ilkokul 5.sınıfa gidiyor ve tamamen sağlıklı.. beslenme olayını biraz abarttıkları için biraz tombiş :) sadece o kadar..

gözün aydın canım çok çok sevindim bende aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni çok geçmiş olsun

herkes nerdeeeeeeeee canım sıkılıyo emiri neyle oyalayacağımı şaşırdım off

bu arada 29 ekime gün aldık sünnet ettiriyoruz paşam erkek oluyoooo:)) inşaallah atlatrz sağ salim.
hadı bakalım sımdıden hayırlı olsun ben kandıramıyorum esımı ıstemıyor

canımm gözünüzaydın cok sevındım Allah baska dert vermesın ınsallah

gozunaydin nilufer, rahatladik :)

gunaydin

herkese günaydınnopuyorumnanaktan

kızlar mama sandalyesi alan var mıı?Aldıysanız ne aldınız kaça aldınız?
ben aldım ikinci el chicco happy snack sahibinden'den 90 dedi 80 tl'ye aldım sıfırı 160 150 gibi bişey yemek için dewğil oyalanmak için kullandk işe yaradı

canım gözün aydın, AllAh daim etsin efendim sevincinizi inşallah hiçbişeysi kalmaz,
çocuğundan sevinince bi çocuğu sevindir derler için daha iyi rahatlar istersen çikolata şeker bişey al sokakata gördüğün bi çocuğa

herkese günaydın benden de sırnaşık şey

günaydın herkeze hadi gökçeng hayırlı olsun şimdiden ben büyük oğlanı 10 aylıkken küçüğünüde 1 haftalık sünnet ettirdim.emirin pipisi cumhuriyet pipisi olcak desene :)

günaydın herkeze hadi gökçeng hayırlı olsun şimdiden ben büyük oğlanı 10 aylıkken küçüğünüde 1 haftalık sünnet ettirdim.emirin pipisi cumhuriyet pipisi olcak desene :)

cumhuriyet pipisi çok hoş yaa:)) gökçencim hayırlı olsun ,ipeknill ismini unuttum kusura bakma çok sevindim gözün aydınn

nilüfer canım çoooooooooooooooooook sevindim hamd olsun ya oh be valla burda öyle alışmışım ki sizlere çok üzülmüştüm. Allah başka dert vermesin.

cumhuriyet pipisi bi başka oluyo hehhe :)) kociş anca müsait başka gün bulamadıkkk. sağolun kızlar.
bu arada müge bizimki yüzüstü uyuyo hep öle durmak istiyo zor oluyomu yav kaç güne iyileşirr

Son düzenleme:

nilüfer gözün aydın canım inan çok sevindim 5 ay sonra inşallah hiçbirşeyi kalmaz dualarımız sarpla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…