geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :)
bugün sarp ın ekosu ve akciğer filmi çekildi, kan testi yapıldı. kalbinde küçük bir delik varmış ama doktor muhtemelen 1 yaşına kadar kapanır dedi, 5-6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı. kapanmasa bile üzülmeyin hayatını etkileyecek bir durum değil dedi. kuzum kan alınırken nasıl ağladı, eli mosmor olmuş. ama eko da ve akciğer filminde çok usluydu. bana mora bizdel veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler...
ayy çok mutlu oldum canım.inan senin kadar bizde üzülüyoduk.hadi gözünüzü aydınızzz.
çok sevindim canım gözünaydın allah başka dert vermesin inş.öpüyorum seni ve sarpı inan çok sevindim
Nilüfer canım çok geçmiş olsun,çok sevindim, gözün aydın, Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :)
bugün sarp ın ekosu ve akciğer filmi çekildi, kan testi yapıldı. kalbinde küçük bir delik varmış ama doktor muhtemelen 1 yaşına kadar kapanır dedi, 5-6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı. kapanmasa bile üzülmeyin hayatını etkileyecek bir durum değil dedi. kuzum kan alınırken nasıl ağladı, eli mosmor olmuş. ama eko da ve akciğer filminde çok usluydu. bana moral veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler...
ohhh beeee.....çok şükür canım..çok çok sevindim...
çok sağol canım, nasıl rahatladım anlatamam :) Allah hiç birimize böyle sıkıntılar vermesin inşallah, şu 1 hafta nasıl zor geçti bir bilsen, sanki yıl gibiydi... inşallah tamamen kapanır da iyice rahatlarım...
çok sağol canım, nasıl rahatladım anlatamam :) Allah hiç birimize böyle sıkıntılar vermesin inşallah, şu 1 hafta nasıl zor geçti bir bilsen, sanki yıl gibiydi... inşallah tamamen kapanır da iyice rahatlarım...
hadı bakalım sımdıden hayırlı olsun ben kandıramıyorum esımı ıstemıyorherkes nerdeeeeeeeee canım sıkılıyo emiri neyle oyalayacağımı şaşırdım off
bu arada 29 ekime gün aldık sünnet ettiriyoruz paşam erkek oluyoooo:)) inşaallah atlatrz sağ salim.
canımm gözünüzaydın cok sevındım Allah baska dert vermesın ınsallahgeçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :)
bugün sarp ın ekosu ve akciğer filmi çekildi, kan testi yapıldı. kalbinde küçük bir delik varmış ama doktor muhtemelen 1 yaşına kadar kapanır dedi, 5-6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı. kapanmasa bile üzülmeyin hayatını etkileyecek bir durum değil dedi. kuzum kan alınırken nasıl ağladı, eli mosmor olmuş. ama eko da ve akciğer filminde çok usluydu. bana moral veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler...
gozunaydin nilufer, rahatladik :)
gunaydin
ben aldım ikinci el chicco happy snack sahibinden'den 90 dedi 80 tl'ye aldım sıfırı 160 150 gibi bişey yemek için dewğil oyalanmak için kullandk işe yaradıkızlar mama sandalyesi alan var mıı?Aldıysanız ne aldınız kaça aldınız?
canım gözün aydın, AllAh daim etsin efendim sevincinizi inşallah hiçbişeysi kalmaz,geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :)
günaydın herkeze hadi gökçeng hayırlı olsun şimdiden ben büyük oğlanı 10 aylıkken küçüğünüde 1 haftalık sünnet ettirdim.emirin pipisi cumhuriyet pipisi olcak desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?