hYIRLI OLSUNNNNherkes nerdeeeeeeeee canım sıkılıyo emiri neyle oyalayacağımı şaşırdım off
bu arada 29 ekime gün aldık sünnet ettiriyoruz paşam erkek oluyoooo:)) inşaallah atlatrz sağ salim.
çok sevindim canımmmm kalbinden öpüyorum kuzununnnnn annesiiiii kalbini fferh tut sendee onlar minicik bizden daha kolay iyileşirlergeçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar, iyi ki varsınız :)
bugün sarp ın ekosu ve akciğer filmi çekildi, kan testi yapıldı. kalbinde küçük bir delik varmış ama doktor muhtemelen 1 yaşına kadar kapanır dedi, 5-6 ay sonra tekrar kontrole çağırdı. kapanmasa bile üzülmeyin hayatını etkileyecek bir durum değil dedi. kuzum kan alınırken nasıl ağladı, eli mosmor olmuş. ama eko da ve akciğer filminde çok usluydu. bana moral veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler...
kişmse konuşmuyor ben konumu açym bu perşembe bizim evlilk yıldönümümüz kocam yine hatırlamıycak biliyorum ama beu sene hatırlatıp da bişeyyapmamasını izlemek istemiyorum oğlumun da tam 5. aylık olduğu gün oluyor 6 aylık olduğunda stüdyoda aile fotoğrafı çektirelim isityordum bunu 5aya çekip kendi çapımda kutlasam mı evlilk yıldönümümü? ne dersiniz? napmak lazım? aylık kontrolümüze gelmeye eçelşcak babamız ama on da çarşamba gitmeyi düşünüyoruz çarşamba sabah benim toplantım olduğu için o gün ayarlamam zor olur hem de tam gününde olsun istiyorum 7 gibi faln eve glir 8e almak lazım randevuyu o zmn da bütün günün yorgunluğuyla çıkmak sitemiyorum gerçi sabah olunca da bütün gecenin yorgunuluğu olacak ama oğlumla profesyonel ellerin değdiği bi anımız olsun istiyorum
bu arada ekmek için yazdıklarını okudum..saol canım bilmiyodum valla tam buğday ekmeğinin kansızlığı tetiklediğini iyiki söyledin çünkü dün almıştım...
alkisalkisalkis bence süper bi fikir...güzel bi anı olur..
e o zmn bi fikir ver bana günlükbişeyler mi giyiyim yoksa elbise faln mı giyiyim oğluma ne giydiriyim? özel şeyler mi olması lazım
canım ben nacizane fikrimi belırtıyım BİZDE 4. ayında çekıldık
en suslu elbıse kıyafetını gıydırmiştim kızıma ıkı kıyafet goturdum değişik olsun dıye bende tek poz çekıldım elbise gıyındım şık bişeyler olsun baktıgınızda içiniz açılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?