2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gökçen hayırlı olsun şimdiden.bizde yaptırmak istiyoruz sen yaptır bakalım nasıl geçicek ondan sonra cesaretlenirsem bende yaptırayım eşim çok istiyor ben kıyamıyorum.

bezini biraz gevşek bağla canım çok sıkmasın ilk gece biraz mızırdar sonra geçer iyiki yaptırmışım diyceksin gör bak insanın heycan yaptığı kadar zor olmuyor

herkes nerdeeeeeeeee canım sıkılıyo emiri neyle oyalayacağımı şaşırdım off

bu arada 29 ekime gün aldık sünnet ettiriyoruz paşam erkek oluyoooo:)) inşaallah atlatrz sağ salim.
hYIRLI OLSUNNNN
çok sevindim canımmmm kalbinden öpüyorum kuzununnnnn annesiiiii kalbini fferh tut sendee onlar minicik bizden daha kolay iyileşirler

yasemin bende endişe ediyorum da burda yaptıran arkadaşları duyunca aradan çıksın dedim.yazarım neticeyi

müge local yapacakmış doktor,sadece orayı mı uyuşturuyolar bacaklarını falan nasıl zaptetcekler acep.

ipeknilcim çok geçmiş olsun benim abımde kalbı delık doğdu şu anda profesyonel futbolcu zamanla delık kapanıyor ama benım abımın hala açık yiğenımınde öleydı onun kapandı yanı kapanmasa bıle bı zararı yok yaşantıısına...
nidah bunuda anlattınızmı kocaman adam oluyo artık oğlun hadi bakalım erkek olunca senı gecelerı uyutur inş buyucek ya:)

büyük oğlana benim hafif anestezi verdik ama tam bayıltmadık sersemlettik demişlerdi bizi içeriye almamışlardı.küçükte plastik klipsle oldu evde yapıldı tabi ben bakmadım ama önce bi krem sürmüşler uyuşsun diye sonrada pipisine iğne yapmışlar hiç ağlamamış bile.tutarlar bacaklarını filan herhalde 5- 10 dkda bitiyor zaten

off sonunda sızdı bücür...bi süredir havalar soğuk diye ayağımda 3-4 kez sallıyodum hemen dalıyoda yatağa ole koyuyodum uykuya dalarken çok tepiniyoda benimki üstünü açıyo ama dün akşamda yatağında kendi kendine uyumak istemeyince bugün sallamadım..artık sallamak yokkk

ben artık kucagımda pışpış yapmıyorum gunduzlerı yanına uzanıyorum emıp uyuyor gece uykusuna yanına yatıryorum elımle sırtını pışpışlıyorum uzun bı sure öle uyuyo buda sallamak oluyo yanı:) işin fena tarafı artık kucagımda emmıyor yanına uzandıgımda emıyor yeni şeylere nasılda hemen alışıyolar vazgeçirmek hayli zor oluyor

kişmse konuşmuyor ben konumu açym bu perşembe bizim evlilk yıldönümümüz kocam yine hatırlamıycak biliyorum ama beu sene hatırlatıp da bişeyyapmamasını izlemek istemiyorum oğlumun da tam 5. aylık olduğu gün oluyor 6 aylık olduğunda stüdyoda aile fotoğrafı çektirelim isityordum bunu 5aya çekip kendi çapımda kutlasam mı evlilk yıldönümümü? ne dersiniz? napmak lazım? aylık kontrolümüze gelmeye eçelşcak babamız ama on da çarşamba gitmeyi düşünüyoruz çarşamba sabah benim toplantım olduğu için o gün ayarlamam zor olur hem de tam gününde olsun istiyorum 7 gibi faln eve glir 8e almak lazım randevuyu o zmn da bütün günün yorgunluğuyla çıkmak sitemiyorum gerçi sabah olunca da bütün gecenin yorgunuluğu olacak ama oğlumla profesyonel ellerin değdiği bi anımız olsun istiyorum

alkisalkisalkis bence süper bi fikir...güzel bi anı olur..

bu arada ekmek için yazdıklarını okudum..saol canım bilmiyodum valla tam buğday ekmeğinin kansızlığı tetiklediğini iyiki söyledin çünkü dün almıştım...

e o zmn bi fikir ver bana günlükbişeyler mi giyiyim yoksa elbise faln mı giyiyim oğluma ne giydiriyim? özel şeyler mi olması lazım

canım ben nacizane fikrimi belırtıyım BİZDE 4. ayında çekıldık
en suslu elbıse kıyafetını gıydırmiştim kızıma ıkı kıyafet goturdum değişik olsun dıye bende tek poz çekıldım elbise gıyındım şık bişeyler olsun baktıgınızda içiniz açılsın:)

kızlar hepinize çookkk teşekkür ederim. ofisteki bu gıcık pc size tek tek teşekkür etmemi engelledi, çoklu alıntı yapamadım en sonuncu mesajı alıyor bir tek... gerçekten iyi ki varsınız.. Allah hepimizin bebeklerine sağlık mutluluk nasip etsin inşallah....

hemfikirim canım
havaalr kötü ya giderken batırırm ben elbise giysem diye düşündüm de o yüzden sordum
teşekkür ederima.s.

Gökcen desene senin Emir erkek oluyor, belki ben artık büyüdüm der ve geceleri uyumaya başlar :) şimdiden hayırlı olsun...

Sinem, bende güzel olur canım, hoş bir anı... ben olsam kendim de süslenirdim, sarp ı da süslerdim, artık erkek çocuk ne kadar süslenebilirse :) evlilik yıldönümünüzü şimdiden tebrik ederim... vee unutursa üzülme bazı modeller böyle oluyor, benimki de hatırlamadı, annesi tebrik etmeye arayınca fark etti...

sağolun kızlarr inş uyur ya:)

ayşe sinem süper fikir kıskandım şimci biz de mi çektirsek napsak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…