2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bencede guzel fıkır yap canım.bende esıme dedım bıraz buyusun fotografcıda aıle fotosu cektırelım dıye tamam demıstı bızımde 9 aralık evlenme yıldonumumuz aynı gun 7 ncı ayını bıtırmıs olucak bızımkıde bende mı ozaman yapsam acabaCADIARZU

merhABa hanımlar nasılsınz?keyifler nasıl?benim oğlum 3 gündür kabız.demir ilacına başladık ondan mı acaba?böyle bir problem yaşayan var mı?

merhABa hanımlar nasılsınz?keyifler nasıl?benim oğlum 3 gündür kabız.demir ilacına başladık ondan mı acaba?böyle bir problem yaşayan var mı?

canım benimki de olmuştu..ama demirden mi elmadan mı anlayamamıştım..demir i kestim meğer elmadan mış..elma suyu veriyordum o aralar...şimdi ferrum şurup kullanıyoruz..düzene girdi çok şükür.

bence güzel olur

sağolun kızlarr inş uyur ya:)

ayşe sinem süper fikir kıskandım şimci biz de mi çektirsek napsak:)
çektirin çektirin

işte erkeke çocuk süslenemiyor babamız da hayatta süslenmez ben aralarında dam üstünde saksağan kalmıyım dedim amam güzel görnmk isitoyrm

ya biz de doktorumuz 6. ayda başlycaz dedi diye yarım doz verriyoruz bi gaz yaptı oğlumda bi gaz anlatamam ve kakası da berbat kokuyor öyle böyle değil
tam doz versem nolurdu bilemiyorum eski hallerimize döndük resmen pırt yapana kadar ıkınıp duruyor oğluşum

canım benimki de olmuştu..ama demirden mi elmadan mı anlayamamıştım..demir i kestim meğer elmadan mış..elma suyu veriyordum o aralar...şimdi ferrum şurup kullanıyoruz..düzene girdi çok şükür.

evet bende elma suyu vermiştim.demek ondan oldu.ne vericez peki?
ozaman elma ve armutu karıştırıp vermek lazım.

evet bizdede demiri verdiğimden beri gaz oluyor ve kokusu gerçekten çok tuhaf kakası bile değişti.

off benim oğluş dünden beri azar azar kaka yapıyo her bez kakalı biye acaba ole ishallik bı durumda yok yaparken zorlanıyo tam yapamıyoda güün içine yayıyo neCADIARZUdir

fotoğrafçıyı aradım 5 aylığız öneriri misiniz bu kadar küçük bebekle aile fotğrafını dedim çok usluysa olur dedi böylece planlarım suyla tanışmış oldular, ama yine de gidicem giyinip süslenip, önce bi deneriz olmadı oğlumun fotğrafını çektirirz, eşşek değl ya o kadar süsülenmş karısına bi şeyler düşününr eşim de

canım biz 4 aylıkken çektirdik,çok güzel çıktı,sandalyeye oturttuk hatta bir tanede tek çektik,arkasından babasının ellerini sildiler sanki kendi oturuyormuş gibi,arkada güzel kompozisyon resim,bence çektir

ay konuşun benimi canım çok çok sıkkın napcam bilimyorum sonbahar depresyonumudur nedir sürekli de eşime çatyorum üzülüyorum sonra aslında adam elinden geleni yapıyor ama onun elinden gelen benim istediğimle örtüşmüyor şu sıralar da bu örtüşmeme ben de ters tepki yapıyor bağırıp çağırıp kalbini kıryorm hep bi taratan kırılıyor diye üzülüyorum bi taraftan da bu kadar taşa söylesem yapsam artık anlar istediğim şekilde hareket ederdi diyorum

duru gündüzleri yarımşar saat falan uyuyor akşam 23.30 da yatıyor sabah 11 de kalkıyor dün akşam arkadaştaydık gece 2 de yattı sabah 9 da kalktı 11 de yattı hala uyuyor

hımm iyiymiş acaba başka bi yeri mi arasam düğün fotoğraflarımızı çektiğimiz yeri aradım bi de fiyatı da çok uygun söyledi hoşuma gitmesi lazım ama acaba önemsemiyorlar mı çekerken diye düşündürdü kaça çektirmiştiniz siz?3 sene önce 300 bieşy vermiştik düğün fotolarna o boyda istiyorsanız 35 tl dedi demek ki o adar ilgilenmiyorlar dedim ama yanlış mı düşünüyorum?

kızlar bugün nedense imdat diyesim var şöyle ki sanki hayatım ellerimden kayıp gidiyor,hergün bugün oğlumla şunları yapıcam uyuyuncada bunları yapıcam diyorum,günün sonunda söylediklerimin yarısını bile yapamıyorum.nedense onu uyuturken bende bitap düşmüş halde buluyorum ve uyumak istiyorum,eğer uyumassam bu seferde kendi kendime tahammülüm azalıyor.babamızda bir kaç gündür 9 'da kestiriyor birazcık sonra 12 ye kadar bilgisayar başında.sahi kızlar birden fazla bebişi olanlar ne yapıyor,ya ben hem kendimi her gün kişisel olarak geliştirmek hemde bebeğime iyi bir anne olmak istiyorum.mükemmeliyetçimiyim neyim anlamadım.sabah günü planlarken günün sonunda planlarımın suya düşmüş olması beni hayal kırıklığına uğratıyor,bu dönem geçicimi kızlar.siz nasıl başarıyorsunuz günü istediğiniz şekilde şekillendirmeyi?

canım bizdede 30-40 arası bir şeydi,tam hatırlamıyorum ama çok güzel çıktı.

birbirimizi fark etmeden aynı anda mı yazmışız mevsimden herhalde içini kapatıyor insanın, hiç bişey yapamıyorum bakmadığım bir tezim var mesela bu sene sonuna kadar yapmazsam geçirdiğim 4 seneyle birlikte çöpe gidecek bi çalışma, oğluma biraz daha zaman ayırıyım diye hiçbir seminer cart curta gitmiyorum kendimi geliştirmek adına biraz bebekten başka bi eğlencew olsun diye geçen hafta kadınlar hamamnıa gttim ilk defa iğrendim kadınların hepsinden bunn için mi oğlumu bıraktım diye vicdan azabım hal geçmedi, evimi bilmem neler götürüyor nereye dönsem ib iş ama ben hiç bişey yapamıyorum şunu yapmam alzm bunu yapmm lazm diyip stres oımlanın dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…