kişmse konuşmuyor ben konumu açym bu perşembe bizim evlilk yıldönümümüz kocam yine hatırlamıycak biliyorum ama beu sene hatırlatıp da bişeyyapmamasını izlemek istemiyorum oğlumun da tam 5. aylık olduğu gün oluyor 6 aylık olduğunda stüdyoda aile fotoğrafı çektirelim isityordum bunu 5aya çekip kendi çapımda kutlasam mı evlilk yıldönümümü? ne dersiniz? napmak lazım? aylık kontrolümüze gelmeye eçelşcak babamız ama on da çarşamba gitmeyi düşünüyoruz çarşamba sabah benim toplantım olduğu için o gün ayarlamam zor olur hem de tam gününde olsun istiyorum 7 gibi faln eve glir 8e almak lazım randevuyu o zmn da bütün günün yorgunluğuyla çıkmak sitemiyorum gerçi sabah olunca da bütün gecenin yorgunuluğu olacak ama oğlumla profesyonel ellerin değdiği bi anımız olsun istiyorum
merhABa hanımlar nasılsınz?keyifler nasıl?benim oğlum 3 gündür kabız.demir ilacına başladık ondan mı acaba?böyle bir problem yaşayan var mı?
bence güzel olurbencede guzel fıkır yap canım.bende esıme dedım bıraz buyusun fotografcıda aıle fotosu cektırelım dıye tamam demıstı bızımde 9 aralık evlenme yıldonumumuz aynı gun 7 ncı ayını bıtırmıs olucak bızımkıde bende mı ozaman yapsam acabaCADIARZU
çektirin çektirinsağolun kızlarr inş uyur ya:)
ayşe sinem süper fikir kıskandım şimci biz de mi çektirsek napsak:)
işte erkeke çocuk süslenemiyor babamız da hayatta süslenmez ben aralarında dam üstünde saksağan kalmıyım dedim amam güzel görnmk isitoyrmGökcen desene senin Emir erkek oluyor, belki ben artık büyüdüm der ve geceleri uyumaya başlar :) şimdiden hayırlı olsun...
Sinem, bende güzel olur canım, hoş bir anı... ben olsam kendim de süslenirdim, sarp ı da süslerdim, artık erkek çocuk ne kadar süslenebilirse :) evlilik yıldönümünüzü şimdiden tebrik ederim... vee unutursa üzülme bazı modeller böyle oluyor, benimki de hatırlamadı, annesi tebrik etmeye arayınca fark etti...
ya biz de doktorumuz 6. ayda başlycaz dedi diye yarım doz verriyoruz bi gaz yaptı oğlumda bi gaz anlatamam ve kakası da berbat kokuyor öyle böyle değilmerhABa hanımlar nasılsınz?keyifler nasıl?benim oğlum 3 gündür kabız.demir ilacına başladık ondan mı acaba?böyle bir problem yaşayan var mı?
canım benimki de olmuştu..ama demirden mi elmadan mı anlayamamıştım..demir i kestim meğer elmadan mış..elma suyu veriyordum o aralar...şimdi ferrum şurup kullanıyoruz..düzene girdi çok şükür.
e o zmn bi fikir ver bana günlükbişeyler mi giyiyim yoksa elbise faln mı giyiyim oğluma ne giydiriyim? özel şeyler mi olması lazım
aa hiç aklıma gelmemişti papayonumuz yok ama bulursam alıyım bugün yarıntam bişeyler yazdım kk bakımda yazdı sinir oldum..şöyle şıkır şıkır giyinin..oğluşa bi gömlek bide minnoş bi papyon..
evet bende elma suyu vermiştim.demek ondan oldu.ne vericez peki?
ozaman elma ve armutu karıştırıp vermek lazım.
aa hiç aklıma gelmemişti papayonumuz yok ama bulursam alıyım bugün yarın
canım biz 4 aylıkken çektirdik,çok güzel çıktı,sandalyeye oturttuk hatta bir tanede tek çektik,arkasından babasının ellerini sildiler sanki kendi oturuyormuş gibi,arkada güzel kompozisyon resim,bence çektirfotoğrafçıyı aradım 5 aylığız öneriri misiniz bu kadar küçük bebekle aile fotğrafını dedim çok usluysa olur dedi böylece planlarım suyla tanışmış oldular, ama yine de gidicem giyinip süslenip, önce bi deneriz olmadı oğlumun fotğrafını çektirirz, eşşek değl ya o kadar süsülenmş karısına bi şeyler düşününr eşim de
duru gündüzleri yarımşar saat falan uyuyor akşam 23.30 da yatıyor sabah 11 de kalkıyor dün akşam arkadaştaydık gece 2 de yattı sabah 9 da kalktı 11 de yattı hala uyuyorselam kızlar birşey soracağım sizin bebekleriniz akşam kaçta yatıyorlar gün içinde ne kadar uyuyorlar ? ben çalıştıpım için gündüzleri babaannemiz baakıyor öğlen 11 yada 12 ye kadar uyuyorlşarmış birlikte sonra kaç kere uyuyor tam bilmiyorum ama akşam ben 6 da işten çıkıp 7 gibi evde oluyorum kuzey o sıra ya uyuyor oluyor yada yeni uyanmış oluyor sonra saa 9 - 10 gibi tekrar uyumak istiyor ama 20 dk yada 40 dk uyuyup uyanıyor birdaha saat 12 - 12,30 bazen 1 bile oluyor uyuması ve ben acayip uykusuz kalıyorum buda bende aşırı sinir yaptıı napmam gerek erken yatması için bilmiyorum
ya galiba bir tek biz RotaTeq yaptırıyoruz 3 doz bir dahaki ay son dozu yaptıracağız valla rotarix daha uyguna mal oluyor arada ne fark var acaba ??canım rotavirüs aşısı zaten oral yoldan yapılan bir aşı.2.ve 4.aylarda yapılıyor toplamda 2 tane olmak üzere.[/QUOTE
bizim doktorumuz 3. ve 5. ayın sonunda yaptı ama 2-4 veya 3-5 oluyomuş 6dan sonra olmazmış
canım biz 4 aylıkken çektirdik,çok güzel çıktı,sandalyeye oturttuk hatta bir tanede tek çektik,arkasından babasının ellerini sildiler sanki kendi oturuyormuş gibi,arkada güzel kompozisyon resim,bence çektir
hımm iyiymiş acaba başka bi yeri mi arasam düğün fotoğraflarımızı çektiğimiz yeri aradım bi de fiyatı da çok uygun söyledi hoşuma gitmesi lazım ama acaba önemsemiyorlar mı çekerken diye düşündürdü kaça çektirmiştiniz siz?3 sene önce 300 bieşy vermiştik düğün fotolarna o boyda istiyorsanız 35 tl dedi demek ki o adar ilgilenmiyorlar dedim ama yanlış mı düşünüyorum?
birbirimizi fark etmeden aynı anda mı yazmışız mevsimden herhalde içini kapatıyor insanın, hiç bişey yapamıyorum bakmadığım bir tezim var mesela bu sene sonuna kadar yapmazsam geçirdiğim 4 seneyle birlikte çöpe gidecek bi çalışma, oğluma biraz daha zaman ayırıyım diye hiçbir seminer cart curta gitmiyorum kendimi geliştirmek adına biraz bebekten başka bi eğlencew olsun diye geçen hafta kadınlar hamamnıa gttim ilk defa iğrendim kadınların hepsinden bunn için mi oğlumu bıraktım diye vicdan azabım hal geçmedi, evimi bilmem neler götürüyor nereye dönsem ib iş ama ben hiç bişey yapamıyorum şunu yapmam alzm bunu yapmm lazm diyip stres oımlanın dışındakızlar bugün nedense imdat diyesim var şöyle ki sanki hayatım ellerimden kayıp gidiyor,hergün bugün oğlumla şunları yapıcam uyuyuncada bunları yapıcam diyorum,günün sonunda söylediklerimin yarısını bile yapamıyorum.nedense onu uyuturken bende bitap düşmüş halde buluyorum ve uyumak istiyorum,eğer uyumassam bu seferde kendi kendime tahammülüm azalıyor.babamızda bir kaç gündür 9 'da kestiriyor birazcık sonra 12 ye kadar bilgisayar başında.sahi kızlar birden fazla bebişi olanlar ne yapıyor,ya ben hem kendimi her gün kişisel olarak geliştirmek hemde bebeğime iyi bir anne olmak istiyorum.mükemmeliyetçimiyim neyim anlamadım.sabah günü planlarken günün sonunda planlarımın suya düşmüş olması beni hayal kırıklığına uğratıyor,bu dönem geçicimi kızlar.siz nasıl başarıyorsunuz günü istediğiniz şekilde şekillendirmeyi?
canım bizdede 30-40 arası bir şeydi,tam hatırlamıyorum ama çok güzel çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?